hoşgeldinn canımm , bu işe ne kadar erken başlarsan o kadar karlı çıkarsın , hadi bakalım kolaygelssinn :129::129::129:
Türkçe çok zamanımı aldı. Matematikte de bayağı zorlandım. O bakımdan biraz moralim bozuk ama sonuçta elimden geleni yaptım diye düşünmeye çalışıyorum.
bende sınvada görevliydim bugün , valla bizim sınıftakiler kafalarını bile kaldırmaya zaman bulamadılar , sınavın zor olduğu belliydi , arada isyana bağlayanlar vardı çünkü
Keşke bizim sınıfta da aynısı olsaydı. Sınavın ortasında gelenler, sürekli sıradan tak tak tak sesleri falan. Sınav dışında herşeyle ilgileniyorlardı sankiBiri sınavın ortasında wcye gitmeye kalktı herkesin dikkatini dağıttı falan. Hatırlaması bile stres olmaya yetiyor valla :18:
canım biz sınavdan önce bütün sıraları altına karton koyup sabitledik , hiç birinden tık ses çıkmıyordu
sınav başlamadan önce 10 kere belkide ihtiyacı olan çıkabilir, sınav esnasında çıkanların sınavları geçersiz sayılacaktır diye üstüne basa basa belirttim , gayet sağlıklı bi sınav ortamıydı bence
neyse canım hakkında hayırlısı olsun , sıkma canını :129::129:
Keşke bizim sınıfta da aynısı olsaydı. Sınavın ortasında gelenler, sürekli sıradan tak tak tak sesleri falan. Sınav dışında herşeyle ilgileniyorlardı sankiBiri sınavın ortasında wcye gitmeye kalktı herkesin dikkatini dağıttı falan. Hatırlaması bile stres olmaya yetiyor valla :18:
Ne güzel yapmışsınız. Bende öyle bi sorun yoktu da işte olanlar vardı. Bizim gözetmenler de iyiydi de sınava gelenler sorunluydu biraz. Neyse sağlık olsun diyorum. Olan olmuş sıkıntı yapınca hiç birşey değişmicek diye düşünmeye çalışıyorum.
evet tatlım sıkma canını , herşeyin hayırlısı olsun inşAllahh
ahhh ahh hepimiz aynı dertten burdayızz şahsen ben konu yemek olldumuu pis boğazımı tutamayanlardanımmm hoşgeldinizzzbende zayıflamak istiyorum. 92 kiloyum. doğumdan sonra kilolar yapıştı kaldı üstümeha tabi bi sorun bakalım kilolardan kurtulmak için birşey yaptım mı. nerdeee. habire yedim. hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım.
eşime keşke eski kiloma dönebilsem dedim dün. öyle yapamayacağın şeylere özenme. sen iştahlısın yapamazsın dedi. sonrada ben seni olduğun gibi seviyorum falan. ama küçümsediğini farkettim iradesizliğimi. haksız da değil. çikolataları paket paket iştahla götürüyordum önünde.
birkaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum. tatlıyı hamurişini kestim. kızlar benim bu kilolardan kurtulmam lazım. sevemiyorum böyle kendimi.
dolabımda atmaya kıyamadığım eski bir krem rengi 29-32 pantolon ve açık renkli medium beden bir üst var. bazen çıkarıp bakıyorum ve kendimi onun içinde hayal ediyorum. sonra üzülüyorum. pantolona bacağım girmiyor artık. trikoya kolumu sokunca boğum oluşuyor.
eskiden yani evlenmeden önce 65 kiloydum. evlilik, iş stresleri sonra hamilelik ve doğum derken tartıdaki rakam sürekli büyüdü. ama kilomu düşünmekten yoruldum artık. ve yeniden zayıf bir insan olmaya karar verdim.
ben de aranıza katılabilir miyim? burada tickerlardan gördüğüm kadarıyla çok güzel kilo veren arkadaşlar var. tebrik ederim hepinizi tek tek. burada birbirimizi motive ederek zayıflamak daha da kolaylaşır sanırım.
