Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar,
bugün uzun bir aradan sonra ilk iş günüm. çalışan anne olmak zormuş. ama herşey onların geleceği için.
diyet biraz kötü gidiyor gibi. haftasonu abarttım biraz ama sabah tartıldım 300 gram vermişim. 89,800 olmuşum.
haftasonu çocuklar ile birlikte parklarda çok oynadım. dün resmen pertim çıkmıştı. bacaklarım tutmuyordu resmen. bu çocukların enerjisine şaşırıyorum valla.
sabah evden çıkarken resmen beslenme çantasıyla çıktım. kahvaltım öğlen yemek için salatam, galetam, kepek ekmeğim, yoğurdum.
bu hafta çok sıkı bir diyet yapmayı planlıyorum. bakalım ne kadar işe yarıyacak.

herkese iyi haftalar..

benim evimin önünde küçük bir bahçe var. orada kendi domatesimi salatağılımı yetiştirmek istiyorum bende. inşallah başarabilirim.

geçmiş olsun.. sıcak su torbası iyi gelir..

günaydın ayşecim bugün neşeli bir günaydınla topigi açtın

günaydın cnm umarım yeni haftamız ve yeni ayımız diyet adına öncelikle sonrada herşey için çok glz geçer

cnm haftasonu bende cozuttum malesef ama bugün başlıyo sıkı yönetim :)

günaydın cnm
senin sebebin belli adet öncesi iştah açık ya benim daha 2 haftam var adete
benim iştah hep açık

kızlar selülit hikayesi var doktorumda,

benim kışa göre daha iyi bacaklarım, bol su içip yurumek sanırım iyi geliyor ben kendimde az da olsa fark görüyorum.

Cnm ben hasta olunca canım Portakl suyu ister meyve suyu ver belki iyi gelir tekrar geçmiş olsun insallah çabuk iyileşir
cnm sen ve ben ogremedik bu işi sade cuma tartilcaz deilmi bende tartildim ve artidayim tabi morel 0

senin psikolojin bu halde olmana neden oluyor. seni aklının yenmesine izin verme...
ben de şimdi kendimi zorlayıp çıkıcam yuruyuse biliyorumki zorlayıp çıkarsam 20dk sonra ağrım hafifler eğer şuan vucudumu dinlersem oooo yat aşağı kıpırdama diyor...

kızlar selülit hikayesi var doktorumda,

benim kışa göre daha iyi bacaklarım, bol su içip yurumek sanırım iyi geliyor ben kendimde az da olsa fark görüyorum.
cnm bende baktım ben sauna esofmanla yuruyordum acayip incelme oluyordu insallah yine baslicam haftaya eşim gececi sabah uyuyor bende minigi alıp esofmanla yuruyeyim büyük kızda geç uyuyor twittere takılıyor babasıyla uyur bu hafta. Büyük kızı kimseye birakamiyorum her zamanda kuzeni çağırmak istemiyom evdede spor yapmak istemiyom offff

kendime yazık ediyorum resmen
kilo vermek yerine sürekli alıyorum
ve böylede giderse bi çaba olmadığı için almaya devam edicem
ama bu işe bi dur demenin zamanı geldide geçiyo bile
yrn emirin doğum günü ve ben yine resim çekinmicem
emirle tek kare fotoğrafım yok düzgün
çünkü onun 50 katı gibi duruyorum yanında
bu şişman olarak oğlumun son doğum günü ona söz veriyorum
temmuzun 10unda en sevdiğim kuzenimin nişanı var
ve 17 temmuzda da diğer kuzenimin düğünü
3 ay var yani 15 kilo bile versem yeter 85 olsam bile bişeye benzerim
bugun itibari ile kaçamak olmıcak
herşeyden önce kendime söz veriyorum
bu kilolar bu bedende olduğu sürece benim kendime güvenim olmayacak
birazda olsa hafiflese sırtımdaki yüküm eminim çok daha mutlu bi ben olucam

