Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabahtan beridir de yedikce yiyorum resmen.... Dolabin uzerine zayif ve sisman resimleri koydum ise yaramadi, alnima sisko diye dovme yaptirsam yarar mi acaba?

hergün 1 saat bizimle olmaya zaman bul motivasyonun artacaktır.
yedijklerimizi yazmaya da başladık. kendine eziyet etme aramıza katıl bizle kavga et bizle rahatla bizle gul bizle eğlen bizi bırakmaaaaaaa

Benim de kilomun çoğunluğu kalça, basen bölgemde leslie yeni başladım sayılır. Gerçekten işe yarıyor yani. Çok sevindim valla. Hangi milini uyguluyordun öğrenebilir miyim?

cnm çok iyi anlıyorum seni ama bi üşengeçlik var üstümde ama atıcam artık kavun karpuzda yata yata büyüyo nede olsa
artık hareket etme zamanı
bende cips kuruyemiş bisküvi hepsine çok düşkünüm malesef
kocalaya da bağımlıyım eşimde bağımlı o almasa ben içmicem ama o da ben aldım diye içme sen diyor
eee göz görünce canda istiyo işte
yok ama mutlum sana sözüm olsun önce kendime tabi artık toparlanıcam akşam dışarda yürümezsemde eve gidince koşu bandında çıkıp yürücem mutlaka

MErhaba,

Cok sirretim bu aralar.. Kavgaci ve sinirliyim, tahammulsuzum, gecimsizim...

gel aramıza ihmal etme bizi
biz seni her halinle seviyoruzzzzz

hergün 1 saat bizimle olmaya zaman bul motivasyonun artacaktır.
yedijklerimizi yazmaya da başladık. kendine eziyet etme aramıza katıl bizle kavga et bizle rahatla bizle gul bizle eğlen bizi bırakmaaaaaaa

bencede

Aman bir yuryum geliym bari....

Mutlu kopruden once son cikis super laf... Yarin diyetisyene randevu aldim. Hani su benibirakip uzaklara giden var ya... Tum diyet hayatimi sekteye ugratan cadaloz... Ona gidicem gene ... Cekmekoyun bilmemneresine gitmis ama gidicem.. Baskasi bana hitap edemedi...

Buraya gelmeye de kendimi zorluoyorum ama acikcasi telefon acip konusmak daha kolayima gidio size..

Benim de kilomun çoğunluğu kalça, basen bölgemde leslie yeni başladım sayılır. Gerçekten işe yarıyor yani. Çok sevindim valla. Hangi milini uyguluyordun öğrenebilir miyim?
valla ben çok deil 10 kilo verdim ara ara lasly yaptım 3 mil alt ataraf 46-48 di şimdi lcw 42 bedene sığdım
Sabahtan beridir de yedikce yiyorum resmen.... Dolabin uzerine zayif ve sisman resimleri koydum ise yaramadi, alnima sisko diye dovme yaptirsam yarar mi acaba?
yapma arkadaşım yaza az kaldııı lütfennn son ayımız mayısta havalar ısınınca kazaklar montlar çıkınca tişürtler sığmayız kendiimiz için

çokkk sevindim hayal ediyorum hep 75 oldummu neler alırım kendime diye adamı şimdiden masrafa sokuyorum
oda diyoki hannım 10 kilo verdin cokk kıyafet alma nasıl olsa yaza kilo alcan sığmıcan içlerine gıcık kapıyorum o zaman dahada veresim geliyoo

benim evde her akşam çayın yanına bi buton kek biskirem browni kızlar baaalarıyla götürüyo hemen uzaklaşıyorum ya pc başına oturuyorum yada çamaşır falan yıkayım diye iş çıkarıyorum kendime biliyorum otursam bende onlarla yicem yapmamız lazım nisan ayında hepimizin 5 er kilo verdini düşünsene

kendimi cok mutsuz kssediyorum havalardan sanırım bulanık bulutlu sisli poff

kızımı uyuttum evi toparlıcam kendime geleyim sonra lasly 3 mil yapıcam yeni ayakkabılarımla
yediklerim
sabah 1 kaşık tulum 1domates 1 salatalık 1 dlm ekmek yarım bardak yeşil çay

arada 2 galeta 1 şişe limonlu maden suyu

öğlen 1 kase çorba
3kaşık yoğurt
eşimin tabağından tadına bakmak için 2 köfte 2 patlıcan (köfteli patlıcan yemeği yapmıştım)
1dlm sütlü tatlı yedim
suyumu içiyorum

akşam 1 tabak mercimek çorba salata 1dlm ekmek yicem

meyve hiç yemiyorum 1 tane armut artık ne zaman aklıma gelirse yerim

süppper olur vallahi yaa

Gülmekten kopardınız beni yaa.Bence şişko yetmez "iradesiz şişko" yazdıralım hepimizz

vazgeçmem gereken şeyler; kuruyemiş, cola, pilav, makarna, bisküvi, çikolata daha saysammı ki
ne kadar zaralı şey varsa yiyorum ben

Kuruyemısten vazgecme canım.Aslında cok faydalılar. Tek sorun çok fazla almıycaz eve, az azalıp adetle yersek sorun yok. 10aydır pilav makarna yemıyorum, ilk zamanlar çok zorlandım ama sımdı aramıyorum hiç. Onlarsız asla doymam derdim kendimi kandırmışım hep.

Kolaya gelınce sigara gibi düşün. Bağımlılık yapıyo resmen.

