YENA, gözünüz aydın canım :) Zaten allerjik bünyesi vardı, ev tozu bankoydu yani :)) Neyse ki başka solunum yolu rahatsızlığı yok, eminim büyüdükçe birşeyciği kalmaz, böyle özenli annesi olduktan sonra.
..
Cansel, ne desem gözün aydın diyeceğim, annen gelemese de ablan geliyormuş. Hem görüşürsünüz hem sana destek olur, 3 çocukla tek başına çekip çevirmek zorBenim de eşim büyük ihtimalle Perşembe günü yurtdışına gidecekmiş, bu sabah piyangodan çıktı bana bu haber :) 1-2 gün kalır ama fazla kalmaz...
..
Mutlu, ben de o bloğu okuyup yeşil çorba tarifini görünce "nasıl olur bunun tadı" demiştim. Şimdi cevabını almış oldum. Bir de şunu anlayamadım, bu sebzeleri blender'dan geçirip vitaminini öldürmek yerine niye bildiğin salata olarak tüketmiyoruz ki? Bulduğum tüm yeşillikleri elimle doğrar, mis gibi bir salata yaparım, vitaminini korurum hem daha lifli olur? Blog yazarı bayan doktordu galiba, üşenmesem mesaj atıp soracaktım :))
..
Güzel bayanlar keyifli sohbetler, iyi geceler, minik canavarı alıp uykuya gidiyorum ben...
canım aslında korkularıma çok güzel tercüman olmuşsun çok teşekkür ederim
işte o çıkarlar o aldım verdimler sen bunu yaprtın ben bunu yaptımlar falanlar filanlar
bunlar korkutuyor beni
herşeyin karşısında durailecekmiş gibi hissediyorum kendimi, ama bazende bir üflemeyle yıkılacakmış gibi
depresif hallerimi düşüncelerimi yansıtmalıyım yoksa aman nasılsa geçer diye korkularımı içime atıp paylaşmamalımıyım onuda bilmiyorum
evet biz bayanlar savaşıyoruz ama erkekler sorunla karşılaşırken "hayatım geçer bunlar" mantığında yaklaşınca ben daha bir sinir oluyorum
bzen benim kadar düşünüyor mu diyorumi bazende düşünüyordur diyorum
kendimi mi avutuyorum yoksa hayat mı böyle hala çözemiyorum
işte bişeyi düşünmedende çözümü var mı yok mu bilmiyorum
varsada ona ulaşana kadar anam ağlıyor olan yine bana oluyor gibi geliyor bana
sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti can sıkıntısından midem bulanıyor
kendimi yedim bitirdim parmaklarımda tırnaklarım etlerine kadar yendi, dudaklarım yenmekten sızlamay başladı
ama sonuç.. var mı yok mu bilmiyorum..
keşke herşey bir sihirli değnekle hallolsa ve ben bu kadar düşünemsem
ya da ben uyusam ve uyandığımda herşey normala dönmüş olsa
acaba deliriyor muyum yoksa bunları düşünmek normal mi
önceden evlenmek bana sadece gelinlik ve düğünde atılacak göbekler ve toplanacak altınlar olarak geliyordu
şimdi ise kargaşai kaos korku ve bir o kadarda dile dökemediğim duygular olarak geliyor
evlenmek bu kadar zor olmamalı ya da kendine ait bir çay kaşığının (en basit ifadesi) yerinin olması bu kadar sıkıntılı bir süreçten geçmemeli
yanlış mı düşünüyorum yoksa düşündükçe mi batıyorum bilmiyorum
ps: sanırım kafayı yiyorum ve başımı tavuskuşu misali kuma gömüp orda beklemek istiyorum
ayyyy sinir oldum...herkesciklere yazdım göndere bastım şifre istiyor
Allah ım yaaa şimdi hepsini nerden bulayım nasıl yazayım...
uffff cidden kızdımya..neden böle sinirim tepeme cıktı ki acep
anamm ben haşlanmıs mısıra da bayılırım
iddiadaşım nerden alıyor eşin bu mevsimde?yaz ki gibi oluyor mu?
ayy bende alayım da yiyeym
Ceco 1 misir 2 dilim ekmek karsiligi oluyor.
Bende onu soracaktım sizinde sonucunuz aynımıydı diye..
Bize dr. dediki büyüdükçe düzelme ihtimali çok yüksek..
Örneğin geçen kış 6 kez hava verilmişti bu kış 3 kez şimdiye kadar..
