Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

umutcum iyi geceler sana kaçmış herkesler, ben yazarken dönen olursa onunda gecesi hayırlı olsun...

mutlu kaçar. nisan2 yarın, yaza kaldı 2 adım...

Çok daha iyiymiş bence. Hem verdiği mesaj daha net anlaşılır, hem de daha geniş bir kitleye hitap eder.

Gerçi obezite çok önemli bir sağlık sorunu, bunun ele alınması ve sağlıklı bir yaşamın anahtarının insanlara sunulması da çok iyi olurdu. Keşke doğru yöntemlerle uygulansaydı. Seyretmeden yorum yapmak doğru değil ama Amerika ile aynı formatsa kötü Örneğin bir senelik süreye yayılsa, çekimlere 8-10 ay önce başlansa, kurgu ile bu 10 ayda insanların değişimi sunulsa ve son 2 aydaki mücadele ve yarış da eş zamanlı olarak verilse ne kadar iyi olur. İnsanlar da 12 ayda sağlıklı biçimde zayıflar sağlığına kavuşur, kimseye de yanlış mesaj gitmez. Ama nerede bizde öyle kaliteli yapımlar .(
Belki seyretmişsindir, gene Digitürk kanallarındna birinde İngiliz bir yapım vardı, evlerin renpovasyonu ile ilgili. Bir eski evi alıp herşeyi ile değiştiren bir çift ve bu çifte bu süreçte eşlik eden bir sunucu, maddi destek vermiyordu ama. Resmen aylar geçiyor, mevsimler değişiyordu program sırasında. adını keşke hatırlasam süper bir programdı...

umutcum iyi geceler sana kaçmış herkesler, ben yazarken dönen olursa onunda gecesi hayırlı olsun...

mutlu kaçar. nisan2 yarın, yaza kaldı 2 adım...

Sana da iyi geceler canım, bizim ev de sakinledi, ben de şu gıda raporunu bitirip yatacağım. Eh, geldi bahar ayları gevşer gönül yayları, biz gevşemeyelim ama bu ay. Yarın yeni bir hafta, yeni bir başlangıç :))))

günaydınlar
az kalorili, bol hareketli, mutlu, huzurlu, sağlıklı, bereketli bir hafta diliyorum hepinize

günaydın arkadaşım aramıza hoş geldin
canım aramıza hoş geldin inşallah kilolarımızı çabuk verip kurtuluruz bu yükten
hoş geldin bu topige takıldıkça arkadaşlar seni motive eder hep beraber kilolarımız gider inşallah

toksin ve umut geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim az önce aile hekimimize gittik ilaçlarımızı aldık geldik hiçbirşey yediremiyorum şimdi zorla iki lokma yedi ilaç vereceğim
ben de fena artıya geçmişim neden anlamadım aç yattım halbuki ama çağla yemiştim az tuzla ondan olabilirmiki yoksa çok sinir bozucu

maaşallah kızına umuttcum. benimde 6 aylık bir oğlum var. bazen uykusuzluk pes ettirsede hayattan hep onunda böyle başarılı günlerini görebilme hayali beni ayakta tutuyor. maaşallah prensese, daha nice başarıları olsun annesinin yüzünü güldürsün, göğsünü kabartsın böyle hep inşallah...

ananasınn kalorisi çok azmış dr dedi tv de diyettekiler 2 dlm yesin dedi selilütlere falan süpermiş
hatta banu alkan bi ara ben vücudumun diriliğini ananasa borçluyum her gün yerim dediydiiii diri ve iri kadınnnn

haa ozaman ıyımıss cnm dıger yedıklerı solladı ozaman

gulmacım akşam günmü vardı sizde.:)

Şu ananasıda sevemedim ben hiç...

yenacım ya gorumcemler vardı aksam tuturdu ananas cektı canım dıye eşide gitmiş maretten annaslı maden sodası ananslı meyva suyu ve ananasın kendısın den kapmıs gelmıs 3 cocukları oldugu ıcın pek bır kıymetlı ondan sebep bu abur cuburlar onlar olmasaydı yemezdımmm

gunaydın hanımlrr guzel bır hafta olsun ınsallahh eşimden tartının pılını saklamasını ıstedımm yoksa süreklı tartılıyorum azcık + cıksada cok uzuluyorumm demotive oluyorumm bakalım bırde doyle deneyeyımm

Bu arada hala sigara içmedim.Dua edin bana artık içmemem için...

beyzuscum sanırım sigarayı bıraktın. ben başarmış ve 2 yıldır içmeyen bir insan olarak(öncesinde hergün 2 paket içerdim) kesinlikle kurtul o illetten diyorum. bir süre sonra istemeyeceksin ve kokusundan bile iğrenir hale geleceksin. ben sigaraya aşıktım bildiğin. ama şimdi evimde balkonda bile içirtmiyorum. o derece tiksindim kokusundan. darısı başına. iradeni sağlam tut. bir süre sonra zor gelmeyecek içmemek..

