Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

meyva ile sut insülin direncini düşürüyormuş ondan sut içiyom yanında. daha uzun süre tok tutuyor hem de. yeilçay ara öğün olurmu yahu su o...

Sen benden önce yazmıssın canım. Ben de öle tahmın ettim. Bana da aslında süt meyve veya süt bisküvi veriyo kadın ama ben genelde ayran ıcıyorum. Özellikle eşime süt verıyor ara öğünlerde cunku yag yakıcı özelliği varmış.

ben dolAPta dondurma varsa o gece uyuyamam bitirmeden...
tabi o dondurma dolaptaysa kesin bende uyuyamam onun bitmesi lazım
ay walla benim yemek konusunda tedavi görmem lazım kesin
teyzem gelcek anneme diyorum bir şey yaparsan artanları ya komşuya verelim ya da artmıycak gibi herkese yetecek kadar yapalım bitirelim
yoksa ben bitiririm diyorum annem böyle bakıyor bana kızım yemek hastası diyee

bende insülin direnci olmadığı için sanırım vermedi bana canım yaa
benim ara öğünlerim 2 tane sayılır biri öğlen biri aşkamdan sonra, 1 inde süt var diğerinde meyva ya da light bisküvi

ben bu hafta hergün demleğip içim diyorum bir terslik olmazsa bakalım bir mucizevi etkisi olcakmı cansele çok yaramıştı, haftada 1.5 kg ustunde veriyordu birara ama bunyeden bunyeye fark var. benim adet haftam bu hafta 1 kg bile versem mucizevi oluğunu düşüneceğim...
yazarım sonuçlerını...

bende insülin direnci olmadığı için sanırım vermedi bana canım yaa
benim ara öğünlerim 2 tane sayılır biri öğlen biri aşkamdan sonra, 1 inde süt var diğerinde meyva ya da light bisküvi

O zaman cok sanslısın canım. Sen bızım kadar acıkmazsın ara öğünlerde. Bazen elim ayağım titriyor resmen light sütle nescafe yapıp ıcıyorum. Ara öğünler bizim sıkı olmalı. Mesela bana bi ara öğlen ve akşam ekmek vermemişti sadece 1 haftalık. Ama ara öğünde kepekli tost vermişti. Aç kalırsam ben yapamam zaten bu zayıflama işini. Özellikle öğleden sonra çok acıkıyorum. Benım yedıklerım fazla gelebılır ama kadın ne dedıyse aynen yıyorum. Hesapladım maksımum 1350 kalori edıyor

bende deniyorum canım 1 hafta düzenli içmeye çalışıcam, valla dün grip oluyordum burnum akıyordu onada iyi geldi, sana bol bol dua ettimm arkadaşım
1.5 kilo üstünde mi verdiriyormuş bardak bardak içerim wallaaaa, koyarım demliği yanıma bittikçe içerim

buarada yeşil çorbayı yaptın mı mutlu?? nasıldı tadı??

Diyet + Spor + Glukofen = Kilo verme = Pco'ya SON = Adet düzeni = Bebiş inşallah...

Nasıl denklemim

evet canım ya gerçekten o konuda şanslıyım, ben çok acıkmıyorum
benim sadece dolapta olan ya da çekmecede duran şeylere karşı göz açlığım oluşuyor onuda arada yeniyorum yenmezsemde kaçamak yapıyorum ne yazıkki, öğleden sonraki ara öğün zamanıma kadar ben onu yaşıyorum ama çok acıktığımı hissediyorum arada bir şey yemezsem, ya da akşam yemğine kadar ara öğünü yesemde acıkıyorsam sütten nescafe yapıyorum şekersiz hemen onu içiyorum kendime geliyorum
bir kadınla konuşmuştum diyetisyende beklerken onda da insülin dienci varmış, o da dedi benim 4 tane ara öğünüm var günde diye bende şaşırmıştım o söylemişti insülin direncindne dolayı diye

aynen öyle cnm
ipin ucunu bi kaçırınca bi daha toparlayamıyorum
hem çok istiyorum zayıflamayı hem de hiç çaba sarfetmiyorum bunun için
eşimin de bu konuda bana olan güveni ve inancı yok oldu
ama yok bugün süper gidiyo ve bozmıcam inşallah dün ve daha önce hep aklım da akşam ne yesem
birazdan ne yesem olurdu ama şuanda hiç mi hiç istemiyo cnm bişey
umarm bu sefer başarırım bu işi
mutlummmm seni seviyommmmmmm

