Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çörek otundan sonra vaktin olursa yarım saat beklemen lazım.(gerçi ne içni kullanıyorsn bilmiyorum ama zayıflamak içn böyle)

Canım vaktim olmuyor uyanınca hemen çiğneyip su içip kahvaltı yapıyorum.İşe yetişmek için.Zayıflamaya etkisi olduğunu biliyorum ama benim asıl amacım yumurtalıklara olan etkisi.Bazen bal ve tarçınla bazen arısütü polen bal karışımıyla yiyorum.Adet düzenimde etkisi olduğunu düşünüyorum.Sadece adet dönemiden başlayıp 12 gün yapıyorum.Hamile kalırsam bilmeden problem olurmuş çörek otu.Rahimi kasarmış...Düşük yaptırabilirmiş...

Ölümden başka her derde deva...

selam kızlar nasılsınız ben epeyce ara verdim yeter artık şu an iti barı ile 114 kilo oldum inşallah bunda sonra vereceğim ,bir daha almak yok 1,5 ay mola vermiş oldum ,buradanda fazla kopmadım aslında izinlide yazılmadım...galiba 110a düşmüştüm hemen 4 kilo farketti ama yemediğim şey kalmadı yazmıyayım şimdi....hazirana kadar ikili rakamlara inmek istiyorum inişallah bundan sonra bırakmak yok bugün leslieyede başlıyorum , çünki bu arada sporda pek yapamadım, çok yoğun günler geçirdim ....

bu arada bizim burada thermegem diye bir yer açıldı masaj yatağı tanıtımı yapılıyor ücretsiz ,bugün 8. günümdü oraya başladım her sabah kalkınca oraya gidiyorum nazla beraber öğlen dönüyorum sonra iş güç yemek ...bu yatak zayıflamadan tutunda bütün hastalıklara iyi geliyormuş bende psikolojik ilaçları bırakmak istiyorum çünki bu yatak iyi gelicekmiş bilmiyorum belki bilen vardır ....

Masaj yatağı ile ilgili söylemeden geçemicem. Annemin halasının beli sürekli ağrıyordu. Geçen sene tanıtım amaçlı onların orda açılmıştı aynı şekilde, o da 10-15 gün kadar gitti oraya sonra ağrısı falan kalmayınca gitmeyi bıraktı. Eskisinden daha kötü oldu, değneksiz yürüyemiyordu neredeyse ağrıdan dolayı. O tarz şeyler kullanıldığı sürece iyi geliyor ancak bırakınca daha kötü yapıyor. Bilginiz olsun istedim.

Son düzenleme:
buarada kızlar hergün aynı ekmeği yememek gerekiyormuş. değiştirmek lazımmış. ben de önerilen gibi alıp 2 çeşit ekmek(çavdarlı ve kepekli light) bölüp dolaba attım. eşim akşam ekmek yemiyor bir kişi için 2 ekmek almak büyük israf. 4-5 dilim bölüp bölüp buzluğa koydum değiştire değiştire yiyeceğim.

sağol canım hoşgeldin bu arada...
şu anda burada yeni açıldığı için birde üretsiz olunca aşırı ilgi var ,çok kalabalık oluyor herkez birşey söylüyor kimisi bir ay geliyormuş ilaçları bırakmış varisleri geçmiş ağrı kesici içmeden duramıyormuş bir amca 15 gündür ağrı kesici içmeden yürüyebiliyormuş, sürekli hergün giden yaşlı teyzeler bile kilo verdiğini söylüyor metabolizmayı hızlandırıyormuş bugün annem duymuş bir tyeze bir aydır gidiyormuş 20 kilo vermiş ,bana çok fazla geldi zaten istemem o kadar vermek bir ay içinde...doğrudur belki canım bırakınca ne olacak birde fiyatlardan hiç bahsetmiyorlar yeterki hergün geln yataklarımıza yatın diyorlar....

