aslında söle de açıknabilir meraklı ebrum
post scriptum:metin sonunda yazilan not anlamina gelebilecek latince kavram..
ingilizce metinlerde genelde mektuplarda yazı bitirildikten sonra sona eklenen dip not..
buda kitabi anlatımı oldu
kızlar irmikle küçük bir kase tatlı yaptım kendime esmer şekerle onuda ikiye böldüm bir kısmını şimdi çayla yedim bir kısmını da akşama çayla yerim
diyet listemem uygun gittikçe kendimi hafif hissediyorum
ne yazıkki dünya bize karşı bu yaz ben senin 85 altını göreceğine inanıyorum azim eder ve savaşırsan. o zaman tartsın tartılar gram hata istemeyizzzzz.
sonunda d&r dan sipariş ettiğim kitaplarım geldi
bu kadar ders çalışmanın arasında hangi ara okuycaksam, gerçi kursa git gelde yollarda okurum, kitapsız yapamam abii
yediklerimizi yazalım kaçamak yapmayalım yasa tasarısı konusulurken araya gireyim..
tombulkelebekimm magnumu bırakıp kuru erik ve üzüm e talim etmiştiya...
hıh işte o magnumu su an ben yiyorum...acayip canm istedi..
hem bu hafta kaçamakta yapmadım..banane banane
Canım ben su an kotta 40 gıyıyorum cok ılgınc ama. 31 beden kotlarım bollastı. Elbısede ıse benım takkeleer buyuk oldugu ıcın genelde ust beden dar gelıyo o yuzden 42 anca oluyo sımdılık
irmik helvası ve yanında dondurma outAyyy irmik deyince canım dondurmalı irmik helvası istediiiii
[Bbende aldım onları canım aklından bir sayı tutu arkadaşımdan alıp okumuştum benim kütüphanemde olsun manyaklığım olduğu için ikisinide aldım...
Benimde bugün geldi D&R dan siparişlerimkendime değil ablama almıştım ve sayende indirimli aldım kitapyurdundan almış olsam 9-10 lira fazla ödeyecektim sağolasın canım . Gözlerini sımsıkı kapat ve aklından bir sayı tut romanlarını aldık bende birini okumaya başlıyım diyorum nasıl olsa işsiz güçsüzün tekiyim
irmik helvası ve yanında dondurma out
esmer şeker ve diyet sütle yapılmış irmik tatlısı in
allahtan dondurma sevmiyorumda öyle sorunlarım yok ebrucum ya, ben sütlü tatlı hastasıyım resmen
şerbetli tatlıda yemem
ben tatlıdan değil direkt yemekten kilo alanlardanım
[Bbende aldım onları canım aklından bir sayı tutu arkadaşımdan alıp okumuştum benim kütüphanemde olsun manyaklığım olduğu için ikisinide aldım
benimde gelen kitaplarım gözlerini sımsıkı kapat, incir kuşları ve bahçemde yeşeren umutlar
bend eişsiz güçsüz olduğum için sürekli kendime ders-kitap okuam gibi uğraşlar bulmak zorunda kalıyorum
allahtan kitap okuma manyaklığım varda sıkılmıyorum][/B]
benim bacaklarım kalındır çok spor yapmıştım önceden göysumde neredeyse yoktu. ama kilo doğum emzirme 40 dd oldum. yeni yeni 35c ye indi. elbette göbeğimde göyüslerde bacak içlerim de sarkık. yani kilolu hamile kalmamak çok muhim. neyse popom çok yoktu artık oda var, basenim yoktu elbette o da var şimdi. belim ve böyle dolu bir çuval boğlı gibi duran göbeğimi saymasam olmaz... durmum fena. ay iç kararttım ye iskenderi sonra boş boş konuş.
salı bandırmada kucucuk bir odada oturup çalıştım ve durmadan yanımda sigara içildi ben öksürüyorum onlar içiyor. ablama yolda anlatıyorum önceden içmiş biri olarak şuan sigara içenleri daha böyle eğitimsiz, kültürsüz hatta cahil görüyorum dedim(kimse üzülmesin yazdıklarıma ne yazıkki buaralar böyle hislerim). karşımdaki başbakan bile olsa gözümde düşüyor öğle bir yere iniyor(eşim de içiyor sigara neyazıkki).
