Aynen biz de öyleyiz canım.Kızım hariçtabii :) Bugün oğlum öğledne sonra tam 3.5 saat uyudu, cin gibi şu anda. Ben de uyudum maalesef 2 saat kadar artık sabaha karşı uyurumHepimiz ayaktayız..:) Piknik dönüşü benim dışımda herkes banyodan sonra uyudu şimdi zombi gibiler özellikle oğlum.:)
O uyusun bende en azından uyumasam bile dinlenirim...
Tebrik ederim :) Harika bir karar. umarı artık yakınından bile geçmezsin :)....Bu arada hala sigara içmedim.Dua edin bana artık içmemem için...
Ben bilmiyordum, hatta en kalorili meyvelerden biri olduğunu sanıyorum, şimdi baktım kalın bir dilimde 50 kalori varmış, gayet iyiananasınn kalorisi çok azmış dr dedi tv de diyettekiler 2 dlm yesin dedi selilütlere falan süpermiş
hatta banu alkan bi ara ben vücudumun diriliğini ananasa borçluyum her gün yerim dediydiiii diri ve iri kadınnnn
Umuttt çuğum sende nişastaylamı yapıyorsun kaymağı.?
ben öyle yapıyorumda.:) krema,nişasta ve süt.senin tarifini merak ettim..
iyi geceler canımİyi geceler arkadaşlar..
Güzel bir hafta dileğiyle..
13 aylık bebeğim var ve 30 kilo aldım,şuan 101 kiloyum ve 1 senedir 7-8 kilo anca verebildim.boyum 1.80.göstermiyor vs diye pek önemsemedim ama artık kendimi kötü hissettiriyor,eski kıyafetlerimi giymek ,istiyorum,yarın başlıyacağım inş.dikkatli,yavaş yemeğe,bol su içmeye,yeşil çay içmeye,sizden çok destek istiyorum kızlar beni yalnız bırakmayın,önerilerilerinizi bana da iletin,nerdeyse hergün nete girebiliyorum,umarım birlikten kuvvet doğup,sabırla veririz,herkese slm.......
starda yenibir hayat var tartılıyolar baya vermişler 1 haftada
13 aylık bebeğim var ve 30 kilo aldım,şuan 101 kiloyum ve 1 senedir 7-8 kilo anca verebildim.boyum 1.80.göstermiyor vs diye pek önemsemedim ama artık kendimi kötü hissettiriyor,eski kıyafetlerimi giymek ,istiyorum,yarın başlıyacağım inş.dikkatli,yavaş yemeğe,bol su içmeye,yeşil çay içmeye,sizden çok destek istiyorum kızlar beni yalnız bırakmayın,önerilerilerinizi bana da iletin,nerdeyse hergün nete girebiliyorum,umarım birlikten kuvvet doğup,sabırla veririz,herkese slm.......
UMUT başarılarınızın devamını dilerim, maşallah güzel kızına
BAHAR menunu anlayamadımdüşündüğüm gibi bir açlık diyeti girişimi ise bence çok yalnış yaparsın o yola girersen metobolizmaya çok zararlı.
BEYZA ABLA, senin kadar güzel ve akıllı bir kadını, sigara ile birlikte hayal etmek dahi zor. bu birlikteliği en kısa zamanda en güzel sekilde sonlandıracağına eminim.
YENİ BİR HAYAT YARIŞMASI dün akşam da vardı ve anladığım kadarı ile 6 haftada verilen kilolar onlar...
bu arada uyguladığınız genel bir diyet listesi var mı?ya da yöntem?
ve spor yapıyor musunuz?
