Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı akşamlar Kizlarrr
Banu geçmiş olsun cnm
offf offf kime yazacaklarimi unuttum ya
beyzus ablacim insallah icmessin birdaha o zehiri

sabah
1tabak kısır
1fincan kahve Stevyayla
1minik Dukan çörek
Ara
5tane taze badem
ölen
koca bir tabak bakla
200gr ligt yoğurt
ara
yok yemegi çok yedigimdenmi ne acayip midem bulandı
akşam
Tamtahil. Ekmek cipsi baya yedim midemi bastirsin diye
ceviz dün gelin getirmiş yiyememistim annem tr den yollamış bahcemizin ceviziydi

3l su. 2Fincan biberiyeli yediler çay

1türk kahvesi

Hepimiz ayaktayız..:) Piknik dönüşü benim dışımda herkes banyodan sonra uyudu şimdi zombi gibiler özellikle oğlum.:)
O uyusun bende en azından uyumasam bile dinlenirim...
Aynen biz de öyleyiz canım.Kızım hariçtabii :) Bugün oğlum öğledne sonra tam 3.5 saat uyudu, cin gibi şu anda. Ben de uyudum maalesef 2 saat kadar artık sabaha karşı uyurum sayfa sayfa beslenme bülteni okurum artık
....Bu arada hala sigara içmedim.Dua edin bana artık içmemem için...
Tebrik ederim :) Harika bir karar. umarı artık yakınından bile geçmezsin :)
ananasınn kalorisi çok azmış dr dedi tv de diyettekiler 2 dlm yesin dedi selilütlere falan süpermiş
hatta banu alkan bi ara ben vücudumun diriliğini ananasa borçluyum her gün yerim dediydiiii diri ve iri kadınnnn
Ben bilmiyordum, hatta en kalorili meyvelerden biri olduğunu sanıyorum, şimdi baktım kalın bir dilimde 50 kalori varmış, gayet iyi Bir de ödem attırıcı özelliği var, babam her sabah yarım bardak ananas suyu içer mutlaka...
Umuttt çuğum sende nişastaylamı yapıyorsun kaymağı.?
ben öyle yapıyorumda.:) krema,nişasta ve süt.senin tarifini merak ettim..

Canım ben hiç katkı koymuyorum. Bildiğin saf süt kaymağı bu. Beş litre sütü aldıktan sonra kaynatıyorum (ben 1-1.5 dakka kaynatıyorum sadece) Süt taşı koyduğum için kaynarken taşma vb. olmuyor, köpüğünü de savurmuyorum. Sonra hiç dokunmadan tenceresinde ılımaya bırakıyorum (yazın buzlu su dolu lavaboya oturtarak hızlı soğutma yapıyorum, bir nevi pastorizasyon) . Neyse ılınan sütü dolaba kaldırıyorum, ağzı kapatılmayacak bu önemli... Bir gece ağzı açık bekleyen sütün üzerinde ertesi gün çok kalın bir tabaka kaymak birikiyor, bunu alıp sütünü de hafifçe süzdürüyorum. Süzülen süt krema kıvamında yağlı oluyor, ayırıyorum. Kaymak yaklaşık 1yemek tabağı oluyor, sadece birkaç çorba kaşığı süt oluyor içerisinde, bunu da saatler içinde absorbe ediyor, koyu kıvamlı-sürülebilir bir kaymak oluyor
Bu püf noktalarını üye olduğum süt grubundan öğrenmiştim, eskiden sütlü ve az miktarda olan kaymağım böylece çok bol ve satılanlar kadar koyu kıvamlı oluyor. Bir de yemesi serbest olsa...

13 aylık bebeğim var ve 30 kilo aldım,şuan 101 kiloyum ve 1 senedir 7-8 kilo anca verebildim.boyum 1.80.göstermiyor vs diye pek önemsemedim ama artık kendimi kötü hissettiriyor,eski kıyafetlerimi giymek ,istiyorum,yarın başlıyacağım inş.dikkatli,yavaş yemeğe,bol su içmeye,yeşil çay içmeye,sizden çok destek istiyorum kızlar beni yalnız bırakmayın,önerilerilerinizi bana da iletin,nerdeyse hergün nete girebiliyorum,umarım birlikten kuvvet doğup,sabırla veririz,herkese slm.......

