meyva ile sut insülin direncini düşürüyormuş ondan sut içiyom yanında. daha uzun süre tok tutuyor hem de. yeilçay ara öğün olurmu yahu su o...
tabi o dondurma dolaptaysa kesin bende uyuyamam onun bitmesi lazımben dolAPta dondurma varsa o gece uyuyamam bitirmeden...
bende insülin direnci olmadığı için sanırım vermedi bana canım yaaCanım meyvenın yanında sütü kan şekerini ayarlaması için yiyor olabilir. Eğer öyle yapıyorsa çok doğru bir şeçim. Tek basına meyva acıktırır özellikle öğleden sonraki ara öğünde
Ben ara öğünleri çok sıkı tutuyorum. Diyetisyenimde baştan berşi öle verdi çünkü insülin direncim olduğunu biliyor. BAna fazla gelmedş ara öğün hatta öğleden sonrakinin yanına 2,3 adet bisküvi de eklenebilir
diyetisyen verdi canım banada yeşilçayı ara öğün olarak, zaten kısa olduğu için sabah öğle arası, sanırım oraya meyva falan koymak istemedi
benimde öğleden sonraki ara öğünüm süt meyvadır. çünkü akşam öğle arası uzun bende
zaten sevmem yeşil çayı bende ordaki ara öğünümde genelde başka bir bitki çayı içiyorum
senin verdiğin metabolizma çayının tadı çok güsel oldu ben içine ıhlamurda kattım, onu içiyorum
teşekkürler canım tekrar tarif için
bende insülin direnci olmadığı için sanırım vermedi bana canım yaa
benim ara öğünlerim 2 tane sayılır biri öğlen biri aşkamdan sonra, 1 inde süt var diğerinde meyva ya da light bisküvi
bende deniyorum canım 1 hafta düzenli içmeye çalışıcam, valla dün grip oluyordum burnum akıyordu onada iyi geldi, sana bol bol dua ettimm arkadaşımben bu hafta hergün demleğip içim diyorum bir terslik olmazsa bakalım bir mucizevi etkisi olcakmı cansele çok yaramıştı, haftada 1.5 kg ustunde veriyordu birara ama bunyeden bunyeye fark var. benim adet haftam bu hafta 1 kg bile versem mucizevi oluğunu düşüneceğim...
yazarım sonuçlerını...
evet canım ya gerçekten o konuda şanslıyım, ben çok acıkmıyorumO zaman cok sanslısın canım. Sen bızım kadar acıkmazsın ara öğünlerde. Bazen elim ayağım titriyor resmen light sütle nescafe yapıp ıcıyorum. Ara öğünler bizim sıkı olmalı. Mesela bana bi ara öğlen ve akşam ekmek vermemişti sadece 1 haftalık. Ama ara öğünde kepekli tost vermişti. Aç kalırsam ben yapamam zaten bu zayıflama işini. Özellikle öğleden sonra çok acıkıyorum. Benım yedıklerım fazla gelebılır ama kadın ne dedıyse aynen yıyorum. Hesapladım maksımum 1350 kalori edıyor
ebrucum bayıldım denklemineeeeDiyet + Spor + Glukofen = Kilo verme = Pco'ya SON = Adet düzeni = Bebiş inşallah...
Nasıl denklemim
ayşem güzelim bebeğim canım ciiccciiimmm,
bak sendeki sorun ben de ve bir çok arkadaşımda olan sorun.
"biz ya hep ya hiçciyiz."
yani tam konsantre, herşey doğru olursa başarı ile devam ediyoruz, ama en küçük kaçamaktan sonra gitti artık bu gün diyet değip bozuluyoruz, yahut 1-2 gün kaçırınca pzt bekliyoruz... moralimizi bozan ya da zihnimizi meşgul eden bir şey olunca yine kopuveriyoruz gerçek dunyadan ve sarılıyoruz olmadık mamalara...
özetle artık kaçamak yapınca o gün içinde telafi etmeyi, 1 gün kaçırınca kopmak yerine o haftayı artısız yahut eksi ile kapatmak için savaşmayı kafamıza koymamız şart... moralman çöktüğümüzde kendimize daha iyi bir yoldaş bulmamız gerekiyor elbette bir de...
evettt olan olduu geriyi bırakalımda önümüze bakalım.canım akşam yenenler zaten yapışıp kalıyor resmen...önce o abur cuburları kes alma artık bende cok yerdım cayın yanınd ailla bişi olcakı eşimde sever ama kızların dediği gibi badem ceviz fındık kuru incir kayısı az az karıstıyprum eşimde alıştı..hem oğluşunda uzak durmus olur yavrum bu yaşta katkılar birikmesin vücudunda...
canım spor yapıyorsun kilo veriyorsun vücudun ritim kazanıyor bence...
hadi bakalım görelimmmm
estağfurullah olurmu canım ne karışması fikirlere sonuna kadar açığım öyle olmasa burda işim ne...Canım sen yanlış anladın kıs 3 gün dondurma yersem ne anladım ben bu işten...bu 3 günden birinde yiyeceğim dedim.abatmadan gündüz yer akşama dengelerim...onada mı izin yok örtmenim? Canselcim şaka bir yana matematik öğretmenlerimi hep çok sevmişimdir..matematiğide...