cnm haklısın emirede yaazık etmim şimdiden gerçi o bisküvi vs. yemiyo ama çikolata yiyo sonuçta tek tükte olsa

var mısın iddiaya

Bende eskiden öyleydim bazen yine çok sinirli ya da mutsuz olduğum dönemlerde o hale dönüyorum aklım dolaptakilerde mutfaktakilerde kalıyordu sürekli poşet poşet aburcubur doldururdum eve ve hepsini aynı anda yerdim nasıl bir bünye vardıysa şimdi 1 paket bisküvi bitiremiyorum yarıda kalıyor çikolata bir parça kırıp yiyorum gerisi kalıyor artık şunu yapıyorum ve çok işe yarıyor ben bunu gerçekten istiyormuuyum diyorum yerken ve genelde hayır oluyor yanıt bence herkes böyle yaklaşmalı olaya ama ben yemeğede öyle yanaşıyorum acıkmadan yemek yemiyorum bile düzenli beslenmeyi yoluna sokarsam sorunum kalmayacak inşallah.

ahhh vahhh dostlar...geç kaldım sanırım
birsürü gelen giden oldu sabahtan beri..diyetsyene de gidemedm..
eltim rahatsızdı işyeri bana yakın hastalanmıs geldi yattı evde..onla ugrastım
size gelip bir aynı yazın beni bile diyemedim..

Yena cığım büyük ihtimal geçti liste ama haftaya kolaylk olsun acısından kilom aynı

menümü yazayım bende

30 Mart 2012

sabah:
1 bardak su
1 domates
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

ara:
2 gün kurusu

öğle:
3 minicik köfte (toplasam 1 köfte eder arkadaş evden yapmış burda kızarttık)
koca bi tabak beyaz lahana salatası
1 zeytin (salatanın içindeydi)
1 bardak ayran

ara:
2 gün kurusu
1 bardak süt

akşam:
beyaz lahana salatası

ara:
2 kivi

bende 105 kiloyken sinirlendiğimde dünyaları yerdim baharcım ya
öğlen bir hamburger menü akşama bir hamburger menü yediğimi hatırlardım ve karnıma kıramplar girdikçe neden yedim der dururdum sonra tartıya çıkıp şoka girince ellerimi kafamın içine alıp naptım ben kendime dedim
ben bunu istiyor muyum diye sorduğumda istemesemde yerdim, şimdi bu sana ne yapar diye soruyorum, yağ yapar kilo yapar yedikten sonra mutsuz yapar diyip bırakıyorum elimden bunu diyemediğim zamanlarda unutuyorum sonra yiyorum bunları yaşıyorum

meerryyy geçmiş olsun canım

ayşecim menün çok güzel arkadaşım
beyaz lahana salatasını nasıl yapıyorsun canım?? ben çok severim beyaz lahanayı ama salatısını hiç yapmadım, ya da genelde dışarda yapılan salatasını tüketiyorum ama evde hiç yapmadım. dört gözle tarifini bekliyorum

Evet dört ara öğün söyledir. Sabahla öğlen arası 1 tane, öğleden sonra eger 1de yemek yiyip aksam da 7de yıyorsa ara öğünü 2 ye böldürmüştür diyetisten. Akşam zaten bir ara öğün daha var. Ben de bazen ara öğün yapsam bile acıkırsama agzıma bir meyve ya da 1/2 dilim ekmeğe light labne sürüp yiyorum.

geçmiş olsun cnm

cnm bende ilk kez yaptım hep annem yapardı
beyaz lahanayı incecik doğruyorum
tuzla iyice öldürüyorum sonra yıkayıp iyice süzüyorum
içine havuç rendeliyorum
ve zeytin atıyorum
bol limonla birlikte afiyetle yiyorum :)

ben ara öğünlerimi unutuyorum bile canım bazen o yüzden de akşama çok acıkmış olarak oturuyorum masaya, benimde sorunum metabolizmanın çok hızlı çalışması ve ara öğünsüz hayatımın geçmemesi, çünkü çok acıkmamam lazımmış, o zaman işte su bile içsem yağa çeviriyormuş bünyem
ne biçim bi bünyem var anlamadım gittii, o yüzden resmen alarmla ara öğün yiyorum, alamda çalarken ekranda çıkıyor ara öğün ye diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…