Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hergün menünü yazıcaksın sporunu toplam cuma yazarsan daha iyi olur

Yok canım neden kızayım doğrudur bir muz az geldi tansiyonum düşmüştü kalktım salatalığa tuz ektik 1 dilim ekmekle onu yedim. Az öncede atom salatayla tavukumu yedim iiyi oldu canım reflü başlangıcı var çorba falan içemiyorum salçalı baharatlı limonlu şeyler yiyemiyorum hemen yanmaya başlıyor yemek borum

Reflü olan varmı kızlar aranızda :26:

Valla istesemde yiyemiyorum artık birşey çünkü o yemek borusu yangını çok fena oluyor artık korkudan aburcubura dokunamıyorum bile nutellalar çikolatalar gözümün içine bakıyor ama korkudan yiyemiyorum valla cezamı çekiyorum sen rejim yapıp kilo vermezmisin al sana reflü sıkıyorsa şimdi dikkat etme yediklerine diyor bana

merhabalar ben de geldim okulda da girdim ama sadece okuyabildim biraz çıkmak zorunda kaldım şimdi evdeyim öğleni akşamı halletim geceye kaldı sıa birazdan da leslie yapayım az dinleneyim diyorum inş öğlen1 kase çorba yedim 2 dilim ekmekle bir kibrit kutusu büyüklüğünde de bisküvili pasta yedim ara olarak geçti o da sonra popom hiç sandalye görmedim malum sene sonu müsameresi hazırlıyoruz çocuklarında tamamı gelmişti fırsat bu fırsat dedim hayda hopppa diyerek 2 saate yakın çalışma yaptık eve geldim dinlendim sonra akşam yemeği yedim yarım kase çorba 1 dilim ekmek 7 kaşık kurufasulye 4 kaşık yoğurtla yedim bitti 1.5 litre su içtim spor yapınca da içerim gece de bitki çayı içerim inş işte bole geçtiii bu saaten sonra sapıtmazsam ki aklımda yok olursada adelet affetmez tartıda görüyorum nasılsaaaa

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım :) Göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorlar, kızımın bebekliği çok geride kaldı sanki, halbuki 6 yıl bile olmadı daha. Oğlum bile bebeklikten çıktı, ne zaman büyüdüler diyorum ben şimdi :) Sen de sağlıkla büyüt :)
Mutlu, inanmazsın gecenin üçbuçuğuna kadar o programı aradım, adını hatırlamıyorum, nerede yayınlandığını hatırlamıyorum... Ama vardır öyle takıntılı bir yönüm benim, illa bulunacak. Sadece Britanya'da geçtiğini hatırlıyorum. veee nihayet buldum; Channel 4'te yayınlanıyormuş, gerçekten çok kaliteli belgesel tipi bir yapım (bence). "Grand Design" Program sunucusu özelliği olan bir evi alan ve adam etmeye çalışan bir çifti, o çiftin yaşadıklarını ve yıllar içindeki gelişimleri takip ederek evin son halini sunuyor. Resmen 2 sene filan takip ediyor bir renovasyonu, ama çifte ne para yardımı yapılıyor ne de yol gösteriliyor... Belki aynı yapımdır, benim çok ilgimi çekmişti, dün bile 2-3 bölüm izledim ucundan :)
*Geçmiş olsun bu arada, daha iyisindir umarım.
Dün tam 160 sayfalık bir dosya okudum (sunum dosyası) kanser-bağışıklık sistemi hastalıkları-otizm vb. hastalıklarla gıda katkı maddelerinin ilişkilerini ve kirlettiğimiz doğanın bize yaptıklarını anlatıyordu. daha önce de okumuştum ama zaman geçince insan gevşiyor, sık sık açıp okumalı. Dehşete düştüm resmen pestisit konusunda verdiğin bilgiler için teşekkürler, ben kendi adıma büyük ilgiyle okuyorum. Bilinçsiz kullanım büyük sorun anladığım kadarıyla

Ben her üründe organik kullanım yaparak (salçadan tahıla, sebzeden tavuğa kadar) riski azaltmaya çalışıyorum, ama içim gene de tam rahat değil. Sonuçta dışarıda da yiyoruz ve orada kontrol sıfır, dediğin gibi organik sektöründe de var dalavereler. Gerçi ben sertifikaları dikkatle inceliyorum ve güvendiğim, bildiğim firmalardan alışveriş etmeye çalışıyorum, orada da dediğin gibi fiyatlar ateş pahası. Her ürünü mevsiminde alırsam organiklerde çok uçuk rakam olmuyor ama. Örneğin bu mevsimde taze fasulye almak yerine Haziran-Ağustos arasında alıyorum.

