Sabahtan beridir de yedikce yiyorum resmen.... Dolabin uzerine zayif ve sisman resimleri koydum ise yaramadi, alnima sisko diye dovme yaptirsam yarar mi acaba?
canım benim boyum 179 cm normal kilo aralığına girdim çok şükür ama 3 gebelikten sonra eskisi gibi değil vücudum.eskiden bu kilonun üstünde (78 kg iken)rahatlıkla giydiğim pantolonum(yüksek bel) sıkıyor hala.düşük bel giyincede midem pırtlıyor baya.75 e yaklaştıkça bu durum azalıyor daha iyi hissedeiyorum ama bi türlü 75 altına inemedim .yukarı çıkıp çıkıp iniyorm 77 yi geçince baya farkediyor göbiş pırtlıyor.bende bacak,basen problemi kalmadı lesli sağolsun ama göbiş ve üst karında işe yaramadı fazla(gerçi o zmanlar çok daha büyüktü).
bende buldukça buluyorum gibi görünüyorum sanırım ama bu işin şakası yok.biraz salsam hemen 80 üstü buralara uğramasam 90 üstü de olurum.iştahım var hala eskisi gibi deli gibi olmasada...
bak ben bazen şöyle düşünüyorum bazen,
dalokayı kucağıma aldığımda sarılamıyordum daha doğrusu kucağıma tam alamıyordum çünkü karnım tepegibi yukseliyordu yine yukseliyor ozamana göre daha iyi.bebeğimle aramda bir tepe... neyse her kilo verdiğimde kucağımda oğluma biraz daha yer açılıyor. dolu dolu sarılabiliyorum. anlatabiliyormuyum... hem fiziksel hem manen ona daha çok yaklaşıyorum...
ben hepsinin zehir olduğunu kendime söylüyorum(kuru yemişler dışında) pilav ve makarna zaten kararında yersen sana zararlı değil ama işlenmiş tum gıdalar şekerli tüm yiyecekler o kadar gereksizki vucuda zarar veriyorlar, karatay doğru söylüyor vucudumuz bunlara tepki veriyor. ben kolasız yaşayamam diyordum şimdi 1 bardak içsem diet bile olsa pişman oluyorum. eve almıyorum hiç.
ben cipslerede bayılırım ama tuzu azalttığım için onların tadı da kötü geliyor.
kısaca yeme 1 hafta daha az arayacaksın. emire de eşine de yedirtme içirtme...
yuru ayşe ne var nedir bahanen bu akşam yuru 45 dakika 4 km ile başla zamanla hızlanırsın. yahu ayıp ediyorsun yazık sana 1 saat ayır kendine çok yorgunsun biliyorum ama bir başla har akşam kendi kendine çıkmaya başlayacaksın banda düşünmedn...
MErhaba,
Cok sirretim bu aralar.. Kavgaci ve sinirliyim, tahammulsuzum, gecimsizim...
hergün 1 saat bizimle olmaya zaman bul motivasyonun artacaktır.
yedijklerimizi yazmaya da başladık. kendine eziyet etme aramıza katıl bizle kavga et bizle rahatla bizle gul bizle eğlen bizi bırakmaaaaaaa
valla ben çok deil 10 kilo verdim ara ara lasly yaptım 3 mil alt ataraf 46-48 di şimdi lcw 42 bedene sığdımBenim de kilomun çoğunluğu kalça, basen bölgemde leslie yeni başladım sayılır. Gerçekten işe yarıyor yani. Çok sevindim valla. Hangi milini uyguluyordun öğrenebilir miyim?
yapma arkadaşım yaza az kaldııı lütfennn son ayımız mayısta havalar ısınınca kazaklar montlar çıkınca tişürtler sığmayız kendiimiz içinSabahtan beridir de yedikce yiyorum resmen.... Dolabin uzerine zayif ve sisman resimleri koydum ise yaramadi, alnima sisko diye dovme yaptirsam yarar mi acaba?