inanamıyorum bir haftada 6.5 kilo vermiş
kilo fazla olunca daha mı hızlı veriliyor kilo
yeni bir hayat proğramını seyrediyorum şaşırdım

İyi geceler kızlar
Bende günlük menümü paylaşayım :26: Grip olucam sanırım bugün yataktan kalkamadım onun için pekte birşey yemedim. Çok fazla kayısı yediğim içinde motoru bozdum WC den çıkamıyorum :26:

Sabah
2 kk peynir,1 salatalık,1 domates, 2 dilim ekmek
Ara
3 kayısı
Öğle
3 Kayısı
Ara
3 Kayısı
Akşam
2 dilim arası beyaz peynir

2.5 litre su

İyi geceler arkadaşlar..

Güzel bir hafta dileğiyle..
iyi geceler canım
yarın test işini de kolayca atlatırsınız inşallah ve bir şey de çıkmaz

hoşgeldin boy avantajın var 10 15 kilo versen epeyce rahatlarsın
baharcım geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
starda yenibir hayat var tartılıyolar baya vermişler 1 haftada

Onlar vermeyecekte benmi vereceğim güzelim
Şaka bir yanada onların arasında olmayı çok isterdim günde 3 saat spor yapıyorlarmış deli gibi
Aslında benim öyle bir kampa gitmem lazım yoksa şu spor işini sallayıp duruyorum
Şu gribide bir atlatayımda ufak ufak kendimi kasmaya başlayacağım spor konusunda
İp atlayıp birde hula hup çevireyim şimdilik olmadı hiç yoktan iyidir.

Aramıza hoşgeldin
Eğer düzenli olarak burada olur paylaşımda bulunursan eminim çok kısa zamanda sende hedefine ulaşırsın
Maşallah boyunda varmış bir kaç aya kalmaz manken gibi olursun yeterki azmet ve sağlıklı beslen

Bu arada bebişinide Allah analı babalı büyütsün

UMUT başarılarınızın devamını dilerim, maşallah güzel kızına

BAHAR menunu anlayamadım düşündüğüm gibi bir açlık diyeti girişimi ise bence çok yalnış yaparsın o yola girersen metobolizmaya çok zararlı.

BEYZA ABLA, senin kadar güzel ve akıllı bir kadını, sigara ile birlikte hayal etmek dahi zor. bu birlikteliği en kısa zamanda en güzel sekilde sonlandıracağına eminim.

YENİ BİR HAYAT YARIŞMASI dün akşam da vardı ve anladığım kadarı ile 6 haftada verilen kilolar onlar...

menümü ben de yazayım çok süper olmadı iyi kötü paylaşıyoruz öğle değilmi,

sabah
kepekli light ekmeye peynirli tost 1 portakal maydonoz 3 cherry domates,

öğlen
1 simit, domates peynir zeytın 1 yumurta(geç kahvaltı modu eşim 13.00 da kalktı bir de onunla kahvaltı yaptım)

ara çeğrek simit peynir(çocuğu beslemek için 2 saatte bir masaya oturunca arda masanın ustunde kalanlar da hoooppp mideye)

akşam(22.30)

3 kşık makarna 3 kaşık yoğurt

e dondurma dolapta kalırmı kalmaz 3 parmak kalınlığında kesme dondurma (algida)

1 saat yurudum, 2.5 litre su, bol yeşilçay 2 form çayı

yarın şu yeşil çorbayı deneğeceğim hatta 2 öğün bile olabilir...

demek öyle ben de geçen hafta başladı fiye biliyordum bir haftada okadar kiloyu verdiler zannediyorum şok geçiriyordum

Kız Nursena yataktaydim uyuyordum nerdeyse şimdi star bakiyom

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

körle yatan şaşı kalkarmis. Eşim bu gün aç yattı bana diyorki bende 6dan sonra yemiyorum şaşırdım ve mutlu oldum 115kg felan

bu arada uyguladığınız genel bir diyet listesi var mı?ya da yöntem?

ve spor yapıyor musunuz?

herkes kendi menüsünü yazıyor.
spor yapanlar cuma günü toplam dakikasını yazar,
cuma günü herkes kilosunu öğlene kadar yazar,

listeler yapılır ilk üç belirlenir(listelere girebilmek için aktif olmak gerekir, aktif ve 2 hafta ust uste bildirim yapanlar listelere alınırlar...)

hoşgeldin gazan mubarek olsun...

