Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bakalım kaç gün sabah 6 buçukta kalkabileceğim
Bekarken ne güzel sabah 6 dedimmi ayakta olurdum hafta sonuda dahil hatta yeni evliykende hep öyleydi ama işte bir gün sabahın 7sinde eşimi aşkım kahvaltı hazır ne olur kalk artık ben açıktım diyince adam pazar pazar cin ifrit oldu ve bana saat 10dan evvel kalkmayacaksın haftasonu dedi eee körle yatan şaşı kalkar misali bende miskin oldum ama kendimi zorlayacağım erken kalkmaya. Hem günün tadını çıkartabilirim hemde metabolizmam daha hızlı çalışır

Ben suyu ya yarım kiloluk pet şişede içiyorum yada her su aklıma geldiğinde 2 bardak birden içiyorum şu ana kadar bile 2 litreyi tamamladım ki yatana kadar rahat 1 litre daha içerim inşallah

Benim eşimde şu son bir kaç aydır iyice abarttı yemek olayını. Sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri ben zayıfladıkca adam kilo alıyor en son 92 kilo oldu ama işte boy olduğu için sadece çok hafif bir göbişi var ama ben dikkat edelim dedikce her akşam çayın yanına ille bisküvi isteyecek.
Bazen kendi gidip alıyor ve salona yaramazlık yapmış küçük bir çocuk gibi sessizce giriyor
Çoğu zaman umurum bile olmuyor artık ama bazen benimde çok canım çekiyor o zamanda başlıyorum söylenmeye yaw el insaf bari gözüme sokma diye
Çok canım tatlı istersede içtiğim çaylardan sadece bir tanesine ( büyük kup ) 2 şeker atıyorum oda o an tatlı ihtiyacımı gidermiş oluyor

Canım senin dediğin o yatak merkezinden bizim buradada var ve insanlar resmen kuyrukta bekliyor.
Eşimin Amcasının Hanımı nasıl keşfettiyse uzun bir müddet oraya gitti ( hani şu benden kilolu olupta hala kendinin 95 kilo olduğunu idda eden yengesi vardıya ) Felç geçiripte iyileşenlerden, kiloluyken zayıflayanlardan, tekerlekli sandalyeyle gelip sonradan yürüyenlerden... ve buna benzer bir sürü şey anlatmışlar. Yatağın içinde bir taş varmış şifa kaynağı oymuş falan diye de bir sürü şey anlatmışlar ona. Bizimkide hele zayıflamayı duyunca ille alacağım diye tutturmuş ve inanılmaz ama tam 5.500 TL vermiş o incecik masaj yatağına. Tabi yattığı yerde zayıflayacaktı aklı sıra
Birde hesapta ona özel indirim yapmışlar normalde 8 - 9 Bin Liralara satılıyormuş resmen bunu bir güzel kandırmışlar hatta nasıl kadının beynini yıkadıysalar kadın eşi istemiyor diye kıyameti kopardı sen benim sağlıklı olmamı istemiyorsun ölümüme sebep olucaksın o yatağı almama izin vermezsen seni boşarım hayatıma kastı var diye demiş 20 yıllık evliliğini kadın bir yatak için bitirecekti. Sonra eşi razı olmuyor diye bir arkadaşından borç almış ve o yatağı gidip almış tabi Eşi rezil olmayalım hesabı mecbur o arkadaşlarına borçunu ödemiş ama uzun süre o yatak yüzünden huzurları kaçtı.

Heee kullanıyormu evet ama zayıfladımı asla aksine daha beter kilo aldı. Ben bir kere çok ısrar ettiği için bir 15 Dakika yattım boynum tutulmuştu ille çok iyi gelir dedi diye inan ertesi gün daha beter oldum ve tam 3 gün kımıldayamadım bile :26: :26:
Bence sen güvendiğin bir doktora danış çünkü bir kişiye iyi gelen diğerlerine iyi gelcek diye bir şey yok Allah korusun sonradan kalıcı bir hasar olmasında

herkese merhaba can arkadaslarım..

umarım keyfler yerinde ve kaçamaksız bir gün geçiyordur..
hepinizi kocaman öpüyorum ben

İddadaşım gözlerim yollarda kaldı
Benim günüm şu saate kadar süppppperrrrrrrr geçiyor inşallah bundan sonrada hep böyle devam eder.

Dediğin gibi biz çocuklarımıza nasıl beslenmeyi aşılıyorsak onlarda o şekilde alışıyorlar
Büyük kızıma geçmişte abur cubur da verdik hatta eşim kola içince yüzünü çok tatlı buruşturuyor diye arada kola bile veriyordu :26: şu an okadar pişmanım ki çünkü şimdi onun tartışmasını yaşıyoruz ben o sağlıksız onun yerine elma ye yada yoğurt ye dedikce ama canım çekti diye söyleniyor
Artık markette gittiğimizde sadece 1 tane ufak birşey almasına müsaade ediyorum oda o hafta içinde tatlı bir şey yemediyse.
Ufağını çok şükür alıştırmadık ve markette görse bile birşey istemiyor aksine meyve gördüğünde mama diyor
Şekersiz türk kahvesini bile seviyor ille ben içtiğimde ucundan az içecek
En fazla yediği haftada 1 paket çubuk kraker kek börek tarzı şeyleri zaten ne yapıyorum ne alıyorum yoksa çocuklardan evvel ben dayanamam

Başım çok ağırıyor ya sersem gibiyim grip olucam sanırım gribe yakalanmamak için önerileriniz varmı

