Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım aslında korkularıma çok güzel tercüman olmuşsun çok teşekkür ederim
işte o çıkarlar o aldım verdimler sen bunu yaprtın ben bunu yaptımlar falanlar filanlar
bunlar korkutuyor beni
herşeyin karşısında durailecekmiş gibi hissediyorum kendimi, ama bazende bir üflemeyle yıkılacakmış gibi
depresif hallerimi düşüncelerimi yansıtmalıyım yoksa aman nasılsa geçer diye korkularımı içime atıp paylaşmamalımıyım onuda bilmiyorum
evet biz bayanlar savaşıyoruz ama erkekler sorunla karşılaşırken "hayatım geçer bunlar" mantığında yaklaşınca ben daha bir sinir oluyorum
bzen benim kadar düşünüyor mu diyorumi bazende düşünüyordur diyorum
kendimi mi avutuyorum yoksa hayat mı böyle hala çözemiyorum

işte bişeyi düşünmedende çözümü var mı yok mu bilmiyorum
varsada ona ulaşana kadar anam ağlıyor olan yine bana oluyor gibi geliyor bana
sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti can sıkıntısından midem bulanıyor
kendimi yedim bitirdim parmaklarımda tırnaklarım etlerine kadar yendi, dudaklarım yenmekten sızlamay başladı

ama sonuç.. var mı yok mu bilmiyorum..

keşke herşey bir sihirli değnekle hallolsa ve ben bu kadar düşünemsem
ya da ben uyusam ve uyandığımda herşey normala dönmüş olsa

acaba deliriyor muyum yoksa bunları düşünmek normal mi
önceden evlenmek bana sadece gelinlik ve düğünde atılacak göbekler ve toplanacak altınlar olarak geliyordu
şimdi ise kargaşai kaos korku ve bir o kadarda dile dökemediğim duygular olarak geliyor
evlenmek bu kadar zor olmamalı ya da kendine ait bir çay kaşığının (en basit ifadesi) yerinin olması bu kadar sıkıntılı bir süreçten geçmemeli

yanlış mı düşünüyorum yoksa düşündükçe mi batıyorum bilmiyorum

ps: sanırım kafayı yiyorum ve başımı tavuskuşu misali kuma gömüp orda beklemek istiyorum

Slm kizlarrr
Yuvarladiklarim
sabak 1dilim Tamtahil ekmek
1fincan kahve Stvyl
4ince dilim peynir
ara
2avuç taze badem
ölen
1dilim Tamtahil ekmek
1tabak bakla
200gr ligt yoğurt
ara
yok kizima salıncaklı kaymali kum oynamalı oyuncak aldık uzun durdu sinir oldum
akşam
kardes lerim mangal yaptı bizde
2but
3kofte
salata
5hurma
3ceviz
200yoğurt
doymak bilmedim
3fincan yeşil çay
3litre su

kızlar araştırma yapıyorumda bikaç topikte paylaşmak istedim gördüğüm bu videoyu...umarım faydasını görürsünüz
Maydanoz ve Limon Kürü İştahınızı Keser, Yağları Yakar.

[video=youtube;6UFl6SQEydU]http://www.youtube.com/watch?v=6UFl6SQEydU[/video]

Dün yazmıştım eşim aç yattı diye heralde bu gün yer diye düşündüm ama sade meyve yedi çok seviniyom bana kiziyordu sağlıklı yaşadı sağlıklı öldü dicem diyordu bu sıralar çabuk hastalaniyorum diye 2012 Bana yaramadı hep hastayım nerdeyse

Son düzenleme:
Hepinize iyi geceler arkadaşlar.....

Bugün ham yaptıklarımı yazayım...

SABAH. 2 dilim tam buğday ekmeği,peynir,5 siyah zeytin,biber ve domates,çay

ÖĞLE: 1 adet etli biber dolması,1 kase en sarımsaklısından yoğurt.

ARA: 5 bisküvi,2 galeta,çay

AKŞAM: Köfte ızgara,salata,1 su bardağı ayran.

ARA: Meyvalı yoğurt.

YENA beğenip ortada görünmüyorsun ben merak ediyorum bugün naptınız
elifcim çok ince ince düşünüyorsun işin içinden çıkamıyorsun benim aynı senin gibi bir kardeşim var
mutlunun da dediği gibi herşey olacağına varıyor biraz kendi haline bırakmak lazım tamamen değil tabii ama sen doğruyu yanlışı ayırt edebilecek bir kızsın herşey gönlünce olur inşallah canım

beyzuş abla menü süper yine bu hafta iyi bir sonuç alacaksın inşallah
benim menüler çok karmaşık oluyor aralarda boğazımı tutabilsem seninki gibi bir menü uygulayabilsem kesin veririm herhalde ama ilham alıyorum tabii menülerinden

Yediklerini ayrı ayrı değilde tümünü yazman daha iyi olur..