özlemcim ya benim aklıma gidiyimde çikolata alıyım diye gelmez, ama dolapta varsa hangisi olursa olsun, o orda ya yemem gerekiyor, nasıl bir psikolojim var yarabbim yaaaa
annemde öyle yapıyor kek hariç, poğaça, börek falan filanı atar dolaba hemen, misafir gelince de çıkarır ısıtır sunar
hem ben köküne kadar yememiş olurum, hem de hazır da yiyecek olur
yoksa öbür türlü o orda ya bitene kadar yenmeli yoksa rahatsız ediyor o fırındaki şeyler beni
benim yemek konusunda kesin tedavi görmem lazım
bende 105 kiloyken sinirlendiğimde dünyaları yerdim baharcım yaBende eskiden öyleydim bazen yine çok sinirli ya da mutsuz olduğum dönemlerde o hale dönüyorum aklım dolaptakilerde mutfaktakilerde kalıyordu sürekli poşet poşet aburcubur doldururdum eve ve hepsini aynı anda yerdim nasıl bir bünye vardıysa şimdi 1 paket bisküvi bitiremiyorum yarıda kalıyor çikolata bir parça kırıp yiyorum gerisi kalıyor artık şunu yapıyorum ve çok işe yarıyor ben bunu gerçekten istiyormuuyum diyorum yerken ve genelde hayır oluyor yanıt bence herkes böyle yaklaşmalı olaya ama ben yemeğede öyle yanaşıyorumacıkmadan yemek yemiyorum bile düzenli beslenmeyi yoluna sokarsam sorunum kalmayacak inşallah.
meerryyy geçmiş olsun canımahhh vahhh dostlar...geç kaldım sanırım
birsürü gelen giden oldu sabahtan beri..diyetsyene de gidemedm..
eltim rahatsızdı işyeri bana yakın hastalanmıs geldi yattı evde..onla ugrastım
size gelip bir aynı yazın beni bile diyemedim..
Yena cığım büyük ihtimal geçti liste ama haftaya kolaylk olsun acısından kilom aynı
menümü yazayım bende
30 Mart 2012
sabah:
1 bardak su
1 domates
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
ara:
2 gün kurusu
öğle:
3 minicik köfte (toplasam 1 köfte eder arkadaş evden yapmış burda kızarttık)
koca bi tabak beyaz lahana salatası
1 zeytin (salatanın içindeydi)
1 bardak ayran
ara:
2 gün kurusu
1 bardak süt
akşam:
beyaz lahana salatası
ara:
2 kivi
evet canım ya gerçekten o konuda şanslıyım, ben çok acıkmıyorum
benim sadece dolapta olan ya da çekmecede duran şeylere karşı göz açlığım oluşuyor onuda arada yeniyorum yenmezsemde kaçamak yapıyorum ne yazıkki, öğleden sonraki ara öğün zamanıma kadar ben onu yaşıyorum ama çok acıktığımı hissediyorum arada bir şey yemezsem, ya da akşam yemğine kadar ara öğünü yesemde acıkıyorsam sütten nescafe yapıyorum şekersiz hemen onu içiyorum kendime geliyorum
bir kadınla konuşmuştum diyetisyende beklerken onda da insülin dienci varmış, o da dedi benim 4 tane ara öğünüm var günde diye bende şaşırmıştım o söylemişti insülin direncindne dolayı diye
ahhh vahhh dostlar...geç kaldım sanırım
birsürü gelen giden oldu sabahtan beri..diyetsyene de gidemedm..
eltim rahatsızdı işyeri bana yakın hastalanmıs geldi yattı evde..onla ugrastım
size gelip bir aynı yazın beni bile diyemedim..
Yena cığım büyük ihtimal geçti liste ama haftaya kolaylk olsun acısından kilom aynı
ayşecim menün çok güzel arkadaşım
beyaz lahana salatasını nasıl yapıyorsun canım?? ben çok severim beyaz lahanayı ama salatısını hiç yapmadım, ya da genelde dışarda yapılan salatasını tüketiyorum ama evde hiç yapmadım. dört gözle tarifini bekliyorum
ben ara öğünlerimi unutuyorum bile canım bazen o yüzden de akşama çok acıkmış olarak oturuyorum masaya, benimde sorunum metabolizmanın çok hızlı çalışması ve ara öğünsüz hayatımın geçmemesi, çünkü çok acıkmamam lazımmış, o zaman işte su bile içsem yağa çeviriyormuş bünyemEvet dört ara öğün söyledir. Sabahla öğlen arası 1 tane, öğleden sonra eger 1de yemek yiyip aksam da 7de yıyorsa ara öğünü 2 ye böldürmüştür diyetisten. Akşam zaten bir ara öğün daha var. Ben de bazen ara öğün yapsam bile acıkırsama agzıma bir meyve ya da 1/2 dilim ekmeğe light labne sürüp yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?