Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın güzel pazarlar kızlar

Dün menümü paylaşmamışım örnek bir menü olmadığındandır herhalde

Sabah
2 kk peynir,1 domates,1 salatalık,2 dilim ekmek,çay
Ara
3 Kayısı
Öğle
2 kase süt çorbası ( bayılırım annem bıraksa tüm tencereyi hüpletirdim )
Ara
3 tuzlu kurupasta ( pastane pastası )
1 tatlı kurupasta çay
Akşam
2 tuzlu kurupasta
Ara
Sonra reflüm azacak gibi oldu azıcık ekmek arası peynir yedim bastırsın diye ama bastırmadı ilaç içtim yatarken

1.5 litre su ancak içmişimdir :26: spor yok kar yağıyordu

Tünaydınlarrrr

Kazandibi hariç kaçamaksız bir gündü dün. Öğlen dersanede oldugum için her zamankı gibi evde yaptıgım perynirli sandwici götürmüştüm yanımda. Akşam da eşimin yağtıgı levrekli pazı dolmasını yemiştik

Bugün öğlen kıymalı patlıcan yemeği yiycez, akşama da ızgarada tavuk pirzola yapıcam

Kendıme ınanamıyorum hanımlar. 10 aydır pılavdan makarnadan uzagım. Demekkı onlarsız yaşanıyomuş. Bana kılo aldıran 3 kasık degıl de 10 kasık yedıgım pılavlar makarnalarmıs

Dogum gununuz kutlu ollsun nice mutlu huzurlu yillar dilerim opuyorum guzel kizinin yanaklarindan

Tunaydin herkese iyi pazarlar nisan ayi insallah hepimize saglik mutluluk sans ve basari getirir.
Bahari neredeyse ortaladik, haydi henuz motive olamayanlar sozde olup da benim gibi bolca kacamak yapanlar... Kopruden onceki son cikislar....

Son düzenleme:
yürüyüşümü yaptım. Yürüyüş bandında 6km/s hızla 45 dakıka 4km yürüdüm. Bugün kaçamak yok. Salı günü diyetisyen kontrolüm var, 1 aydır gitmemiştim,en son gittiğimde 81.2 kıloydum. Çok az kilo vermiş olucam(

çizelgemi başarıyla yapabildim sanırım.
bende bugün yediklerimi yazayım.
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 kk kadar yarım yağlı beyaz peynir, 1 domates, 1 haşlanmış yumurta
ara: 3 diyet bisküvi, 1 çay bardağı yarım yağlı süt
öğle: 1 tabak zeytinyağlı kapuska yemeği, 1 dilim ekmek
ara: 1 çay bardağı yarım yağlı süt, 1 muz
ara: domates, salatalık, 1 yumurta, 4 zeytin den oluşan bir salata
akşama da kıymalı ıspanak yemeği düşünüyorum. 1 kase de yoğurtla beraber.
ben spor yapamıyorum ama bütün gün ağırlık kaldırıyorum denebilir. tosuncuk 8 kilo oldu da :)
yarım saat kadar arabayla dolaştık bugün bebeğimle. spordan sayılır mı bilmem tabi.
3 litre de su içtim bunların üstüne.
ama çok acıkıyorum. ilk gün olduğundandır herhalde. umarım midem küçülür yakında.

Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:

Dünden beri benim grip felaket azdı. Öğlen havayı güzel görünce kız kardeşimle dışarı cıktık hem temiz hava iyi gelir diye ama çok bin pişman oldum.
Baya bir yürüdük ve en son bir büyük markete gittik orada peynir falan bakalım derken şarküteri bölümü ayrıydı bir girdik resmen buzhane gibiydi :26:
Daha dışardayken beni sıtma tuttumu :26: neyse bizim eve geldik hep birlikte yemek yiyelim diye tabi sağ olsun eşim yemekleri yaptı
Sıtma bir ara okadar kötü oldu ki bir baktım bütün parmaklarımın üzeri morarmış. Hepimiz baya korktuk ne oluyor diye hatta eşim doktora gidelim diye tuturdu ama huyuma tüküreyim hiç sevmiyorum kendim için doktora gitmeyi. Ellerimi kaynar suya soktum uzun süre ama yinede ısınmadı.
En sonunda gece kızkardeşim gittikten sonra birde içim dışıma çıkınca iyice elden ayaktan kesildim.
Geceden beri daha yeni ayağa kalkabildim ve bir 5 dakikalığınada olsa sizlere bakmak istedim

İnşallah yarın akşama kadar biraz daha iyi olurumda yarın akşam güzel güzel sohbet etme fırsatımız olur

Aramıza hoşgeldin inşallah en kısa zamanda sende hedefine ulaşırsın

Allah analı babalı büyütsün
Rabbim tüm isteyenlerede nasip eder inşallahhhhhhhh .... Aminnnnnnnnnnn

Sende aramıza hoşgeldin İnşallah hepbirlikte güzel güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız

kızlaaarrr ben geldiiimmm
istanbuldan misafirlerimiz var ancak fırsat bulabildim gelmek için, baya bir gezip dolaşıyoruz o yüzden dün gelemedim, bugünde ancak fırsat buldum
birazdan geçmişe bakıcam
kaçamaksız bir haftasonu geçti benim için o açıdan süper oldu, umarım herkesin çok güzel ve kaçamaksız bir haftasonu geçmiştirrr

