Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben blendr falan yapmadım. öyle kavurdum. sonra 1 avuç bulgur ama neden marul pişirilmez anladım olmadı yani...

evlilik devamlı bişeyler çabalamasıyla geçipp gidiyo onum olsun şunumuz olsun çocumuz olsun amann birsürü iiiiiistek
karşılıklı anlayış olduktan sonra devam eder evlilik ama dediğin gibi biz kadınlar dah a ince düşündüğümüz için bira daha fazla yıpranıyoruzz
kader allah sevginizi eksiltmesin sana bi karikatür yollayım artık gülermisin ağlarmısın bilmem

ayyyy sinir oldum...herkesciklere yazdım göndere bastım şifre istiyor

Allah ım yaaa şimdi hepsini nerden bulayım nasıl yazayım...
uffff cidden kızdımya..neden böle sinirim tepeme cıktı ki acep

Sorma iddadaşım şu son bir kaç gündür benimde hep öyle oluyor ve sinirden kuduruyorum
Artık yazdıklarımı gönder demeden önce kopyalıyorum eğer giderse anıda yapıştır yaparım diye

anamm ben haşlanmıs mısıra da bayılırım

iddiadaşım nerden alıyor eşin bu mevsimde?yaz ki gibi oluyor mu?

ayy bende alayım da yiyeym

Hayatım çok sık olmasa bile eşim canı çekerse buzluk bölümünden şoklanmış mısırlardan alıyor ve sadece suda haşlıyor bir kaç dakika
Hee kendisi kilo sorunu hissetmediği için ketchup mayonezde ekler ama ben o şekilde denemedim bile :26: pek sevmem öyle karışık şeyleri

Ceco 1 misir 2 dilim ekmek karsiligi oluyor.

Sabah 2 dilimle tost yapmıştım sonra akşam yemeğinde de yemedim umarım ipin ucu kaçmamıştır

Hadi gözünüz aydın inşallah bir daha rabbim evladınla sınamaz seni
En kısa zamanda şifasını verir Rabbim inşallah

yatıyım ben yarın buyuk snav vericez alman konsolosluğuyla vize başvurusu için randevu var. dunyayı uğraştık resmen inşallah olumlu olur.

sağol canım şimdi daha iyi şükür akşam azda olsa bişeyler yedi ilaçlarını aldı yarın da evde dinlenince birşeyi kalmaz inşallah
geçmiş olsun asumanımmm ben gelip yazana kadar herkes uykuya dalmış anlaşlan iyi uykularrr
geçmiş olsun yenacım cnm Allahım dermansız dert vermesin inş en kısa zamanda düzelsin yakışıklı barışçıkkkk

ben de bütün öğünlerimi yazayım
sabah: 1 bardak ılık su
2 dilim çavdar ekmek
peynir 1 tatlı kaşık bal
yeşil biber çay
öğlen: 1 kase yoğurtlu çorba
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu kadar bisküvili pasta( ara öğün olarak geçtim kayıtlara)
akşam: 1 dilim ekmek
yarım kase çorba
7 kaşık kurufasulye yemeği
4 kaşık yoğurt
gece: misafirim vardı çay yarım avuç çekirdek
kaçamak: 1 parmak gofret(hoşbeşleri bilirsiniz ondan)
şimdi de çok acıktığımı hissettim 1 galeta
2.5 litre su bitti 2 mil leslie ve 30 dk yürüyüş yaptım sporumda bolee gün bitti

Bende polyannacılık oynuyorum canım kızmadım neden kızayım akılsız başımın cezasını midem çekiyor ama işte iyi yanından bakıyorum olaya istesemde yiyemiycem daha az kaçamak daha kolay kilo vermek

nasıl oldun baharcım reflün az geçti mi mide rahatlatacak şeyler yapsan alternatif tıpta neler var bakmışsındır bitkilerden yararlansan

doğru olabilir benimde şüphelerim olduğu halde birşey kaybetmeyeceğim için gidiyorum(tabii inş ilerde farklı sağlık sorunları çıkmazsa).çünki 5 aydır psikolojik sorunlarım var var ilaç kullanmama rağmen geçmiyor...zaten yatak almayıda hiç düşünmüyorum..teşekkürler uyarınız için...

banu hiç sorma canım bizim burdada o kadar talep varki millet birbiri ile kavga ediyormuş....sabah 5 30da sıraya giriyorlarmış,aslında 8de açıldığı halde , halbuki akşama kadar açık aceleniz ne yanii....benimde çok şüphelerim var acaba diyorum her gittiğimde ama evime çok yakın ,birde annem gidiyor bana bilet getiriyor orada saatlerce beklemiyorum ..yoksa almayı bende düşünmüyorum canım ...zaten fiyattan hiç bahsetmiyorlar boşverin parayı siz napacaksınız iyorlar siz yeterki gelin...şaşırıyor insan başta spor yaptırıyorlar müzik eşliğinde birde o kadar güleryüzlü ve ilgililerki insanın morali düzeliyor sonucunu bende merak ediyorum ilerde anlatırım sizlere...