çok geçmiş olsun canım.
tuzlu yediysen ödem yapmış olabilir.

ben de benzerini izledim sanırım bir adam var ona haber veriyorsunuz bütçenizi programınızı söylüyorsunuz evin yapım suresince çekim yapıyor. plana uyulup uyulmadığını tespit ediyor, belgesel gibi güzel bir programdı...

günaydın herkese.....
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiinizzzz...

hasta ve hastası olanlara geçmiş olsun...

hafta sonu giremediğim ve menü paylaşımında bulunamadığım için kusura bakmayın...gerçi yüzümde yok öle abarttımki...

cumartesi eşimin halası aradı işteyken gelicez diye amann ev berbarttı hazırlıgımda yoktu. neyse eşim erken çıkıyor c.tesi evi süpürüp silmiş Allah razı olsun bende hazırlık yaptım
akşam
1 dilim baklava ve selanik gevreği 3 adet kaçamağım var...

pazar sabah kahvaltıda 2 adet paçanga böreği

arada
3 tane kurabiye
2 püskevit...
kaçamaklarım bunlar..

saat 17 de
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 adet uskumru ızgara
3-4 çatal tahin helva

öncesinde 80 dk spor yapmıştım ama yinede haftasonu yaptığım kaçamaklar vicdanımı acayip rahatsız etti...

hafif sesim çatallaştı halsizlik vardı kv le yürücektikte ben akşam 6 da bir uyudum bir daha 9 buçukta uyandım çok halsizdimm...eve geçtik metabolizma karışımında yapmıştım ondan içtim uyudum...

tatlı isteğim kabardı regl yaklaştı malum..karnımda şişti yine ama ne olursa olsun yola devam...

bu ay daha azimli kararlı olmamız lazım...hadi bakalımm

geçmiş olsun canım, vucut alem birşey anlamıyorum bende, ama yuruyusle kaslarda su tutuyor o da yapmış olabilir.

günaydın sevgili arkadaşlar,

benim hafta sonu kuduran boğazımı hemen adet öncesi sendroma bağlayayım, velhasıl sabah sabah ağrı sancı ile adet oldum biraz erken oldu ama iyi oldu... cumaya kadar eksiye gecerim umarım, 91.2-3 civarıyım hala.

ne yazıkki çok ağrım var hiç keyfim yok... üşüdüm heralde...

Merhaba canım,
Ben Ziraat Mühendisiyim ve zirai ilaç bayiinde çalışıyorum.Pestisitlerin tam ortasında yani.Gerçekten çok iyi bir konuya değindin.Tarım ilacı dediğimiz pestisitler çok zararlı ve zamanla bünyede kronik zehirlenmelere sebep olarak kansere yok açabiliyor.Ben bunu solunum yoluyla alıyorum maalesef...
Bu kalıntı konusunda çiftçilere çok büyük vazife düşüyor.İlaçları sebze yada meyvelerine attıklarında toplamalar için belirli bir süre beklemeleri gerekiyor.Son ilaçlama ile hasat arasındaki süre 15 günse ilaçlamadan 15-20 gün sonra toplarsa bitki bünyesinden atıyor ilacı.Sistemik ilaçlar var bitki bünyesinde sürekli dolaşıyor.Eğer hasat süresine dikkat etmez attıktan 3-5 gün sonra toplarlarsa kalıntı kaçınılmaz oluyor.Greenpeace nin raporlarına göre de Türkiyeden ihraç edilen ürünlerin birçoğunda kalıntı çıkmış.Tarım bakanlığının çözümü ise reçeteli ilaç kullanımı.Çiftçi gidip il tarım müdürlüklerindeki mühendislere reçete yazdırıp bize gelecek bizde bayiden reçetede etken maddesi yazan ilacı verip yollayacağız.Çiftçi ürününü hale yollarken bu reçeteyle gönderecek tahlillerde bakacaklar kalıntı varmı diye.Ama çok bilinçsizler şu anda.Bu uygulama henüz oturmadı.
Organik tarıma gelince o da tam güvenilir değil.Yani organik adı altında tarım yapıp yine bizden tarım ilacı alanlar var.Sadece organik sertifikalı tarım yapan çiftçiler var ilacından gübresine herşeyi sertifikalk onlar da ateş pahası.
En iyisi imkan varsa kendin yetiştirmek ama hangi birini yapıcaz ki bir sürü sebze meyve çeşidi var.Bende bu işin içine girdiğimden beri korkar oldum pazardan manavdan bişey almaya.Hele tanıdığım çifçilerden hiç bişey almıyorum.Göz görmeyince gönül katlanıyor.Tanmadıklarımdan alıyorum

Kususa bakma canım biraz uzun oldu daha anlatacak çok şey var ama başınızı ağrıtmak istemedim.Bu konuyla ilgili bi sorun falan olursa seve seve yanıtlarım...

benim eşimde çok aldı bu ara ben senin gibi yesem 10 deil 20 kilo veririm iddaya girelim dedi o prograamdada zaten erkekler daha çok kilo vermişler
3 saat spor hakkaten çok yaa program bittiğinde günde3 saat yapabilceklermi aceba ama hayallerii var hepsinin üzüldüm insanlar kendini ne hale getiriyo diye tutamıyoruz boğazımızı yemnin sonu yok malesef allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…