kızzllaaar sabaha kızıma kavuşuyorum inş.dua edin bana kolay bi ameliyat olsun.ilk fırsatta resmini eklemeye çalışcam eve geldiğimde.sizi seviyorum:)
kocccaaaaman sevgi dolu günaydınlar hepinize
emirimin doğum günü bugün o yüzden ayrı mutluyum
allahım ona uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah
tüm meleklerimizi korusun
hepinizi seviyorum
canım sen neden şimdiden kendini bu düşüncelerin esiri yapıyorsun ki...bende sen gibiydim hep kontrolcüydüm mükemmelliyetçiydim ama Allah sevgimizi tahmin edemeyeceğimiz şeylerle sınadı (sağlık problemleri o yüzden ortada bir problem yoksa sakın kendin arama) bu sürekli düşünme problemi bana eşimle tanıştıktan sonra toplamda 30 kg kattı canım kendimi sürekli yemeğe verdim...yetmedi 3 sene önce sigaraya başladım ( millet üniversitede filan başlar benim ki komik...) şimdi bende bırakmak için çabalıyorum. sonuç ne yaparsan kendine yaparsın...canım aslında korkularıma çok güzel tercüman olmuşsun çok teşekkür ederim
işte o çıkarlar o aldım verdimler sen bunu yaprtın ben bunu yaptımlar falanlar filanlar
bunlar korkutuyor beni
herşeyin karşısında durailecekmiş gibi hissediyorum kendimi, ama bazende bir üflemeyle yıkılacakmış gibi
depresif hallerimi düşüncelerimi yansıtmalıyım yoksa aman nasılsa geçer diye korkularımı içime atıp paylaşmamalımıyım onuda bilmiyorum
evet biz bayanlar savaşıyoruz ama erkekler sorunla karşılaşırken "hayatım geçer bunlar" mantığında yaklaşınca ben daha bir sinir oluyorum
bzen benim kadar düşünüyor mu diyorumi bazende düşünüyordur diyorum
kendimi mi avutuyorum yoksa hayat mı böyle hala çözemiyorum
işte bişeyi düşünmedende çözümü var mı yok mu bilmiyorum
varsada ona ulaşana kadar anam ağlıyor olan yine bana oluyor gibi geliyor bana
sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti can sıkıntısından midem bulanıyor
kendimi yedim bitirdim parmaklarımda tırnaklarım etlerine kadar yendi, dudaklarım yenmekten sızlamay başladı
ama sonuç.. var mı yok mu bilmiyorum..
keşke herşey bir sihirli değnekle hallolsa ve ben bu kadar düşünemsem
ya da ben uyusam ve uyandığımda herşey normala dönmüş olsa
acaba deliriyor muyum yoksa bunları düşünmek normal mi
önceden evlenmek bana sadece gelinlik ve düğünde atılacak göbekler ve toplanacak altınlar olarak geliyordu
şimdi ise kargaşai kaos korku ve bir o kadarda dile dökemediğim duygular olarak geliyor
evlenmek bu kadar zor olmamalı ya da kendine ait bir çay kaşığının (en basit ifadesi) yerinin olması bu kadar sıkıntılı bir süreçten geçmemeli
yanlış mı düşünüyorum yoksa düşündükçe mi batıyorum bilmiyorum
ps: sanırım kafayı yiyorum ve başımı tavuskuşu misali kuma gömüp orda beklemek istiyorum
geçmiş olsun canım oğluşuna tez zamanda iyileşir inşallah.. benim evdede halılarım çok küçük ama hepsi kırçıllı shagy tarz ( ayyy sakın almayın yeni evleneceklere duyuru) çok toz tutuyor seninkilerde öylemi..ben Allahım nasib ederde bebişimiz olursa bütün halıları değiştircem. birde bu akarları filan temizleyen robotlar var...onlardan düşünüyorumda çok pahalı borçlar hafiflesin alıcam inşallah...Teşekkür ederim canım çok incesin..
kk yı açtım ama işim vardı o yüzden hemen yazamadım..
Bugün saat 16:00 da evdeydik..Çok uzun sürdü işimiz..çocuk hastanesi 9 eylül üniversitesi bünyesindeydi şimdiye kadar..Bağımsız bir binaya taşındığı için , network sorunundan dolayı çok bekledik...
aslında birazda özellikle bekledik git gel yapmayalım diye...Sabah gittiğimizde söylediler çünkü öğleden sonraya kalabilir diye..
neyse çok uzattım test korktuğum gibi hiiç değilmiş..Çok basit bişeymiş..Sabaha kadar uyuyamadım nasıl geçecek diye oğlumda çok uslu durdu o esnada..
Testin sonucu ev akarlarına karşı alerjisi varmış..ŞÜkrediyorum gıda alerjisi yok..
Böyle işte..
