ben dijiturkte bir program islemiştim. 1 kişi yahut bir çifti seçiyorlar 6 ay boyunca tüm hayat tarzını değiştirtiyorlar. çift olanlar 90 kg kadın adam 110 civarı idi. 6 aylık süre içinde ikiliye hayat koçluğu falan yaparak yaşam kalitelerini yukselttiler. 6 ay sonunda kadınla adam 20-25 arası kg vererek bir sürü ödül falan kazandılar. hoştu hatta tüm sevdikleri bir partide yanlarına geldi çift 6 ay boyunca adıkları dans kursunun sonuçlarınıda bir gösteri ile paylaştılar. kadın da adam da çok hoş oldu. kadını da sonunda bir elden geçirdiler saç baş makyaj kıyafet... ilham vericiydi...
umutcum iyi geceler sana kaçmış herkesler, ben yazarken dönen olursa onunda gecesi hayırlı olsun...
mutlu kaçar. nisan2 yarın, yaza kaldı 2 adım...
günaydın arkadaşım aramıza hoş geldinMerhaba. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Beni de kabul eder misiniz?
Kendimden bahsetmem gerekirse 18 yaşındayım. 1.63 boyunda 98 kiloyum. Hep balık etliydim. Geçen sene liseden mezun oldum ve sınava tekrardan hazırlandım. Hatta sınav yarın
Kafamı rahatlatmak için son günler foruma girip duruyorum. Artık zayıflamak istiyorum. 1 haftadır da çabalıyorum. Spor yapmaya geç saatte yememeye ve tuzu,şekeri azaltmaya çalışıyorum. İnşallah bu sefer başarırım. Daha önce hiç bu kadar istekli değildim. Bu sefer kendimde gerekli gücü ve sabrı görüyorum. Burada size estek olup sizden destek almak istiyorum.
canım aramıza hoş geldin inşallah kilolarımızı çabuk verip kurtuluruz bu yüktenbende zayıflamak istiyorum. 92 kiloyum. doğumdan sonra kilolar yapıştı kaldı üstümeha tabi bi sorun bakalım kilolardan kurtulmak için birşey yaptım mı. nerdeee. habire yedim. hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım.
eşime keşke eski kiloma dönebilsem dedim dün. öyle yapamayacağın şeylere özenme. sen iştahlısın yapamazsın dedi. sonrada ben seni olduğun gibi seviyorum falan. ama küçümsediğini farkettim iradesizliğimi. haksız da değil. çikolataları paket paket iştahla götürüyordum önünde.
birkaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum. tatlıyı hamurişini kestim. kızlar benim bu kilolardan kurtulmam lazım. sevemiyorum böyle kendimi.
dolabımda atmaya kıyamadığım eski bir krem rengi 29-32 pantolon ve açık renkli medium beden bir üst var. bazen çıkarıp bakıyorum ve kendimi onun içinde hayal ediyorum. sonra üzülüyorum. pantolona bacağım girmiyor artık. trikoya kolumu sokunca boğum oluşuyor.
eskiden yani evlenmeden önce 65 kiloydum. evlilik, iş stresleri sonra hamilelik ve doğum derken tartıdaki rakam sürekli büyüdü. ama kilomu düşünmekten yoruldum artık. ve yeniden zayıf bir insan olmaya karar verdim.
ben de aranıza katılabilir miyim? burada tickerlardan gördüğüm kadarıyla çok güzel kilo veren arkadaşlar var. tebrik ederim hepinizi tek tek. burada birbirimizi motive ederek zayıflamak daha da kolaylaşır sanırım.
hoş geldin bu topige takıldıkça arkadaşlar seni motive eder hep beraber kilolarımız gider inşallah13 aylık bebeğim var ve 30 kilo aldım,şuan 101 kiloyum ve 1 senedir 7-8 kilo anca verebildim.boyum 1.80.göstermiyor vs diye pek önemsemedim ama artık kendimi kötü hissettiriyor,eski kıyafetlerimi giymek ,istiyorum,yarın başlıyacağım inş.dikkatli,yavaş yemeğe,bol su içmeye,yeşil çay içmeye,sizden çok destek istiyorum kızlar beni yalnız bırakmayın,önerilerilerinizi bana da iletin,nerdeyse hergün nete girebiliyorum,umarım birlikten kuvvet doğup,sabırla veririz,herkese slm.......
