- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
hoşgeldin canım yaş avantajın da var çabucak verirsin kiloları inşallahHoşbuldumm :) Aslında zor bişey değil, istemek ve çabalamak gerekiyor destekte olunca gerisi geliyor :)
İnşallahh.
Yaa ben bir de bişey sormak istiyorum. Hergün mutlaka yeşil çay içmeye çalışıyorum ancak tadı iğrenç geliyor ya. Sanki işkence. Tadını daha katlanır yapabilecek bi öneri verebilecek olan var mı?
İyi akşamlar güzel hanımlar.....
Öncelikle menümü paylaşayım..
SABAH:2 dilim kepek ekmeği,beyaz peynir,kahvaltılık salça,yeşil biber.
ÖĞLE: 1 tabak mercimek yemeği,1 su bardağı ayran
ARA: 5 adet bisküvi ve çay
AKŞAM: Izgara tavuk,1 bardak ayran..
ARA:Meyvalı yoğurt planlıyorum....
Kızlar bugün marketten 7si bir arada çayından aldımbakalım onun faydasını görecekmiyim.
hoş geldinizzz sefalar getirdiniz yeniden başlamanın heycanıylan bu hafta liste başı olursun inşallahhh
kaymacina nedirki acep
aferiin kız valla nazar değcek azmine süper gidiyosun kısır 2 tabak çokmu olmuş acep kız şişmiştir vücudun bugün ben ne zaman bulgur yesem vücudum su topluyo
hoşgeldin canım yaş avantajın da var çabucak verirsin kiloları inşallah
sadesinin içine kabuk tarçın eklersen de güzel oluyor
Kızlar bugün marketten 7si bir arada çayından aldım bakalım onun faydasını görecekmiyim.
Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Dünden beri benim grip felaket azdı. Öğlen havayı güzel görünce kız kardeşimle dışarı cıktık hem temiz hava iyi gelir diye ama çok bin pişman oldum.
Baya bir yürüdük ve en son bir büyük markete gittik orada peynir falan bakalım derken şarküteri bölümü ayrıydı bir girdik resmen buzhane gibiydi :26:
Daha dışardayken beni sıtma tuttumu :26: neyse bizim eve geldik hep birlikte yemek yiyelim diye tabi sağ olsun eşim yemekleri yaptı
Sıtma bir ara okadar kötü oldu ki bir baktım bütün parmaklarımın üzeri morarmış. Hepimiz baya korktuk ne oluyor diye hatta eşim doktora gidelim diye tuturdu ama huyuma tüküreyimhiç sevmiyorum kendim için doktora gitmeyi. Ellerimi kaynar suya soktum uzun süre ama yinede ısınmadı.
En sonunda gece kızkardeşim gittikten sonra birde içim dışıma çıkınca iyice elden ayaktan kesildim.
Geceden beri daha yeni ayağa kalkabildim ve bir 5 dakikalığınada olsa sizlere bakmak istedim
İnşallah yarın akşama kadar biraz daha iyi olurumda yarın akşam güzel güzel sohbet etme fırsatımız olur
Aramıza hoşgeldininşallah en kısa zamanda sende hedefine ulaşırsın
Allah analı babalı büyütsün
Rabbim tüm isteyenlerede nasip eder inşallahhhhhhhh .... Aminnnnnnnnnnn
Sende aramıza hoşgeldinİnşallah hepbirlikte güzel güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız
ablacım maşallah menün şiir gibi olmuş sadece meyven eksik onu da yoğurtla halledeceksin sanırım
Sağol Asucuğum;sanatın her dalını severim;bu sefer şiir gibi oldu;gelecek sefer tablo gibi inşallah...
Şaka bir yana;sen bir kırılma noktasını daha başarıyla geçtin cuma günü..Devamı gelecek biliyorum ve Maaşallah diyorum..
Canım,meyva yememek benim en büyük eksikliğim maalesef..Daha doğrusu en kötü huyum beslenme açısından.Tabii sonuç olarak vitamin eksikliklerim oluyor ve tatlıya saldırıyorum..
