- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
İnanamıyorum, doğum zamanı gelip çattı bile öyle mi? Topiğimizin ilk bebeği, ben burada olduğumdan beri. Sağlıkla büyüsün. Biumut bir süre buralara bakamaz ama ben gıyabında sağlıklı ve rahat bir doğum diliyorum, herşey çok güzel gider umarım.kızzllaaar sabaha kızıma kavuşuyorum inş.dua edin bana kolay bi ameliyat olsun.ilk fırsatta resmini eklemeye çalışcam eve geldiğimde.sizi seviyorum:)
Ayşeciğim, Emir'in doğum günü kutlu olsun. Çok sağlıklı ve neşeli bir yeni yaş dilerim. Ailece güzel eğlenin bugünkocccaaaaman sevgi dolu günaydınlar hepinize
emirimin doğum günü bugün o yüzden ayrı mutluyum
allahım ona uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah
tüm meleklerimizi korusun
hepinizi seviyorum
Yeşil çorba tarifinin sonunda, "her sabah bulduğunuz yeşillikleri blender'dan geçirin, için" gibi bir tavsiye vardı, karıştırdım herhalde ben. Haşlansa da aynı şey, hatta daha fazla vitamin kaybı? Sanırım yemek formunda olması, miktar olarak fazla olması, hazmı, bağırsakta emilimi vb. bir yerden salatadan ayrılıyor. Ben salatayı da yemek gibi öğün yapabilirim kendime, o kadar severim yaniben blendr falan yapmadım. öyle kavurdum. sonra 1 avuç bulgur ama neden marul pişirilmez anladım olmadı yani...
ayşecim emirin doğumgünü kutlu olsun canım
sarecim şimdiden geçmiş olsun ve gözünaydın serra bebeğimiz hoşgeldi
Umut sana onerdigim kadini dun birine daha onerdim. Bu sabah benim yerime o gitti. Cok cok iyiymis dedi.
Asu kizina gecmis olsun, yena ve diger unuttuklarim hastalara da gecmis olsun diorum
Bugun Eylul'de biraktigim diyetisyenime gittim yine.. +4 kilo ciktim onda. Beraber yapan bir amca vardi benle.. 50-60 arasi yaslardaydi. Adam 25 kilo vermis o zamandan beri... Kendime kufredip geldim. Emzirmem azaldigi icin 1600 kcal verdi ki Eylulde 1800 idim...
İnanamıyorum, doğum zamanı gelip çattı bile öyle mi? Topiğimizin ilk bebeği, ben burada olduğumdan beri. Sağlıkla büyüsün. Biumut bir süre buralara bakamaz ama ben gıyabında sağlıklı ve rahat bir doğum diliyorum, herşey çok güzel gider umarım.
Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor, dün gibi hatırlıyorum, tedavi için kredi çektiklerini, o talihsiz olayı, ardından kendiliğinden hamile kalmasını... Şimdi bebiş doğuyor demek. Zaman tüneline girince düşünmeden edemedim tabii; 9 aylık bu sürede ayda 2 kg bile verebilseydim şimdiye 18 kg kaybetmiş olmam gerekirdi. Ne kadar zaman yerimde saydığımın bir göstergesi oldu :)
Ayşeciğim, Emir'in doğum günü kutlu olsun. Çok sağlıklı ve neşeli bir yeni yaş dilerim. Ailece güzel eğlenin bugün
Yeşil çorba tarifinin sonunda, "her sabah bulduğunuz yeşillikleri blender'dan geçirin, için" gibi bir tavsiye vardı, karıştırdım herhalde ben. Haşlansa da aynı şey, hatta daha fazla vitamin kaybı? Sanırım yemek formunda olması, miktar olarak fazla olması, hazmı, bağırsakta emilimi vb. bir yerden salatadan ayrılıyor. Ben salatayı da yemek gibi öğün yapabilirim kendime, o kadar severim yani
...
Bugün disiplinli diyetimin 2. günü, canım nasıl antep fıstığı istedi, yemedim ama... Ara öğün saatini bekliyorum, o zaman 8-10 adet yerim belki
...
Beyza, hu huuu. Ne yaptın gittin mi sabahın körüsünde diyetisyenine?
asuman naberrrrrmerhaba güzeller
bugün kahvaltım pek hoş olmadı
kocaman sucuklu kaşarlı tost yedim az önce hem de beyaz ekmekle yapılmıştı ve light kola da içtim bu nasıl bir kahvaltı şimdi hem bu saatte hem de bu şekilde kendimi kınıyorum azcık evişi yapayım da yürüyüm bolca
İnanamıyorum, doğum zamanı gelip çattı bile öyle mi? Topiğimizin ilk bebeği, ben burada olduğumdan beri. Sağlıkla büyüsün. Biumut bir süre buralara bakamaz ama ben gıyabında sağlıklı ve rahat bir doğum diliyorum, herşey çok güzel gider umarım.
Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor, dün gibi hatırlıyorum, tedavi için kredi çektiklerini, o talihsiz olayı, ardından kendiliğinden hamile kalmasını... Şimdi bebiş doğuyor demek. Zaman tüneline girince düşünmeden edemedim tabii; 9 aylık bu sürede ayda 2 kg bile verebilseydim şimdiye 18 kg kaybetmiş olmam gerekirdi. Ne kadar zaman yerimde saydığımın bir göstergesi oldu :)
Ayşeciğim, Emir'in doğum günü kutlu olsun. Çok sağlıklı ve neşeli bir yeni yaş dilerim. Ailece güzel eğlenin bugün
Yeşil çorba tarifinin sonunda, "her sabah bulduğunuz yeşillikleri blender'dan geçirin, için" gibi bir tavsiye vardı, karıştırdım herhalde ben. Haşlansa da aynı şey, hatta daha fazla vitamin kaybı? Sanırım yemek formunda olması, miktar olarak fazla olması, hazmı, bağırsakta emilimi vb. bir yerden salatadan ayrılıyor. Ben salatayı da yemek gibi öğün yapabilirim kendime, o kadar severim yani
...
Bugün disiplinli diyetimin 2. günü, canım nasıl antep fıstığı istedi, yemedim ama... Ara öğün saatini bekliyorum, o zaman 8-10 adet yerim belki
...
Beyza, hu huuu. Ne yaptın gittin mi sabahın körüsünde diyetisyenine?
asuman naberrrrrtelafi edersinnnnnnnn sıkma canınııı
ben de iyi gidiyorum sanırım cumadan bu yana bugünden sonra cumaya kadar sapıtmazsam bakalım bugün de tavuk pilav var öğlen yemekte yoğurt var büyük ihtimal yoğurt tavuk haşlam yerim belki 1 kaşık pilav belkiiii ama ondan sonrası berbat yemeği getiren velinin eşi tahin helvası yapıyor imalatını yani geçende getirmişti çocuklara ama böyle müthiş bir helva yok çikolata yanına pöffff yanii (80 ler izliyorumm) bakalım irademe sahip olabilecek miyim bilmiyorum ama sahiden süper ara öğün yapamazmıyım kiii of yaaaa iradeeeeeeeeeeeee
Hahaha, biliyorum canım netten bulmuştum zaten sonra. Kızın resmi de biraz andırıyor yani, siyah saçlı filan.Umut, Oya Yuksek ya... İlk harfler tutuyor ya...
Hamileikler beyin hucrelerimi yidi bitirdi resmen
mutttllluuuu
geçmişi okurken senin yazdıkların çıkınca "bahar bana geldi" yazıyor yaa, o beni bir motive ediyor arkadaşım sorma
her seferinde bıkıp usanmadan evet bahar bana geldi diyorum
bugünde burdan uak kaldım canım da biraz sıkkındı topiğe girdiğimde düzeldim gereçkten
iyiki bu yazıyı yazmışsın canım benim ellerin dert görmesin
canım o kadar sıkkındı ki düşüne düşüne resmen beynimi yedim bugün
o kadar çok şey düşündüm ki; kilolarım, sınav, iş, evlilik, ailem vs vs vs
o kadar ama o kadar çok düşündüm ki bir anda beynim patlıycak zannettim
çok kontrollü yaşamın verdiği bir rahatsızlık var üzerimde, hayatı akışına bırakamıyorum, geldiği gibi yaşayamıyorum
sanki geleceği değiştirebilecekmişim gibi adımlar atmaktan yıldım ve korkularım artık beni çok sardı
evlenmek istiyorum erkek arkadşaımlai hayatımın gerçekten en büyük dayanağı o benim
ama çevremden hep problemli evlilikler ve boşanmalar duyuyorum ve korkuyorum
ya kötü şeyler yaşarsam ya yanlış şeyler olursa hayatımda diye
sürekli dua ediyorum Rabbimden istiyorum ve biliyorum ben onun sevdiği kuluyum
ama içimdek vesveselere ve kırılmalara dur diyemiyorum
ben tamamiyle kontrol manyağıyım, herşeyi kontrol etmeye çalışıyorum, yanlış yapmaktan korkuyorum
ama böylelikle hem kendime hem de çevremdekilere hayatı zindan ediyorum
ne yapmalıyım bilmiyorumm
canım benim,
kontrol etme gudusu ben de olmayan birşey. ben hiçbir şeyi çok düşünmem ve irdelemem. herşey olacağına varıyor çünkü.
