Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrrrrrr aranızda haşlanmış mısırın kaç kalori olduğunu bilen varmı :26:
anamm ben haşlanmıs mısıra da bayılırım

iddiadaşım nerden alıyor eşin bu mevsimde?yaz ki gibi oluyor mu?

ayy bende alayım da yiyeym

çok zevklii bence ben hiç spor yapmazdım hoşuma gidiyo her önüme gelene söylüyorum spor ne yapıyosun diyene
evet 2 hafta burda paylaşımda bulunup 2. cuma da bildirirsen kilonu haftalık sporunu yena ve beyzus kiste tutuyo saolsunlar liste oluyo aylıkta kaçkilo verdimiz falan çıkıyo ortaya eskiden hemen alınıyodu listeye ama okadar çok uğrayıp 2 gün rejim yapıp gidenn oluyo onun için 2 hafta oldu dahada gaza geliyoruzzz böylece
teşekkür ederim bilgilerinize kızlarrr aslında rejimdeyim diye üşeniyorum bende yerim diye yapmıyorum kurabiye falan seviyolar evde yapılan gibisi yok tabiii
kuruyemişe ağırlık vermek alıştırmak lazım miniikleri

genelde görev yerlerimiz anadolunun ilçe ve köyleri olduğu için sebze meyve hep bahçeden yedi çocuklar şehirde marketlerde görmeden almak bana göre gelmiyo genelde köy pazarlarına gittiğimden beğenemiyorum bu yönden şanslıyız bazen söyleniyorum hep aynı şeyler diye ama mevsiminde olmayan sebze meyve bulmak zor oluyo ilçelerde onun için mevsiminde tüketiyoruzzzz

mısır bu mevsiimde nerden buluyorsunnuz konserve falanmı

ben ne kadar cahil kalmışım gerçekten de google yıkılıyooor.eee siz nerden indirdiniz ya da şuan kaçıncıyı yapıyorsunuz?ne kadar yapılacak,ne kadar zamandan sonra etki gösteriyor..off yine çok soru sordum (

selam bacılar ben geldim. canım biraz sıkkın. bir işe girebilme durumum oluştu. baya da istediğim gibi bir iş. ama aracı adamın bana verdiği patronun numarasını korkumdan arayamıyorum. çünkü iş görüşmesine giderken giyecek hiçbirşeyim yok desem yeridir. bol eşofmanlardan başka giyecek birşeyim yok. ciddi kıyafetler almam lazım sanırım. ama alışverişe çıkmaktan korkuyorum. şöyle ankarada güzel büyük beden kıyafetler satan bir yer bileniniz var mı. ah kurtulsam şu kilolardan varya, bir alışveriş yapacağım ki sormayın.
gelgelelim bugün neler yedim;
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 domates, 2 kk yarım yağlı beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta,1 çay bard. yarım yağlı süt
ara: 1 yeşil elma
öğle: 1 dilim tam buğday ekmeği, 6 kaşık kıymalı ıspanak, 1 kase yoğurt(içine 2 kaşık saf buğday kepeği katılmış)
ara: 3 diyet bisküvi, 1 çay bardağı yarım yağlı süt
ara:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk beyaz peynir
akşam: yarım kase şehriye çorbası, 4 kaşık fırında çok az yağla yapılmış sebzeli hamsi, 1 dilim tam buğday ekmeği
birazdan da yarım ayva yiyeceğim
hala emzirdiğim için çok kısamıyorum yediklerimi. ama çok şükür sütüm azalmadı. 3 lt de su içiyorum hergün.
spor yine yapamadım. bu gidişle de zor. çok yaramaz bir oğlum var. ama mütemadiyen TKÇ ye devam(tosuncuk kaldırma çalışmalarına) :)
daha şimdiden vücudumu hafiflemiş hissediyorum niyeyse. saçma sapan şeylerle doldurmadım diye midemi sanırım.