görübtü çok güzel duruyooo şu içine aramolardan damlatsan acıbadem aroması falan yumurta kokmaz belki
Bana kokmadi cnm gelin yumurta kokuyor dedi.ben içine limonkabugu rendeledim Stevyayla yaptim şekeri az olmuş çok hafifte bir deneme daha yapcam aroma felan katarak
sütlü çorbayı babam çok severdi aklıma geldi aslında çocuklara sabah kahvaltıda fallan yapsam olur sıkılıyolar peynir zeytinden afiyet olsun bu arada babam sütlü çorbayı fırınlı sobada yapılan mısır unu ekmeğiyle götürürdüü ama bize cısssssGünaydın güzel pazarlar kızlar
Dün menümü paylaşmamışım örnek bir menü olmadığındandır herhalde
Sabah
2 kk peynir,1 domates,1 salatalık,2 dilim ekmek,çay
Ara
3 Kayısı
Öğle
2 kase süt çorbası( bayılırım annem bıraksa tüm tencereyi hüpletirdim )
Ara
3 tuzlu kurupasta ( pastane pastası )
1 tatlı kurupasta çay
Akşam
2 tuzlu kurupasta
Ara
Sonra reflüm azacak gibi oldu azıcık ekmek arası peynir yedim bastırsın diye ama bastırmadı ilaç içtim yatarken
1.5 litre su ancak içmişimdir :26: spor yok kar yağıyordu
bizim evde çocuklar var malesef çok seviyolar yapmasak olmuyoooo eşin ne güzel destek sanada oda yemiyo heraldeTünaydınlarrrr
Kazandibi hariç kaçamaksız bir gündü dün. Öğlen dersanede oldugum için her zamankı gibi evde yaptıgım perynirli sandwici götürmüştüm yanımda. Akşam da eşimin yağtıgı levrekli pazı dolmasını yemiştik
Bugün öğlen kıymalı patlıcan yemeği yiycez, akşama da ızgarada tavuk pirzola yapıcam
Kendıme ınanamıyorum hanımlar. 10 aydır pılavdan makarnadan uzagım. Demekkı onlarsız yaşanıyomuş. Bana kılo aldıran 3 kasık degıl de 10 kasık yedıgım pılavlar makarnalarmıs
geçmiş olsun fena üşütmüşsün kaynana müjdele hemenSelam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Dünden beri benim grip felaket azdı. Öğlen havayı güzel görünce kız kardeşimle dışarı cıktık hem temiz hava iyi gelir diye ama çok bin pişman oldum.
Baya bir yürüdük ve en son bir büyük markete gittik orada peynir falan bakalım derken şarküteri bölümü ayrıydı bir girdik resmen buzhane gibiydi :26:
Daha dışardayken beni sıtma tuttumu :26: neyse bizim eve geldik hep birlikte yemek yiyelim diye tabi sağ olsun eşim yemekleri yaptı
Sıtma bir ara okadar kötü oldu ki bir baktım bütün parmaklarımın üzeri morarmış. Hepimiz baya korktuk ne oluyor diye hatta eşim doktora gidelim diye tuturdu ama huyuma tüküreyimhiç sevmiyorum kendim için doktora gitmeyi. Ellerimi kaynar suya soktum uzun süre ama yinede ısınmadı.
En sonunda gece kızkardeşim gittikten sonra birde içim dışıma çıkınca iyice elden ayaktan kesildim.
Geceden beri daha yeni ayağa kalkabildim ve bir 5 dakikalığınada olsa sizlere bakmak istedim
İnşallah yarın akşama kadar biraz daha iyi olurumda yarın akşam güzel güzel sohbet etme fırsatımız olur
Aramıza hoşgeldininşallah en kısa zamanda sende hedefine ulaşırsın
Allah analı babalı büyütsün
Rabbim tüm isteyenlerede nasip eder inşallahhhhhhhh .... Aminnnnnnnnnnn
Sende aramıza hoşgeldinİnşallah hepbirlikte güzel güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız
Türkçe çok zamanımı aldı. Matematikte de bayağı zorlandım. O bakımdan biraz moralim bozuk ama sonuçta elimden geleni yaptım diye düşünmeye çalışıyorum.
İnşallahh.
Yaa ben bir de bişey sormak istiyorum. Hergün mutlaka yeşil çay içmeye çalışıyorum ancak tadı iğrenç geliyor ya. Sanki işkence. Tadını daha katlanır yapabilecek bi öneri verebilecek olan var mı?
