Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canlar

bugün eşim izin aldı 1 günlük çocuklar okuldayken sakin sakin geçirelim dedim(çok bunalmıştım) gerçi bebişimiz yanımızda ama olsun .her zaman bi koşturmaca oluyor çünkü..dışarı fln da çıkarız heralde.şimdiden herkese çok güzel bir gün diliyorum.herkesi öpüyorum:165

kızzllaaar sabaha kızıma kavuşuyorum inş.dua edin bana kolay bi ameliyat olsun.ilk fırsatta resmini eklemeye çalışcam eve geldiğimde.sizi seviyorum:)

Allah yardımcınız olsun..
geçmiş olsun şimdiden..

kocccaaaaman sevgi dolu günaydınlar hepinize
emirimin doğum günü bugün o yüzden ayrı mutluyum
allahım ona uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah
tüm meleklerimizi korusun
hepinizi seviyorum

Emir'in yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun..
nice sağlıklı ve huzurlu seneler geçirin ailecek...

Günaydınn arkadaşlar.

Evi toparladım,toz aldım banyo tuvalet temizlendi balkon yıkandı..Şimdide Süt almaya gideceğiz oğluşumla nasıl gözümde büyüyor oraya gitmek.
Keşke yakın olsa yada onlar getirse ama ne mümkün.Oraya gidince bile bulamıyorum her an .telefonla randevu alıp öyle gidiyorum.:))

---

Dün yediklerimi yazamadım daha doğrusu yazdım ama net gitti yazdıklarımda gitti.:)

Sabah: 1 dilim tb ekmek , peynir ,2 zeytin , 4 badem

Öğlen: 1 kaşarlı simit 2 çay ( Hastanedeydik )

Akşam: baba kız kek siparişi verdiler limonlu kek yaptım 1,5 dilim kek ve 1 bardak süt ( O nedenle akşam yemeği yemedim )
KEki yemeğe tercih ettim hamur düşkünlüğünün bu kadarı.

45 dk.yürüyüş

Son düzenleme:
canım sen neden şimdiden kendini bu düşüncelerin esiri yapıyorsun ki...bende sen gibiydim hep kontrolcüydüm mükemmelliyetçiydim ama Allah sevgimizi tahmin edemeyeceğimiz şeylerle sınadı (sağlık problemleri o yüzden ortada bir problem yoksa sakın kendin arama) bu sürekli düşünme problemi bana eşimle tanıştıktan sonra toplamda 30 kg kattı canım kendimi sürekli yemeğe verdim...yetmedi 3 sene önce sigaraya başladım ( millet üniversitede filan başlar benim ki komik...) şimdi bende bırakmak için çabalıyorum. sonuç ne yaparsan kendine yaparsın...
geçmiş olsun canım oğluşuna tez zamanda iyileşir inşallah.. benim evdede halılarım çok küçük ama hepsi kırçıllı shagy tarz ( ayyy sakın almayın yeni evleneceklere duyuru) çok toz tutuyor seninkilerde öylemi..ben Allahım nasib ederde bebişimiz olursa bütün halıları değiştircem. birde bu akarları filan temizleyen robotlar var...onlardan düşünüyorumda çok pahalı borçlar hafiflesin alıcam inşallah...
ben blendr falan yapmadım. öyle kavurdum. sonra 1 avuç bulgur ama neden marul pişirilmez anladım olmadı yani...
Mutlu canım bende okudum o siteyide marul yoktu sanki ıyy kötü olmuştur tabikide...
kızzllaaar sabaha kızıma kavuşuyorum inş.dua edin bana kolay bi ameliyat olsun.ilk fırsatta resmini eklemeye çalışcam eve geldiğimde.sizi seviyorum:)
canımmm şimdiden geçmiş olsun... Gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
hepinizi seviyorum
oğluşuna Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin nice mutlu yıllara
dün face de okuduğum yazıyı yazayım
Herkes kadınların hayalinin doğru insanı bulmak olduğu sanıyor. Alakası yok, bizim hayalimiz YİYİP YİYİP KİLO ALMAMAK!.. :))