Bunu söylediğimde çok iyi bir gelişme dikkat ederseniz tamamen iyileşir dedi...
geçmiş olsun asumanımmm ben gelip yazana kadar herkes uykuya dalmış anlaşlan iyi uykularrrsağol canım şimdi daha iyi şükür akşam azda olsa bişeyler yedi ilaçlarını aldı yarın da evde dinlenince birşeyi kalmaz inşallah
geçmiş olsun yenacım cnm Allahım dermansız dert vermesin inş en kısa zamanda düzelsin yakışıklı barışçıkkkkYediklerini ayrı ayrı değilde tümünü yazman daha iyi olur..
Teşekkür ederim canım çok incesin..
kk yı açtım ama işim vardı o yüzden hemen yazamadım..
Bugün saat 16:00 da evdeydik..Çok uzun sürdü işimiz..çocuk hastanesi 9 eylül üniversitesi bünyesindeydi şimdiye kadar..Bağımsız bir binaya taşındığı için , network sorunundan dolayı çok bekledik...
aslında birazda özellikle bekledik git gel yapmayalım diye...Sabah gittiğimizde söylediler çünkü öğleden sonraya kalabilir diye..
neyse çok uzattım test korktuğum gibi hiiç değilmiş..Çok basit bişeymiş..Sabaha kadar uyuyamadım nasıl geçecek diye oğlumda çok uslu durdu o esnada..
Testin sonucu ev akarlarına karşı alerjisi varmış..ŞÜkrediyorum gıda alerjisi yok..
Böyle işte..
yok ama arkadaşım reflüydü kız hiç birşey yiyemiyordu sen gibi ama iyi tarafıda şu bahar ne güzell canın çeksede yiyemiyorsun işte ne güzel yeme istediğimizde bu değil miydi zaten yememek sen de sağlıklı şeyleri yersin kilolarda böylece gider deil mii geçmiş olsun tabiki de o ayrı mesele geçsin zor bir durum ama polyannacılık yaparsak işte ne güzel yedirmiyorr zayıflaman kolay olacak diye düşünmeden de edemedimm kızmadın değil mii
Bende polyannacılık oynuyorum canım kızmadım neden kızayım akılsız başımın cezasını midem çekiyorama işte iyi yanından bakıyorum olaya istesemde yiyemiycem daha az kaçamak daha kolay kilo vermek
İyi geceler kızlar Allah rahatlık versin
doğru olabilir benimde şüphelerim olduğu halde birşey kaybetmeyeceğim için gidiyorum(tabii inş ilerde farklı sağlık sorunları çıkmazsa).çünki 5 aydır psikolojik sorunlarım var var ilaç kullanmama rağmen geçmiyor...zaten yatak almayıda hiç düşünmüyorum..teşekkürler uyarınız için...Hoşbuldum :)
Böyle çok işlevli görünen şeyler oldukça ilgi uyandırıyor ama sonradan kötü yanları ortaya çıkıyor malesef. Gözümle görmesem inanmazdım. Kimsenin aynı duruma gelmesini istemem. O yüzden uyarmak istedim.
Bakalım kaç gün sabah 6 buçukta kalkabileceğim
Bekarken ne güzel sabah 6 dedimmi ayakta olurdum hafta sonuda dahil hatta yeni evliykende hep öyleydi ama işte bir gün sabahın 7sinde eşimi aşkım kahvaltı hazır ne olur kalk artık ben açıktım diyince adam pazar pazar cin ifrit oldu ve bana saat 10dan evvel kalkmayacaksın haftasonu dedieee körle yatan şaşı kalkar misali bende miskin oldum ama kendimi zorlayacağım erken kalkmaya. Hem günün tadını çıkartabilirim hemde metabolizmam daha hızlı çalışır
Ben suyu ya yarım kiloluk pet şişede içiyorum yada her su aklıma geldiğinde 2 bardak birden içiyorumşu ana kadar bile 2 litreyi tamamladım ki yatana kadar rahat 1 litre daha içerim inşallah
Benim eşimde şu son bir kaç aydır iyice abarttı yemek olayını. Sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri ben zayıfladıkca adam kilo alıyoren son 92 kilo oldu ama işte boy olduğu için sadece çok hafif bir göbişi var ama ben dikkat edelim dedikce her akşam çayın yanına ille bisküvi isteyecek.
