Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Türkçe çok zamanımı aldı. Matematikte de bayağı zorlandım. O bakımdan biraz moralim bozuk ama sonuçta elimden geleni yaptım diye düşünmeye çalışıyorum.

bende sınvada görevliydim bugün , valla bizim sınıftakiler kafalarını bile kaldırmaya zaman bulamadılar , sınavın zor olduğu belliydi , arada isyana bağlayanlar vardı çünkü

kızlarrr buarada cuma günü 32 beden kot pantolon aldımm , çooookk sevindimmm

bende sınvada görevliydim bugün , valla bizim sınıftakiler kafalarını bile kaldırmaya zaman bulamadılar , sınavın zor olduğu belliydi , arada isyana bağlayanlar vardı çünkü

Keşke bizim sınıfta da aynısı olsaydı. Sınavın ortasında gelenler, sürekli sıradan tak tak tak sesleri falan. Sınav dışında herşeyle ilgileniyorlardı sanki Biri sınavın ortasında wcye gitmeye kalktı herkesin dikkatini dağıttı falan. Hatırlaması bile stres olmaya yetiyor valla :18:

canım biz sınavdan önce bütün sıraları altına karton koyup sabitledik , hiç birinden tık ses çıkmıyordu

sınav başlamadan önce 10 kere belkide ihtiyacı olan çıkabilir, sınav esnasında çıkanların sınavları geçersiz sayılacaktır diye üstüne basa basa belirttim , gayet sağlıklı bi sınav ortamıydı bence

neyse canım hakkında hayırlısı olsun , sıkma canını :129::129:

Ne güzel yapmışsınız. Bende öyle bi sorun yoktu da işte olanlar vardı. Bizim gözetmenler de iyiydi de sınava gelenler sorunluydu biraz. Neyse sağlık olsun diyorum. Olan olmuş sıkıntı yapınca hiç birşey değişmicek diye düşünmeye çalışıyorum.

evet tatlım sıkma canını , herşeyin hayırlısı olsun inşAllahh

ahhh ahh hepimiz aynı dertten burdayızz şahsen ben konu yemek olldumuu pis boğazımı tutamayanlardanımmm hoşgeldinizzz

Bana kokmadi cnm gelin yumurta kokuyor dedi.ben içine limonkabugu rendeledim Stevyayla yaptim şekeri az olmuş çok hafifte bir deneme daha yapcam aroma felan katarak
görübtü çok güzel duruyooo şu içine aramolardan damlatsan acıbadem aroması falan yumurta kokmaz belki
sütlü çorbayı babam çok severdi aklıma geldi aslında çocuklara sabah kahvaltıda fallan yapsam olur sıkılıyolar peynir zeytinden afiyet olsun bu arada babam sütlü çorbayı fırınlı sobada yapılan mısır unu ekmeğiyle götürürdüü ama bize cısssss
bizim evde çocuklar var malesef çok seviyolar yapmasak olmuyoooo eşin ne güzel destek sanada oda yemiyo heralde
geçmiş olsun fena üşütmüşsün kaynana müjdele hemen
Türkçe çok zamanımı aldı. Matematikte de bayağı zorlandım. O bakımdan biraz moralim bozuk ama sonuçta elimden geleni yaptım diye düşünmeye çalışıyorum.

allah emeklerinizi boşa çıkarmasın iinşallah

var şekerim yeşil çayın limonlusu tarçınlısı çokk güzel alırken öle al

canım çaykurum bergamot aromalı küçük tenekede yeşil çayları var , hem sallama değil , demleme yeşil çay , tavsiye ederim tadı gayet güzel :129::129:

hoşşgeldiinn canımm aramızaaa , gazan mübarek olsun

bugün sabah tartıda süper tartıldım 100 gr cıkta olsa - deydim sonrası malum eşim görevden geldi cozuttuk iç açıcı olmayan menüm
sabah 1 dlm ekmek 1kk peynir 4 zeytin 5-6 çatalcık sosis yedim kızlardan canım çekti
ara yokkk

öğlen tülbentte mantı yaptım 2 dlm (sosyete mantısı gibi bişey)sarımsak yoğurtlu

ara yok

akşam 1 tane elmelı pasta

şimdi kızlarımı uyutayım çay yudumucam yoksa açlık sinyali veriyo miğdem

tek karım mantıdan sonra 1 saat alışverişe gittik
ayakkabılar aldım kendime spor hafif lasly yaparken giymek için

sanah 42 beden pantolonumu giydim oldu güzell olduda karnımı sıkıyo tam oluyo amma üste kocaman bi miğde pürtledi üst bölgemi eritmem şartttttttt

banucum geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Sağ ol canım şimdi biraz daha iyiyim şükür. Bir iki güne kadar bir şeyim kalmaz inşallah

Bende hala pek sevemedim gitti şu yeşil çayı :26:
Kız kardeşim Bimden naneli limonlu yeşil çay alıp kullanıyordu bende ondan duyup kullanmaya başladım tabi demleme olsa çok daha etkili olur ama sallamayla idare ediyorum işte bir dene istersen.

geçmiş olsun fena üşütmüşsün kaynana müjdele hemen

KV duysa zaten kesin kına arayışına çıkar
tüh bak şimdi aklıma geldi keşke dün gidipte bi şap diye öpeydim
Neyse bir dahakine artık

Tavsiyeler için teşekkürler aldığımda sadesini almıştım bi bitireyim şu paketi, önerilerinizi alıcam. Şekersiz çaya yeni yeni alışıyorum zaten bi de yeşil çay bayağı acı geliyor. Şimdi de içiyorum hatta

hadii bakalıımm OOLLACCAAKK OLLAACCAAKKK :129::129::129:

Naneli limon diye annem bimden almış sanırım aynısı ancak normal yeşil çay gibi olmaz diye içmiyorum. Ya aslında önceden aktardan falan adaçayı alıp içiyordum ancak kullanana kadar böcekleniyordu çaylar. Aktar da uzak sık sık gidemiyorum. O yüzden sallama çayı tercih ediyorum malesef.

günde 2 taneden fazla benim böbreklerimi ağrıtıyo sabahlarıı

sadesine limon damlatabilirsin 2 de karanfil at içine tadı deişir

günde 2 taneden fazla benim böbreklerimi ağrıtıyo sabahlarıı

sadesine limon damlatabilirsin 2 de karanfil at içine tadı deişir

Aşırı tüketim zararlı. Aslında 2-3 bardak öneriyorlar. Dikkat etmek lazım ama. Ben 1 bardağı zor içiyorum zaten. Limon damlatayım biraz gidipte.

İyi akşamlar güzel hanımlar.....

Öncelikle menümü paylaşayım..

SABAH:2 dilim kepek ekmeği,beyaz peynir,kahvaltılık salça,yeşil biber.

ÖĞLE: 1 tabak mercimek yemeği,1 su bardağı ayran

ARA: 5 adet bisküvi ve çay

AKŞAM: Izgara tavuk,1 bardak ayran..

ARA:Meyvalı yoğurt planlıyorum....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…