Merhaba arkadaşlarr. Gününüz az kalorili geçsin :)
Benden sonra yazılanları okudum. Burayı takip etmek bile insana ne büyük güç veriyormuş meğer

Günaydınnnn kızlarrrrrrr :122:

Bugün resmen kendimi aştım ve sabah 6 buçukta kalktım :122:
Aslında kıza süt vermek için uyanmıştım ama kendimi uyumamak için zorladım iyikide zorlamışım.
Sabah sabah aç karnına 1 bardak ılık suya 1 tk elma sirketi + bal karışımı yapıp içtim bir güzel
Sonrada dün nette okuduğum metabolizmayı hızlandıran maydanoz salatasını yaptım hatta fazla bile geldide yarısını sonraya ayırdım acıktığımda yerim diye.
Kahvaltıda da yağsız kepek ekmeğine kaşarlı tost yanınada 7si bir arada çayımı hüplettim
Daha ne olsun sabah sabah dünyayı yemişim diye düşündüm bir ara ama kendimi çok iyi hissediyorum birde erkenden kalkınca daha ekren su içmeye başlıyorum otomatikman. Bu saate kadar 1 Litreden fazla oldu içtiğim su
Yeterince su içeyim diye her bardağa uzandığımda direk iki bardak su içiyorum yoksa hayatta 2 litreyi geçemem.
İnşallah bu hafta şeytanın bacağını kıracağım eğer bu şekilde devam edebilirsem

Canım sizede çok geçmiş olsun Umarım şu an çok daha iyidir ve en kısa zamanda sağlığına kavuşur

Türkçe çok zamanımı aldı. Matematikte de bayağı zorlandım. O bakımdan biraz moralim bozuk ama sonuçta elimden geleni yaptım diye düşünmeye çalışıyorum.
çok geçmiş olsun zormuş sınav dediğin gibi türkçe de felsefe sorualrı varmış ama bittii ikincisine Allah büyüktür hadi şimdi diyet zamanııııı

asumanım geçmiş olsun geçmişi ara ara okudum kim hasta Allah şifa versin inş....

merhabalar semiran geldiiiiiiiiiiiiiii dün gelemedim geç kalktım annemle bütün öğleden sonra çarşıdaydık yürüdük yürüdük bakındım bakındım ama hiçççç alışveriş modunda değilmişim sanırım ki hiç birşey beğenemedim almadım ki ben almadımmm annem çok şaşırdı nasl olduda sen birşey almadın dediii kadın dumura uğradı şok şok yanii kaçamak yaptım dün maalesef samsun mecidiyede gezerken simit yemezsen olmaz her sokak başnda scak sıcak herkesin elinde 4 tanesi 1 lira almamak olur mu aldık 1er tane yedik annemle akşam üstüde kokoreç yedim akşam yemeği oldu simit ne oldu bilmiyorum ama gece de sütlü tatlı yapmışt arkadaş çaya davet etti peynir kutusu kadar da onu yedim bitti bayağı berbattı bugün toplayacağım kahvaltımı ettim
2 dilim tahılllı ekmek
peynir
1 tatlı kaşık bal
yeşil biber (taktım bu ara rengi koyu yeşil olanından çıtır çıtır)
çay öğlen okulda ne var bilmiyorum bakalım
akşama kurufasulye yicez yoğurtla inş annem ole dediiii

Ooo çok güzel. Erken kalkınca metabolizma daha hızlı çalışıyormuş diye okumuştum bi yerde. Gayette masum bi kahvaltı olmuş. Şu su olayını bi yapabilsem süper olucak. Sürekli unutuyorum. Sonra bi anda yükleniyorum. Aşırı şişkinlik oluyor.

