Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızzlllaarrr

bugün 4. sınıflara dersim var , o sebeple öğlenciyim

sabah kalktık , kocişle bi kahvaltı yaptık ;

- yarım haşlanmış yumurta
- 2 dilim uno denge light
- biraz beyaz peynir
- domates , salatalık
- 3 bardak şekersiz çay

herkese güzeell sendromsuz Pazartesilerrr
öpüyorumm

elbise mevzusunu bugün bende yaşadım. aylardır evde olduğum için hep eşofmanlar ile geçiriyordum günü. ama çalışmaya başlayınca üzerime giyecek bişi bulamadım. ve üzülerek söylüyorum hamile pantolonumu giydim üzerine uzun bir bluz giydim.

anladım cnm anladım merak etme
şöyle bi gerçek varki ben gerçekten dikkat edip sporda yaparsam veriyorum
yemiyorum ama vermiyorum diye bişey yok
herşey benim irademe bağlı anlayacağın

zayıf olsak pazarlarda bile dehşet güzel ve 5 liraya neler neler var
ama biz pazarda bulamıyoruz üstümüze büyük beden bi mağazaya gitsek
100-150 lira hiçte gzl olmayan şeyler

Ayyy mecidiye ve simit ikiliisi vazgeçilmezimmmmmmm. Samsunumu özledim bennn... Mayıs sonu çöle biraz kilo atayımda gideyim diyorumm

zayıf olsak pazarlarda bile dehşet güzel ve 5 liraya neler neler var
ama biz pazarda bulamıyoruz üstümüze büyük beden bi mağazaya gitsek
100-150 lira hiçte gzl olmayan şeyler

Uzun zamandır alışverişe bile çıkmadım. eşim diyor gel bişiler alalım sana. ama ben zayıflamadan biişi almak istemiyorum.

Meryem ciğim cumartesi de gelmemiş pazarda.Tabi buldu ya arkadaş grubunu ihmal etmeye başladı bizi ...

Şaka bi yana da inşallah sorun yoktur gezip tozmuştur bol bol hafta sonu...

Bende dünki menümü yazayım.Pek iç açıcı değil.Pazar günü hem iş için hem diyet için izin günüm sanırım.Kantarın topuzu azcık kaçtı ama eşim illa ye dedi napim kıramadım adamı alt tarafı hafta sonu bi kahvaltı yapıyoruz birlikte dedi.Yok mok dedim ama istemem yan cebime koy durumu da vardı hani

Sabah
Domates,salatalık,beyaz peynir,5 adet siyah zeytin,1 adet haşlanmış yumurta 2 dilim kepek ekmeği (buraya kadar normal) ...3-5 çatal patates kızartması,3-5 tane sucuk (avuntu:kendi yağında pişti ) (bunlarda anormal kısmısı)

Öğlen
E sabah o kadar yedim ki öğlen yemeği yemek gibi bişey aklımdan bile geçiremezdim sanırım dimi ...

Akşam
Patlıcan oturtma 3-5 y.kaşığı
Pirinç pilavı 3-5 y.kaşığı
Cacık 1 kase
Yetmezmiş gibi 2 dilim k.ekmeği.Napiyim ama patlıcanı ekmeksiz yiyemedim
Akşam yemeğim çok ağırdı.Patlıcanlar yağda kızardığı için.Her ne kadar kızartınca havlu kağıda da alıp çektirsem yağını yinede ağırdı arkadaş işte...

Kaçamaklar
Eşim gece vardiyasına gidiyordu.Gitmeden kahve istedi.Yanına karışık kuruyemiş getirdim.Bende otlandım tabi kaçar mı badem fındık antep fıstığı...
Eşim gidincede sıkıldım sade gofretin üstüne nutella sürüp yedim.Bi de 3 tane rulo kaaat....

Nasıl ama süperim dimi

cumartesi ve pazar yediklerimi tam analamıyla hatırlamadığım için yazmıyorum ama hiç hoş değildi bol kaçamaklı idi
mesela hem c.tesi hem pazar 100er gram çekirdek yedim
hep eşim yüzünden eskiden almazdık eve bu ara çekirdeğe dadandı evde hala 300 gr çekirdek var

neyse bugünkü menümü paylaşayım

bugün besmeleyi çekip başladım rabbim utandırmasın inşallah (amin)

2 Nisan 2012 Pazartesi

Sabah:
1 simit (kahvaltılık malzememi unuttum evden diye simit aldım sade yemek zorunda kaldım )

Ara:
2 gün kurusu
1 kupa bitki çayı

Öğle:
1 porsiyon (8 yk) barbunya pilaki
1 bardak ayran
2 dilim ekmek

Ara:
1 bardak lıght süt
meyvem yok burdan birinden bulup otlanıcam

Akşam:
beyaz lahana salatası
ekmek ve çorba yemicem (sabah simit yedim yani 2 dilim fazladan ekmek olmuş oldu o yüzden akşam sadece salata)

