Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Umut sana onerdigim kadini dun birine daha onerdim. Bu sabah benim yerime o gitti. Cok cok iyiymis dedi.

Asu kizina gecmis olsun, yena ve diger unuttuklarim hastalara da gecmis olsun diorum

Bugun Eylul'de biraktigim diyetisyenime gittim yine.. +4 kilo ciktim onda. Beraber yapan bir amca vardi benle.. 50-60 arasi yaslardaydi. Adam 25 kilo vermis o zamandan beri... Kendime kufredip geldim. Emzirmem azaldigi icin 1600 kcal verdi ki Eylulde 1800 idim...

merhaba güzeller
bugün kahvaltım pek hoş olmadı
kocaman sucuklu kaşarlı tost yedim az önce hem de beyaz ekmekle yapılmıştı ve light kola da içtim bu nasıl bir kahvaltı şimdi hem bu saatte hem de bu şekilde kendimi kınıyorum azcık evişi yapayım da yürüyüm bolca

kızzllaaar sabaha kızıma kavuşuyorum inş.dua edin bana kolay bi ameliyat olsun.ilk fırsatta resmini eklemeye çalışcam eve geldiğimde.sizi seviyorum:)
İnanamıyorum, doğum zamanı gelip çattı bile öyle mi? Topiğimizin ilk bebeği, ben burada olduğumdan beri. Sağlıkla büyüsün. Biumut bir süre buralara bakamaz ama ben gıyabında sağlıklı ve rahat bir doğum diliyorum, herşey çok güzel gider umarım.
Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor, dün gibi hatırlıyorum, tedavi için kredi çektiklerini, o talihsiz olayı, ardından kendiliğinden hamile kalmasını... Şimdi bebiş doğuyor demek. Zaman tüneline girince düşünmeden edemedim tabii; 9 aylık bu sürede ayda 2 kg bile verebilseydim şimdiye 18 kg kaybetmiş olmam gerekirdi. Ne kadar zaman yerimde saydığımın bir göstergesi oldu :)
kocccaaaaman sevgi dolu günaydınlar hepinize
emirimin doğum günü bugün o yüzden ayrı mutluyum
allahım ona uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah
tüm meleklerimizi korusun
hepinizi seviyorum
Ayşeciğim, Emir'in doğum günü kutlu olsun. Çok sağlıklı ve neşeli bir yeni yaş dilerim. Ailece güzel eğlenin bugün
ben blendr falan yapmadım. öyle kavurdum. sonra 1 avuç bulgur ama neden marul pişirilmez anladım olmadı yani...
Yeşil çorba tarifinin sonunda, "her sabah bulduğunuz yeşillikleri blender'dan geçirin, için" gibi bir tavsiye vardı, karıştırdım herhalde ben. Haşlansa da aynı şey, hatta daha fazla vitamin kaybı? Sanırım yemek formunda olması, miktar olarak fazla olması, hazmı, bağırsakta emilimi vb. bir yerden salatadan ayrılıyor. Ben salatayı da yemek gibi öğün yapabilirim kendime, o kadar severim yani

...

Bugün disiplinli diyetimin 2. günü, canım nasıl antep fıstığı istedi, yemedim ama... Ara öğün saatini bekliyorum, o zaman 8-10 adet yerim belki

...

Beyza, hu huuu. Ne yaptın gittin mi sabahın körüsünde diyetisyenine?

Son düzenleme:

Ben mesaj yazarken sen anlatmışsın zaten :) Demek gittin, sinir olmakta haklısın da hayıflanmak bir şey kazandırmıyor. Yeni bir başlangıç yaptın, çok da iyi yaptın :)

Dün buraya da yazdım, senin araştırdığın kıza gitmeye niyetliyim ben de, dün netten de araştırdım, falso yok Çok iyi oldu böyle birini bulmam, sağol tekrar. Yalnız kızın adına Özlem Yıldız demiştin bana, alakası yok )) Tipini mi benzettin nedir?