sanırım bir çin atasözü var şöyle diyor "bir problem eğer çözülebiliyorsa endişeye gerek yoktur. eğer çözümsüzse zaten endişelenmenin anlamı yoktur"
yani düşünmen taşınman iyi yalnış adoımlar atmanı engeller kısmen ama hayatta hiçbirşeyin garantisi ve matematiği de yok.
bir söz daha bir arkadaşın ofisinde duvarda yazıyordu " Allah ım bana değiştirebileceğim şeyler için güç, değiştiremeyeceğim şeyleri anlayacak akıl ver"(buna benzer bir söz)
evlilik işi karışık. ne yazıkki o denize dalmadan anlayamazsın nasıl olacağını. 40 yıl birbirinize aşık kalacak bile olsanız ilk yıl zor geçiyor onu billll.
evlilik hazırlığı uzaktan göründüğü kadar romantik değil baya pazarlıklara iç hesaplaşmalara herkesin tuhaflaşmasına neden olan bir süreç(damat gelin dahil). yani bu yollardan gerilimlerden geçeceksin.
insanların çok boşanmasının nedeni biraz da tercihlerden geçiyor evli kalmayı tercih edersen topla tufekle yıkılmazsın. "aman ya çekemem" moduyla yaklaşırsan elbette kimse seni zorlamaz. evlilik gül bahçesi değil özetle. hem güzel hem değil. terazi herzaman denge de olmaz. eksileri artıları koyacaksın neye tahaml ederim sınırım ne diyeceksin.
mutludan inciler
Semiran, canım, ben ya hep ya hiçciyim bu konularda. Yani azıık ucundan aldım mı o gün ucunu kaybediyorum. Sen de öyleysen hiç yanına bile yaklaşma, madem bir yola girdin bozma iki gıdım tatlı için. Ama dengeleyebilen tipteysen pilavı hiç yeme, 1 tatlı kaşığına sığacak kadar bir parça helva ye onun yerine. Elbette helva daha kalorilidir ama ikisi de karbonhidrat türeviorum. Bugün yatana kadar şekerli hiçbir şey yeme (meyve dahil, yerine salatalık ye örneğin), dengelemiş olursun sanki?
...
Hahaha, biliyorum canım netten bulmuştum zaten sonra. Kızın resmi de biraz andırıyor yani, siyah saçlı filan.
asuman ablacım bende sapıttım sabah beyaz ekmekle kaşarlı tost+ tahin pekmez yedim 3-4 tk vardı yani...merhaba güzeller
bugün kahvaltım pek hoş olmadı
kocaman sucuklu kaşarlı tost yedim az önce hem de beyaz ekmekle yapılmıştı ve light kola da içtim bu nasıl bir kahvaltı şimdi hem bu saatte hem de bu şekilde kendimi kınıyorum azcık evişi yapayım da yürüyüm bolca
Bugünkü menüm
Sabah:
Domates,salatalık,yeşil biber,5 çatal peynir,5 zeytin,1,5 dilim kepek ekmeği
Öğlen:
Salata(kıvırcık,salatalık,yeşil biber,azcık kaşar küpküp beyaz peynir,tane mısır,tuzsuz,yağsız)
1 tane kalburabstı tatlısı (125 kaloriymiş)
Birazdan yeşil çay içicem limonlu
Akşam:
Yine patlıcan oturtma yicem.Bugün 3.yiyşim olcak ama eşimin midesi rahatsızlandı yemek kaldı israf etmek istemiyorum
21,00-21,30 gibi 1 muz
asuman ablacım bende sapıttım sabah beyaz ekmekle kaşarlı tost+ tahin pekmez yedim 3-4 tk vardı yani...regl yaklaşıyor bende sapıtmaya devam ediyorum galiba...
menü güzelde canım öğle sadece salata yesem ben akşama kadar ölürüm açlıktan yanına ekmekte eklesen daha iyi olmazmı??? birde muz yerine başka bir meyve tercih edebilirsinn...naçizane fikrim..
ayy ben ne yaptım biliyormusun yemekten sonra 1 tane kurabiye yedimmm bugün kötü başladı pöfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?