Bazen kendi gidip alıyor ve salona yaramazlık yapmış küçük bir çocuk gibi sessizce giriyor
Çoğu zaman umurum bile olmuyor artık ama bazen benimde çok canım çekiyor o zamanda başlıyorum söylenmeye yaw el insaf bari gözüme sokma diye
Çok canım tatlı istersede içtiğim çaylardan sadece bir tanesine ( büyük kup ) 2 şeker atıyorum oda o an tatlı ihtiyacımı gidermiş oluyor
Canım senin dediğin o yatak merkezinden bizim buradada var ve insanlar resmen kuyrukta bekliyor.
Eşimin Amcasının Hanımı nasıl keşfettiyse uzun bir müddet oraya gitti ( hani şu benden kilolu olupta hala kendinin 95 kilo olduğunu idda eden yengesi vardıya) Felç geçiripte iyileşenlerden, kiloluyken zayıflayanlardan, tekerlekli sandalyeyle gelip sonradan yürüyenlerden... ve buna benzer bir sürü şey anlatmışlar. Yatağın içinde bir taş varmış şifa kaynağı oymuş falan diye de bir sürü şey anlatmışlar ona. Bizimkide hele zayıflamayı duyunca ille alacağım diye tutturmuş ve inanılmaz ama tam 5.500 TL vermiş o incecik masaj yatağına. Tabi yattığı yerde zayıflayacaktı aklı sıra
Birde hesapta ona özel indirim yapmışlar normalde 8 - 9 Bin Liralara satılıyormuşresmen bunu bir güzel kandırmışlar hatta nasıl kadının beynini yıkadıysalar kadın eşi istemiyor diye kıyameti kopardı sen benim sağlıklı olmamı istemiyorsun ölümüme sebep olucaksın o yatağı almama izin vermezsen seni boşarım hayatıma kastı var diye demiş 20 yıllık evliliğini kadın bir yatak için bitirecekti. Sonra eşi razı olmuyor diye bir arkadaşından borç almış ve o yatağı gidip almış tabi Eşi rezil olmayalım hesabı mecbur o arkadaşlarına borçunu ödemiş ama uzun süre o yatak yüzünden huzurları kaçtı.
Heee kullanıyormu evet ama zayıfladımı asla aksine daha beter kilo aldı. Ben bir kere çok ısrar ettiği için bir 15 Dakika yattım boynum tutulmuştu ille çok iyi gelir dedi diye inan ertesi gün daha beter oldum ve tam 3 gün kımıldayamadım bile :26: :26:
Bence sen güvendiğin bir doktora danış çünkü bir kişiye iyi gelen diğerlerine iyi gelcek diye bir şey yokAllah korusun sonradan kalıcı bir hasar olmasında
İddadaşım gözlerim yollarda kaldı
Benim günüm şu saate kadar süppppperrrrrrrr geçiyorinşallah bundan sonrada hep böyle devam eder.
Dediğin gibi biz çocuklarımıza nasıl beslenmeyi aşılıyorsak onlarda o şekilde alışıyorlar
Büyük kızıma geçmişte abur cubur da verdik hatta eşim kola içince yüzünü çok tatlı buruşturuyor diye arada kola bile veriyordu :26: şu an okadar pişmanım ki çünkü şimdi onun tartışmasını yaşıyoruz ben o sağlıksız onun yerine elma ye yada yoğurt ye dedikce ama canım çekti diye söyleniyor
Artık markette gittiğimizde sadece 1 tane ufak birşey almasına müsaade ediyorum oda o hafta içinde tatlı bir şey yemediyse.