hoşgeldin aramızaaaa
bende üniversite sınavına girmeden önce buzdolabının önüne oturur yanıma çatal ve kaşık alır önüme ne gelirse yerdim
ne yediğimin tadınıda almazdım ve sürekli aç hissederdim kendimi
üniversite sınavı bitti, tabi bi baktım bende bitmişim, tabi üniversite de kazanıldı, giyecek güzel şeylerim bile yoktu
sonra önce diyetisyene gittim başarılı oldum 15 kilo verdim yeter dedim, bıraktım
sonra bi aldım 20 kilo birden sonra akapunktura gittim hızla zayıfladım sonra tekrarrr hooop aldım kiloyu
bu düzen bu güne kadar devam etti, sonra da dur dedim kendime
ve tekrarf diyetisyene başladım ama bu sefr dedim son ve başka şansım yok, yavaş ve ama ver kiloları ve sağlam ver ve alma kiloları
105 kilo ile başlayan serüvenim şuanda 86.6 da, istikrarımı kaybettiğim ve kaçamaklarla dolu günlerim oldu olamdı değil
ama doğru yerdesin ve umarım bu şekilde devam edersin

hoşgeldin aramızaa
benimde svediğim zayıf günlerimden beklettiklerim var, ki bu dönem sadece 9 ay sürdü
hele bir kotum var düşük bel enfes bir şey onu atmadım hala bekletiyorumve içine giricem biliyorum

Bana kokmadi cnm gelin yumurta kokuyor dedi.ben içine limonkabugu rendeledim Stevyayla yaptim şekeri az olmuş çok hafifte bir deneme daha yapcam aroma felan katarak
canım kızının doğum günü kutlu olsunnn
geç oldu kusura bakmaa

asumannn, bugün antika pazarına gittim ayrancıdaki muhteşemdi, çok güzel şeyler vardı, ama inanılmaz pahalıydı, şimdi bir dahaki 6 mayısda olacak burda olursam yine gidicem, siparişler verdim ben gitmesem annem gidip alıcak

özlemcim bildiğim kadarıyla sen bir dönem ilaç kullandın sonuçta onunda etkisi vardır arkadaşım, tabi birde sınav sistemi, o yüzden istikrarlı bir şekilde devam ettin, azda olsa kilo verdin sonuçta
bende geçen hafta utancımdan gitmedim diyetisyene bir önceki hafta abarttığım için, şimdi kendimi topladım sporda yapıyorum, gerçi misafirimiz var kesin hergün gezeriz oda bana yürüyüş olmuş olurrr

bugün ki menümüde yazayım kızlarrr
ara öğün: şekersiz türk kahvesi
sabah: yumurta salatası+peynir+1 dilim uno denge light ekmek++yeşillik-domates salatalık+4 bardak şekersiz çay+kırmızı biber salatası
öğle yemeği: 1 kase kısır+beyaz peynir+bol yeşillik+6 bardak şekersiz çay
ara öğün: 1 elma+1 soda (sade)
akşam: yemeyeceğim onun yerine ara öğünlerle geçiştireceğim çünkü kısır midemi ağrıttı, uzun zamandır bulgur yemeğince
elma ve süt ara öğünümü oluşturacak kesin

kaçamaksız bir hafta sonu geçirdim bravoo banaaa

Selammm kızlllaaarrrrrrr

2 gün aradan sonra yine burdayım , kilo bildirimini kaçırdım malesef bu hafta ,zaten çok bi değişiklik yoktu

neyse sağlık olsun diyelimm

eşimle cuma günü urfaya gittik , benim minik arabamı aldık geldik

dün gece yarısıydı döndüğümüzde ,sabahta YGS sınav görevim vardı , geldim uyudum , şimdide misafir var salonda , eşimin abisi ve arkadaşı , ama ben aldım pc yi mutfakta nete giriyom

yaşaassınnnnnn:118:

neyse canlarr , kilo veren vermeyen, spor yapan yapmayan herkesi tebrik ediyorum ama verenleri ve yapanları daha çok tebrik ediyorumm

buarada ne çok kaynatşınızz , oku oku bitiremedimm

hepinizii öpüyorummm

Teşekkürler. Hep beraber inşallah :) Çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
selam kızlar
elifcim ben hiç gitmedim antika pazarına ama eşim gitti o da çok beğenmiş aklımıza gelmiyor hiç gezmesi zevkli oluyor bana çok yakın pazar 5dk yürüyerek
biz de eşimle 2 satten fazla yürüdük ama epey yoruldum cuma kaçamaklarım gitmiştir inşallah bugün iyi geçti beslenmem kahveyle biraz çikolata yedim ama nasılsa öğle yemeği yemedim bişey olmaz bence
banucum geçmiş olsun canım dikkat et kendine
mutlu ben de dondurma istiyorum bendeeeee
yena demek pikniğe gittiniz süper

Evet aynen öyle oldu benim de şu sınavı atlatayım sonra nasılsa zayıflarım hem zaten 2-3 parça bişey yiyorum bişey olmaz düşüncesiyle buzdolabının önünden ayrılmıyordum. Mezuna kalınca dışarı da çıkmayınca ye iç yat şeklinde kilolar kısa sürede yerini aldı
Yediklerime gelince:
Bugün de sınav nedeniyle çok yüklenmedim kendime. Baş dönmesi halsizlik olmasın diye Kahvaltıda: 2 kk kadar peynir, 5 zeytin, 1 küçük domates, 2 dilim ekmek, 1 bardak az şekerli çay (normalde şekersiz içiyorum) içtim.Yolda 2 küçük parça çikolata Öğlen: 2 kaşık pilav haşlanmış, patates. Arada: 1 elma. Akşam: öğlen pilav yediğim için akşam hafif olsun istedim limonlu salata yedim. Yeşil çayımı içemedim bugün yatmadan onu da içerim. Bunun dışında pek su içemedim, bu saatte içersem gece sorun olcak, yarın artık.

hoşgeldinn canımm , bu işe ne kadar erken başlarsan o kadar karlı çıkarsın , hadi bakalım kolaygelssinn :129::129::129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…