Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar..internet bi gidip bi geliyor.salı günü kuzenim doğum yaptı.5 gündür onun yanındayım fırsat bulup nete giremedim.diyetimi bozmadım fakat tartılıp haberde veremedim.zaten ayaktadurmaktan inanılmaz şiş her tarafım.bebeğimiz çok tatlı maşallah ama ben yorgunluktan ve uykusuzluktan bitmiş bir haldeyim.şişleri inince tartılıp haber vereceğim.herkese iyi geceler

İyi akşamlar arkadaşlar...Kararlara uyup ben de menümü paylaşayım...

Sonuçta hem motive edici oluyor;hemde bir falsomuz varsa görmek daha kolay oluyor...Bu günden itibaren mümkün oldukça ben de menümü paylaşacağım...

SABAH: 2 dilim tam buğday ekmeği,peynir,kahvaltılık salça ve 1 adet kırmızı biber(tarhana biberi)

ÖĞLEN: 1 büyük kase karışık salata+peynir

ARA: 4 bisküvi ve çay

AKŞAM: Izgara tavuk,bol salata ve ayran

ARA: Meyvalı yoğurt diye planlıyorum......

Bu arada YAĞMURGÖZLÜ,İLKNUR,BANU145145 nerelerde arkadaşlar...Merak ettim;umarım sadece biraz dinleniyorlardır...

mönü gayet güzel ablacım tam gaz devam sanırımm hobaaa beyzuş sahalardaaaaaa

mönü gayet güzel ablacım tam gaz devam sanırımm hobaaa beyzuş sahalardaaaaaa

Çok güzel bir karşılama Semirancığım.....Sağol canım....Umarım ;kendi kaleme gol atıp rezil olmam sahalarda....

İstikrarlı ve kararlı olmak gerekiyor.Mutlaka her gün kilo veremeyiz ama kararlı olmak gerek; ki geri dönüş yapıp tekrar şişmeyelim...Hep bunları derim de;kendim duymuyorum galiba...Kilo alıp geri geldim farkındaysan.İnşallah vereceğim...

seni seviyorum ablacım olsun en azından tamamen unutmuyoruz dönüyor dolaşıyoruz yine çabalıyoruz bizde insanız robot değil napalım herkes bir değil istikrar da değişir sağlık olsun da gerisi kolay ben de aldım ama ben de aldım diye bunları demiyorum yanlış anlama ablacım napalım farkındalık önemli olan biz kendimizi biliyoruz konu bu inş hep birlikte yola devam alsakta versekte burdayızzzz hg canım ablam

arkadaşların haklı bencede boyun uzun olduğundan manken tadındasındır.:)

Bu arada YAĞMURGÖZLÜ,İLKNUR,BANU145145 nerelerde arkadaşlar...Merak ettim;umarım sadece biraz dinleniyorlardır...

Canım yağmurgözlünün morali bozukmuş artı netinde problem varmış..Banu karayiplerde.:)
İlknur da mayısa kadar izinli..

Yorucu bir gündü bugün..
Öğlen dışarıdaydım akşam üzeri abime gittim temizlik ve yemek yaptım.sonra eşim gelip aldı bizi akşam yemeğinden sonra yakın aile dostumuz aradı gelin birlikte kahve içelim diye gecenin onbirbuçuğunda gidip kahve içip iki laf edip döndük tekrar hiiç üşenmeden.:)))
Çocuklar pert tabiii.:)

Başarılı olmasada kısmen iyi gibi olan ham yaptıklarımı paylaşayım sevgili şişmandaşlarımla.:)

Sabah: 2 dilim ekmek,1 yumurtadan peynirli omlet,4 zeytin,salatalık,2 lokma ayva marmelatı

Öğlen: mercimekli köfte,1 börek ( misafirlikteydim )

Akşam:1 kase mercimek çorbası,4-5 kaşık ot kavurma ( ısırgan,ebegümeci,pırasa ) 1 dilim ekmek,2 kaşık yoğurt

Yürüyüş yok ama bir sürü ev işi yaptım..Bir sürü çay ve kahve içtim.su çok az içtim.
Herzamanki gibi yine meyvem yok bu aralar hiç meyve sevmiyorum ve yiyemiyorum.Şöyle yaz meyveleri çıksa artık..ŞEftaliyi çok özledim..