Şimdi linkleri attım bende linkler gözüküyor sizler görüyor musunuz bilmiyorum ama. Yok ne demek sorucaz ki öğrenicez :) ben 1 haftadır spora başladım 1 mil olanı yapıyorum yavaş yavaş arttırıcam yarın 2. haftaya geçiyorum 2 mile başlıcam kahvaltı ve akşam yemeği sonrası yapıyorum. istediğimiz sonuca ulaşana kadar devam edilcek. 1 ve 2 mil olanı herkese çok kolay gelmiş ben hiç spor yapmadığım için 1 de bile bayağı zorlandım ilk 2 gün şimdi alıştım artık. 1-2 hafta sonra etki gösteriyormuş söyleyenlerin yalancısıyım ben. Bu forumda da olumlu yanıt alan çok. Daha çok 3 mil yapılıyor nette söylendiğine göre. 5i gereksiz ve zor bulanlar var. Ben de daha yeniyim pek bilgi veremicem bunun dışında

Bir de menümü yazayım.
Kahvaltıyı zaten yazmıştım.
Ara: 1 ince dilim kakaolu kek
Öğlen: barbunya pilaki yapmıştım 1 ince dilim ekmek ile 5 kaşık pilaki yedim.
Ara: 1 küçük elma
Akşam: 8 kaşık pilaki 1 ince dilim ekmek (Pilav vardı tuttum kendimi yemedim)
Bol su içtim. Akşam sporumu az önce yapmıştım.
Birazdan da yeşil çay içicem.

Son düzenleme:
ben gelldddiiimm
şimdi geçmişi okuyacağım onu okumadan sizlere selam veriyim dedim
geçte olsa herkese çooook güzel bir hafta olmasını diliyorummm
hemen menümü yazayım:

sabah kahvaltısı: menemen+yağsız peynir+3 bardak şekersiz çay+1 dilim kepekli ekmek+domates salatalık yeşillik
ara öğün: şekersiz türk kahvesi
öğle yemeği: (arkadaştaydım) 3 adet kuru pasta+5 bardak şekersiz çay
ara öğün: 1 adet elma+bir çay bardağı denge süt
akşam: tavuk ızgara+salata
ara öğün:1 elma+1 çay bardağı süt
spor: 1 saat yürüyüş

şimdi geçmişi okumaya döneyim

Son düzenleme:
Bugün deneme sınavım vardın dersanede. Pek ıyı gecmese de sonrasında kendıme yazlık ınce kot alıtken biraz moralim düzelti. Litt-- Bi--'de ındırım vardı. Yani gecen sezonun kotlar 2 adet 89tl. Bir tane likralı(38 beden) bir tanede dar esnek olmayan kumastan 41 beden ıkı kot aldım. Ikısı de hafıf dar oldu sıktı ama eşim bol alacagına dar al sonra ziyan oluyo kotlar dedi:)) 2,3 kg verırsem daha rahat olur sanırım. 38 beden nasıl aldın demeyin çünkü likralı kumaş:))

Yarın dıyetısyen randevum var. Aslında tum yedıklerımı yazmam gerekıyordu ama yazmadım( Yazıdıgım kagıtları evde unuttum dıycem:)) Allahtan esım yazmış arada kaynarım. Beraber gırıyoruz zaten kontrole:)) Bızım evdekı tartıdan daha az tartar umarım.

hoşgeldin aramızaa
umarım seninde sağlıklı bir şekilde kiloalrın gider ve tabiki tüm arkadaşlarımın

asumancım geçmiş olsun canım
umarım önemli bir şey yoktur, okumaya devam ediyorum geçmişi ama hemen sana bir geçmiş olsun diyim dedim
Rabbim en kısa sürede şifasını versin inşallaaahhh

mutttllluuuu
geçmişi okurken senin yazdıkların çıkınca "bahar bana geldi" yazıyor yaa, o beni bir motive ediyor arkadaşım sorma
her seferinde bıkıp usanmadan evet bahar bana geldi diyorum
bugünde burdan uak kaldım canım da biraz sıkkındı topiğe girdiğimde düzeldim gereçkten
iyiki bu yazıyı yazmışsın canım benim ellerin dert görmesin

canım o kadar sıkkındı ki düşüne düşüne resmen beynimi yedim bugün
o kadar çok şey düşündüm ki; kilolarım, sınav, iş, evlilik, ailem vs vs vs
o kadar ama o kadar çok düşündüm ki bir anda beynim patlıycak zannettim
çok kontrollü yaşamın verdiği bir rahatsızlık var üzerimde, hayatı akışına bırakamıyorum, geldiği gibi yaşayamıyorum
sanki geleceği değiştirebilecekmişim gibi adımlar atmaktan yıldım ve korkularım artık beni çok sardı