Bu da bugünkü menüm

Sabah
aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu çiğnedim 2 bardak su
Domates,salatalık,5 çatal peynir,7 siyah zeytin 1,5 dilim kepek ekmeği

Öğlen
Büyük bir kase karışık salata
1 paket etiform kepekli bisküvi,bol su

Şu an limonlu yeşil çay içiyorum
İşten eve dönerken 8-10 tane fındık

Akşam
Kuvvetle muhtemel patlıcan oturtma yicem yine.Dünden kaldı çünkü ziyan olmasın.Ama 2 y.k ve yoğurt.1 dilim k.ekmeği ile düşünüyorum.
Pilav yemicem

Yatmadan belki 1 elma yerim.Belki ama

Bugün nasipse 1 saatlik yürüyüş periyoduna başlıyoruz ablam iyileşmiş...

canıslar

ben sabah klasik kahvaltım 1 kepekli light peynirli tost yedim.1 domates

ara 1 mandalina- 1 küçük bardak y.yağlı sut

öğlen 200 gram tavuk göysu 2 domates 1 biber yarım demet maydonozla bir tur yemek. 1 kase yoğurt.

ustune form çay (iki poşeti dev bir bardak ta içiyırum)

şimdi de metobolizma çayı yapıyorum akşam da onu içerim....

öğlen Acaba etiform yerine ekmek mi yesen, form urunler oldukça katkılı ver gereksiz geliyor bana...

valala bende öyleyim eşim makarna hastası ben pilav yedikçe yiyesim geliyo
çokta gzl pilav yaptığım söylenir

öğlen Acaba etiform yerine ekmek mi yesen, form urunler oldukça katkılı ver gereksiz geliyor bana...

hmm... Olabilir aslında.Kepek ekmeği 35 kalori civarında.Eti form 1 paketi 168 kalori.Ben öğlen sadece salata yediğim yemek getiremediğim için tercih ediyorum bunu.Yani kalori hesabına göre normal bir diyet öğlen yemeği kalorisine eşdeğer gibi hissediyorum.
Sırf salata ve kepek ekmeğini toplasan 100 kalori etmez heralde.Salatamda yağ tuz yok çünkü...

Aslına bakarsan benim de içime sinmiyor ama nasıl çözüm bulcam bilmiyorum...

ben en çok 3 ve 5 mil yaptım.sıkıldıkça değiştirdim.3 mil çok eğlencelide.bi hafta hiç unutmuyorum sabah 3 akşam 5 mil yapmıştım.hsonu kaçamak yaptığım içni ceza vermiştim kendime ve o hafta 1,5 kg vermiştim kaçamağa rağmen...çok fazla bacak hareketi olduğundan herhalde basen ve bacaklar gayet inceldi.(yapıyada bağlıdır heralde ama benim baya bi kocaman olmuştu)

amaaa yaaa o enişteye yapmalıyısın heee...şaka bi yana canım sen istikrarlı ol oda anlayacak...hiç moralini bozma.ne kaldıki senin 75 e olur inşallah.blaf aramızda benimki bana diyorki sana bir daha kilo aldırmayacağım buradan anladımki onlarda biz moralimz bozulmasın diye her halinle güzlesin fln da deseler bi tarftan eski halimize dönelim istiyorlar ama kendierinin hiç mi hiç çabası yok koca göbkle kasıla kasıla dolaşıyorlar...benimde annem der yok küçük alma yavrum gene kilo alırsan ne olacak diye de bend ealmamaya çalışcam annecim derim:)))

nursenacım şöyle meyve saati yapsanız bazı geceler.benim eşimde alışmıştı bi ara .hem tüm aile bir arada oluyor hem bende az az tüm istediklerimden yiyorum.zaten çocuklara soyarken fln elim oyalanıyor çokta yiyemiyorum(2 porsiyon yiyomdur heralde ayva fln çok yememk lazımya) yada çayın yanına öyle şeyler değilde bulabiliriseniz çiğ badem,kayısı,lebelebi ,incir fln alın.benim çocukalr bademi sevmiyorlardı başta şimdi ben yerken yiyorlar hoşumada gidiyor yararlı şeyler diye.

canım çörek otundan sonra vaktin olursa yarım saat beklemen lazım.(gerçi ne içni kullanıyorsn bilmiyorum ama zayıflamak içn böyle)

alma desem nursena çok mu ukalaca olur. bak ben dün neyaparken buldum kendim... marketin abur cubur bölümünde oğlan kafamı bozduğunda durmadığında sussun diğe bir şeyler ararken. 22 aylık çocuk doğru düzgün ne sekerli tadı bilir ne tuzlu, zorla çocuğa seker sokmaya çalışıyorum. ha almadımmı aldık minik paket gofret löp löp yuttu. ben pişman oldum. kasa da kadın yaklaştı birden küçük kızı fark ettim benim oğlana cips veriyolar tombilerden. baktı baktı... bir kaç ay büyük kız belki biraz daha annesi "yahu sizinki yemiyormu ben gecemiyorum almadan" dedi. ellerinde 3-4 paket. ne gerek var. işte nbileğim azıcık kenndi ellerimizle yapıyoruz sanki. umut olsa destan yazar... neyapılır bilemiyorum. ama ben de gelişme çağında hiç kilolu değildim bunları yeme alışkanlığım sonradan beni maf etti...

valala bende öyleyim eşim makarna hastası ben pilav yedikçe yiyesim geliyo
çokta gzl pilav yaptığım söylenir

ben yapmıorum 1 1.5 aydır pilav. 1-2 kere makarna yaptım o kadar. o da yemek yok bişi yok dolapta eşim seviyor diye... yoksa tum ay bir kere makarna çekti canım o kadar.

yanında kucuk yoğurt eklesen, ya da peynir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…