çok doğru bir paylaşım canım tek bhayalimiz bu

ayyyhhh yediğim kreple vijdan yapıyodum hamur işi yemicem diye söz verdiydim
peynirli krep 150 kaloriymiş pek mutlu oldum
neyse erisin diye 1 mil lasly yaptım sabah sabah

nursenacım senin içmemen direnmen belki de daha kolay. ama içme tatlım ya. bizim üniversitede bir hoca demişti ki, bunu çok içersen mesela günde 1 paket kalbin ve akciğerlerin gider, yok günde 1 tane içersen kalbin elden gider. yani kalp hastalığı için 1 tane de aynı işi görüyormuş, 10 tane de. ben acil servislerde çok çalıştım. çok gördüm insanların sigaradan ne hale geldiğini. bırakmamda gördüğüm bir hastadan sonra oldu.

Merhaba herkeslere
Pazar kaçamaklarından sonra dün süper bir başlangıçla başladım ve günü süper tamamladım.Umarım böyle devam eder...

Geçmiş olsun oğluna... Ev akarları gözle görünmüyor biliyosun halılarda peluş oyuncaklarda battaniyede herşeyin içinde olabiliyor.Ne kadar temizlersek temizleyelim.İsterseniz profesyonel bi ilaçlama şirketine ilaçlatın evinizi gönlün rahat olsun.Beşeri ilaçlar var kokusuz kalıcı etkili ve temas halinde zarar vermeyen... ULV diye bi cihaz var onunla pulvarize ediyorlar evin içerisine halı aralarına kadar dezenfekte sağlıyor...

hepinizi seviyorum

Ayşecim oğlunun doğum günü kutlu olsun.Sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat olsun inşallah.Oğlunun yeni yaşı senin yeni başlangıcın hayırlı olsun

Bu arada biumut(Sare) nin kızıyla aynı oldu oğlunun doğum günü :) Allah yardımcısı olsun sağlıklıdırlar inşallah...

ay ne güzellllll Allahımm analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm serra bebek geldi haaaaa
hepinizi seviyorum

iyi ki doğdun emirrrr iyi ki doğdun emirrrr Allahım sağlıklı sıhaatli bir ömür versin inş öptm yanaklarından yakışıklı beyefendiyiiii
merhabalar ben de geldim kahvaltımı ettim okula hazırlanacakımmm size bakayım dedimm bugün güzel bir gün olsun inş hepimizin adınaa

geçmiş olsun cnm cabucacık ıyıesır ınş..

günaydınn herkezeee

hemen kavhaltımı yazayım 2 dilim kepek ekmek 5 zeytın 1 saataık 20 gr pınar beyaz 1 yesıl cay
öglenede bıber dolma ve yaprak sarma var ıclerını cok az koydum sızce ne kadar yemelıyımm bekıyırom kızarr

günaydınnn canııım topik arkadaşlarımm
dışarı çıkıcam ama çıkmadan önce sizlere bir selam verip öyle çıkmak iştedim
dünki bunalımdan sonra bugün yeni bir hayata başlıyorum
destekleriniz içinde çoooook teşekkür ediyorum
akşama görüşürüzzz
sohbetlerden gündüz eksik kalıyorum unutmayın beniiiii

günaydın elıff arkadasım canın bırseye sıkma bebegım ne bunalımıı
gezmeye mı gıdıyorsunnn ohh kolay gelsın

saol cnm allar razı olsun rabbim sizede en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın inşallah
sare ve emir doğum günü kardeşi oldu artık
biumut şimdi almıştır saresini kucağına rabbim sağlıklı evlat naip etsin onada

cnmmmmm saol
izin aldım 14:30 da çıkcam emire kreşte doğumgünü yapıcaz çok heyecanlı ve mutluyum
resimlerden atarım burayada
allahım sağlıklı ömür versin tüm kuzularımıza

günaydın tatlım unuturmuyuz hiç
seviyoruz seniiiiiiiiii

ayşecim emirin doğumgünü kutlu olsun canım
sarecim şimdiden geçmiş olsun ve gözünaydın serra bebeğimiz hoşgeldi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…