Cnm verdim de çok sevinemedim cünkü 68.5kg kaç hafta önce görmüştüm Gutrdan veremiyom. Kanıma baktirdim. Düşük çıktı dr da sen mecbur. 1Gün 100gr 1 gün. 75Gr ilaç kullancan dedi bende başladım bakalım ne Olcak. Önceleri 100 grligi ictimmi fenalasiyordum şimdilik iyi gidiyorherkese hayırlı cumalar
nevincim tebrik ederim canım ben de sevindim valla senin için ne güzel vermeye başladın böyle de deavm et canım
ayşem içini ferah tut bol dua et bizim de dualarımız seninle
özlem ama ilbatum olan tekrar maşallah sana
toksin canım sen de vermişsin bu hafta tebrikler
lunacım sen de güzel başladın tekrar
atladığım arkadaşlar hepinizi tek tek tebrik ederim çabanızdan ötürü
ebru bak aklıma geldi bu hafta da vermişin yine canım pek umutlu değildin ama
benim çikolataya bir düşkünlüğüm falan yok canımda karşımda yendiğinde çocuk gibi istiyorumaslında sevmem çikolata da . ama dayanamadığım tek çikolata, beyoğlu çikolatasıydı sanırım taksimden almıştık, hayatımda yediğim eeeennnn güzel çikolataydı. onu ne zaman görsem hayır diememm
HAFTANIN BİRİNCİSİ..........ASUMANZEYNEP.......... 510 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ............TOZTOPRAK............... 330 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.........AKABE...................... 300 DAK
..........
Müşteri hizmetlerini aradım değişim olmaz servise gönderirler dedi :26: acaba aldığım mağazayamı gitsem yürüyerek gidip gelsem 1 saat yürümüş olurum ama akşama da misafir var annem kar yağdığını görünce ben depresyona girdim dedi oturdu evdeki bütün işler bana bakıyor şuanda :44: ay bilemedim napsam bunu verip tefal falan alsam diyorum :44:
...
tüüüüümm sporr yapan arkadaşlarımızı kutlarımHAFTANIN SPORCULARI
Fadime02..........285 dak
Nursena............100 dak
Toksin..............150 dak
Tomurcukkk.......180 dak
Nevzamansız......170 dak
Asumanzeynep...510 dak
Gulma...............130 dak
Akabe...............300 dak
Tombulkelebekim.200 dak
Ejje89...............250 dak
Toztoprak..........330 dak
belli olmuyor mu şekerim yaaaagzının tadını bılıosun sekerım
mutlucum menün çok güzelmiş canımmkızlar ben menümü yazıyorum akşam belli şimdilik,
sabah
2 dilim light kepek ekmek, 2 domates 1 salatalık 1 dilim beyaz peynir
ara 1 elma 1 küçük bardak yarım yağlı süt
öğlen
kocaman bir kase kıvırcık salata- küçük ton balığı konservesi ile 1 dilim ligt kepekli ekmek(1 tatlı kaşığı yağ koydum koymasam olurmuş el alışkanlığı işte.. ben bu ara acı sos ve nar ekşisini yağ niyetine salatalara koyuyorum fena olmuyor eskiden yağı çok arardım aramıyorum)
ara meyve sut
akşam
balık kızartma(neyazıkki barbun olmuyormuş fırında), bol yeşil salata(roka marul vs)(ekmek yemiyeceğim.)
2.5 litre su, 1 kocaman bardak yeşil çay, 3 kocamn bardak metobolizma çayı, kahve...
1 saat yuruyus...