kızzllaaar sabaha kızıma kavuşuyorum inş.dua edin bana kolay bi ameliyat olsun.ilk fırsatta resmini eklemeye çalışcam eve geldiğimde.sizi seviyorum:)

canım her evlilik kötü sonuçlanacak diye birşey yok.bak bana mesela. evlendiğimdeki vücudumun yarısı kadar kitleyi popişime göbüşüme ekledim ama kocam hala beni sevdiğini iddia ediyor :) evlilik bence çok güzel birşey. karşılıklı saygı oldukça sevgi oldukça insana yaşamak için güç veren birşey. ben tavsiye ederim.

canım ben sigarayı daha önce çok bırakıp başladım.
sigaraya karşı gardını indirdiğin anda seni alteder.
o senin ölene kadar en büyük düşmanın olmalı artık.aman muhabbet esnası herkes içiyor bi de ben içeyim zaten bıraktım canım istemiyor ki içmem daha deyip tek bir dal yakarsan, bir nefes dahi çeksen yeniden başa sarıyorsun. bir şekilde başa sarıyorsun çok deneyimliyim bu konuda. o yüzden gardını hiç indirme. bu defa akıllandım. artık hiç içmiyorum. inan kıyafetlerin kokmaması, nefesini dolu dolu alıp vermek, en önemlisi de kendi paranla zehirlenmemek çok güzel bir duygu. ben de seni kutluyorum. yaşamayan zorluğunu bilemez hele ilk 3 ayın zorluğunu. ama inan bana geçiyor. istemiyorsun. her yemekten her çaydan sonra bir sigara yakmayı unutup hayatına gayet güzel devam edebiliyorsun. başarılar dilerim tatlım.

kocccaaaaman sevgi dolu günaydınlar hepinize
emirimin doğum günü bugün o yüzden ayrı mutluyum
allahım ona uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah
tüm meleklerimizi korusun
hepinizi seviyorum

cnm bende ilk zamanlar yürüyodum alttan vurdular yukarı sonra yürümedim
oturma odasına da koyamam emir var :)
ama bi yolunu bulcam artık

yatıyım ben yarın buyuk snav vericez alman konsolosluğuyla vize başvurusu için randevu var. dunyayı uğraştık resmen inşallah olumlu olur.

hayırdır bizi bırakıp alamanyalara mı gidiyon

kızzllaaar sabaha kızıma kavuşuyorum inş.dua edin bana kolay bi ameliyat olsun.ilk fırsatta resmini eklemeye çalışcam eve geldiğimde.sizi seviyorum:)
allah kurtarsınnnnnn
hepinizi seviyorum
oyy oyyy alllah uzun ömürler versin yavruna ve yavrucunun seneyeki yaşına kadar 20 kilo ver inşallah:))

yaaa ben de cıss şey kullanıyorum sabahtan akşama kadar hiç aklıma gelmiyo gell görki eşi:m eve gelip mutfakta yaktımı dumanı beni çekiyo sonra cocuklar uyudumu sakin sakin derken akaşa 5 tane iiçmişim mesela sonra baş ağrısı yataktan dinlenerek kalkmama falan oluyo neden akşamları canım istiyo gübdüz hiç ağzıma almıyorum

güüünayydınnn diyeyim sabah kahvaltımı yaptım ev temizlenecek
sabah 1 krep 1 kaşık labne peyniri sürdüm 1 yeşil çayy

benim eşimde sorun etmezdi ama bu aralar çok mutlu kıskançlık başladı dün iişten geldi ayy diyo sarılırken kavuşuyo ellerim artık
içimden adam böyle daha mutlu oluyo
kilo vermenin bi faydasıda evliliğe olumlu yansıyo sanırım
aman ben demek 75 falan olsam adam beni best model offf kraliçe ilan edecek

dün face de okuduğum yazıyı yazayım
Herkes kadınların hayalinin doğru insanı bulmak olduğu sanıyor. Alakası yok, bizim hayalimiz YİYİP YİYİP KİLO ALMAMAK!.. :))

Son düzenleme:
hepinizi seviyorum

günaydın ayşecim ALLAH OGLUŞUNA SAGLIKLI MUTLU YILLAR NASİP ETSİN AİLESİYLE BİRLİKTE .BİZİM İKİZLERİN DOGUM GÜNÜDE NİSAN 26 ARTIK BÜYÜDÜLER SESLERİ KALINLAŞTI BAZEN EVDE ERKEK VAR SANIYORUM 14 YAŞLARINI DOLDURUYORLAR AMA HALEN BANA UFAK GELİRLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…