günaydınlar
az kalorili, bol hareketli, mutlu, huzurlu, sağlıklı, bereketli bir hafta diliyorum hepinize
maaşallah kızına umuttcum. benimde 6 aylık bir oğlum var. bazen uykusuzluk pes ettirsede hayattan hep onunda böyle başarılı günlerini görebilme hayali beni ayakta tutuyor. maaşallah prensese, daha nice başarıları olsun annesinin yüzünü güldürsün, göğsünü kabartsın böyle hep inşallah...iyi akşamlar güzel bayanlar... Bugün yeni bir aya başladık, hepimiz için güzel geçer umarım. Mutlu yazınca bana da dank eti, benim için de köprüden önceki son çıkış diyebiliriz önümüzdeki 15-20 güne. Yani yaza en az 2-3 beden incelmiş girebilmek için son şansım, eğer bu ayı da kaçırırsam kalan 2 ayda (düğün, doğumgünleri vb. organizasyonlarımı düşünerek söylüyorum) çok çabalarsam 1 beden incelirim, o da ciddi bir fark yaratmaz
Yapmam gereken çok basit aslında, irademi kullanmakBirkaç yeri arayarak diyetisyen araştırdım, istediğim bir sonuca ulaşamadım
Dün kızımın okulunda ikinci dönem veli toplantısı vardı, eli yüzü düzgün bir şeyler giyeyim dedim, hava da güzel olduğu için birkaç baharlık kıyafet denedim, canım sıkıldı. Ciddi bir mide-göbek problemim var, açık renk bluzlarda çok kötü durdu. Kalçalarım zaten yapı olarak geniştir (eskiden kum saati formuydum), üst bacak-basen de kalın. Geriye pek bir şey kalmıyor zaten. Ayaktayken gene idare ediyorum da oturunca mide-göbek-kalça üçlüsü iyice yayılıyorsonuçta üzerime deri ceket giyerek biraz kamufle ettim ama nereye kadar
Toplantı tüm branş öğretmenleri ve sınıf öğretmeni ile birebir görüşmeler şeklindeydi. Çok mutlu oldum, kızım için harika şeyler söylediler, 3 ayrı branş öğretmeni seneye mutlaka kendi kulübünde görmek istediğini söyledi, özellikle satranç ve müziğe büyük ilgi ve yeteneği olduğunu vurguladılar, iki öğretmen şaka ile karışık "mücadele vereceğiz onun için seneye desenize" dediler. Daha çok küçük (anasınıfı-hazırlık) gene de mest oldum anlattıklarını dinlerken.
ananasınn kalorisi çok azmış dr dedi tv de diyettekiler 2 dlm yesin dedi selilütlere falan süpermiş
hatta banu alkan bi ara ben vücudumun diriliğini ananasa borçluyum her gün yerim dediydiiii diri ve iri kadınnnn
gulmacım akşam günmü vardı sizde.:)
Şu ananasıda sevemedim ben hiç...
Bu arada hala sigara içmedim.Dua edin bana artık içmemem için...
toksin ve umut geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim az önce aile hekimimize gittik ilaçlarımızı aldık geldik hiçbirşey yediremiyorum şimdi zorla iki lokma yedi ilaç vereceğim
ben de fena artıya geçmişim neden anlamadım aç yattım halbuki ama çağla yemiştim az tuzla ondan olabilirmiki yoksa çok sinir bozucu
çok geçmiş olsun canım.
tuzlu yediysen ödem yapmış olabilir.
Çok daha iyiymiş bence. Hem verdiği mesaj daha net anlaşılır, hem de daha geniş bir kitleye hitap eder.
Gerçi obezite çok önemli bir sağlık sorunu, bunun ele alınması ve sağlıklı bir yaşamın anahtarının insanlara sunulması da çok iyi olurdu. Keşke doğru yöntemlerle uygulansaydı. Seyretmeden yorum yapmak doğru değil ama Amerika ile aynı formatsa kötüÖrneğin bir senelik süreye yayılsa, çekimlere 8-10 ay önce başlansa, kurgu ile bu 10 ayda insanların değişimi sunulsa ve son 2 aydaki mücadele ve yarış da eş zamanlı olarak verilse ne kadar iyi olur. İnsanlar da 12 ayda sağlıklı biçimde zayıflar sağlığına kavuşur, kimseye de yanlış mesaj gitmez. Ama nerede bizde öyle kaliteli yapımlar .(
Belki seyretmişsindir, gene Digitürk kanallarındna birinde İngiliz bir yapım vardı, evlerin renpovasyonu ile ilgili. Bir eski evi alıp herşeyi ile değiştiren bir çift ve bu çifte bu süreçte eşlik eden bir sunucu, maddi destek vermiyordu ama. Resmen aylar geçiyor, mevsimler değişiyordu program sırasında. adını keşke hatırlasam süper bir programdı...
toksin ve umut geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim az önce aile hekimimize gittik ilaçlarımızı aldık geldik hiçbirşey yediremiyorum şimdi zorla iki lokma yedi ilaç vereceğim
ben de fena artıya geçmişim neden anlamadım aç yattım halbuki ama çağla yemiştim az tuzla ondan olabilirmiki yoksa çok sinir bozucu
geçmiş olsun canım, vucut alem birşey anlamıyorum bende, ama yuruyusle kaslarda su tutuyor o da yapmış olabilir.
Merhaba
....
Kızlar, pestisit ile ilgili bir dosya okuyorum, tüyler ürpertici resmen. Ne kadar yıkasak hatta soysak bile gitmiyormuş bazılarıDüzensiz adet olanlar mutlaka organik beslenmeli yazıyor, hele de bebek düşünüyorlarsa...
**Pestisit zararlı organizmaları öldürmek için kullanılan ajanlar, kısaca tarım ilacı türevleri diyebiliriz sanırım...
Kız Nursena yataktaydim uyuyordum nerdeyse şimdi star bakiyom
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
körle yatan şaşı kalkarmis. Eşim bu gün aç yattı bana diyorki bende 6dan sonra yemiyorum şaşırdım ve mutlu oldum 115kg felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?