Son düzenleme:
Hayırlı geceler kizlarrr
simcik gitti misafirlerim çok yoruldum tam 12 çocuk vardı
yediklerimizi yaziyormusuz bende yazayim
sabah
1dilim kepekli ekmek
2bardak çay Stevyayla
1fincan kahve
salata
peynir ligt
ara
1elma
ölen
1tabak musli
ligt yogurtla
ara
1elma
akşam
2Dukan çörek
2tabak kısır
1kasık kaymacina. Çocuklar ve büyükler pek begenmediler
ara
1ligt yogurtla

çarşaf böreği. Kurabiye.pasta. Ve çok sevdiğim kek hepsinden yemedim. Kardeşim ailesini. Almaya geldiğinde pizzada getirmiş çok aç olduğum halde yemedim.

hoş geldinizzz sefalar getirdiniz yeniden başlamanın heycanıylan bu hafta liste başı olursun inşallahhh

kaymacina nedirki acep

aferiin kız valla nazar değcek azmine süper gidiyosun kısır 2 tabak çokmu olmuş acep kız şişmiştir vücudun bugün ben ne zaman bulgur yesem vücudum su topluyo

günayydınnnn kızlarrr çayımı yudumluyorum eşim görevdeydi çocuklar sabah 6 da baba baba diye ayaklandı uyutmadılar ahhh bekarlık yıllarım ahhhhh uyumak istiyorumm çok severim uykuyu herkeze iyi kaçamaksız pazarlar dilerim

canlarım cicilerim güzellerim,

dün pek giremedim. sabahtan akşama kadar dışarıdaydım...

elbette kaçamak yaptım. dışarıda kendimi pek kontrol edemiyorum hala... bir de ay sonu falan moduna girip kendimi akşam daha da fazla kaybettim...

menüm,

sabah 1 dilim ekmek ustune beyaz peynir sürdüm yedim

ara 1 avuç fındık

öğlen mangal köfte, şiş et ne konursa yedim tabağıma 2-3 dilim ekmek ve 1-2 bardak ayran ile. saat 16 da yiyince öğle oldu neyazıkki...

ara 1 minik kase fıstık(vardır yine 50 gr)

akşam(saat 22.00 da) barbun tavada(ben çok beğenmedim yapamadık galiba kuru oldu.) 1 dilim ekmek, bol yeşillik,

yemekten sonra 2 kase dondurma(maraş dondurması bir de)(söylendim söylendim lüp lüp yuttum sonrada)

neyse oğlan kalktı...

Son düzenleme:
günaydın kızlar dünki menüm
sbah 2 gün kurusu 1 bardak su
1 dilim peynir
1 ymurta
1 dilimk kepek emkeği
salatalık domates
ögle
1 kase mercimek çorbası
1 dilimk ekmek
2 3 yemek kaşığı yoğurt
ara
1.5 adet bisküvi
akşam
1 kase yogurt
1 tabak etli ıspanak yemeği
1 dilimk ekmek
annem benim oğlana peynirli yumurta yapmıştı tavada 1 dolu yemek kaşığıda ondan yemişimdir bu ekstradan oldu gerçi
gece 2 gün kurusu

Günaydın kizlarrr
Nursenacim kaymacina bosna tatlisiymis Dukan tariflerim den aldım ama kimse beğenmedi bende begenmedim pişmiş yumurta gibi dediler. Çocuklar

kisira gelince sabah sabah ko a 1 tabak yiyom simcik mecburiyetten gelin 1tencee bakla pisirmis gelmis ölen akşam onu yicem kisirida aradan cikarayim dedim
Cnm kısır yemeseydim. Boremlere keklere dalabilirdim ondan yani ama gözüm doymadı aldı. Bir sise şu içip durdum

6dan sonra yememek çok fena oluyor misafirlerin. Yaninda masa çerez ceviz dolu ben şu ictim sade

Mutlucuğum oğlan uyanmasa devamı gelecekmiydi.

------------

Günüsü aydın olsun herkeşlerin.:))
Kızı bekliyoruz gelsin sonra piknik yapmaya gideceğiz. yaşasın.

Son düzenleme:
bende zayıflamak istiyorum. 92 kiloyum. doğumdan sonra kilolar yapıştı kaldı üstüme ha tabi bi sorun bakalım kilolardan kurtulmak için birşey yaptım mı. nerdeee. habire yedim. hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım.
eşime keşke eski kiloma dönebilsem dedim dün. öyle yapamayacağın şeylere özenme. sen iştahlısın yapamazsın dedi. sonrada ben seni olduğun gibi seviyorum falan. ama küçümsediğini farkettim iradesizliğimi. haksız da değil. çikolataları paket paket iştahla götürüyordum önünde.
birkaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum. tatlıyı hamurişini kestim. kızlar benim bu kilolardan kurtulmam lazım. sevemiyorum böyle kendimi.
dolabımda atmaya kıyamadığım eski bir krem rengi 29-32 pantolon ve açık renkli medium beden bir üst var. bazen çıkarıp bakıyorum ve kendimi onun içinde hayal ediyorum. sonra üzülüyorum. pantolona bacağım girmiyor artık. trikoya kolumu sokunca boğum oluşuyor.
eskiden yani evlenmeden önce 65 kiloydum. evlilik, iş stresleri sonra hamilelik ve doğum derken tartıdaki rakam sürekli büyüdü. ama kilomu düşünmekten yoruldum artık. ve yeniden zayıf bir insan olmaya karar verdim.
ben de aranıza katılabilir miyim? burada tickerlardan gördüğüm kadarıyla çok güzel kilo veren arkadaşlar var. tebrik ederim hepinizi tek tek. burada birbirimizi motive ederek zayıflamak daha da kolaylaşır sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…