Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Önemli olan güzel bir gün geçirmen...Yarın pazartesi..Rutin diyet günü...Gerekeni yaparsın...

Miden için lütfen ilaç kullan.Dünya varmış diyeceksin...

hayırlısı olsun bence erken yat dinlen yarın yorucu olcak sanırım senin için

hayırlısı olsun bence erken yat dinlen yarın yorucu olcak sanırım senin için

Hepimiz ayaktayız..:) Piknik dönüşü benim dışımda herkes banyodan sonra uyudu şimdi zombi gibiler özellikle oğlum.:)
O uyusun bende en azından uyumasam bile dinlenirim...

Başladım ben de bir ucundan okumaya, sürekli uygulayabileceğim bir beslenme şekli oturtmaya çalışıyorum. Şimdi insanın çağlar boyunca beslenme şekli ile ilgili bir makale okuyordum, insanlar bin yıllardır bulunduğu coğrafyaya uygun beslenme alışkanlıkları geliştirmiş, son 150 yılda ise binlerce yıllık bu alışkanlıklar terk edilmeye başlanmış, oysa metabolizma yine aynı metabolizma. Ve bakalım kanser, şeker, kalp-damar hastalıkları, infertilite (kısırlık), deprsyon, otizm vb. hastalıklar ne zamandır dramatik biçimde artmış: tabii ki son 150 yılda... daldım işte böyle derin mevzulara

Maydonoza ben baylırım, 3 sen efilan önce alıştım, yalnız katıksız yiyemiyorum. Bazen beyaz peynirin içine taze maydonoz doğruyorum, çok ince bir sap taze soğan, çok az baharat da ekleyip peynirli bir çeşit meze hazırlıyorum Bir de maydonozları kıyıp bol limon ve biraz sızma zeytinyağı
biraz tuz ile yaptığım maydonoz salatasına bayılırım. Bir demeti öğün niyetine yerin böyle bir salatayla

Sağol Yenacığım :) Kızım şaşırttı aslında beni, bir yandan da düşündüm ben az mı tanıyorum acaba kızımı diye. Biraz tutuk olmasından endişeliydim, rehberlik öğretmeni tam tersi olduğunu, oyun kurucu, idare edici vb. olduğunu söyledi şaşırdım. Branşlara ilgisini de hiç fark etmemiştim. Ben evde hiç didiklemem çocukları, bugün ne yaptınız, şu branşta ne öğrendiniz, hadi gel şunu çalışalım vb. hiç demem. Zaten çok küçük, okulda ne alıyorsa o kadarı yeterli diye düşünürüm. Ama haftasonlarını ful kurs ve aktivitelerle doldurmuş aileler var, şaşırdım okulda.
Önemli olan ilgi ve heves bence, bunları da sonradan koymak mümkün olmuyor çocuğun içine
Piknik yorgunluğunun üzerine 45 dk yürüdüğüne göre, sen kararlı bir başlangıç yapmışsın canım. Kutlarım.

Halılar bana da allerji yapıyor canım.Belli dönemlerde kaşıntı halindeyim;evden çıkınca kaşıntı geçiyor....

Banyo;dediğin gibi biraz bekleyecek...

Ben artık halılarla başa çıkamaz oldum.Renkleri çok açık bej;yani orjinali bejdi..İlk yıllar periyodik temizliklerle aynı renkte tutmayı başardım ama bir süre sonra ucu kaçtı ve berbat bir hal aldı...Artık kurtulmak lazım....

Barışcığa kolaylık ve sağlıklı sonuçlar diliyorum canım...

Bu arada hala sigara içmedim.Dua edin bana artık içmemem için...

ıyı gecler hanımlarrr
gece kuslarımm nasılsınızzz ben ancak fırsat bulabıldım sabah tan berıı hala bulasıkları toplamam lazım allahım bır turlu bıtıremıyorum su ıslerııı

menum u paylasacak olursam;
sabah 2 dılım kepek ekmek salatalık domates 7-8 zeytın
ara bır kase sutlac
oglen
kendı suyuyla pişmiş tavuk 5-6 parca ama kucuk nasıl tarıf edeyım bılmıyorum kıı:26::26:
yanında boll salata az yaglı 1 bardak gazoz1 dılım ekmek yarım kase sütlaç
aksam 1 kucuk dılım elmelı turta 1 dilim kek 1 dılım ananass kalorısı ne kadar bılmıyorumm 1tane muz
1bardak meyva suyu herhalde bu kadar valla dogru durusrt hatırlayamıyorumm atladıgım yoktur ınsallah ama bugun cozuttum farkınyayımm

ayrıca 40 dk yürüdüm ancak aklıma geldı

Son düzenleme:

Bundan sonra içmeyeceksin eminim ben...

ananasınn kalorisi çok azmış dr dedi tv de diyettekiler 2 dlm yesin dedi selilütlere falan süpermiş
hatta banu alkan bi ara ben vücudumun diriliğini ananasa borçluyum her gün yerim dediydiiii diri ve iri kadınnnn

gulmacım akşam günmü vardı sizde.:)
Şu ananasıda sevemedim ben hiç...

ben de yazayım yediklerimi ama çok düzensiz benim menü
kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmeği az sucuklu yumurta peynir zeytin közlenmiş biber tere roka birazda gül reçeli
yürüyüşten sonra kahve çikolata
akşam 1 kase şehriyeli tavuk çorbası
aralarda badem ceviz ve peynir atıştırdım yine
az önce de bolca çağla yedim
2 satten fazla da yürüdüm şimdi de açım napsam bilmem

Umuttt çuğum sende nişastaylamı yapıyorsun kaymağı.?
ben öyle yapıyorumda.:) krema,nişasta ve süt.senin tarifini merak ettim..

leblebi çayy ben biraz önce yedim 1 avuç leblebiyle doyurdu baya(yada kendimi avutuyorum)))

Sırf çorba olduğu için acıkmışsındır canım...

2 yıl önce gazetede okumuştum. yürüyüş veya herhangi bir egsersiz yapmadan yarım saat önce 1 fincan kahve tüketmek daha az yorgunluk hissi veriyormuş,daha enerjik olunuyormuş..
Bende bir ara düzenli yürüyüş yaptığımda gerçekten faydasını görüyordum..

Son düzenleme:
leblebi çayy ben biraz önce yedim 1 avuç leblebiyle doyurdu baya(yada kendimi avutuyorum)))

aynısını düşündüm ben de ama çay kahve yapmaya üşendim yorulmuşum uykum da geldi ama küçük kızımın ateşi var o uyumadan yatmam
beyzuş ablacım inşallah bir daha içmeyeceksin o zararlı şeyi

asucuğum geçmiş olsun...

İyi geceler arkadaşlar.
Allah rahatlık versin...Nasipse yarın görüşürüz....

İyi geceler beyzuşum...

demek çıkmadan içmek lazımmış kahveyi biz dönünce içmiştik ama bu kadar yürüyeceğimizi bilemedim eşimle minik bir ankara turu yapmışız 15 20 de çıktık 17 40 da eve ancak döndük
ya o çorbayı da ayak üstü içtim eşime tost yaparken bendeki problem de bu zaten ayaküstü geçiştiriyorum ne yediğim belli olmuyor

kızlar bu ara taktım ferhat göçer ayrılsak ölürüz biz parçası süper benden +90 topiğine gelsinnnnnnnn

İyi geceler arkadaşlar..

Güzel bir hafta dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…