İnşallahh.
Yaa ben bir de bişey sormak istiyorum. Hergün mutlaka yeşil çay içmeye çalışıyorum ancak tadı iğrenç geliyor ya. Sanki işkence. Tadını daha katlanır yapabilecek bi öneri verebilecek olan var mı?
bende zayıflamak istiyorum. 92 kiloyum. doğumdan sonra kilolar yapıştı kaldı üstümeha tabi bi sorun bakalım kilolardan kurtulmak için birşey yaptım mı. nerdeee. habire yedim. hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım.
eşime keşke eski kiloma dönebilsem dedim dün. öyle yapamayacağın şeylere özenme. sen iştahlısın yapamazsın dedi. sonrada ben seni olduğun gibi seviyorum falan. ama küçümsediğini farkettim iradesizliğimi. haksız da değil. çikolataları paket paket iştahla götürüyordum önünde.
birkaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum. tatlıyı hamurişini kestim. kızlar benim bu kilolardan kurtulmam lazım. sevemiyorum böyle kendimi.
dolabımda atmaya kıyamadığım eski bir krem rengi 29-32 pantolon ve açık renkli medium beden bir üst var. bazen çıkarıp bakıyorum ve kendimi onun içinde hayal ediyorum. sonra üzülüyorum. pantolona bacağım girmiyor artık. trikoya kolumu sokunca boğum oluşuyor.
eskiden yani evlenmeden önce 65 kiloydum. evlilik, iş stresleri sonra hamilelik ve doğum derken tartıdaki rakam sürekli büyüdü. ama kilomu düşünmekten yoruldum artık. ve yeniden zayıf bir insan olmaya karar verdim.
ben de aranıza katılabilir miyim? burada tickerlardan gördüğüm kadarıyla çok güzel kilo veren arkadaşlar var. tebrik ederim hepinizi tek tek. burada birbirimizi motive ederek zayıflamak daha da kolaylaşır sanırım.
banucum geçmiş olsun canım dikkat et kendine
İnşallahh.
geçmiş olsun fena üşütmüşsün kaynana müjdele hemen
bugün sabah tartıda süper tartıldım 100 gr cıkta olsa - deydim sonrası malum eşim görevden geldi cozuttuk iç açıcı olmayan menüm
sabah 1 dlm ekmek 1kk peynir 4 zeytin 5-6 çatalcık sosis yedim kızlardan canım çekti
ara yokkk
öğlen tülbentte mantı yaptım 2 dlm (sosyete mantısı gibi bişey)sarımsak yoğurtlu
ara yok
akşam 1 tane elmelı pasta
şimdi kızlarımı uyutayım çay yudumucam yoksa açlık sinyali veriyo miğdem
tek karım mantıdan sonra 1 saat alışverişe gittik
ayakkabılar aldım kendime spor hafif lasly yaparken giymek için
sanah 42 beden pantolonumu giydim oldu güzell olduda karnımı sıkıyo tam oluyo amma üste kocaman bi miğde pürtledi üst bölgemi eritmem şartttttttt
Sağ ol canım şimdi biraz daha iyiyim şükür. Bir iki güne kadar bir şeyim kalmaz inşallah
Bende hala pek sevemedim gitti şu yeşil çayı :26:
Kız kardeşim Bimden naneli limonlu yeşil çay alıp kullanıyordu bende ondan duyup kullanmaya başladım tabi demleme olsa çok daha etkili olur ama sallamayla idare ediyorum iştebir dene istersen.
KV duysa zaten kesin kına arayışına çıkar
tüh bak şimdi aklıma geldi keşke dün gidipte bi şap diye öpeydim
Neyse bir dahakine artık
Tavsiyeler için teşekkürler aldığımda sadesini almıştım bi bitireyim şu paketi, önerilerinizi alıcam. Şekersiz çaya yeni yeni alışıyorum zaten bi de yeşil çay bayağı acı geliyor. Şimdi de içiyorum hatta
günde 2 taneden fazla benim böbreklerimi ağrıtıyo sabahlarıı
sadesine limon damlatabilirsin 2 de karanfil at içine tadı deişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?