Çok geçmiş olsun canım..
Bence doktora gidip ilaç kullansan iyi olur.Bu yıl grip çok ağır geçiyor.Arkası beter bir öksürük ve halsilsizlik oluyor...Hem kendine yazık;hemde çocuklarına yazık..Onların ihtiyaçları için ayakta kalacaksın ve iyileşmen uzayacak..Yine de sen bilirsin ama kendine iyi bak,doktora git derim...
iyi akşamlar güzel bayanlar... Bugün yeni bir aya başladık, hepimiz için güzel geçer umarım. Mutlu yazınca bana da dank eti, benim için de köprüden önceki son çıkış diyebiliriz önümüzdeki 15-20 güne. Yani yaza en az 2-3 beden incelmiş girebilmek için son şansım, eğer bu ayı da kaçırırsam kalan 2 ayda (düğün, doğumgünleri vb. organizasyonlarımı düşünerek söylüyorum) çok çabalarsam 1 beden incelirim, o da ciddi bir fark yaratmaz
Yapmam gereken çok basit aslında, irademi kullanmakBirkaç yeri arayarak diyetisyen araştırdım, istediğim bir sonuca ulaşamadım
Dün kızımın okulunda ikinci dönem veli toplantısı vardı, eli yüzü düzgün bir şeyler giyeyim dedim, hava da güzel olduğu için birkaç baharlık kıyafet denedim, canım sıkıldı. Ciddi bir mide-göbek problemim var, açık renk bluzlarda çok kötü durdu. Kalçalarım zaten yapı olarak geniştir (eskiden kum saati formuydum), üst bacak-basen de kalın. Geriye pek bir şey kalmıyor zaten. Ayaktayken gene idare ediyorum da oturunca mide-göbek-kalça üçlüsü iyice yayılıyorsonuçta üzerime deri ceket giyerek biraz kamufle ettim ama nereye kadar
Toplantı tüm branş öğretmenleri ve sınıf öğretmeni ile birebir görüşmeler şeklindeydi. Çok mutlu oldum, kızım için harika şeyler söylediler, 3 ayrı branş öğretmeni seneye mutlaka kendi kulübünde görmek istediğini söyledi, özellikle satranç ve müziğe büyük ilgi ve yeteneği olduğunu vurguladılar, iki öğretmen şaka ile karışık "mücadele vereceğiz onun için seneye desenize" dediler. Daha çok küçük (anasınıfı-hazırlık) gene de mest oldum anlattıklarını dinlerken.
Epey de kaçamaklı bir haftasonuyduDün karanfilli kek, akşam kıymalı yoğurtlu soslu 1 tabak makarna (fazladan yendi, kerevizin üstüne) aklımda kalanlar. Bugün; sabah abartılı kahvaltı (tam simit, zeytinyağına bandırarak, ayrıca kendi yaptığım kaymak-bal fazladan yendi), öğleyi atladım, akşamüzeri 6 adet sarma, 4-5 kare bitter (paketin neredeyse 1/3'ü) Şiş midemle oturuyorum şimdi de...
Bu gece oturup eski notlarımı (beslenme ile ilgili bilgisayarıma indirdiğim belgeler), eski diyet listelerimi filan inceleyeceğim. Kafamı toplayıp yeni bir yol çizmeye çalışacağım kendime
......
Toksin, kızının doğumgününü kutlarım, yeni yaşının sağlıklı, huzurlu, mutlu geçmesini dilerim.
Yena, nasıl geçti piknik? Kötü geçer mi? Güzeldir elbet. Ben de seninle birlikte Nisan'da yeni bir başlangıç yapmaya niyetliyim, çok güzel gider umarım.
Banu (ceco34) geçmiş olsun canım, bu mevsim çok tehlikeli grip için, biz de olduk olacağız gibi ailece...
Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Dünden beri benim grip felaket azdı. Öğlen havayı güzel görünce kız kardeşimle dışarı cıktık hem temiz hava iyi gelir diye ama çok bin pişman oldum.