kızlar dün avm ye gittik indirimde bişeyler kalmışmı diye kışlık bakınırkn bikaç bişey buldum ve aldım hemen.üstümdeki montum 90 larda ikende giydiğim bişeydi ve ben farketmemiştim bollaştığını .tezgahtar kız montu çıkarınca 'aaaa zayıfmışsınız dedi.montunuz üzerinizdeyken 42 giydiğinize pek inanmamıştım dedi..tabi eşim de duyuyor bende pek bi sevindim...am pantolon aldım kalıbı küçkmüş 44 beden verdi biraz bolda olsa oldu.bende dedim biraz daha kilo versem daraltırmısınz diye o da tabi tabi daraltırız dedi.yani o da gördü sonuçta göbişimin fırladığını....yani gerek yok vermeyin artık fln demedi
umutçum beni örnek göstermişsin çok utandım ama sevindim de
mutlu ,asu,banu geçmiş olsun hepinize
benim hsonu menülerimi vermiyorum nedense:18::18::18:
bugün sabah diyetlik bir kahvlatı yapıp az önce nescafe eşliğinde badem ,leblebi,beypazarı kurusu ve peynir yedim öğle nietine.
akşama balık var çorba salatayla
arada portakal yerim belki yoksa hiç meyve yemedim kaç gündür...
cnm çok iyi anlıyorum seni ama bi üşengeçlik var üstümde ama atıcam artık kavun karpuzda yata yata büyüyo nede olsa
artık hareket etme zamanı
bende cips kuruyemiş bisküvi hepsine çok düşkünüm malesef
kocalaya da bağımlıyım eşimde bağımlı o almasa ben içmicem ama o da ben aldım diye içme sen diyor
eee göz görünce canda istiyo işte
yok ama mutlum sana sözüm olsun önce kendime tabi artık toparlanıcam akşam dışarda yürümezsemde eve gidince koşu bandında çıkıp yürücem mutlaka
benim evde her akşam çayın yanına bi buton kek biskirem browni kızlar baaalarıyla götürüyo hemen uzaklaşıyorum ya pc başına oturuyorum yada çamaşır falan yıkayım diye iş çıkarıyorum kendime biliyorum otursam bende onlarla yicem yapmamız lazım nisan ayında hepimizin 5 er kilo verdini düşünsene
benim evde her akşam çayın yanına bi buton kek biskirem browni kızlar baaalarıyla götürüyo hemen uzaklaşıyorum ya pc başına oturuyorum yada çamaşır falan yıkayım diye iş çıkarıyorum kendime biliyorum otursam bende onlarla yicem yapmamız lazım nisan ayında hepimizin 5 er kilo verdini düşünsene[/QUOT
ayy canım ağzının duası inşallah veririz 5 kiloyu o kadar fark ederki 5 kilo deyip geçmeyin gerçekten gidince insan o farkı anlıyo verebiliriz istesek neden vermeyelim ki hazirana kadar on kiloyu bile veririrz o zaman harika olur yaa müthiş bir yaz geçiririz
Sabahtan beridir de yedikce yiyorum resmen.... Dolabin uzerine zayif ve sisman resimleri koydum ise yaramadi, alnima sisko diye dovme yaptirsam yarar mi acaba?
vazgeçmem gereken şeyler; kuruyemiş, cola, pilav, makarna, bisküvi, çikolata daha saysammı ki
ne kadar zaralı şey varsa yiyorum ben
Bende dünki menümü yazayım.Pek iç açıcı değil.Pazar günü hem iş için hem diyet için izin günüm sanırım.Kantarın topuzu azcık kaçtı ama eşim illa ye dedi napim kıramadım adamı alt tarafı hafta sonu bi kahvaltı yapıyoruz birlikte dedi.Yok mok dedim ama istemem yan cebime koy durumu da vardı hani
Sabah
Domates,salatalık,beyaz peynir,5 adet siyah zeytin,1 adet haşlanmış yumurta 2 dilim kepek ekmeği (buraya kadar normal) ...3-5 çatal patates kızartması,3-5 tane sucuk (avuntu:kendi yağında pişti) (bunlarda anormal kısmısı)
Öğlen
E sabah o kadar yedim ki öğlen yemeği yemek gibi bişey aklımdan bile geçiremezdim sanırım dimi ...
Akşam
Patlıcan oturtma 3-5 y.kaşığı
Pirinç pilavı 3-5 y.kaşığı
Cacık 1 kase
Yetmezmiş gibi 2 dilim k.ekmeği.Napiyim ama patlıcanı ekmeksiz yiyemedim
Akşam yemeğim çok ağırdı.Patlıcanlar yağda kızardığı için.Her ne kadar kızartınca havlu kağıda da alıp çektirsem yağını yinede ağırdı arkadaş işte...