sonra biraz daha düşündüm şimanlıkta öğle. ben 3 sene önce hem şişman(hala şişmanım) ve sigara içen biriydim... onu da yazayım. kilolu olmak elbette eğitimle geçen birşey değil. ama bilinçli olmamız gerekiyor. şu an zaten savaşvermek ve bu platformda olma nedenimizde bu. kültür ve eğitim seviyesi arttıkça obezite de azalıyor dedim. o da bana bu maddi durumlada alakalı dedi. örneğin amerikada daha fakir insanların daha kilolu ve hatta obez olduğunu söyledi. çünkü fast food çok ama çok ucuzken 1 tabak zaytinyağlı yemek çok pahalıymış. bende ablama o da var diye katılsamda alışveriş merkezindeki iradesizliğimin cahaletimin bir göstergesi olduğunu düşündüm. çünkü ızgara et ve salata yiyebilirken daha dün annemle ilgili yazdıklarımın üstüne abandım iskendere...
_lütfen kimse kırılmasın_
dondurma için ruhumu satarımmmmmm
ayy koptum burda mutluuu sen çok yaşa emi
sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün canım yaaaa
evet ablamda aynı tepiki veriyor, bayılıyor oda
hatta eve dondurma alındığında benim kasemdeki hep iki kaşıktan sonra kaldığı için yemiyceksen eritmeden bana aktar moduna giriyoruz
gerçi sevgili ablacım incecik olduğu için, bir kutu cartdore tek başına yenir ve gram almazzz
küçük çocuk olduğum için mi ben kiloluyum acabaa
sormaa valla ablamla alışverişe çıkmak hiç hoşolmuyora bende en küçüğüm ablam benden 7 yas buyuk 41 yasında ona 38-40 beden şık şık elbiselr baktık bana çuval kesim tunikler
sormaa valla ablamla alışverişe çıkmak hiç hoşolmuyor
o 38-40 giniyor dediğin gibi ve mango-zara-koton vs yerleri geziyor bana bakarkende lcw dan başka bir yere bakamıyoruz
pooofff oda çok istiyor zayıflamamı ve beraber giyinmemizi çünkü benim zevkim daha güzel
şu halimle bile yakıştırıyorsam o zaman düşünüemiyorum kendimi
afeti devran olurumm
bana söz verdin unutma canım benim takipteyim bak :)Özlemcim bende iyiyim çok şükür Allah ıma.Sözümü tutuyorum ve diyetime devam ediyorum tam gaz...
İzin günleri bende aynıyım temizlik kişisel bakım yemek yapmakla geçiyor tabi.Akşama fosilim çıkıyor artık.Güya izin günümüz.İş yerinde bile bazen bu kadar yorulmuyorum :)
Canım ben ünv.deyken çok özlem tanıdım hepsi zayıf ve fitti.Ayrıca tanıdığım tüm Banular ve Ebrular da öyle.Zayıf ve güzellerdi.Bizde güzellik tamam da zayıflık kısmında çekmemişiz diğer adaşlarımıza :)
Benim adımı halam koymuş.Büyüsün de güzellik yarışmasına katılsın.Adı güzel olsun diye düşünmüş.Büyüyünce öğrendim tabi hikayeyi.Dedim hala isim güzelliğiyle olmuyor işte şekil a da görüldüğü gibi düzgün fizik ve boy da lazım dedim o da bende yokYüzüm güzel çok şükür kendim güzelim ama kurtarmıyor işte.
Halamlara çekseymişim manken gibi olurmuşum zaten.3 halam var üçüde boylu poslu fizikleri düzgün zayıflar bildim bileli.2 şer 3 er çocuk doğurmalarına rağmen.Ben çocuğum olsa düşünemiyorum artık.Karpuz güzeli yada domates güzeli yarışmalarına katılırım heraldeAnne tarafıma çekmişiz ablam ve ben baskül ailesiymiş onlar resmen anneannem dayılarım hepsi kilolu...