Merhaba, hoşgeldin. Kalıcı olur ve devamlı paylaşımda bulursan burada destek bulursun emin ol13 aylık bebeğim var ve 30 kilo aldım,şuan 101 kiloyum ve 1 senedir 7-8 kilo anca verebildim.boyum 1.80.göstermiyor vs diye pek önemsemedim ama artık kendimi kötü hissettiriyor,eski kıyafetlerimi giymek ,istiyorum,yarın başlıyacağım inş.dikkatli,yavaş yemeğe,bol su içmeye,yeşil çay içmeye,sizden çok destek istiyorum kızlar beni yalnız bırakmayın,önerilerilerinizi bana da iletin,nerdeyse hergün nete girebiliyorum,umarım birlikten kuvvet doğup,sabırla veririz,herkese slm.......
UMUT başarılarınızın devamını dilerim, maşallah güzel kızına
..
YENİ BİR HAYAT YARIŞMASI dün akşam da vardı ve anladığım kadarı ile 6 haftada verilen kilolar onlar...
Kız Nursena yataktaydim uyuyordum nerdeyse şimdi star bakiyom
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
körle yatan şaşı kalkarmis. Eşim bu gün aç yattı bana diyorki bende 6dan sonra yemiyorum şaşırdım ve mutlu oldum 115kg felan
Merhaba, hoşgeldin. Kalıcı olur ve devamlı paylaşımda bulursan burada destek bulursun emin olSağlıklı beslenen, insülin direncine ve 3 çocuğuna rağmen gayet güzel kilo veren bir arkadaşımız var; ece78, seninle aynı boyda olduğu için örnek vermek istedim, sanırım o da 100'e yakın başlamıştı, şimdi 75 kg. civarı...
Canım çok sağolBen o yarışmaya hiç denk gelemedim ama 6 haftada 6,5 kg olmaz herhalde? 300 kg olan birinin haftada 6.5 vermesi hele de böyle abartılı bir programla vermesi mümkün bence. Bizim haftada 3 kg vermemz gibi. Açıkçası geçen sene merkezinde genç bir kızın öldüğü malum kişinin uyguladığı programdna pek farkı yok gibi geldi bana. Şimdi günde 3 saat spor yapan, aşırı disiplinli diyet yapan bu insanlar yarışma bittikten sonra ne yapacaklar acaba?
...
Asuman, kızına geçmiş olsun canım, umarım dinlenince kendini daha iyi hisseder.
....
Kızlar, pestisit ile ilgili bir dosya okuyorum, tüyler ürpertici resmen. Ne kadar yıkasak hatta soysak bile gitmiyormuş bazılarıDüzensiz adet olanlar mutlaka organik beslenmeli yazıyor, hele de bebek düşünüyorlarsa...
bir haftada verilen kilo dendiğini duymadım sanki sürekli bu güne kadar verilen kilo dendi durdu... 6 haftayı nerden çıkardım onu hatırlayamdım. bir kadın elenince söylendi sanırım, bence 145 kilo birinin 1 haftada 9 kilo vermesi zor bence tabiii
Gerçi ben de bir kere bile izlemeden kafadan yorum yaptımtabii 145 kg biri bir haftada 9 kg vermemiştir, şov için bile bu kadarı olmaz herhalde... Amerika versiyonunda haftada 5-6 kg veriyorlardı, orada 300 civarı kişiler vardı ama, bir bölümünün izlemiştim meraktan :)
Fikir yürüterek programın başından beri verilen kilolar herhalde desem, 6. bölümmüş bu, 24 Mart'ta başlamış program. Gene yaklaşık 1 hafta oluyor. :44: Aman neyse, anafikir değişmiyor sonuçta; kısa sürede aşırı spor yüklenmesi+abartı diyet ilkesi ile şova yönelik sonuç almak... Umarım kimse kalıcı zarar görmez.
Bunun yerine 85-95 aralığındaki bayanları alıp 3 ayda sağlıklı biçimde 15 kg verdirseler ve makyaj+kıyafet ile de imj yenileseler daha etkili ve sağlıklı bir mesaj olurdu bence. Yeterince duygu sömüremezdiler belki ama gene de ilgi gören bir gündüz kuşağı programı olurdu. dediğim kilolarda olup 4 beden incelen kadınlar ciddi fark yaratırdı fikrimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?