tarif için teşekkürler ayşecim
cnm bende ilk kez yaptım hep annem yapardı
beyaz lahanayı incecik doğruyorum
tuzla iyice öldürüyorum sonra yıkayıp iyice süzüyorum
içine havuç rendeliyorum
ve zeytin atıyorum
bol limonla birlikte afiyetle yiyorum :)
merhabalar hayırlı cumalr canlar Allah dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin benide unutmayın dualarınızdabildirim yapayım gene banada
geçen hafta kilom: 90.5
bu hafta: 90.7
200 gr almış görünüyorum plus plus plus[a/B]
Cnm verdim de çok sevinemedim cünkü 68.5kg kaç hafta önce görmüştüm Gutrdan veremiyom. Kanıma baktirdim. Düşük çıktı dr da sen mecbur. 1Gün 100gr 1 gün. 75Gr ilaç kullancan dedi bende başladım bakalım ne Olcak. Önceleri 100 grligi ictimmi fenalasiyordum şimdilik iyi gidiyor
Yri. Kızım 21yaşına giriyor kendi aramızda akrabalarla parti yapcaz.
Yrin için kaymacina yaptim. Bakalım nasıl olcak tadı güzel olursa çok hafif tatlı. Birde yulafli çörek yapcam. He simdi diceksiniz hep dietmi yaptın. Kızım yengelerinden istek yaptı biri carsafboregi. Biri kısır. Biri yaşgünü pstasini. Yapcak bende kendime göre yapiyom
Asucum. Kilomu veremiyorum ama belkide 2ay oldu ciko yemiyom ve sağlıklı besleniyom diye baya inceldim dün gelin dediki ablaaa baya zayifladin yani inceldim yaglarim ufaliyor
geçen seneeki pardusumu giydim oldu o zaman 66 kg giyiyorxum
tarif için teşekkürler ayşecim
akşama birşey yoksa evde mesela sebze yemeği gibi 1 kaşık zeytinyağı dökerek yiyebilirim
ellerine sağlık, sanada afiyet olsun tatlım
mutlu yada diğer topik anneleri bıldırcın yumurtası veriyomusunuz çocuklarınıza
biz emire aldıkta dr.lara sorucam hep unutuyorum nasıl vericem onuda bilmiyorum
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrDiyet + Spor + Glukofen = Kilo verme = Pco'ya SON = Adet düzeni = Bebiş inşallah...
Nasıl denklemim
NASIL BİR İDDAYMIŞ BU BAKEM KENDİME GÜVENMİYORUM BEN OKADAR...
var mısın iddiaya
AYŞE CANIM NENÜ GÜZEL EVET AMA BİZİM KİLOLARIMIZDAKİ BİRİ İÇİN AZ BENCE.ÖZKA SAOLSUN BU KONUDA SÖYLEDİKLERİ ÇOK BİLGİLENDİRDİ.GÜNDE TAHMİNİ 1600 KALORİ ALMAN LAZIM AKŞAMI O KADAR AZ YERSEN GECE ACIKIRSIN SENDEN İNSÜLİN DİRENCİ VARDI YANLIŞ DEĞİLSEM KESİNLİKLE ARA ÖĞÜNLERİ SIKI TUT...CANIM YANIMIZDA GETİRİCEZ YİCEKLERİMİZİ BEN KEPEK EKMEĞİMİ GETİRİYORUM..YEMEK LİSTESİNİ BEN YAPTIĞIMDAN ZATEN EV YEMEKLERİ YAZIYORUM ÇOK SORUN OLMUYOR. İŞ YERİNDE BİR DE ELİMİN ALTINDA İSTEDİĞİMDE YOĞURT FİLAN YİYORUM ...menümü yazayım bende
30 Mart 2012
sabah:
1 bardak su
1 domates
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
ara:
2 gün kurusu
öğle:
3 minicik köfte (toplasam 1 köfte eder arkadaş evden yapmış burda kızarttık)
koca bi tabak beyaz lahana salatası
1 zeytin (salatanın içindeydi)
1 bardak ayran
ara:
2 gün kurusu
1 bardak süt
akşam:
beyaz lahana salatası
ara:
2 kivi
ayşecim menün çok güzel arkadaşım
beyaz lahana salatasını nasıl yapıyorsun canım?? ben çok severim beyaz lahanayı ama salatısını hiç yapmadım, ya da genelde dışarda yapılan salatasını tüketiyorum ama evde hiç yapmadım. dört gözle tarifini bekliyorum
mutlu yada diğer topik anneleri bıldırcın yumurtası veriyomusunuz çocuklarınıza
biz emire aldıkta dr.lara sorucam hep unutuyorum nasıl vericem onuda bilmiyorum
bildirmiştim canım geçen haftayla aynı diyeelifçiğim sen kilonu bildirdinmi benmi göremedim..
Tekrar yazarmısın lütfen..
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBU MUBAREK GÜNDE RABBİM DUALRIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH...
NASIL BİR İDDAYMIŞ BU BAKEM KENDİME GÜVENMİYORUM BEN OKADAR...
AYŞE CANIM NENÜ GÜZEL EVET AMA BİZİM KİLOLARIMIZDAKİ BİRİ İÇİN AZ BENCE.ÖZKA SAOLSUN BU KONUDA SÖYLEDİKLERİ ÇOK BİLGİLENDİRDİ.GÜNDE TAHMİNİ 1600 KALORİ ALMAN LAZIM AKŞAMI O KADAR AZ YERSEN GECE ACIKIRSIN SENDEN İNSÜLİN DİRENCİ VARDI YANLIŞ DEĞİLSEM KESİNLİKLE ARA ÖĞÜNLERİ SIKI TUT...CANIM YANIMIZDA GETİRİCEZ YİCEKLERİMİZİ BEN KEPEK EKMEĞİMİ GETİRİYORUM..YEMEK LİSTESİNİ BEN YAPTIĞIMDAN ZATEN EV YEMEKLERİ YAZIYORUM ÇOK SORUN OLMUYOR. İŞ YERİNDE BİR DE ELİMİN ALTINDA İSTEDİĞİMDE YOĞURT FİLAN YİYORUM ...
BENDE BENDEE ÖĞRENMEK İSTİYORUM
hadi bakalım görelimmmm
estağfurullah olurmu canım ne karışması fikirlere sonuna kadar açığım öyle olmasa burda işim ne...Canım sen yanlış anladın kıs 3 gün dondurma yersem ne anladım ben bu işten...bu 3 günden birinde yiyeceğim dedim.abatmadan gündüz yer akşama dengelerim...onada mı izin yok örtmenim? Canselcim şaka bir yana matematik öğretmenlerimi hep çok sevmişimdir..matematiğide...
Ben vermiyorum hergun 1 normal yiyor domatesle beraber tavada menemen gibi abimn esi veriyordu kaynatip
kızlar haftaya bende sollayıp geçicem inşallah şimdi regl oldum kesin eksileri görürüm
hangimiz daha çok vericez bakalım bu hafta
akşam yanında tavuk ızgara yada nuget eklerim belki cnm salatayı koca kase yerim yanında yoğrut ta yerim yada olmadı 100 gr. peynir eklerim
hangimiz daha çok vericez bakalım bu hafta
akşam yanında tavuk ızgara yada nuget eklerim belki cnm salatayı koca kase yerim yanında yoğrut ta yerim yada olmadı 100 gr. peynir eklerim
Cok emin degilim kivam konusunda kayisi olsayeter heralde cok kaynamasi da iyi degil
normal yumurta gibi mi haşlıyodu kıvam olarak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?