Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cnm verdim de çok sevinemedim cünkü 68.5kg kaç hafta önce görmüştüm Gutrdan veremiyom. Kanıma baktirdim. Düşük çıktı dr da sen mecbur. 1Gün 100gr 1 gün. 75Gr ilaç kullancan dedi bende başladım bakalım ne Olcak. Önceleri 100 grligi ictimmi fenalasiyordum şimdilik iyi gidiyor
Yri. Kızım 21yaşına giriyor kendi aramızda akrabalarla parti yapcaz.
Yrin için kaymacina yaptim. Bakalım nasıl olcak tadı güzel olursa çok hafif tatlı. Birde yulafli çörek yapcam. He simdi diceksiniz hep dietmi yaptın. Kızım yengelerinden istek yaptı biri carsafboregi. Biri kısır. Biri yaşgünü pstasini. Yapcak bende kendime göre yapiyom
Asucum. Kilomu veremiyorum ama belkide 2ay oldu ciko yemiyom ve sağlıklı besleniyom diye baya inceldim dün gelin dediki ablaaa baya zayifladin yani inceldim yaglarim ufaliyor
geçen seneeki pardusumu giydim oldu o zaman 66 kg giyiyorxum

Hımm sen de bol fındıklı çikolata sevıyosun demek. Allahtan bizim ev taksime felan uzak, ayda yılda bir gidiyoruz. İnsanın gercekten gözü görmeyince canı istemiyo. Mesela şimdi evde bitter olsa ben paketin dibini görene dek yerdim. Ankaradayken ev arkadasım alırdı bitter, ööle dolapta durudu 80 gr çikolata. Bir haftada felan yerdi yani ama ben dayanamazdım kızın çikosunu bitirmeyeyim diye kendime ayrı alır 2 günde hüpletirdim:))) Yani ev de bişey olmayagörsün. Zaten misafir felan geldiğinde yapılan kekleri börekleri ya dağıtın ya da dondurucuya atabiliyosanız atın diyolar

HAFTANIN BİRİNCİSİ..........ASUMANZEYNEP.......... 510 DAK

HAFTANIN İKİNCİSİ............TOZTOPRAK............... 330 DAK

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.........AKABE...................... 300 DAK

..........

Son düzenleme:

emeğine ellerine sağlık beyzuş abla tşkler..
asumanzeynep maşallah 510 dakika nasıl spor yaptın

baharcım sen direkt mağzadan değişim yap, memnun kalmadığın için değiştirebilirsin bu hakkın canım. müşteri hizmetlerinde herkes öyle söylüyor ne yazık ki ama mağzadan halledersin, onlar nasılsa onu paketleyip satacaklar, sende değişim yağarsın memnun kalmadım diye

Yenacim ve beyzus ablacim. Ellerineze sağlık. Bizim için uğraşıyorsunuz

ilk 3.girenleri tbr ederim
asucum masallahhhh ne kadar çok yurumussun

tüüüüümm sporr yapan arkadaşlarımızı kutlarım
haftaya bende aranızdayım kızlarrrr

kızlar ben menümü yazıyorum akşam belli şimdilik,

sabah
2 dilim light kepek ekmek, 2 domates 1 salatalık 1 dilim beyaz peynir

ara 1 elma 1 küçük bardak yarım yağlı süt

öğlen
kocaman bir kase kıvırcık salata- küçük ton balığı konservesi ile 1 dilim ligt kepekli ekmek(1 tatlı kaşığı yağ koydum koymasam olurmuş el alışkanlığı işte.. ben bu ara acı sos ve nar ekşisini yağ niyetine salatalara koyuyorum fena olmuyor eskiden yağı çok arardım aramıyorum)

ara meyve sut

akşam
balık kızartma(neyazıkki barbun olmuyormuş fırında), bol yeşil salata(roka marul vs)(ekmek yemiyeceğim.)

2.5 litre su, 1 kocaman bardak yeşil çay, 3 kocamn bardak metobolizma çayı, kahve...
1 saat yuruyus...

akşam delirmezsem iyi başladım diyebilirim haftaya

mutlucum menün çok güzelmiş canımm
bende senin gibi yapıyorum salataları, yağ koymuyorum artık nar ekşisi koyuyorum, zaten yağlıymış gibi oluyorr

canım birde her iki ara öğünde süt ve meyva fazla gibi geldi bana
en azından sabahtan sonraki ara öğünde, meyva ya da sadece süt olarak kullansan belki daha iyi olur
sabah kahvaltısı ve öğlen mesela benim listemde araları çok kısa
özlemin (özka) dediği gibi bende hep aynı saatte yerim sabah kaçta kalkarsam kalkıyım
o yüzden de sabahla özğle ara öğünümde ya yeşilçay içerim ya da 1 adet meyva yerim

meyva ile sut insülin direncini düşürüyormuş ondan sut içiyom yanında. daha uzun süre tok tutuyor hem de. yeilçay ara öğün olurmu yahu su o...

Son düzenleme:

özlemcim ya benim aklıma gidiyimde çikolata alıyım diye gelmez, ama dolapta varsa hangisi olursa olsun, o orda ya yemem gerekiyor, nasıl bir psikolojim var yarabbim yaaaa
annemde öyle yapıyor kek hariç, poğaça, börek falan filanı atar dolaba hemen, misafir gelince de çıkarır ısıtır sunar
hem ben köküne kadar yememiş olurum, hem de hazır da yiyecek olur
yoksa öbür türlü o orda ya bitene kadar yenmeli yoksa rahatsız ediyor o fırındaki şeyler beni
benim yemek konusunda kesin tedavi görmem lazım

çok başarılı bir mönü olmuş bu hızla bacım sen 70 leri görürsün yaza deyim ben ben de yerimde saymaca hatta eklemeceeee :26: :26: :26: :26:

HAFTANIN BİRİNCİSİ..........ASUMANZEYNEP.......... 510 DAK

HAFTANIN İKİNCİSİ............TOZTOPRAK............... 330 DAK

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.........AKABE...................... 300 DAK

..........
kııızzzlllaaarrrr süpersinizzzzzzzz
bende azimlendim öbür hafta bende listedeyim iinnnşşaaalllaaaahhh
beyzuş ablaa ellerine sağlık senindeee

Son düzenleme:

ben dolAPta dondurma varsa o gece uyuyamam bitirmeden...

Canım meyvenın yanında sütü kan şekerini ayarlaması için yiyor olabilir. Eğer öyle yapıyorsa çok doğru bir şeçim. Tek basına meyva acıktırır özellikle öğleden sonraki ara öğünde

Ben ara öğünleri çok sıkı tutuyorum. Diyetisyenimde baştan berşi öle verdi çünkü insülin direncim olduğunu biliyor. BAna fazla gelmedş ara öğün hatta öğleden sonrakinin yanına 2,3 adet bisküvi de eklenebilir

meyva ile sut insülin direncini düşürüyormuş ondan sut içiyom yanında. daha uzun süre tok tutuyor hem de. yeilçay ara öğün olurmu yahu su o...
diyetisyen verdi canım banada yeşilçayı ara öğün olarak, zaten kısa olduğu için sabah öğle arası, sanırım oraya meyva falan koymak istemedi
benimde öğleden sonraki ara öğünüm süt meyvadır. çünkü akşam öğle arası uzun bende
zaten sevmem yeşil çayı bende ordaki ara öğünümde genelde başka bir bitki çayı içiyorum
senin verdiğin metabolizma çayının tadı çok güsel oldu ben içine ıhlamurda kattım, onu içiyorum
teşekkürler canım tekrar tarif için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…