Bu arada konu okuyanlar arasında MUTLU yu gördüm.Sağ salim gelmiş şükür.Nasıl geçti e5 te sürüş leyfi
canım cansel diğer örttmen arkadaşımız ECE:)aramıza hoşgeldin canımmm
hadi bakalım şekerimm , istikrar sürsün kilolar küçülsün
Özlemm Cansel kim bebeeemm
tebrikler Mutlucumm , Allah tekerine taş değirmesin inşAllah
bilgili şirine seniii
ay bu okul menüsü benimkine çok benziyor ama :) gerçi ara ara simitle yer değiştiriyor ekmek :)selam kızlarrr nasılsınnızzz ?? benden iyilik , menü paylaşmak zorunlu olursa ben kaçamaklarımı sölemem banane banane , cıkkss
hadi söyliiim bari
sabah:
- kalktığımda 2 bardak ılık su
- 1 dilim uno denge light
- biraz beyaz beynir
- domates, salatalık
öğlen (okuldaydım , beslenmemi yanıma götürdüm :))
- 2 uno denge light ekmek arasına beyaz peynirli sandviç
ara :
- 1 elma , 2 gün kurusu kayısı , 2 incir
akşam: ( az sonra yicem:)
- 2 kepçe mercimek çorbası
- patlıcanlı patatesli oturtma gibi bişey yaptım , ondan yicem 1 tabak
- azcık yoğurt
eliffffff ne ettin sennnn beni benden ettin ama yaaaaaakızlar irmikle küçük bir kase tatlı yaptım kendime esmer şekerle onuda ikiye böldüm bir kısmını şimdi çayla yedim bir kısmını da akşama çayla yerim
diyet listemem uygun gittikçe kendimi hafif hissediyorum
dondurma mı ölürüm valla dondurmayaaaaaaaaAyyy irmik deyince canım dondurmalı irmik helvası istediiiii
kolay gelsin canım .....kızlarrr ay ne çok sohbet var burda...okuyorum ama beğenip çıkmak zorunda kalıyorum aklım burda vallahi...
Özka bir arkadaşım oda tombikti ünideyken yazın yüzdüğünde n.i.ve.a nın selülit kremini kullandım hepsi yok oldu demişti..iyi bir markanın kremini alıcam kafaya koydum yada doğal bitkisel şeyler yapıcam 80 li kilolarda inşallah...canım sen sarkma görmedin kınamam ama geçen bebek bakmaya gittik...eşimin arkadaşıın eşi doğumdan sonra kızın göğüsleri karnına inmiş çok kiloluda değildi ama göğüs vardı kendi zayıflamış göğüsleri kalmış o zaman çok korktum gerçekten...Allahım inaşşalh bebişimizde olur sarkmada olmaz...yinede sağlık olsun..
Ayşe fikir güzel paylaşım yapabiliriz..bende akşamları vakit bulamasamda ertesi gün bildiririm..herkes fikirleri söylesinde karar veririz...
Mutlu sağ salim gidip geldin kendin çıkınca şimdi bir kere rahatlamışsındır...darısı başımaaaa
Merry gurbette yalnızlık çok zor benimde teyzem var ama istanbulun öbür ucu...Allahtan iki görümcemde arkadaş gibiiler yoksa çok yalnız kalırdım...
sabahtan beri 50 kg siparişi ile uğraşıyorlar ustalar. bende yardım edeyim biraz dedim iki kurabiye arası çikolata sürdüm..inanırmısınız 1 tane bile yemek gelmedi içimden demekki ustalar oyüzden zayıf yapmaktan bıkmışlar yemiyorlar...
2 saatte öyle yoruldumki.. Allah bedenle çalışanlara güç kuvvet versin...akşamda spora gidicem pestilim çıkar bugün...inşallah yarın tartıda 95 li bir rakam görürüm öyle özledimki 95 i
bende yavaştan çıkarım.. hepinizigörüşmek üzre...
dondurma için ruhumu satarımmmmmm
bende öyle diyorum baharcım zayıflayınca korksunlar bendeAhhhh ahhh bende bendeee
Bende küçüğüm ve şişmanım ablam eskiden 38 bedendi ama şimdi o da kilo aldıama yine de benden zayıf 44 beden giyiyor ve alışverişten nefret ediyor ya onun gibi olsam almadığım giymediğim kalmaz benim pantolonlarını bile bana aldırıyor :44: zaten ben onurada anneme de söyledim zayıflarsam sizi batırıcam diye
özlemcim ya çoook hafif oluyor...
eliffffff ne ettin sennnn beni benden ettin ama yaaaaaa
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?