saol umutcum çok teşekür ederim hep birlikte inşallah

asuman naberrrrr telafi edersinnnnnnnn sıkma canınııı

ben de iyi gidiyorum sanırım cumadan bu yana bugünden sonra cumaya kadar sapıtmazsam bakalım bugün de tavuk pilav var öğlen yemekte yoğurt var büyük ihtimal yoğurt tavuk haşlam yerim belki 1 kaşık pilav belkiiii ama ondan sonrası berbat yemeği getiren velinin eşi tahin helvası yapıyor imalatını yani geçende getirmişti çocuklara ama böyle müthiş bir helva yok çikolata yanına pöffff yanii (80 ler izliyorumm) bakalım irademe sahip olabilecek miyim bilmiyorum ama sahiden süper ara öğün yapamazmıyım kiii of yaaaa iradeeeeeeeeeeeee

telafi edeceğim tabii canım akşam hafif yerim bir de yürürüm inşallah
bence pilav yeme helvadan ye azcık her zaman bulunmaz değil mi :) az ama haaa unutma asuman ye dedi yiyorum deme sakın azıcık ye

Semiran, canım, ben ya hep ya hiçciyim bu konularda. Yani azıık ucundan aldım mı o gün ucunu kaybediyorum. Sen de öyleysen hiç yanına bile yaklaşma, madem bir yola girdin bozma iki gıdım tatlı için. Ama dengeleyebilen tipteysen pilavı hiç yeme, 1 tatlı kaşığına sığacak kadar bir parça helva ye onun yerine. Elbette helva daha kalorilidir ama ikisi de karbonhidrat türeviorum. Bugün yatana kadar şekerli hiçbir şey yeme (meyve dahil, yerine salatalık ye örneğin), dengelemiş olursun sanki?

...

Umut, Oya Yuksek ya... İlk harfler tutuyor ya...

Hamileikler beyin hucrelerimi yidi bitirdi resmen
Hahaha, biliyorum canım netten bulmuştum zaten sonra. Kızın resmi de biraz andırıyor yani, siyah saçlı filan.

Son düzenleme:

Elifimm evlilik güzel şey bebeğim ama Mutlununda söylediği gibi ilk yıl hakkaten zorluklar çok fazla oluyor , herkes farklı bir kişiliğe bürünüyor resmen

eşimle ben 5.5 yılın sonunda evlendik ama sevgiliyken öyle sıkıntı yaşayan bir çift değildik ama evlendikten sınra eşimin ailesi sağolsun mahvettiler evliliğimi 1.5 ay

sonrasında ben resmen kafayı sıyırmıştım söylenenler ve yapılanladan dolayı , Allahtan eşim beni savundu bu durumda çünkü benim hiç alakam olmayan konular bana mal

edildi malesef, haa yeri geldi benimde yanlışım oldu , benide uyardı uyarması gereken yerlerde , 9 aylık evliyiz çook şükür birçok şeyi oturttuk artık yerine , ben kimseye

yaranılmayacağını anladım ve herkese gerektiği gibi davranmaya başladım , sende çok takma yavrukuşum kafana çünkü evlilik öncesi ve sonrasında birazcık sancılı geçen bir dönem oluyor , hepsi yoluna giriyor yeterki herşeyin düzeleceğini bill

Mutlucumm sende çook güzel anlatmışsın yavrukuşum ,ağzına sağlık , yüreğine sağlık , klavyene sağlık ( bir açılay mode da benden gelsin )

buarada sabah 89-90 arası gidip geliyordum 4 gündür 0 kaçamaksız gidiyorum bu sabah 88i gördüm hadi bakalım , kalıcı olur inşallahh

PS : dün akşam doğum gününe gidipte pasta yemeyen , kola içmeyen kendimi alkışlıyorummmm

Bugünkü menüm

Sabah:
Domates,salatalık,yeşil biber,5 çatal peynir,5 zeytin,1,5 dilim kepek ekmeği

Öğlen:
Salata(kıvırcık,salatalık,yeşil biber,azcık kaşar küpküp beyaz peynir,tane mısır,tuzsuz,yağsız)
1 tane kalburabstı tatlısı (125 kaloriymiş)

Birazdan yeşil çay içicem limonlu

Akşam:
Yine patlıcan oturtma yicem.Bugün 3.yiyşim olcak ama eşimin midesi rahatsızlandı yemek kaldı israf etmek istemiyorum

