afiyet olsun şekerrrr hg din ne güzel eğlendin bir ara arayım dedimm asumanım ne yiyon diyeee amaaaa
İyi akşamlar arkadaşlar...Kararlara uyup ben de menümü paylaşayım...
Sonuçta hem motive edici oluyor;hemde bir falsomuz varsa görmek daha kolay oluyor...Bu günden itibaren mümkün oldukça ben de menümü paylaşacağım...
SABAH: 2 dilim tam buğday ekmeği,peynir,kahvaltılık salça ve 1 adet kırmızı biber(tarhana biberi)
ÖĞLEN: 1 büyük kase karışık salata+peynir
ARA: 4 bisküvi ve çay
AKŞAM: Izgara tavuk,bol salata ve ayran
ARA: Meyvalı yoğurt diye planlıyorum......
arasaydın canım gırgır şamata çok eğlendik iyi geldi kaçamakları da halledecem hafta içi inşallah
mönü gayet güzel ablacım tam gaz devam sanırımm hobaaa beyzuş sahalardaaaaaa
Çok güzel bir karşılama Semirancığım.....Sağol canım....Umarım ;kendi kaleme gol atıp rezil olmam sahalarda....
İstikrarlı ve kararlı olmak gerekiyor.Mutlaka her gün kilo veremeyiz ama kararlı olmak gerek; ki geri dönüş yapıp tekrar şişmeyelim...Hep bunları derim de;kendim duymuyorum galiba...Kilo alıp geri geldim farkındaysan.İnşallah vereceğim...
bu sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik güzel bi yere.biraz yazlık giyinmişim dardı yani giydiklerim.mankenimiz geldi dediler.hala lesli yapıyormusun dediler.baya bi ilgi odağı oldumsanırım ben şımarıp kendimi sıkamıyorum..hem orda hem gelinc eevde cıss şeyler yedim.zaten öyle başlayınca kendimi dengelyemiyorum canım o tarz şeyler istiyor.neyse metobolizma hızlandırıcmdan içim bari
Bu arada YAĞMURGÖZLÜ,İLKNUR,BANU145145 nerelerde arkadaşlar...Merak ettim;umarım sadece biraz dinleniyorlardır...
seni seviyorum ablacım olsun en azından tamamen unutmuyoruz dönüyor dolaşıyoruz yine çabalıyoruz bizde insanız robot değil napalım herkes bir değil istikrar da değişir sağlık olsun da gerisi kolay ben de aldım ama ben de aldım diye bunları demiyorum yanlış anlama ablacım napalım farkındalık önemli olan biz kendimizi biliyoruz konu bu inş hep birlikte yola devam alsakta versekte burdayızzzz hg canım ablam
hoş geldinizzz sefalar getirdiniz yeniden başlamanın heycanıylan bu hafta liste başı olursun inşallahhhÇok güzel bir karşılama Semirancığım.....Sağol canım....Umarım ;kendi kaleme gol atıp rezil olmam sahalarda....
İstikrarlı ve kararlı olmak gerekiyor.Mutlaka her gün kilo veremeyiz ama kararlı olmak gerek; ki geri dönüş yapıp tekrar şişmeyelim...Hep bunları derim de;kendim duymuyorum galiba...Kilo alıp geri geldim farkındaysan.İnşallah vereceğim...
Hayırlı geceler kizlarrr
simcik gitti misafirlerim çok yoruldum tam 12 çocuk vardı
yediklerimizi yaziyormusuz bende yazayim
sabah
1dilim kepekli ekmek
2bardak çay Stevyayla
1fincan kahve
salata
peynir ligt
ara
1elma
ölen
1tabak musli
ligt yogurtla
ara
1elma
akşam
2Dukan çörek
2tabak kısır
1kasık kaymacina. Çocuklar ve büyükler pek begenmediler
ara
1ligt yogurtla
çarşaf böreği. Kurabiye.pasta. Ve çok sevdiğim kek hepsinden yemedim. Kardeşim ailesini. Almaya geldiğinde pizzada getirmiş çok aç olduğum halde yemedim.
hoş geldinizzz sefalar getirdiniz yeniden başlamanın heycanıylan bu hafta liste başı olursun inşallahhh
kaymacina nedirki acep
aferiin kız valla nazar değcek azmine süper gidiyosun kısır 2 tabak çokmu olmuş acep kız şişmiştir vücudun bugün ben ne zaman bulgur yesem vücudum su topluyo
canlarım cicilerim güzellerim,
dün pek giremedim. sabahtan akşama kadar dışarıdaydım...
elbette kaçamak yaptım. dışarıda kendimi pek kontrol edemiyorum hala... bir de ay sonu falan moduna girip kendimi akşam daha da fazla kaybettim...
menüm,
sabah 1 dilim ekmek ustune beyaz peynir sürdüm yedim
ara 1 avuç fındık
öğlen mangal köfte, şiş et ne konursa yedim tabağıma 2-3 dilim ekmek ve 1-2 bardak ayran ile. saat 16 da yiyince öğle oldu neyazıkki...
ara 1 minik kase fıstık(vardır yine 50 gr)
akşam(saat 22.00 da) barbun tavada(ben çok beğenmedim yapamadık galiba kuru oldu.) 1 dilim ekmek, bol yeşillik,
yemekten sonra 2 kase dondurma(maraş dondurması bir de)(söylendim söylendim lüp lüp yuttum sonrada)
neyse oğlan kalktı...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
Nursenacim kaymacina tarifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?