bende bundan sonra menülerimi paylaşayım hiç olmazsa yazacağım içinde frenlerim kendimi biraz...
sabah:iki dilim çavdar ekmeği
bir parça peynir bir t. k. labne peyniri
domates salatalık
4 siyah zeytin ıhlamur
ara:bir elma birkaaç tane leblebi kahve
öğle :7 kaşık kıymalı pırasa yemeği
bir domates
bir kase yoğurt
iki dilim çavdar ekmeği(bir bardak süt)
akşamada çorba bir dilim ekmek yoğurt ve salata düşünüyorum....

herkese merhaba can arkadaslarım..

umarım keyfler yerinde ve kaçamaksız bir gün geçiyordur..
hepinizi kocaman öpüyorum ben

BAHAR menunu anlayamadım düşündüğüm gibi bir açlık diyeti girişimi ise bence çok yalnış yaparsın o yola girersen metobolizmaya çok zararlı.

Yok canım ne açlık diyeti falan benim hiç işim olmaz sadece dün çok hastaydım yataktan kalkamıyordum acıkmadım da yanımda da kayısı vardı hep kayısı yedim

bugünki menümü paylaşmak istiyorum
sabah
2 adet gün kurusu 1 bardak ılık su ile
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 domates
ögle
1tabak mercimek çorbası
1 dilim ekmek
3 4 kaşık yoğurt
ara
3 adet gün kurusu
akşamda 6 yk kıymalı ıspanak yemeği yoğurt ve 1dilim ekmek yicem gecede acıkırsam nescafe içerim

Hoşbuldum :)
Böyle çok işlevli görünen şeyler oldukça ilgi uyandırıyor ama sonradan kötü yanları ortaya çıkıyor malesef. Gözümle görmesem inanmazdım. Kimsenin aynı duruma gelmesini istemem. O yüzden uyarmak istedim.

anladım canım zaten hatırlamıştım ama emin olamadığım için sormuştum ne amaçla içtiğini.sen öyle devam et canım.çörek otu benim mucizem

bende aynısını yapıyorum ama ben abartıp büyük ekmekler aldığım için eşim gülüyor kıtlıkmı olacak diye depoluyorsun diye bi de bizim sitenin içindeki markette artık tam buğday satılıyor güzel bayada büyük.ondan almaya başladık 3 hafta fln oldu çocuklara veriyorum ititraz etmiyrlar.bebeğe de doğruyorum.daha sağlıklı diye biliyorum ama yanlış yapıyorsam uyarın kızlar.dediğinde çok haklısın.biz alıştırıyrz çocukları abur cubura.ben kendim çok tatlı vs sevdiğim içni onları öyle mutlu edeceğimi zannederdim ve her hafta pasta kek tatlı vs yapıp bazen de marketten alırdım.ne güzle oğlum tatlıyı sevmiyordu şimdi seviyor.ama ben incir badem vs dönüş yaptığımdna beri daha dikkatliyim bu konuda bakıyorum da onlarda istemiyorlar.meyveyle mutlu oluyorlar.cips almıyoruz.yolculukta alırdım uzun yol gittiğimizden ama o bile lüzumsuzmuş şimdi farkediyorum.bademi sevmiyorlardı şimdi seviyorlar.kuru üzüm lebelebi vs yiyrlar.alışmakla alakalı çok doğru diyorsun.biz abur cuburla büyümddikki...sonradan alışıp kilolara mahkum olduk.benim bi fotom var evliliğimizn ilk yılları.bi elimde koca milaka çikolata dikdörtgen olanlardan büyük,öbür tarafımda koca bir cips paketi ve cola....