Son düzenleme:
günaydın kaderdaşlarım herkes için güzel bir hafta sonu olmasını diliyorum ilk önce dünki menümü paylaşmak istiyorum
sabah 1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
salatalık domates
ara 6 7 adet badem
ögle 6 yk kıymalı ıspanak yemeği
4 yk yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
akşam
1 porsiyon çupranın bir parçasını oğlum yedi diğer parçasını ben mevsim salatası eşliğinde
veeeeeeeeeeeeeeeeeee kaçamakkkkkkkkkkkkkkkk
balğın ardında verilen irmik helvası 4 top vardı maalesef 1 topunu götürdüm
ama bu hafta içi tekrar sıkı yönetime devam şu bir ayda 5 kilo versem yine bayağı fark eder inşallah veririm

günaydın kaderdaşlarım herkes için güzel bir hafta sonu olmasını diliyorum ilk önce dünki menümü paylaşmak istiyorum
sabah 1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
salatalık domates
ara 6 7 adet badem
ögle 6 yk kıymalı ıspanak yemeği
4 yk yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
akşam
1 porsiyon çupranın bir parçasını oğlum yedi diğer parçasını ben mevsim salatası eşliğinde
veeeeeeeeeeeeeeeeeee kaçamakkkkkkkkkkkkkkkk
balğın ardında verilen irmik helvası 4 top vardı maalesef 1 topunu götürdüm
ama bu hafta içi tekrar sıkı yönetime devam şu bir ayda 5 kilo versem yine bayağı fark eder inşallah veririm

ben de dün içemedim ama bugün başladım içmeye elimde şişe geziyorum okulda da içiyorum artık hopluyorum çocuklar gülüyorr çisim geldi diyorum öğretmenm çisssss değil tuvaletim diye bastırıyorlarrrr hihihihih

Teşekkürler. Herkes kahvaltı menüsünü yazmış ben de kusur kalmıyım bari
2 dilim kızarmış ekmek (Aslında 1 tane yemeyi düşünüyordum ama sabah sabah çok hoşuma gitti)
1 kk beyaz peynir
1 küçük domates
1 salata
Şekersiz çay

Birazdan Leslie ile sporumu yapıcam. Bugün bi hafta biticek her hafta 1 mil arttırarak gitmeyi planlıyorum. Şuan 1 mil olanındayım. Günde iki kez kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonra yapıyorum genelde. Vicdanen de rahat ediyorum yemek yedikten sonra hiç hareket ettim diye. Onun dışında kilomun çoğunluğu kalça ve basen olarak toplanmış bulunuyor. Yatmadan önce bacak hareketi yapıyorum. (Yatar vaziyette yukarı aşağı kaldırıp - indirme)
İlk haftadayım diye pek yüklenmiyorum kendime. Bıkıp bırakırım diye. Artarak devam edicem.

ben alışveriş yapmayalı öyle uzun zaman olduki
millet her gün giyoyo değişik değişik
benimkiler artık benim üniformam gibi oldu
giy çıkar aynı şeyler
akşam yıka sabaha kurusun tekrar giy
fena durumum
iyice paspal oldum
hele şuanda kaş bıyıkta orman gibi ki sormayın
zayıflamam kocamın yanına yakışmam
oğlumla parkra oynamam lazım (emiri hemen her akşam parka götürüyorum onunla bende kaydıraktan kaymayı denedim popom büyük olduğu için zor zor kaydım kendimi ite ite )
2 haftadır haftasonları eşim bana araba sürdürüyo
çok mutlu oluyorum araba kullanırken

cnm çabalarken kaçamak yapmazken artı olmamız moralimizi bozuyor ama vazgecmememiz gerekiyor
bak cnm ben 2ay ya oldu ya olmadı kg bakımından çok vermedim veremiyorumda guatrdan dolayı ama sağlıklı beslenince yaglarimiz küçülüyor baya bir incelme oluyor
ben 66kg giydiğim kiyafetimi giyiyorum ben artık kendimi hiç bırakmak istemiyom kg vermesemde inceliyorum
kg larda zamanla pes edip gitcek insallah p
bu arada 2ay sağlıklı beslenince gözle görülen farkı gorucen cnm
karışık yazdım ne demek istediğimi anlarsınn insallah

Son düzenleme:
semiran okula gitmek üzere netten çıkar okulda fırsat olursa bakarım sizee herkesi kocamannn öptmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…