canım benim,
kontrol etme gudusu ben de olmayan birşey. ben hiçbir şeyi çok düşünmem ve irdelemem. herşey olacağına varıyor çünkü.
sanırım bir çin atasözü var şöyle diyor "bir problem eğer çözülebiliyorsa endişeye gerek yoktur. eğer çözümsüzse zaten endişelenmenin anlamı yoktur"
yani düşünmen taşınman iyi yalnış adoımlar atmanı engeller kısmen ama hayatta hiçbirşeyin garantisi ve matematiği de yok.
bir söz daha bir arkadaşın ofisinde duvarda yazıyordu " Allah ım bana değiştirebileceğim şeyler için güç, değiştiremeyeceğim şeyleri anlayacak akıl ver"(buna benzer bir söz)
evlilik işi karışık. ne yazıkki o denize dalmadan anlayamazsın nasıl olacağını. 40 yıl birbirinize aşık kalacak bile olsanız ilk yıl zor geçiyor onu billll.
evlilik hazırlığı uzaktan göründüğü kadar romantik değil baya pazarlıklara iç hesaplaşmalara herkesin tuhaflaşmasına neden olan bir süreç(damat gelin dahil). yani bu yollardan gerilimlerden geçeceksin.
insanların çok boşanmasının nedeni biraz da tercihlerden geçiyor evli kalmayı tercih edersen topla tufekle yıkılmazsın. "aman ya çekemem" moduyla yaklaşırsan elbette kimse seni zorlamaz. evlilik gül bahçesi değil özetle. hem güzel hem değil. terazi herzaman denge de olmaz. eksileri artıları koyacaksın neye tahaml ederim sınırım ne diyeceksin.
mutludan inciler
geçmiş olsun asucuğum... daha iyi olur eminim ilaç içebildiğse...
inşallaahh canım Rabbim en kısa sürede şifasını versin inşallaahhsağol canım şimdi daha iyi şükür akşam azda olsa bişeyler yedi ilaçlarını aldı yarın da evde dinlenince birşeyi kalmaz inşallah
Bir de menümü yazayım.
Kahvaltıyı zaten yazmıştım.
Ara: 1 ince dilim kakaolu kek
Öğlen: barbunya pilaki yapmıştım 1 ince dilim ekmek ile 5 kaşık pilaki yedim.
Ara: 1 küçük elma
Akşam: 8 kaşık pilaki 1 ince dilim ekmek (Pilav vardı tuttum kendimi yemedim)
Bol su içtim. Akşam sporumu az önce yapmıştım.
Birazdan da yeşil çay içicem.
YENA beğenip ortada görünmüyorsun ben merak ediyorum bugün naptınız
elifcim çok ince ince düşünüyorsun işin içinden çıkamıyorsun benim aynı senin gibi bir kardeşim var
mutlunun da dediği gibi herşey olacağına varıyor biraz kendi haline bırakmak lazım tamamen değil tabii ama sen doğruyu yanlışı ayırt edebilecek bir kızsın herşey gönlünce olur inşallah canım
UMUT başarılarınızın devamını dilerim, maşallah güzel kızına
BAHAR menunu anlayamadımdüşündüğüm gibi bir açlık diyeti girişimi ise bence çok yalnış yaparsın o yola girersen metobolizmaya çok zararlı.
BEYZA ABLA, senin kadar güzel ve akıllı bir kadını, sigara ile birlikte hayal etmek dahi zor. bu birlikteliği en kısa zamanda en güzel sekilde sonlandıracağına eminim.
YENİ BİR HAYAT YARIŞMASI dün akşam da vardı ve anladığım kadarı ile 6 haftada verilen kilolar onlar...
Yediklerini ayrı ayrı değilde tümünü yazman daha iyi olur..
Teşekkür ederim canım çok incesin..
kk yı açtım ama işim vardı o yüzden hemen yazamadım..
Bugün saat 16:00 da evdeydik..Çok uzun sürdü işimiz..çocuk hastanesi 9 eylül üniversitesi bünyesindeydi şimdiye kadar..Bağımsız bir binaya taşındığı için , network sorunundan dolayı çok bekledik...
aslında birazda özellikle bekledik git gel yapmayalım diye...Sabah gittiğimizde söylediler çünkü öğleden sonraya kalabilir diye..
neyse çok uzattım test korktuğum gibi hiiç değilmiş..Çok basit bişeymiş..Sabaha kadar uyuyamadım nasıl geçecek diye oğlumda çok uslu durdu o esnada..
Testin sonucu ev akarlarına karşı alerjisi varmış..ŞÜkrediyorum gıda alerjisi yok..
Böyle işte..
Bugün saat 16:00 da evdeydik..Çok uzun sürdü işimiz..çocuk hastanesi 9 eylül üniversitesi bünyesindeydi şimdiye kadar..Bağımsız bir binaya taşındığı için , network sorunundan dolayı çok bekledik...
aslında birazda özellikle bekledik git gel yapmayalım diye...Sabah gittiğimizde söylediler çünkü öğleden sonraya kalabilir diye..
neyse çok uzattım test korktuğum gibi hiiç değilmiş..Çok basit bişeymiş..Sabaha kadar uyuyamadım nasıl geçecek diye oğlumda çok uslu durdu o esnada..
Testin sonucu ev akarlarına karşı alerjisi varmış..ŞÜkrediyorum gıda alerjisi yok..
Böyle işte..
beyzuş abla menü süper yine bu hafta iyi bir sonuç alacaksın inşallah
benim menüler çok karmaşık oluyor aralarda boğazımı tutabilsem seninki gibi bir menü uygulayabilsem kesin veririm herhalde ama ilham alıyorum tabii menülerinden
Tamam bundan sonra akşamları tüm gün yediklerimi yazarım. Bu arada geçmiş olsun. Bende de akarlara karşı astım alerji var.
geçmiş olsun bizim minnaktada aynen. akarlara ölümmmm.
Böyle işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?