Mutlu canım bende okudum o siteyide marul yoktu sanki ıyy kötü olmuştur tabikide...ben blendr falan yapmadım. öyle kavurdum. sonra 1 avuç bulgur ama neden marul pişirilmez anladım olmadı yani...
canımmm şimdiden geçmiş olsun... Gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnkızzllaaar sabaha kızıma kavuşuyorum inş.dua edin bana kolay bi ameliyat olsun.ilk fırsatta resmini eklemeye çalışcam eve geldiğimde.sizi seviyorum:)
oğluşuna Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin nice mutlu yıllarakocccaaaaman sevgi dolu günaydınlar hepinize
hepinizi seviyorum
dün face de okuduğum yazıyı yazayım
Herkes kadınların hayalinin doğru insanı bulmak olduğu sanıyor. Alakası yok, bizim hayalimiz YİYİP YİYİP KİLO ALMAMAK!.. :))
yaaa ben de cıss şey kullanıyorum sabahtan akşama kadar hiç aklıma gelmiyo gell görki eşi:m eve gelip mutfakta yaktımı dumanı beni çekiyo sonra cocuklar uyudumu sakin sakin derken akaşa 5 tane iiçmişim mesela sonra baş ağrısı yataktan dinlenerek kalkmama falan oluyo neden akşamları canım istiyo gübdüz hiç ağzıma almıyorum
dün face de okuduğum yazıyı yazayım
Herkes kadınların hayalinin doğru insanı bulmak olduğu sanıyor. Alakası yok, bizim hayalimiz YİYİP YİYİP KİLO ALMAMAK!.. :))
Ben dünde yazmıştım daha önce oturduğumuz evin tümü duvardan duvara halıydı pek güneş görmüyordu ben o halıları suçluyorum...
Neyse Allah dermnasız dert vermesin..bakarız çaresine..
KEçiboynuzu pekmezi iyi deniyor alerjik astım için bizde kullandık bir kavanoz..
Sonuçta doğal bir besin şifa niyetiyle her gün bir kaşık içiriyordum çocuğuma..
hepinizi seviyorum
kızzllaaar sabaha kızıma kavuşuyorum inş.dua edin bana kolay bi ameliyat olsun.ilk fırsatta resmini eklemeye çalışcam eve geldiğimde.sizi seviyorum:)
ay ne güzellllll Allahımm analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm serra bebek geldi haaaaakızzllaaar sabaha kızıma kavuşuyorum inş.dua edin bana kolay bi ameliyat olsun.ilk fırsatta resmini eklemeye çalışcam eve geldiğimde.sizi seviyorum:)
hepinizi seviyorum
sağol canım üşütmüş farenjit dedi dr
ateş kusma bişey yemedi dünden beri neyseki ateşi düştü biraz yese kendine gelecek şimdi leblebi verdim azcık yiyor bakalım
ben bugün spor yapamadım kızı bırakıp çıkmak istemedim leslieyle de aram bozuk
benim yediklerim de şöyle
sabah kahvaltı niyetine elma badem ceviz ve kzımın artan tostu 3 4 lokma kadardı
öğlen işte burda fena coştum
3 dilim tam buğday ekmeği ve çeyrek simitle sınırsız peynir çeşitleri 9 zeytin 1 haşlanmış yumurta domates salatalık ve 1 yemek kaşığı gül reçeli
az önce 1 avuç leblebi
akşam da ıspanak yapacağım bulgurlu ya ondan yerim yada yoğurt ve müsli
bol su yeşil çaya devam
bir de sütlü nescafe içerim büyük ihtimalle
günaydınnn canııım topik arkadaşlarımm
dışarı çıkıcam ama çıkmadan önce sizlere bir selam verip öyle çıkmak iştedim
dünki bunalımdan sonra bugün yeni bir hayata başlıyorum
destekleriniz içinde çoooook teşekkür ediyorum
akşama görüşürüzzz
sohbetlerden gündüz eksik kalıyorumunutmayın beniiiii
Merhaba herkeslere
Pazar kaçamaklarından sonra dün süper bir başlangıçla başladım ve günü süper tamamladım.Umarım böyle devam eder...
Geçmiş olsun oğluna... Ev akarları gözle görünmüyor biliyosun halılarda peluş oyuncaklarda battaniyede herşeyin içinde olabiliyor.Ne kadar temizlersek temizleyelim.İsterseniz profesyonel bi ilaçlama şirketine ilaçlatın evinizi gönlün rahat olsun.Beşeri ilaçlar var kokusuz kalıcı etkili ve temas halinde zarar vermeyen... ULV diye bi cihaz var onunla pulvarize ediyorlar evin içerisine halı aralarına kadar dezenfekte sağlıyor...
Ayşecim oğlunun doğum günü kutlu olsun.Sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat olsun inşallah.Oğlunun yeni yaşı senin yeni başlangıcın hayırlı olsun
Bu arada biumut(Sare) nin kızıyla aynı oldu oğlunun doğum günü :) Allah yardımcısı olsun sağlıklıdırlar inşallah...
cnmmmmm saolay ne güzellllll Allahımm analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm serra bebek geldi haaaaa
iyi ki doğdun emirrrr iyi ki doğdun emirrrr Allahım sağlıklı sıhaatli bir ömür versin inş öptm yanaklarından yakışıklı beyefendiyiiii
merhabalar ben de geldim kahvaltımı ettim okula hazırlanacakımmm size bakayım dedimm bugün güzel bir gün olsun inş hepimizin adınaa
günaydınnn canııım topik arkadaşlarımm
dışarı çıkıcam ama çıkmadan önce sizlere bir selam verip öyle çıkmak iştedim
dünki bunalımdan sonra bugün yeni bir hayata başlıyorum
destekleriniz içinde çoooook teşekkür ediyorum
akşama görüşürüzzz
sohbetlerden gündüz eksik kalıyorumunutmayın beniiiii
beğen butonunu göremiyorum ben yine mi gitmiş yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?