evlenmek istiyorum erkek arkadşaımlai hayatımın gerçekten en büyük dayanağı o benim
ama çevremden hep problemli evlilikler ve boşanmalar duyuyorum ve korkuyorum
ya kötü şeyler yaşarsam ya yanlış şeyler olursa hayatımda diye
sürekli dua ediyorum Rabbimden istiyorum ve biliyorum ben onun sevdiği kuluyum
ama içimdek vesveselere ve kırılmalara dur diyemiyorum
ben tamamiyle kontrol manyağıyım, herşeyi kontrol etmeye çalışıyorum, yanlış yapmaktan korkuyorum
ama böylelikle hem kendime hem de çevremdekilere hayatı zindan ediyorum
ne yapmalıyım bilmiyorumm

Yok canım ne açlık diyeti falan benim hiç işim olmaz sadece dün çok hastaydım yataktan kalkamıyordum acıkmadım da yanımda da kayısı vardı hep kayısı yedim
baharcım geçmiş olsunnn

bende ilk yapmaya başladığımda sıklaştığımı gördüm
şimdi hem yürüş hem de leslie yapmaya çalışıyorum/B]

baharcım geçmiş olsunnn

bende ilk yapmaya başladığımda sıklaştığımı gördüm
şimdi hem yürüş hem de leslie yapmaya çalışıyorum/B]

Aynen ben de işe yaradığını hissediyorum. Bi yandan psikolojik mi acaba diye düşünmedim değil sonuçta daha yeni başladım ve en basit olanını yapıyorum ama bakalım zaman göstericek.
Böyle olumlu yorumlar görünce seviniyorum. İsteğim artıyor.

canım ya ders çalışmanın nasıl zor bir şey olduğunu seneler sonra anlıyorum
birde sınava girdiğimde ne yapıcam onu görücem ilerleyen zamanlarda
bende çarşamba gidicem diyetisyene, ve benimde yazmam lazımdı bir ara yazdım düzenim kaçtı bu hafta başladım tekrar
ama bende unuttum dicem bölük pörçük götürmektense
umarım bende geçen haftalarda yaptığım kaçamaklara rağmen eski çıkarım

canım yaz yaz yaz...
burda ki tum arkadaşlar çok renkli ve eğlenceli, ama sen dahil birkaç kişi varki hem bilgili hem araştıran hem de bunu çok güzel paylaşan arkadaşlar o yuzden yazdığın her kelimeyi okuyorum, eminim herkes de bana katılır, elin, kafan, zekan dert görmesin

canım benim,
kontrol etme gudusu ben de olmayan birşey. ben hiçbir şeyi çok düşünmem ve irdelemem. herşey olacağına varıyor çünkü.
sanırım bir çin atasözü var şöyle diyor "bir problem eğer çözülebiliyorsa endişeye gerek yoktur. eğer çözümsüzse zaten endişelenmenin anlamı yoktur"
yani düşünmen taşınman iyi yalnış adoımlar atmanı engeller kısmen ama hayatta hiçbirşeyin garantisi ve matematiği de yok.
bir söz daha bir arkadaşın ofisinde duvarda yazıyordu " Allah ım bana değiştirebileceğim şeyler için güç, değiştiremeyeceğim şeyleri anlayacak akıl ver"(buna benzer bir söz)

evlilik işi karışık. ne yazıkki o denize dalmadan anlayamazsın nasıl olacağını. 40 yıl birbirinize aşık kalacak bile olsanız ilk yıl zor geçiyor onu billll.

evlilik hazırlığı uzaktan göründüğü kadar romantik değil baya pazarlıklara iç hesaplaşmalara herkesin tuhaflaşmasına neden olan bir süreç(damat gelin dahil). yani bu yollardan gerilimlerden geçeceksin.

insanların çok boşanmasının nedeni biraz da tercihlerden geçiyor evli kalmayı tercih edersen topla tufekle yıkılmazsın. "aman ya çekemem" moduyla yaklaşırsan elbette kimse seni zorlamaz. evlilik gül bahçesi değil özetle. hem güzel hem değil. terazi herzaman denge de olmaz. eksileri artıları koyacaksın neye tahaml ederim sınırım ne diyeceksin.

mutludan inciler

sağol canım şimdi daha iyi şükür akşam azda olsa bişeyler yedi ilaçlarını aldı yarın da evde dinlenince birşeyi kalmaz inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…