Ara:
2 kivi

Son düzenleme:
vazgeçmem gereken şeyler; kuruyemiş, cola, pilav, makarna, bisküvi, çikolata daha saysammı ki
ne kadar zaralı şey varsa yiyorum ben

bak ben bazen şöyle düşünüyorum bazen,

dalokayı kucağıma aldığımda sarılamıyordum daha doğrusu kucağıma tam alamıyordum çünkü karnım tepegibi yukseliyordu yine yukseliyor ozamana göre daha iyi.bebeğimle aramda bir tepe... neyse her kilo verdiğimde kucağımda oğluma biraz daha yer açılıyor. dolu dolu sarılabiliyorum. anlatabiliyormuyum... hem fiziksel hem manen ona daha çok yaklaşıyorum...

vazgeçmem gereken şeyler; kuruyemiş, cola, pilav, makarna, bisküvi, çikolata daha saysammı ki
ne kadar zaralı şey varsa yiyorum ben

ben hepsinin zehir olduğunu kendime söylüyorum(kuru yemişler dışında) pilav ve makarna zaten kararında yersen sana zararlı değil ama işlenmiş tum gıdalar şekerli tüm yiyecekler o kadar gereksizki vucuda zarar veriyorlar, karatay doğru söylüyor vucudumuz bunlara tepki veriyor. ben kolasız yaşayamam diyordum şimdi 1 bardak içsem diet bile olsa pişman oluyorum. eve almıyorum hiç.
ben cipslerede bayılırım ama tuzu azalttığım için onların tadı da kötü geliyor.

kısaca yeme 1 hafta daha az arayacaksın. emire de eşine de yedirtme içirtme...

bide koşu bandına çıkıp yürürsem değmeyin keyfime
30 dakikacık bile olsa yeter

yuru ayşe ne var nedir bahanen bu akşam yuru 45 dakika 4 km ile başla zamanla hızlanırsın. yahu ayıp ediyorsun yazık sana 1 saat ayır kendine çok yorgunsun biliyorum ama bir başla har akşam kendi kendine çıkmaya başlayacaksın banda düşünmedn...

Canım boyun kaç senin BMI çok ideal geldi bana :26:

canım benim boyum 179 cm normal kilo aralığına girdim çok şükür ama 3 gebelikten sonra eskisi gibi değil vücudum.eskiden bu kilonun üstünde (78 kg iken)rahatlıkla giydiğim pantolonum(yüksek bel) sıkıyor hala.düşük bel giyincede midem pırtlıyor baya.75 e yaklaştıkça bu durum azalıyor daha iyi hissedeiyorum ama bi türlü 75 altına inemedim .yukarı çıkıp çıkıp iniyorm 77 yi geçince baya farkediyor göbiş pırtlıyor.bende bacak,basen problemi kalmadı lesli sağolsun ama göbiş ve üst karında işe yaramadı fazla(gerçi o zmanlar çok daha büyüktü).
bende buldukça buluyorum gibi görünüyorum sanırım ama bu işin şakası yok.biraz salsam hemen 80 üstü buralara uğramasam 90 üstü de olurum.iştahım var hala eskisi gibi deli gibi olmasada...

Sabahtan beridir de yedikce yiyorum resmen.... Dolabin uzerine zayif ve sisman resimleri koydum ise yaramadi, alnima sisko diye dovme yaptirsam yarar mi acaba?

kızlar dün avm ye gittik indirimde bişeyler kalmışmı diye kışlık bakınırkn bikaç bişey buldum ve aldım hemen.üstümdeki montum 90 larda ikende giydiğim bişeydi ve ben farketmemiştim bollaştığını .tezgahtar kız montu çıkarınca 'aaaa zayıfmışsınız dedi.montunuz üzerinizdeyken 42 giydiğinize pek inanmamıştım dedi..tabi eşim de duyuyor bende pek bi sevindim...am pantolon aldım kalıbı küçkmüş 44 beden verdi biraz bolda olsa oldu.bende dedim biraz daha kilo versem daraltırmısınz diye o da tabi tabi daraltırız dedi.yani o da gördü sonuçta göbişimin fırladığını....yani gerek yok vermeyin artık fln demedi

umutçum beni örnek göstermişsin çok utandım ama sevindim de
mutlu ,asu,banu geçmiş olsun hepinize

benim hsonu menülerimi vermiyorum nedense:18::18::18:
bugün sabah diyetlik bir kahvlatı yapıp az önce nescafe eşliğinde badem ,leblebi,beypazarı kurusu ve peynir yedim öğle nietine.
akşama balık var çorba salatayla
arada portakal yerim belki yoksa hiç meyve yemedim kaç gündür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…