Merhabalar kızlar

Nasılsınız umarım sizin şehirleriniz güneşlidir Erzuruma sürekli kar yağıyor yere tutmasada hava çok karanlık

Menümü şimdiden yazayım sonra unutuyorum :44:

Sabah
2 kk peynir,yarım domates,yarım salatalık,1 yumurta, 3dilim ekmek ( ailece kahvaltı edince kaçıyor bazı şeyler onun için genelde yalnız kahvaltı ediyorum )
Öğle
1 muz
Akşam
1/2 haşlanmış tavuk göğsü
Ara
Elma ( reflü olmuşum muzdan ve elmadan başka meyve yiyemiyorum şuan

Başım çok ağırıyor ya sersem gibiyim grip olucam sanırım gribe yakalanmamak için önerileriniz varmı

Nerdesin bakiyim sen kaçak yoksun 2 gündür merak ediyoruz dimi ama :113:
ayyy sorma ebrum..havalar güzelleşti ben evde durmuyorum..
kocişte evdeydi gezdik durduk
c.tesi aile günü,pazar baumax a gittim..balkon saksıları,rengarenk sardunyalar aldım.
balkonum tüm gün güneş alıyor,başka çiçek yetişmiyor
sen nasılsın?HAFTASonun nasıl geçti?

demek çörekotu falan yiyorsun..senden kopya cektim.bende artık baslayacagım

tombulkelebekim öglen cok az olmamıs mı?
bir corba pşirsen 1 kase yesen,yanında da salata mesela..

bir de meyvalardan snra mutlaka 1 bardak ayran,1bardak yogurt veya süt içmemis gerekıormuş.
çünkü meyvalar kan sekerimizi yükseltiyormuş.
belirtmek istedim.kızmadın bana dimi

Canım tahmin ettiim gezdiğini zaten sabah yazmıştım ama yine de merak ettim işte.Nasıl kar yağdığında ben bikaç gün yoktum sen meraklandın öyle işte.Farkında olmadan birbirimizin hayatının bi parçası haline geliyoruz...
Benim hafta sonum da kaçamaklı ancak güzeldi.Hava kötü olduğundan evdeydik eşimle bütün gün.Güzeldi yani dinlendim...

Baumax çok güzel bende beğendim ama Koçtaşı tek geçerim yine de özellikle bahçe bölümüyle...

Meryemcim hani diyodum ya nelerle karşılaşıyorum dükkanda diye...

Bugün bi kadın geldi sabah.İlaç istiyorum kızım zehir dedi.Neye kullancaksınız dedim gayri ihtiyari.Herkese soruyoruz dozaj falan mecburum.
Ne dese beğenirsin.Bizim kızın kafasında bit var okuldan bulaşmış.Onun kafasına dökcem dedi. Nee dedim teyze git işine dedim ya sen ne diyosun öldürmek mi istiyorsun kızını...
Yok kızım bişey olmaz ben daha önce aldım kullandım diyor.Dedim ki dökersen bişey olmaz tani ama solunum yoluyla deri temasıyla zehirlenir sonra bi yerinden çıkr bak..
Yok diyor daha illa ver...
Bu ilaçlar meyve sebzede kullanılır zararlı böceklere atılır...
Dedim ki git eczanelerde bir sürü ilaç var onu kullan...
Yok diyor onlar da fayda etmedi
O zaman git kızının saçlarını kazıt dedim artık ne diyim sabah sabah sinirlerimi bozdu kadın ya...

10 dakika geçti geçmedi küçük bi kız çocuğu elma ilacı alabilir miyim annem bahçede kullancak diyo.Anladım ben tabi kızı sıkıştırdım bite kullanacaklarını söyledi yine.

Kime konuşuyosun dedim yaa pesss....

evet canm bende seni 2 gün görmesem merak ederim...
ben havaya bakmadım..dün kötü olmasına ragmen öglesonuna kadar dayanabldm sonra kapalı yerlerde gezdik

bende koçtaşı begenıorum ama sardunya yoktu orda...daha cok seçenek vardı benm aldıgım yerde..

ayyy ebrum dgru dıosun kimseye laf anlatılmıyor...
bildigini okuyor bazıları...
hiç ordan alınan sey cocugun kafasına sürülür mü?
derisi alerji olr? yara yapar...
solunum yoluyla gecmesini bırak ne zararları varr...

ama işte bazen böle insanlar olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…