Başarısız ve dengesiz listem şöyle...
Sabah:
2 dilim kadar ekmek. beyaz ekmekti ve dilim değildi daha azda olabilir..Çok sıcak olduğu için gelişi güzel koparıp yedim..
Peynir,domates,salatalık,bir iki lokma tereyağ ve bal...
Öğlen:
Saat 16:30 civarı köfte ve fleto tavuk adet olarak sayı veremeyeceğim.Bilumum yeşillikler,domates,salatalık vee cola
Olmayadı eyiydi..
Sonra maden suyu içtim, limonlu ılık su içtim ama nafile midem çok fena hala cayır cayır yanıyor...
AKtivite:
Top oynama,ağaç kapmaca,saçmalama.:)) 45 dk.yürüyüş..
İşe girişmeyince çok üşeniyor insan ama başlayınca gerisi geliyor canım...
BAnyo için havaların biraz daha ısınmasını bekle istersen...Ama halıları bir an önce sök at canım...
Bir önceki evimizde duvardan duvara halı idi çok sağlıksız ve çok zor temzilemesi..
Her ay halıları yıkıyordum ben. kaç kez ev sahibine sökelim bunları parke yaptıralım dedim kabul etmemişti..Sonra biz ev alıp taşınınca halıları söküp parke yaptırmış aşşağılık...
Barış'ın alerjen durumunu o halılara bağlıyorum ben...Bu arada yarın test günü..
hayırlısı olsun bence erken yat dinlen yarın yorucu olcak sanırım senin için
...
Sorma canım benim Pcde de bir sürü kayıt var beslenmeyle ilgili hatta bir yandan yeni şeyler de keşfetmeye çalışıyorum
Gerçektende Mutlunun dediği gibi köprüden önce son çıkışlardayız ve bu bir kaç ayı iyi değerlendirmek zorundayız.
Ben kendi adıma bu yaz ( ağustosda en geç ) 2li rakamlara geçmiş olmalıyım ( yani en azından 95 olmam lazım )
Bazen ümitsizliğe kapılsam bile yinede başarabileceğime inanıyorum. Tabi buradaki bütün arkadaşlarımızında başaracağına canı gönülden inanıyorum.
Hazır aklımdayken sizlerlede paylaşayım demin nette metabolizmayı neler hızlandırır diye baktığımda ince kıyılmış maydanozların içine 2 domates rendesi ve 1 kaşık sirke, limon ve zeytinyağdan oluşan bir salata önerilmiş.
Sabah aç karnına kahvaltıdan önce yenirse hem metabolizmayı hızlandırıyormuş hemde bağırsakların düzene girmesini sağlıyormuş.
Birde Maydanoz püresi önermişler ama onun lezzeti her damağa uygun olmadığı için tüketilmesi zormuş
Bu hafta her sabah maydanoz salatasını denemeyi düşünüyorum tabi yiyebilirsemdaha yeni yeni maydanoza çiğden alışmaya başladımda
MAşallah prenseseİnşallah hep öyle olur eğitim ve iş hayatı..
Dejavu yaşadım birden..Daha dün gibiydi okula başlaması yine buna benzer temennilerde bulunmuştum ben.:)))
Şaka bir yana hakikakten mest oluyor insan çocuğuyla ilgili övgüler aldığında..Allahıma şükürler olsun kızımla ilgili hep pozitif tepkiler aldım şimdiye kadar hem dersler açısından hemde davranıış olarak.. umarım oğlumda aynı olur...
Nisan ayı bizim için iyi bir son başlangıç olsun çok istiyorum bende...
Piknik çok iyi geçti, çok eğlendik fakat yine çok yoruldum ve çok abarttım.Tek iyi yönü eve döndükten sonra tüm yorgunluğa rağmen 45 dk. yürüdüm..
Vicdan yaptım açıkçası, şaşkınım ve sevinçliyim...
İşe girişmeyince çok üşeniyor insan ama başlayınca gerisi geliyor canım...
BAnyo için havaların biraz daha ısınmasını bekle istersen...Ama halıları bir an önce sök at canım...
Bir önceki evimizde duvardan duvara halı idi çok sağlıksız ve çok zor temzilemesi..
Her ay halıları yıkıyordum ben. kaç kez ev sahibine sökelim bunları parke yaptıralım dedim kabul etmemişti..Sonra biz ev alıp taşınınca halıları söküp parke yaptırmış aşşağılık...
Barış'ın alerjen durumunu o halılara bağlıyorum ben...Bu arada yarın test günü..