akşam delirmezsem iyi başladım diyebilirim haftaya
mutlucum menün çok güzelmiş canımm
bende senin gibi yapıyorum salataları, yağ koymuyorum artık nar ekşisi koyuyorum, zaten yağlıymış gibi oluyorr
canım birde her iki ara öğünde süt ve meyva fazla gibi geldi bana
en azından sabahtan sonraki ara öğünde, meyva ya da sadece süt olarak kullansan belki daha iyi olur
sabah kahvaltısı ve öğlen mesela benim listemde araları çok kısa
özlemin (özka) dediği gibi bende hep aynı saatte yerim sabah kaçta kalkarsam kalkıyım
o yüzden de sabahla özğle ara öğünümde ya yeşilçay içerim ya da 1 adet meyva yerim
Hımm sen de bol fındıklı çikolata sevıyosun demek.Allahtan bizim ev taksime felan uzak, ayda yılda bir gidiyoruz. İnsanın gercekten gözü görmeyince canı istemiyo. Mesela şimdi evde bitter olsa ben paketin dibini görene dek yerdim. Ankaradayken ev arkadasım alırdı bitter, ööle dolapta durudu 80 gr çikolata. Bir haftada felan yerdi yani ama ben dayanamazdım kızın çikosunu bitirmeyeyim diye kendime ayrı alır 2 günde hüpletirdim:))) Yani ev de bişey olmayagörsün. Zaten misafir felan geldiğinde yapılan kekleri börekleri ya dağıtın ya da dondurucuya atabiliyosanız atın diyolar
kızlar ben menümü yazıyorum akşam belli şimdilik,
sabah
2 dilim light kepek ekmek, 2 domates 1 salatalık 1 dilim beyaz peynir
ara 1 elma 1 küçük bardak yarım yağlı süt
öğlen
kocaman bir kase kıvırcık salata- küçük ton balığı konservesi ile 1 dilim ligt kepekli ekmek(1 tatlı kaşığı yağ koydum koymasam olurmuş el alışkanlığı işte.. ben bu ara acı sos ve nar ekşisini yağ niyetine salatalara koyuyorum fena olmuyor eskiden yağı çok arardım aramıyorum)
ara meyve sut
akşam
balık kızartma(neyazıkki barbun olmuyormuş fırında), bol yeşil salata(roka marul vs)(ekmek yemiyeceğim.)
2.5 litre su, 1 kocaman bardak yeşil çay, 3 kocamn bardak metobolizma çayı, kahve...
1 saat yuruyus...
akşam delirmezsem iyi başladım diyebilirim haftaya
kııızzzlllaaarrrr süpersinizzzzzzzzHAFTANIN BİRİNCİSİ..........ASUMANZEYNEP.......... 510 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ............TOZTOPRAK............... 330 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.........AKABE...................... 300 DAK
..........
merhaba okuldayım çok yoğun bir gün son gün ama işte fırsat buldum size bakmaya geldim
çok başarılı bir mönü olmuş bu hızla bacım sen 70 leri görürsün yaza deyim ben ben de yerimde saymaca hatta eklemeceeee :26: :26: :26: :26:
özlemcim ya benim aklıma gidiyimde çikolata alıyım diye gelmez, ama dolapta varsa hangisi olursa olsun, o orda ya yemem gerekiyor, nasıl bir psikolojim var yarabbim yaaaa
annemde öyle yapıyor kek hariç, poğaça, börek falan filanı atar dolaba hemen, misafir gelince de çıkarır ısıtır sunar
hem ben köküne kadar yememiş olurum, hem de hazır da yiyecek olur
yoksa öbür türlü o orda ya bitene kadar yenmeli yoksa rahatsız ediyor o fırındaki şeyler beni
benim yemek konusunda kesin tedavi görmem lazım
mutlucum menün çok güzelmiş canımm
bende senin gibi yapıyorum salataları, yağ koymuyorum artık nar ekşisi koyuyorum, zaten yağlıymış gibi oluyorr
canım birde her iki ara öğünde süt ve meyva fazla gibi geldi bana
en azından sabahtan sonraki ara öğünde, meyva ya da sadece süt olarak kullansan belki daha iyi olur
sabah kahvaltısı ve öğlen mesela benim listemde araları çok kısa
özlemin (özka) dediği gibi bende hep aynı saatte yerim sabah kaçta kalkarsam kalkıyım
o yüzden de sabahla özğle ara öğünümde ya yeşilçay içerim ya da 1 adet meyva yerim
diyetisyen verdi canım banada yeşilçayı ara öğün olarak, zaten kısa olduğu için sabah öğle arası, sanırım oraya meyva falan koymak istemedimeyva ile sut insülin direncini düşürüyormuş ondan sut içiyom yanında. daha uzun süre tok tutuyor hem de. yeilçay ara öğün olurmu yahu su o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?