toksinim bu mama çok yumurta kokar gibi.Öylemiydi yerken.?
Günaydın kizlarrr
Nursenacim kaymacina bosna tatlisiymis Dukan tariflerim den aldım ama kimse beğenmedi bende begenmedim pişmiş yumurta gibi dediler. Çocuklar
kisira gelince sabah sabah ko a 1 tabak yiyom simcik mecburiyetten gelin 1tencee bakla pisirmis gelmis ölen akşam onu yicem kisirida aradan cikarayim dedim
Cnm kısır yemeseydim. Boremlere keklere dalabilirdim ondan yani ama gözüm doymadı aldı. Bir sise şu içip durdum
6dan sonra yememek çok fena oluyor misafirlerin. Yaninda masa çerez ceviz dolu ben şu ictim sade
Mutlucuğum oğlan uyanmasa devamı gelecekmiydi.
------------
Günüsü aydın olsun herkeşlerin.:))
Kızı bekliyoruz gelsin sonra piknik yapmaya gideceğiz. yaşasın.
Merhaba. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Beni de kabul eder misiniz?
Kendimden bahsetmem gerekirse 18 yaşındayım. 1.63 boyunda 98 kiloyum. Hep balık etliydim. Geçen sene liseden mezun oldum ve sınava tekrardan hazırlandım. Hatta sınav yarın
Kafamı rahatlatmak için son günler foruma girip duruyorum. Artık zayıflamak istiyorum. 1 haftadır da çabalıyorum. Spor yapmaya geç saatte yememeye ve tuzu,şekeri azaltmaya çalışıyorum. İnşallah bu sefer başarırım. Daha önce hiç bu kadar istekli değildim. Bu sefer kendimde gerekli gücü ve sabrı görüyorum. Burada size estek olup sizden destek almak istiyorum.
selam kızlar..internet bi gidip bi geliyor.salı günü kuzenim doğum yaptı.5 gündür onun yanındayım fırsat bulup nete giremedim.diyetimi bozmadım fakat tartılıp haberde veremedim.zaten ayaktadurmaktan inanılmaz şiş her tarafım.bebeğimiz çok tatlı maşallah ama ben yorgunluktan ve uykusuzluktan bitmiş bir haldeyim.şişleri inince tartılıp haber vereceğim.herkese iyi geceler
bende zayıflamak istiyorum. 92 kiloyum. doğumdan sonra kilolar yapıştı kaldı üstümeha tabi bi sorun bakalım kilolardan kurtulmak için birşey yaptım mı. nerdeee. habire yedim. hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım.
eşime keşke eski kiloma dönebilsem dedim dün. öyle yapamayacağın şeylere özenme. sen iştahlısın yapamazsın dedi. sonrada ben seni olduğun gibi seviyorum falan. ama küçümsediğini farkettim iradesizliğimi. haksız da değil. çikolataları paket paket iştahla götürüyordum önünde.
birkaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum. tatlıyı hamurişini kestim. kızlar benim bu kilolardan kurtulmam lazım. sevemiyorum böyle kendimi.
dolabımda atmaya kıyamadığım eski bir krem rengi 29-32 pantolon ve açık renkli medium beden bir üst var. bazen çıkarıp bakıyorum ve kendimi onun içinde hayal ediyorum. sonra üzülüyorum. pantolona bacağım girmiyor artık. trikoya kolumu sokunca boğum oluşuyor.
eskiden yani evlenmeden önce 65 kiloydum. evlilik, iş stresleri sonra hamilelik ve doğum derken tartıdaki rakam sürekli büyüdü. ama kilomu düşünmekten yoruldum artık. ve yeniden zayıf bir insan olmaya karar verdim.
ben de aranıza katılabilir miyim? burada tickerlardan gördüğüm kadarıyla çok güzel kilo veren arkadaşlar var. tebrik ederim hepinizi tek tek. burada birbirimizi motive ederek zayıflamak daha da kolaylaşır sanırım.