Ben de alınmamasından yanayım. Sokmayalım evimize arkadaşlar böyle şeyler, hiç sokmayalım. Çok fazla yazmak istemiyorum, kimseyi tenkit eder gibi olmak istemiyorum çünkü. Aynı şeyleri ben de yaptım sonuçta. Eh bu kiloları babamın evinden getirmedim Sağlıksız beslenmenin her türlüsü vardı bende; cipsler, kolalar, işten gelince çabucak yapılan donmuş hazır yemekler, fast food... Ne oldu; şişmanlık bir yana ilk bebeğimi kromzom anomalisinden kaybettim, oğlum doğumsal kalp anomalisi ile doğdu, kimbilir başka neler. Teratojenlerin en etkilileri gıdalardır, bu nedenle çocukları sağlıklı beslemek çok önemli.

Çocuk tabii bunlar, arkadaşları cips yerken keçiboynuzu kemirmelerini bekleyemiyoruz, o zaman iş başa düşüyor, hafif ve sağlıklı tariflerle alternatifler sunmamız gerekiyor onlara. Organik yumurta, kefir, az miktarda sızma yağ, tam buğday unu kullanarak az şekerli portakallı bir kek yapabilir, bisküvi yerine sunabiliriz örneğin. Ev yapımı tereyağı, yumurta, ev yoğurdu, tam buğday unu ve bol susam ile kendi çubuk krakerlerimizi yapmak çok kolay...

Bakın dün okuduğum bir makaledeki cümleleri kopyalıyorum; Başlık: Satın Aldığımız Gıdalarla Nasıl Zehirleniyoruz? Aman ne yapalım atın ölümü arpadan olsun!”, “Zaman böyle kardeşim o kadar da ince elenmez ki!”, “Bu zamanda başka seçenek mi var, aç mı kalalım?” sözleriyle lütfen kendimizi haklı çıkarmaya çalışmayalım. Uyanın artık, kendinizin ve ailenizin zehirlenmesine izin vermeyin! yazı böyle başlayıp devam ediyor, ilgilenen nette başlığı aratarak kolayca ulaşabilir.

Mutlucuğum gördüğün gibi haksız çıkarmadım seni, geldim gördüm, destan yazdım yine

Son düzenleme:

yok ama arkadaşım reflüydü kız hiç birşey yiyemiyordu sen gibi ama iyi tarafıda şu bahar ne güzell canın çeksede yiyemiyorsun işte ne güzel yeme istediğimizde bu değil miydi zaten yememek sen de sağlıklı şeyleri yersin kilolarda böylece gider deil mii geçmiş olsun tabiki de o ayrı mesele geçsin zor bir durum ama polyannacılık yaparsak işte ne güzel yedirmiyorr zayıflaman kolay olacak diye düşünmeden de edemedimm kızmadın değil mii

Kızlarrrrrrrr aranızda haşlanmış mısırın kaç kalori olduğunu bilen varmı :26:

banucum 100 gr haşlanmış mısır 90 kaloriymiş

Çok sağ ol canım yaa ben baktım ama haşlanmışını bulamadım
Bir ara eşim mısıra dadanmıştı geçenlerde uzun bir aradan sonra yine aldı ve bu gece kuzen geldi oturmaya benimkide büyük ihtimalle akşam mısır haşlayalım der bende niyeti bozmadan kalorisini öğreneyim dedim eğer fazlaysa yimem hesabı ama fazlada değilmiş

Neyse eğer dayanamazsamda fazla kalorisi yokmuş

anammmm fazladan çıkmış

Son düzenleme:
İki, kere çıkmış

Son düzenleme:
kalori sepetinden baktım banucum çok değilmiş kalorisi az yersen bişey olmaz malum kan şekerşni oynatan besinlerden

ayyyy sinir oldum...herkesciklere yazdım göndere bastım şifre istiyor

Allah ım yaaa şimdi hepsini nerden bulayım nasıl yazayım...
uffff cidden kızdımya..neden böle sinirim tepeme cıktı ki acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…