- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ooo çok güzel.Erken kalkınca metabolizma daha hızlı çalışıyormuş diye okumuştum bi yerde. Gayette masum bi kahvaltı olmuş. Şu su olayını bi yapabilsem süper olucak. Sürekli unutuyorum. Sonra bi anda yükleniyorum. Aşırı şişkinlik oluyor.
Bakalım kaç gün sabah 6 buçukta kalkabileceğim
Bekarken ne güzel sabah 6 dedimmi ayakta olurdum hafta sonuda dahil hatta yeni evliykende hep öyleydi ama işte bir gün sabahın 7sinde eşimi aşkım kahvaltı hazır ne olur kalk artık ben açıktım diyince adam pazar pazar cin ifrit oldu ve bana saat 10dan evvel kalkmayacaksın haftasonu dedi
Ben suyu ya yarım kiloluk pet şişede içiyorum yada her su aklıma geldiğinde 2 bardak birden içiyorum
benim evde her akşam çayın yanına bi buton kek biskirem browni kızlar baaalarıyla götürüyo hemen uzaklaşıyorum ya pc başına oturuyorum yada çamaşır falan yıkayım diye iş çıkarıyorum kendime biliyorum otursam bende onlarla yicem yapmamız lazım nisan ayında hepimizin 5 er kilo verdini düşünsene
Benim eşimde şu son bir kaç aydır iyice abarttı yemek olayını. Sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri ben zayıfladıkca adam kilo alıyor
Bazen kendi gidip alıyor ve salona yaramazlık yapmış küçük bir çocuk gibi sessizce giriyor
Çoğu zaman umurum bile olmuyor artık ama bazen benimde çok canım çekiyor o zamanda başlıyorum söylenmeye yaw el insaf bari gözüme sokma diye
Çok canım tatlı istersede içtiğim çaylardan sadece bir tanesine ( büyük kup ) 2 şeker atıyorum oda o an tatlı ihtiyacımı gidermiş oluyor
selam kızlar nasılsınız ben epeyce ara verdim yeter artık şu an iti barı ile 114 kilo oldum inşallah bunda sonra vereceğim ,bir daha almak yok 1,5 ay mola vermiş oldum ,buradanda fazla kopmadım aslında izinlide yazılmadım...galiba 110a düşmüştüm hemen 4 kilo farketti ama yemediğim şey kalmadı yazmıyayım şimdi....hazirana kadar ikili rakamlara inmek istiyorum inişallah bundan sonra bırakmak yok bugün leslieyede başlıyorum , çünki bu arada sporda pek yapamadım, çok yoğun günler geçirdim ....
bu arada bizim burada thermegem diye bir yer açıldı masaj yatağı tanıtımı yapılıyor ücretsiz ,bugün 8. günümdü oraya başladım her sabah kalkınca oraya gidiyorum nazla beraber öğlen dönüyorum sonra iş güç yemek ...bu yatak zayıflamadan tutunda bütün hastalıklara iyi geliyormuş bende psikolojik ilaçları bırakmak istiyorum çünki bu yatak iyi gelicekmiş bilmiyorum belki bilen vardır ....
Canım senin dediğin o yatak merkezinden bizim buradada var ve insanlar resmen kuyrukta bekliyor.
Eşimin Amcasının Hanımı nasıl keşfettiyse uzun bir müddet oraya gitti ( hani şu benden kilolu olupta hala kendinin 95 kilo olduğunu idda eden yengesi vardıya
Birde hesapta ona özel indirim yapmışlar normalde 8 - 9 Bin Liralara satılıyormuş
Heee kullanıyormu evet ama zayıfladımı asla aksine daha beter kilo aldı. Ben bir kere çok ısrar ettiği için bir 15 Dakika yattım boynum tutulmuştu ille çok iyi gelir dedi diye inan ertesi gün daha beter oldum ve tam 3 gün kımıldayamadım bile :26: :26:
Bence sen güvendiğin bir doktora danış çünkü bir kişiye iyi gelen diğerlerine iyi gelcek diye bir şey yok
herkese merhaba can arkadaslarım..
umarım keyfler yerinde ve kaçamaksız bir gün geçiyordur..
hepinizi kocaman öpüyorum ben
İddadaşım gözlerim yollarda kaldı
Benim günüm şu saate kadar süppppperrrrrrrr geçiyor
anladım canım zaten hatırlamıştım ama emin olamadığım için sormuştum ne amaçla içtiğini.sen öyle devam et canım.çörek otu benim mucizem
bende aynısını yapıyorum ama ben abartıp büyük ekmekler aldığım için eşim gülüyor kıtlıkmı olacak diye depoluyorsun diyebi de bizim sitenin içindeki markette artık tam buğday satılıyor güzel bayada büyük.ondan almaya başladık 3 hafta fln oldu çocuklara veriyorum ititraz etmiyrlar.bebeğe de doğruyorum.daha sağlıklı diye biliyorum ama yanlış yapıyorsam uyarın kızlar.dediğinde çok haklısın.biz alıştırıyrz çocukları abur cubura.ben kendim çok tatlı vs sevdiğim içni onları öyle mutlu edeceğimi zannederdim ve her hafta pasta kek tatlı vs yapıp bazen de marketten alırdım.ne güzle oğlum tatlıyı sevmiyordu şimdi seviyor.ama ben incir badem vs dönüş yaptığımdna beri daha dikkatliyim bu konuda bakıyorum da onlarda istemiyorlar.meyveyle mutlu oluyorlar.cips almıyoruz.yolculukta alırdım uzun yol gittiğimizden ama o bile lüzumsuzmuş şimdi farkediyorum.bademi sevmiyorlardı şimdi seviyorlar.kuru üzüm lebelebi vs yiyrlar.alışmakla alakalı çok doğru diyorsun.biz abur cuburla büyümddikki...sonradan alışıp kilolara mahkum olduk.benim bi fotom var evliliğimizn ilk yılları.bi elimde koca milaka çikolata dikdörtgen olanlardan büyük,öbür tarafımda koca bir cips paketi ve cola....
Dediğin gibi biz çocuklarımıza nasıl beslenmeyi aşılıyorsak onlarda o şekilde alışıyorlar
Büyük kızıma geçmişte abur cubur da verdik hatta eşim kola içince yüzünü çok tatlı buruşturuyor diye arada kola bile veriyordu :26: şu an okadar pişmanım ki çünkü şimdi onun tartışmasını yaşıyoruz ben o sağlıksız onun yerine elma ye yada yoğurt ye dedikce ama canım çekti diye söyleniyor
Artık markette gittiğimizde sadece 1 tane ufak birşey almasına müsaade ediyorum oda o hafta içinde tatlı bir şey yemediyse.
Ufağını çok şükür alıştırmadık ve markette görse bile birşey istemiyor aksine meyve gördüğünde mama diyor
Şekersiz türk kahvesini bile seviyor
En fazla yediği haftada 1 paket çubuk kraker
Başım çok ağırıyor ya sersem gibiyim grip olucam sanırım gribe yakalanmamak için önerileriniz varmı
Çok geçmiş olsun canım