Merhaba. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Beni de kabul eder misiniz?
Kendimden bahsetmem gerekirse 18 yaşındayım. 1.63 boyunda 98 kiloyum. Hep balık etliydim. Geçen sene liseden mezun oldum ve sınava tekrardan hazırlandım. Hatta sınav yarın
Kafamı rahatlatmak için son günler foruma girip duruyorum. Artık zayıflamak istiyorum. 1 haftadır da çabalıyorum. Spor yapmaya geç saatte yememeye ve tuzu,şekeri azaltmaya çalışıyorum. İnşallah bu sefer başarırım. Daha önce hiç bu kadar istekli değildim. Bu sefer kendimde gerekli gücü ve sabrı görüyorum. Burada size estek olup sizden destek almak istiyorum.
bende zayıflamak istiyorum. 92 kiloyum. doğumdan sonra kilolar yapıştı kaldı üstümeha tabi bi sorun bakalım kilolardan kurtulmak için birşey yaptım mı. nerdeee. habire yedim. hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım.
eşime keşke eski kiloma dönebilsem dedim dün. öyle yapamayacağın şeylere özenme. sen iştahlısın yapamazsın dedi. sonrada ben seni olduğun gibi seviyorum falan. ama küçümsediğini farkettim iradesizliğimi. haksız da değil. çikolataları paket paket iştahla götürüyordum önünde.
birkaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum. tatlıyı hamurişini kestim. kızlar benim bu kilolardan kurtulmam lazım. sevemiyorum böyle kendimi.
dolabımda atmaya kıyamadığım eski bir krem rengi 29-32 pantolon ve açık renkli medium beden bir üst var. bazen çıkarıp bakıyorum ve kendimi onun içinde hayal ediyorum. sonra üzülüyorum. pantolona bacağım girmiyor artık. trikoya kolumu sokunca boğum oluşuyor.
eskiden yani evlenmeden önce 65 kiloydum. evlilik, iş stresleri sonra hamilelik ve doğum derken tartıdaki rakam sürekli büyüdü. ama kilomu düşünmekten yoruldum artık. ve yeniden zayıf bir insan olmaya karar verdim.
ben de aranıza katılabilir miyim? burada tickerlardan gördüğüm kadarıyla çok güzel kilo veren arkadaşlar var. tebrik ederim hepinizi tek tek. burada birbirimizi motive ederek zayıflamak daha da kolaylaşır sanırım.
canım kızının doğum günü kutlu olsunnnBana kokmadi cnm gelin yumurta kokuyor dedi.ben içine limonkabugu rendeledim Stevyayla yaptim şekeri az olmuş çok hafifte bir deneme daha yapcam aroma felan katarak
özlemcim bildiğim kadarıyla sen bir dönem ilaç kullandın sonuçta onunda etkisi vardır arkadaşım, tabi birde sınav sistemi, o yüzden istikrarlı bir şekilde devam ettin, azda olsa kilo verdin sonuçtayürüyüşümü yaptım. Yürüyüş bandında 6km/s hızla 45 dakıka 4km yürüdüm. Bugün kaçamak yok. Salı günü diyetisyen kontrolüm var, 1 aydır gitmemiştim,en son gittiğimde 81.2 kıloydum. Çok az kilo vermiş olucam(
Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Dünden beri benim grip felaket azdı. Öğlen havayı güzel görünce kız kardeşimle dışarı cıktık hem temiz hava iyi gelir diye ama çok bin pişman oldum.
Baya bir yürüdük ve en son bir büyük markete gittik orada peynir falan bakalım derken şarküteri bölümü ayrıydı bir girdik resmen buzhane gibiydi :26:
Daha dışardayken beni sıtma tuttumu :26: neyse bizim eve geldik hep birlikte yemek yiyelim diye tabi sağ olsun eşim yemekleri yaptı
Sıtma bir ara okadar kötü oldu ki bir baktım bütün parmaklarımın üzeri morarmış. Hepimiz baya korktuk ne oluyor diye hatta eşim doktora gidelim diye tuturdu ama huyuma tüküreyimhiç sevmiyorum kendim için doktora gitmeyi. Ellerimi kaynar suya soktum uzun süre ama yinede ısınmadı.