Baya bir yürüdük ve en son bir büyük markete gittik orada peynir falan bakalım derken şarküteri bölümü ayrıydı bir girdik resmen buzhane gibiydi :26:
Daha dışardayken beni sıtma tuttumu :26: neyse bizim eve geldik hep birlikte yemek yiyelim diye tabi sağ olsun eşim yemekleri yaptı
Sıtma bir ara okadar kötü oldu ki bir baktım bütün parmaklarımın üzeri morarmış. Hepimiz baya korktuk ne oluyor diye hatta eşim doktora gidelim diye tuturdu ama huyuma tüküreyimhiç sevmiyorum kendim için doktora gitmeyi. Ellerimi kaynar suya soktum uzun süre ama yinede ısınmadı.
En sonunda gece kızkardeşim gittikten sonra birde içim dışıma çıkınca iyice elden ayaktan kesildim.
Geceden beri daha yeni ayağa kalkabildim ve bir 5 dakikalığınada olsa sizlere bakmak istedim
İnşallah yarın akşama kadar biraz daha iyi olurumda yarın akşam güzel güzel sohbet etme fırsatımız olur
Aramıza hoşgeldininşallah en kısa zamanda sende hedefine ulaşırsın
Allah analı babalı büyütsün
Rabbim tüm isteyenlerede nasip eder inşallahhhhhhhh .... Aminnnnnnnnnnn
Sende aramıza hoşgeldinİnşallah hepbirlikte güzel güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız
İnşallahh.
Yaa ben bir de bişey sormak istiyorum. Hergün mutlaka yeşil çay içmeye çalışıyorum ancak tadı iğrenç geliyor ya. Sanki işkence. Tadını daha katlanır yapabilecek bi öneri verebilecek olan var mı?
iyi akşamlar güzel bayanlar... Bugün yeni bir aya başladık, hepimiz için güzel geçer umarım. Mutlu yazınca bana da dank eti, benim için de köprüden önceki son çıkış diyebiliriz önümüzdeki 15-20 güne. Yani yaza en az 2-3 beden incelmiş girebilmek için son şansım, eğer bu ayı da kaçırırsam kalan 2 ayda (düğün, doğumgünleri vb. organizasyonlarımı düşünerek söylüyorum) çok çabalarsam 1 beden incelirim, o da ciddi bir fark yaratmaz
Yapmam gereken çok basit aslında, irademi kullanmakBirkaç yeri arayarak diyetisyen araştırdım, istediğim bir sonuca ulaşamadım
Dün kızımın okulunda ikinci dönem veli toplantısı vardı, eli yüzü düzgün bir şeyler giyeyim dedim, hava da güzel olduğu için birkaç baharlık kıyafet denedim, canım sıkıldı. Ciddi bir mide-göbek problemim var, açık renk bluzlarda çok kötü durdu. Kalçalarım zaten yapı olarak geniştir (eskiden kum saati formuydum), üst bacak-basen de kalın. Geriye pek bir şey kalmıyor zaten. Ayaktayken gene idare ediyorum da oturunca mide-göbek-kalça üçlüsü iyice yayılıyorsonuçta üzerime deri ceket giyerek biraz kamufle ettim ama nereye kadar
Toplantı tüm branş öğretmenleri ve sınıf öğretmeni ile birebir görüşmeler şeklindeydi. Çok mutlu oldum, kızım için harika şeyler söylediler, 3 ayrı branş öğretmeni seneye mutlaka kendi kulübünde görmek istediğini söyledi, özellikle satranç ve müziğe büyük ilgi ve yeteneği olduğunu vurguladılar, iki öğretmen şaka ile karışık "mücadele vereceğiz onun için seneye desenize" dediler. Daha çok küçük (anasınıfı-hazırlık) gene de mest oldum anlattıklarını dinlerken.