Ufağını çok şükür alıştırmadık ve markette görse bile birşey istemiyor aksine meyve gördüğünde mama diyor
Şekersiz türk kahvesini bile seviyorille ben içtiğimde ucundan az içecek
En fazla yediği haftada 1 paket çubuk krakerkek börek tarzı şeyleri zaten ne yapıyorum ne alıyorum yoksa çocuklardan evvel ben dayanamam
Çok geçmiş olsun canımBence şimdiden ihlamura ver kendini ve bol bol greyfurt suyu iç yada sıcak suya limon falan
mutttllluuuu
geçmişi okurken senin yazdıkların çıkınca "bahar bana geldi" yazıyor yaa, o beni bir motive ediyor arkadaşım sorma
her seferinde bıkıp usanmadan evet bahar bana geldi diyorum
bugünde burdan uak kaldım canım da biraz sıkkındı topiğe girdiğimde düzeldim gereçkten
iyiki bu yazıyı yazmışsın canım benim ellerin dert görmesin
canım o kadar sıkkındı ki düşüne düşüne resmen beynimi yedim bugün
o kadar çok şey düşündüm ki; kilolarım, sınav, iş, evlilik, ailem vs vs vs
o kadar ama o kadar çok düşündüm ki bir anda beynim patlıycak zannettim
çok kontrollü yaşamın verdiği bir rahatsızlık var üzerimde, hayatı akışına bırakamıyorum, geldiği gibi yaşayamıyorum
sanki geleceği değiştirebilecekmişim gibi adımlar atmaktan yıldım ve korkularım artık beni çok sardı
evlenmek istiyorum erkek arkadşaımlai hayatımın gerçekten en büyük dayanağı o benim
ama çevremden hep problemli evlilikler ve boşanmalar duyuyorum ve korkuyorum
ya kötü şeyler yaşarsam ya yanlış şeyler olursa hayatımda diye
sürekli dua ediyorum Rabbimden istiyorum ve biliyorum ben onun sevdiği kuluyum
ama içimdek vesveselere ve kırılmalara dur diyemiyorum
ben tamamiyle kontrol manyağıyım, herşeyi kontrol etmeye çalışıyorum, yanlış yapmaktan korkuyorum
ama böylelikle hem kendime hem de çevremdekilere hayatı zindan ediyorum
ne yapmalıyım bilmiyorumm
ÇOK TEŞEKKÜRLER DESTEĞİN İÇİN.....
Ağır bir grip ve öksürükten sonra içemez oldum.(çok şükür)..Yaklaşık 1 ay oldu ve sanırım artık içmeyeceğim...
İnşallah dediğin gibi olur ve ben de kurtulurum...
Seni de yürekten kutluyorum......Büyük başarı....
ayşecim yürüme bandına bir çıksan alışıyorsun ben oturma odasına koltugun arkasına koymuştum .alt katta ses gidiyormuş bende mutfaga tv karşısına koydum bu gün 1 saat yürüdüm tam 4.5 km yürüdüm 250 kalori harcadım
yatıyım ben yarın buyuk snav vericez alman konsolosluğuyla vize başvurusu için randevu var. dunyayı uğraştık resmen inşallah olumlu olur.
allah kurtarsınnnnnnkızzllaaar sabaha kızıma kavuşuyorum inş.dua edin bana kolay bi ameliyat olsun.ilk fırsatta resmini eklemeye çalışcam eve geldiğimde.sizi seviyorum:)
oyy oyyy alllah uzun ömürler versin yavruna ve yavrucunun seneyeki yaşına kadar 20 kilo ver inşallah:))kocccaaaaman sevgi dolu günaydınlar hepinize
emirimin doğum günü bugün o yüzden ayrı mutluyum
allahım ona uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah
tüm meleklerimizi korusun
hepinizi seviyorum
canım ben sigarayı daha önce çok bırakıp başladım.
sigaraya karşı gardını indirdiğin anda seni alteder.
o senin ölene kadar en büyük düşmanın olmalı artık.aman muhabbet esnası herkes içiyor bi de ben içeyim zaten bıraktım canım istemiyor ki içmem daha deyip tek bir dal yakarsan, bir nefes dahi çeksen yeniden başa sarıyorsun. bir şekilde başa sarıyorsun çok deneyimliyim bu konuda. o yüzden gardını hiç indirme. bu defa akıllandım. artık hiç içmiyorum. inan kıyafetlerin kokmaması, nefesini dolu dolu alıp vermek, en önemlisi de kendi paranla zehirlenmemek çok güzel bir duygu. ben de seni kutluyorum. yaşamayan zorluğunu bilemez hele ilk 3 ayın zorluğunu. ama inan bana geçiyor. istemiyorsun. her yemekten her çaydan sonra bir sigara yakmayı unutup hayatına gayet güzel devam edebiliyorsun. başarılar dilerim tatlım.
canım her evlilik kötü sonuçlanacak diye birşey yok.bak bana mesela. evlendiğimdeki vücudumun yarısı kadar kitleyi popişime göbüşüme ekledim ama kocam hala beni sevdiğini iddia ediyor :) evlilik bence çok güzel birşey. karşılıklı saygı oldukça sevgi oldukça insana yaşamak için güç veren birşey. ben tavsiye ederim.
kocccaaaaman sevgi dolu günaydınlar hepinize
emirimin doğum günü bugün o yüzden ayrı mutluyum
allahım ona uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah
tüm meleklerimizi korusun
hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?