Kaçamaklar
Eşim gece vardiyasına gidiyordu.Gitmeden kahve istedi.Yanına karışık kuruyemiş getirdim.Bende otlandım tabi kaçar mı badem fındık antep fıstığı...
Eşim gidincede sıkıldım sade gofretin üstüne nutella sürüp yedim.Bi de 3 tane rulo kaaat....
Nasıl ama süperim dimi
Bu da bugünkü menüm
Sabah
aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu çiğnedim 2 bardak su
Domates,salatalık,5 çatal peynir,7 siyah zeytin 1,5 dilim kepek ekmeği
Öğlen
Büyük bir kase karışık salata
1 paket etiform kepekli bisküvi,bol su
Şu an limonlu yeşil çay içiyorum
İşten eve dönerken 8-10 tane fındık
Akşam
Kuvvetle muhtemel patlıcan oturtma yicem yine.Dünden kaldı çünkü ziyan olmasın.Ama 2 y.k ve yoğurt.1 dilim k.ekmeği ile düşünüyorum.
Pilav yemicem
Yatmadan belki 1 elma yerim.Belki ama
Bugün nasipse 1 saatlik yürüyüş periyoduna başlıyoruz ablam iyileşmiş...
Kuruyemısten vazgecme canım.Aslında cok faydalılar. Tek sorun çok fazla almıycaz eve, az azalıp adetle yersek sorun yok. 10aydır pilav makarna yemıyorum, ilk zamanlar çok zorlandım ama sımdı aramıyorum hiç. Onlarsız asla doymam derdim kendimi kandırmışım hep.
Kolaya gelınce sigara gibi düşün. Bağımlılık yapıyo resmen.
öğlen Acaba etiform yerine ekmek mi yesen, form urunler oldukça katkılı ver gereksiz geliyor bana...
Benim de kilomun çoğunluğu kalça, basen bölgemde leslie yeni başladım sayılır. Gerçekten işe yarıyor yani. Çok sevindim valla. Hangi milini uyguluyordun öğrenebilir miyim?
çokkk sevindim hayal ediyorum hep 75 oldummu neler alırım kendime diye adamı şimdiden masrafa sokuyorum
oda diyoki hannım 10 kilo verdin cokk kıyafet alma nasıl olsa yaza kilo alcan sığmıcan içlerine gıcık kapıyorum o zaman dahada veresim geliyoo
benim evde her akşam çayın yanına bi buton kek biskirem browni kızlar baaalarıyla götürüyo hemen uzaklaşıyorum ya pc başına oturuyorum yada çamaşır falan yıkayım diye iş çıkarıyorum kendime biliyorum otursam bende onlarla yicem yapmamız lazım nisan ayında hepimizin 5 er kilo verdini düşünsene
canım çörek otundan sonra vaktin olursa yarım saat beklemen lazım.(gerçi ne içni kullanıyorsn bilmiyorum ama zayıflamak içn böyle)Bu da bugünkü menüm
Sabah
aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu çiğnedim 2 bardak su
Domates,salatalık,5 çatal peynir,7 siyah zeytin 1,5 dilim kepek ekmeği
Öğlen
Büyük bir kase karışık salata
1 paket etiform kepekli bisküvi,bol su
Şu an limonlu yeşil çay içiyorum
İşten eve dönerken 8-10 tane fındık
Akşam
Kuvvetle muhtemel patlıcan oturtma yicem yine.Dünden kaldı çünkü ziyan olmasın.Ama 2 y.k ve yoğurt.1 dilim k.ekmeği ile düşünüyorum.
Pilav yemicem
Yatmadan belki 1 elma yerim.Belki ama
Bugün nasipse 1 saatlik yürüyüş periyoduna başlıyoruz ablam iyileşmiş...
valala bende öyleyim eşim makarna hastası ben pilav yedikçe yiyesim geliyo
çokta gzl pilav yaptığım söylenir
hmm... Olabilir aslında.Kepek ekmeği 35 kalori civarında.Eti form 1 paketi 168 kalori.Ben öğlen sadece salata yediğim yemek getiremediğim için tercih ediyorum bunu.Yani kalori hesabına göre normal bir diyet öğlen yemeği kalorisine eşdeğer gibi hissediyorum.
Sırf salata ve kepek ekmeğini toplasan 100 kalori etmez heralde.Salatamda yağ tuz yok çünkü...
Aslına bakarsan benim de içime sinmiyor ama nasıl çözüm bulcam bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?