Çok geçmiş olsun canım Bence şimdiden ihlamura ver kendini ve bol bol greyfurt suyu iç yada sıcak suya limon falan

merhabalarr
45 dk leslı yaptımmm az önce inş. cuma günü faydasını görürümm
yediklerim ise sabah 2 dılım kepek ekmek 6-7 zeytın yarım kk kadar peynır sekersız cay

ara 1 elma
oglen;1 dilim kepek ekmek 3 dal marul 1bardak ayran 100 gr kadar haslama et
aksam için birsey düşünmedim daha onuda sonra yazarımm

ben daha önce yine bu site sayesinde 15 kilo vermiştim ,yazışmak,paylaşmak,sonra burda hesap vermek:))zevkli oluyor,inş.vericem.

bu arada tekrar diyete spora stardaki programın etkisi çok oldu benimle aynı kiloda olan var,acaba ben de öyle gözüküyorum mu diye düşündürdü

SOHBET NE GÜZEL UFF İŞLER YOĞUN OKUYORUM ÇIKIYORUM..KIZ MERYEM NE DİYE KOYDUN O ÇİKOLATALARI DEPO YIĞINLA ÇİKOLATA DOLU DALACAM ŞİMDİ İÇERİYE BİRDE BEYOĞLU ÇİKOLATAS KOYMUŞ BAK BAKK

Ebru satma sakın sonra bişey olur bundan aldım derler tahminimce sorumlu yönetici sensin orada ne cahil insanlar varya... direk benzin filan dökseymiş töbe töbe...

bugünkü menüm

sabah
2 dilim kepekli ekmek
2 çatal beyaz peynir
lor peyniri 3-4 çatal
1 haşlanmaış yumurta
1 tk çilek reçeli

ara
1 elma

öğle
6 kaşık bezelye
4 yk pilav
koca bir bardak cacık

ara
3 galeta

akşam
ızgara tavuk
salata
çorba (planım bu)

belki bir elma yerim yatmadan...

leslie ne demek?

Nevin satarmıyım canım hiç ya kovaladım gitti dükkandan.Sorumluluğu alınır mı o işin bitkilere satarken bile bak bu dozda koycaksın şu kadar gün sonra toplucaksın diye basa basa söylüyorum.

Bu arada menülerin hoşuma gidiyor.Çok istikrarlı ilerliyosun bakalım.Sonucu muhteşem olcak inşallah ...iyi çıkış yaptın kız tebrikler...

asumancım kızının neyı var cnm ben orayı atlamsım gecmıs olsun cnmm

sağol canım üşütmüş farenjit dedi dr
ateş kusma bişey yemedi dünden beri neyseki ateşi düştü biraz yese kendine gelecek şimdi leblebi verdim azcık yiyor bakalım
ben bugün spor yapamadım kızı bırakıp çıkmak istemedim leslieyle de aram bozuk
benim yediklerim de şöyle
sabah kahvaltı niyetine elma badem ceviz ve kzımın artan tostu 3 4 lokma kadardı
öğlen işte burda fena coştum
3 dilim tam buğday ekmeği ve çeyrek simitle sınırsız peynir çeşitleri 9 zeytin 1 haşlanmış yumurta domates salatalık ve 1 yemek kaşığı gül reçeli
az önce 1 avuç leblebi
akşam da ıspanak yapacağım bulgurlu ya ondan yerim yada yoğurt ve müsli
bol su yeşil çaya devam
bir de sütlü nescafe içerim büyük ihtimalle

bide koşu bandına çıkıp yürürsem değmeyin keyfime
30 dakikacık bile olsa yeter

ayşecim yürüme bandına bir çıksan alışıyorsun ben oturma odasına koltugun arkasına koymuştum .alt katta ses gidiyormuş bende mutfaga tv karşısına koydum bu gün 1 saat yürüdüm tam 4.5 km yürüdüm 250 kalori harcadım

bende indirmek istedim beceremedim kendim yürüdükten sonra 10 dakika egzersiz yapıyorum

canım kızına çok geçmiş olsun

ayyyy sevindirik oldum inşallah canım artık arada kaçsada toparlamak niyetimm az az olsun öz olsun.. kendime 1 yıl verdim inşşallah...

asuman ablacım kızına geçmiş olsun..bilirim farenfit illetini hep çekiyorum sprey kulanıyorum hemen boğazım acıyınca...

Kızlarrrrr bugün banamı öyle geldi yoksa ıspanak günümü bir kaç evde daha
Bende bugün ıspanak pişirdim ve normalde eskiden pirinç koyardım bu serfer bulgurlu yaptım 1 Yk Fındık yağıyla yaptım

Sabah erken kalkınca gerçektende günüm daha iyi geçti
Biraz önce eşim aradı oda geç gelicekmiş eee daha ne isterim
İyisimi ben birazdan kızlarla akşam yemeğimide yiyeyimde bugünü erken kapatayım belki fazladan bir 100 gr daha aşağıya doğru bir etkisi olur

bende indirmek istedim beceremedim kendim yürüdükten sonra 10 dakika egzersiz yapıyorum

Evet nette araştırırken çokça rastladım indirmede çok zorlanıyormuş herkes. Ben nimo stylo blogunda görmüştüm belki biliyorsundur. Bilmiyorsan Google nimo stylo yaz çıkar blogun ana sayfasından 3 sayfa geriye git önceki kayıtlarda yani sporla ilgili yazısı var o yazının yorumlarında birisi link vermiş 1 hafta önce indirdim ben hepsini çalışıyordu linkler. İstersen bi bak derim.

Bir şey sormak istiyorum. Malum yeniyim doğru ya da yanlış anlamış olabilirim ama emin olmak için soruyorum. Hergün yediklerimizi ve sporlarımızı buraya yazıyoruz tamam. Bir de cumaları tartılıp aradaki farkı ve toplam sporumuzun dakikalarını mı yazıcaz? Buna göre en çok kilo veren ilk 3 mü belirleniyor?

canım baktım indiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…