Epey de kaçamaklı bir haftasonuyduDün karanfilli kek, akşam kıymalı yoğurtlu soslu 1 tabak makarna (fazladan yendi, kerevizin üstüne) aklımda kalanlar. Bugün; sabah abartılı kahvaltı (tam simit, zeytinyağına bandırarak, ayrıca kendi yaptığım kaymak-bal fazladan yendi), öğleyi atladım, akşamüzeri 6 adet sarma, 4-5 kare bitter (paketin neredeyse 1/3'ü) Şiş midemle oturuyorum şimdi de...
Bu gece oturup eski notlarımı (beslenme ile ilgili bilgisayarıma indirdiğim belgeler), eski diyet listelerimi filan inceleyeceğim. Kafamı toplayıp yeni bir yol çizmeye çalışacağım kendime
......
Toksin, kızının doğumgününü kutlarım, yeni yaşının sağlıklı, huzurlu, mutlu geçmesini dilerim.
Yena, nasıl geçti piknik? Kötü geçer mi? Güzeldir elbet. Ben de seninle birlikte Nisan'da yeni bir başlangıç yapmaya niyetliyim, çok güzel gider umarım.
Banu (ceco34) geçmiş olsun canım, bu mevsim çok tehlikeli grip için, biz de olduk olacağız gibi ailece...
BEYZUUUŞŞŞ nasılsın canım iyisin değilmi artık...
İyiyim şükür Nilüferciğim....Sağol canım....
Bugün güzel bir gün geçirmiş olmana çok sevindim..Her günün güzel olsun inşallah...
Evinde değişiklikler yapmışsın.Ellerine sağlık.Güle güle kullan.Benimde kolları sıvayıp bazı şeyler yapmam gerekiyor ama sanki biraz üşeniyorum...
Banyonun tamamen değişmesi lazım,önceden de sana söylemiştim.Bir de tüm ev( hol,mutfak hariç) duvardan duvara halı..Halıları çıkarıp parke yaptırmam gerekiyor..Çok iş var çooookkk..
Aslında doğru söylüyorsun canım bir doktora gitsem iyi olucak.
Bugün öğlende bir kaç saat uyumuşum halsizlikten tabi gün içinde de çok fazla çocuklarla ilgilenemedim ve akşam üzere biraz kendime gelince benim küçük kuzu üzerimden inmedisanki senelerdir görüşmemişiz gibi öpüşüp koklaştık
Her an ilgiliye alışık olduğu için benim yatmam bile onu fena rahatsız etti
Neyse yarın sabah giderim inşallah Aile Hekimimize de bir an önce kendimi toparlayayım
Sorma canım benim Pcde de bir sürü kayıt var beslenmeyle ilgili hatta bir yandan yeni şeyler de keşfetmeye çalışıyorum
Gerçektende Mutlunun dediği gibi köprüden önce son çıkışlardayız ve bu bir kaç ayı iyi değerlendirmek zorundayız.
Ben kendi adıma bu yaz ( ağustosda en geç ) 2li rakamlara geçmiş olmalıyım ( yani en azından 95 olmam lazım )
Bazen ümitsizliğe kapılsam bile yinede başarabileceğime inanıyorum. Tabi buradaki bütün arkadaşlarımızında başaracağına canı gönülden inanıyorum.
Hazır aklımdayken sizlerlede paylaşayım demin nette metabolizmayı neler hızlandırır diye baktığımda ince kıyılmış maydanozların içine 2 domates rendesi ve 1 kaşık sirke, limon ve zeytinyağdan oluşan bir salata önerilmiş.
Sabah aç karnına kahvaltıdan önce yenirse hem metabolizmayı hızlandırıyormuş hemde bağırsakların düzene girmesini sağlıyormuş.
Birde Maydanoz püresi önermişler ama onun lezzeti her damağa uygun olmadığı için tüketilmesi zormuş
Bu hafta her sabah maydanoz salatasını denemeyi düşünüyorum tabi yiyebilirsemdaha yeni yeni maydanoza çiğden alışmaya başladımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?