Teşekkür ederim canım çok incesin..
kk yı açtım ama işim vardı o yüzden hemen yazamadım..
Bugün saat 16:00 da evdeydik..Çok uzun sürdü işimiz..çocuk hastanesi 9 eylül üniversitesi bünyesindeydi şimdiye kadar..Bağımsız bir binaya taşındığı için , network sorunundan dolayı çok bekledik...
aslında birazda özellikle bekledik git gel yapmayalım diye...Sabah gittiğimizde söylediler çünkü öğleden sonraya kalabilir diye..
neyse çok uzattım test korktuğum gibi hiiç değilmiş..Çok basit bişeymiş..Sabaha kadar uyuyamadım nasıl geçecek diye oğlumda çok uslu durdu o esnada..
Testin sonucu ev akarlarına karşı alerjisi varmış..ŞÜkrediyorum gıda alerjisi yok..
Böyle işte..

Son düzenleme:

Sağol Mutlucuğum...Hem güzel dileğin,hemde iltifatın için....Artık bu kadar güzel sözlerden sonra içersem ayıp ederim...İÇMEYECEĞİM...

TOKSİN,YENA,UMUT,ASU;desteğiniz için sizede çok teşekkürler.Unuttuğum varsa kusura bakmasın..Teşekkürler ve öpücükler gönderiyorum tümünüze....

Tamam bundan sonra akşamları tüm gün yediklerimi yazarım. Bu arada geçmiş olsun. Bende de akarlara karşı astım alerji var.

geçmiş olsun bizim minnaktada aynen. akarlara ölümmmm.

İyi gidiyor ASUCUĞUM...

Burada ablam ve geliniyle beraber yapıyoruz,iyi oluyor...Hem yemeklerimizi ayarlama ;hemde destek açısından ...

Senin başarın ortada canım benim...Son kilolar bunlar; seni biraz uğraştırsa da nasılsa acil bir durumda değilsin.Sağlıklı sağlıklı verirsin zaman içinde.Hiç endişen olmasın.Benim sana güvenim tam....

Tamam bundan sonra akşamları tüm gün yediklerimi yazarım. Bu arada geçmiş olsun. Bende de akarlara karşı astım alerji var.

Çok sağol canım...Sanada geçmiş olsun..demek yetişkinlikte bile devam ediyor..
Sürekli kullandığın ilaç varmı.?

hadi geçmiş olsun yenacım çok sevindim ve rahatladım bende akarlara karşı çok kişinin alerjisi var zaten yaygın bişey
barışa da maşallah senden metanetli çıktı demek
ama sen de çok ince düşünen bir annesin gece rahat uyudum desen şaşardım ben zaten

slmlar herkese...

haftaya eşim gidiyor yurtdışı demiştim bugün annemle konuştum annem gelemiyor ablam gelecek.ablamın bileği kırılmıştı karda kayıp düştüğü içn 45 gün raporluydu bugün bi 30 gün daha rapor vermiş dr.işin ilginci daha kendi düzelmeden kızıda okulun merdivenlerinden düşmüştü ve onunda ayak bileği çatlamış oda alçıya alınmıştı.zor günler geçirdiler Allahtan annemler yakındı da idare ettiler(ablam eşiyle ayrı).ben annemi çok özledim evime gelemeyeli nerdeyse 1,5 yıl olacak ama ne yapalım ablamı görmüş olacağım en azından....gurbet zor vesselam.

..
evlilik öyle bir müessese ki sadece aşk hikaye bence...etrafımda o kadar evlilik varki çok büyük aşkla başlayıp nefretle bitirilen...en önemlisi karşındaki kişinin merhameti,saygısı,kişiiliği,karekterlerin uyuşması,aynı dilden konuşabilmesi,ortak paylaşımlar...bunlar varsa yıllar geçsede aşk sevgiye dönüşüyor ve elmanın iki yarısı oluyorsunuz...yoksa karşıdaki merhametsizse,bencilse evlilik dayanılmaz bir hal alıyor.bi de 'kadınlar marstan erkekler venüsten' diye bir kitap vardı ben çok beğenmiştim orda çok güzl anlatılmış erkek -kadın arasındaki düşünce farklılıkları.tavsiye ederim.

geçmiş olsun bizim minnaktada aynen. akarlara ölümmmm.

Bende onu soracaktım sizinde sonucunuz aynımıydı diye..

Bize dr. dediki büyüdükçe düzelme ihtimali çok yüksek..
Örneğin geçen kış 6 kez hava verilmişti bu kış 3 kez şimdiye kadar..
Bunu söylediğimde çok iyi bir gelişme dikkat ederseniz tamamen iyileşir dedi...

Çok sevindim sonuca canım....

Doğru gıda allerjisi daha can sıkıcı ve hayatı kısıtlayıcı oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…