Merhaba, hoşgeldin. Kalıcı olur ve devamlı paylaşımda bulursan burada destek bulursun emin ol Sağlıklı beslenen, insülin direncine ve 3 çocuğuna rağmen gayet güzel kilo veren bir arkadaşımız var; ece78, seninle aynı boyda olduğu için örnek vermek istedim, sanırım o da 100'e yakın başlamıştı, şimdi 75 kg. civarı...
UMUT başarılarınızın devamını dilerim, maşallah güzel kızına
..
YENİ BİR HAYAT YARIŞMASI dün akşam da vardı ve anladığım kadarı ile 6 haftada verilen kilolar onlar...

Canım çok sağol Ben o yarışmaya hiç denk gelemedim ama 6 haftada 6,5 kg olmaz herhalde? 300 kg olan birinin haftada 6.5 vermesi hele de böyle abartılı bir programla vermesi mümkün bence. Bizim haftada 3 kg vermemz gibi. Açıkçası geçen sene merkezinde genç bir kızın öldüğü malum kişinin uyguladığı programdna pek farkı yok gibi geldi bana. Şimdi günde 3 saat spor yapan, aşırı disiplinli diyet yapan bu insanlar yarışma bittikten sonra ne yapacaklar acaba?

...

Asuman, kızına geçmiş olsun canım, umarım dinlenince kendini daha iyi hisseder.

....

Kızlar, pestisit ile ilgili bir dosya okuyorum, tüyler ürpertici resmen. Ne kadar yıkasak hatta soysak bile gitmiyormuş bazıları Düzensiz adet olanlar mutlaka organik beslenmeli yazıyor, hele de bebek düşünüyorlarsa...

**Pestisit zararlı organizmaları öldürmek için kullanılan ajanlar, kısaca tarım ilacı türevleri diyebiliriz sanırım...

Son düzenleme:

adamı da zayıflatacaksın bu gidişle...
benimki de zayıfladı neredeyse hiç düzgün yemek yapmıyorum, yapamıyorum zaten ben.

bir haftada verilen kilo dendiğini duymadım sanki sürekli bu güne kadar verilen kilo dendi durdu... 6 haftayı nerden çıkardım onu hatırlayamdım. bir kadın elenince söylendi sanırım, bence 145 kilo birinin 1 haftada 9 kilo vermesi zor bence tabiii

Gerçi ben de bir kere bile izlemeden kafadan yorum yaptım tabii 145 kg biri bir haftada 9 kg vermemiştir, şov için bile bu kadarı olmaz herhalde... Amerika versiyonunda haftada 5-6 kg veriyorlardı, orada 300 civarı kişiler vardı ama, bir bölümünün izlemiştim meraktan :)

Fikir yürüterek programın başından beri verilen kilolar herhalde desem, 6. bölümmüş bu, 24 Mart'ta başlamış program. Gene yaklaşık 1 hafta oluyor. :44: Aman neyse, anafikir değişmiyor sonuçta; kısa sürede aşırı spor yüklenmesi+abartı diyet ilkesi ile şova yönelik sonuç almak... Umarım kimse kalıcı zarar görmez.

Bunun yerine 85-95 aralığındaki bayanları alıp 3 ayda sağlıklı biçimde 15 kg verdirseler ve makyaj+kıyafet ile de imj yenileseler daha etkili ve sağlıklı bir mesaj olurdu bence. Yeterince duygu sömüremezdiler belki ama gene de ilgi gören bir gündüz kuşağı programı olurdu. dediğim kilolarda olup 4 beden incelen kadınlar ciddi fark yaratırdı fikrimce

ben dijiturkte bir program islemiştim. 1 kişi yahut bir çifti seçiyorlar 6 ay boyunca tüm hayat tarzını değiştirtiyorlar. çift olanlar 90 kg kadın adam 110 civarı idi. 6 aylık süre içinde ikiliye hayat koçluğu falan yaparak yaşam kalitelerini yukselttiler. 6 ay sonunda kadınla adam 20-25 arası kg vererek bir sürü ödül falan kazandılar. hoştu hatta tüm sevdikleri bir partide yanlarına geldi çift 6 ay boyunca adıkları dans kursunun sonuçlarınıda bir gösteri ile paylaştılar. kadın da adam da çok hoş oldu. kadını da sonunda bir elden geçirdiler saç baş makyaj kıyafet... ilham vericiydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…