En sonunda gece kızkardeşim gittikten sonra birde içim dışıma çıkınca iyice elden ayaktan kesildim.
Geceden beri daha yeni ayağa kalkabildim ve bir 5 dakikalığınada olsa sizlere bakmak istedim
İnşallah yarın akşama kadar biraz daha iyi olurumda yarın akşam güzel güzel sohbet etme fırsatımız olur
Aramıza hoşgeldininşallah en kısa zamanda sende hedefine ulaşırsın
Allah analı babalı büyütsün
Rabbim tüm isteyenlerede nasip eder inşallahhhhhhhh .... Aminnnnnnnnnnn
Sende aramıza hoşgeldinİnşallah hepbirlikte güzel güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız
sınavın nasıl geçti?? umarım çoook iyi geçmiştirTeşekkürler. Hep beraber inşallah :) Çok geçmiş olsun.
hoşgeldin aramızaaaa
bende üniversite sınavına girmeden önce buzdolabının önüne oturur yanıma çatal ve kaşık alır önüme ne gelirse yerdim
ne yediğimin tadınıda almazdım ve sürekli aç hissederdim kendimi
üniversite sınavı bitti, tabi bi baktım bende bitmişim, tabi üniversite de kazanıldı, giyecek güzel şeylerim bile yoktu
sonra önce diyetisyene gittim başarılı oldum 15 kilo verdim yeter dedim, bıraktım
sonra bi aldım 20 kilo birden sonra akapunktura gittim hızla zayıfladım sonra tekrarrr hooop aldım kiloyu
bu düzen bu güne kadar devam etti, sonra da dur dedim kendime
ve tekrarf diyetisyene başladım ama bu sefr dedim son ve başka şansım yok, yavaş ve ama ver kiloları ve sağlam ver ve alma kiloları
105 kilo ile başlayan serüvenim şuanda 86.6 da, istikrarımı kaybettiğim ve kaçamaklarla dolu günlerim oldu olamdı değil
ama doğru yerdesin ve umarım bu şekilde devam edersin
hoşgeldin aramızaa
benimde svediğim zayıf günlerimden beklettiklerim var, ki bu dönem sadece 9 ay sürdü
hele bir kotum var düşük bel enfes bir şey onu atmadım hala bekletiyorumve içine giricem biliyorum
canım kızının doğum günü kutlu olsunnn
geç oldu kusura bakmaa
asumannn, bugün antika pazarına gittim ayrancıdaki muhteşemdi, çok güzel şeyler vardı, ama inanılmaz pahalıydı, şimdi bir dahaki 6 mayısda olacak burda olursam yine gidicem, siparişler verdim ben gitmesem annem gidip alıcak
sınavın nasıl geçti?? umarım çoook iyi geçmiştir
hoşgeldinn canımm , bu işe ne kadar erken başlarsan o kadar karlı çıkarsın , hadi bakalım kolaygelssinn :129::129::129:Merhaba. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Beni de kabul eder misiniz?Kendimden bahsetmem gerekirse 18 yaşındayım. 1.63 boyunda 98 kiloyum. Hep balık etliydim. Geçen sene liseden mezun oldum ve sınava tekrardan hazırlandım. Hatta sınav yarınKafamı rahatlatmak için son günler foruma girip duruyorum. Artık zayıflamak istiyorum. 1 haftadır da çabalıyorum. Spor yapmaya geç saatte yememeye ve tuzu,şekeri azaltmaya çalışıyorum. İnşallah bu sefer başarırım. Daha önce hiç bu kadar istekli değildim. Bu sefer kendimde gerekli gücü ve sabrı görüyorum. Burada size estek olup sizden destek almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?