21,00-21,30 gibi 1 muz

umutt o neydi nazi kampı gibi anammm pilav yeme 1 çatal helva ye akşam hiç birşey yeme asla yapamam

asuman ablacım bende sapıttım sabah beyaz ekmekle kaşarlı tost+ tahin pekmez yedim 3-4 tk vardı yani...regl yaklaşıyor bende sapıtmaya devam ediyorum galiba...

menü güzelde canım öğle sadece salata yesem ben akşama kadar ölürüm açlıktan yanına ekmekte eklesen daha iyi olmazmı??? birde muz yerine başka bir meyve tercih edebilirsinn...naçizane fikrim..

ayy ben ne yaptım biliyormusun yemekten sonra 1 tane kurabiye yedimmm bugün kötü başladı pöfff

Nevincim şimdik şöyle oluyor Öğlen sadece salata yediğim için kalorisi çok düşük oluyor.Bende yanına 168 kalori olan etiform kepekli yiyodum.Yani 250 kaloriye falan denk getirmek için öğleni.Kepek ekmeği 35 kalori olduğundan öğlen için hafif geçer diye düşünüyorum.Eve giderken 5-6 tane fındık yiyorum.
Bide benim akşam yemekleri diyet yemeği olmuyor.Eşim bu konuda yardımcı olmuyor ve bütün yemeklerimin yağı tuzu yerinde.Pilav yada makarna sıklıkla pişiyor.
Bugün patronumun eşi kalburabastı tatlısı yollamış.Bende yemeden önce kalorisine baktım.125 miş.Etiformu yemekten vazgeçtim ve salatadan sonra talı yedim.

Muz bencede iyi fikir değil ama yenmeye yenmeye çürümeye duruyor canım ya sonra üzülüyorum ziyan oluyor diye.Meyveyle pek aram yok da yaz meyvelerini seviyorum erik kiraz şeftali çilek...

Yine geldim. :26:
Şimdi ben burada kimseyi tanımadığım için kime nasıl davranacağımı bilmiyorum. Şöyle isim ve yaşları öğrenseydim kime abla diyeceğimi bilirdim, iyi olurdu. :26:

Bugün cıss yedim kahvaltıda ama parça parça yazmamam gerekiyormuş o yüzden akşama komple yazıcam.
Kankam Leslie Teyze ile 2 mil yürüdüm. Duş aldım, temizlenip paklandım, mislerrr gibi koktum
Dün akşam yeşil çay içicem dedim ama geç saatte hiç istemedi canım. Ben de daha erken saatlerde içmeye karar verdim ve aldım elime çayımı yudumlamaya başlıyorum.
Bunun dışında bu saate kadar sadece 1 bardak su içtim. Dün daha iyiydim bu konuda. Akşama kadar biraz daha dikkat etmem lazım. Unutuyorum hep

slm arkadaşlar inşallah herkes için güzel bir gündür geçmişi okudum doğum yapan arkadaşımız bebeğin hayırlı uğurlu olsun bende hatırlıyorum bi umutun hamilelik haberini zaman ne çabuk geçiyo vallahi ayşe arkadaşımızında oğlunun doğum günüymüş nice mutlu yıllara diliyorum yakışıklıya bana gelecek olursak herzamanki gibi yoğun bir işgünün ardından sizleri okuyarak keyif almaya çalışıyorum burda sizlerle olmaktan çok mutlu olduğumu bilmenizi isterim diyet son sürat devam rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah hemen sizlere bugünki menümü aktarmak istiyorum
sabah 2 adet gün kurusu 2 bardak ılık su
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta 1 domates
ögle 1 kase mercimek çorbası anneme bi tencere pişirttim bu hafta öglenleri çorbaya talim
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara 1 elma şuanda yedim elmamıda
akşam 1 tabak etli ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek bu arada ıspanak bitmek üzere bitene kadar devam herhalde bugün biter yarına allah kerim bakalım pek bi sebze alternatifide yok en sevdiğim sebze yemeğide ıspanak olduğu için ona talim ediyorum işte benden haberler böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…