Halılar bana da allerji yapıyor canım.Belli dönemlerde kaşıntı halindeyim;evden çıkınca kaşıntı geçiyor....
Banyo;dediğin gibi biraz bekleyecek...
Ben artık halılarla başa çıkamaz oldum.Renkleri çok açık bej;yani orjinali bejdi..İlk yıllar periyodik temizliklerle aynı renkte tutmayı başardım ama bir süre sonra ucu kaçtı ve berbat bir hal aldı...Artık kurtulmak lazım....
Barışcığa kolaylık ve sağlıklı sonuçlar diliyorum canım...
Bu arada hala sigara içmedim.Dua edin bana artık içmemem için...
ıyı gecler hanımlarrr
gece kuslarımm nasılsınızzz ben ancak fırsat bulabıldım sabah tan berıı hala bulasıkları toplamam lazım allahım bır turlu bıtıremıyorum su ıslerııı
menum u paylasacak olursam;
sabah 2 dılım kepek ekmek salatalık domates 7-8 zeytın
ara bır kase sutlac
oglen
kendı suyuyla pişmiş tavuk 5-6 parca ama kucuk nasıl tarıf edeyım bılmıyorum kıı:26::26:
yanında boll salata az yaglı 1 bardak gazoz1 dılım ekmek yarım kase sütlaç
aksam 1 kucuk dılım elmelı turta1 dilim kek 1 dılım ananass kalorısı ne kadar bılmıyorumm 1tane muz
1bardak meyva suyu herhalde bu kadar valla dogru durusrt hatırlayamıyorumm atladıgım yoktur ınsallah ama bugun cozuttum farkınyayımm
ıyı gecler hanımlarrr
gece kuslarımm nasılsınızzz ben ancak fırsat bulabıldım sabah tan berıı hala bulasıkları toplamam lazım allahım bır turlu bıtıremıyorum su ıslerııı
menum u paylasacak olursam;
sabah 2 dılım kepek ekmek salatalık domates 7-8 zeytın
ara bır kase sutlac
oglen
kendı suyuyla pişmiş tavuk 5-6 parca ama kucuk nasıl tarıf edeyım bılmıyorum kıı:26::26:
yanında boll salata az yaglı 1 bardak gazoz1 dılım ekmek yarım kase sütlaç
aksam 1 kucuk dılım elmelı turta1 dilim kek 1 dılım ananass kalorısı ne kadar bılmıyorumm 1tane muz
1bardak meyva suyu herhalde bu kadar valla dogru durusrt hatırlayamıyorumm atladıgım yoktur ınsallah ama bugun cozuttum farkınyayımm
ben de yazayım yediklerimi ama çok düzensiz benim menü
kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmeği az sucuklu yumurta peynir zeytin közlenmiş biber tere roka birazda gül reçeli
yürüyüşten sonra kahve çikolata
akşam 1 kase şehriyeli tavuk çorbası
aralarda badem ceviz ve peynir atıştırdım yine
az önce de bolca çağla yedim
2 satten fazla da yürüdüm şimdi de açım napsam bilmem
ben de yazayım yediklerimi ama çok düzensiz benim menü
kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmeği az sucuklu yumurta peynir zeytin közlenmiş biber tere roka birazda gül reçeli
yürüyüşten sonra kahve çikolata
akşam 1 kase şehriyeli tavuk çorbası
aralarda badem ceviz ve peynir atıştırdım yine
az önce de bolca çağla yedim
2 satten fazla da yürüdüm şimdi de açım napsam bilmem
leblebi çayy ben biraz önce yedim 1 avuç leblebiyle doyurdu baya(yada kendimi avutuyorum)))
aynısını düşündüm ben de ama çay kahve yapmaya üşendim yorulmuşum uykum da geldi ama küçük kızımın ateşi var o uyumadan yatmam
beyzuş ablacım inşallah bir daha içmeyeceksin o zararlı şeyi
İyi geceler arkadaşlar.
Allah rahatlık versin...Nasipse yarın görüşürüz....
Sırf çorba olduğu için acıkmışsındır canım...
2 yıl önce gazetede okumuştum. yürüyüş veya herhangi bir egsersiz yapmadan yarım saat önce 1 fincan kahve tüketmek daha az yorgunluk hissi veriyormuş,daha enerjik olunuyormuş..
Bende bir ara düzenli yürüyüş yaptığımda gerçekten faydasını görüyordum..
asucuğum geçmiş olsun...
İyi geceler beyzuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?