yedim geldimmmm 2 tatlı kaşık pilav 4 kaşık yoğurt 4 kaşık haşlanmış didilmiş tavuk yedimmmmm veeee helvaaaa yemedimm5 gibi de elma yicem elma da gelmiş hakkımı ayırdım
Yine geldim. :26:
Şimdi ben burada kimseyi tanımadığım için kime nasıl davranacağımı bilmiyorum. Şöyle isim ve yaşları öğrenseydim kime abla diyeceğimi bilirdim, iyi olurdu. :26:
Bugün cıss yedim kahvaltıda ama parça parça yazmamam gerekiyormuş o yüzden akşama komple yazıcam.
Kankam Leslie Teyze ile 2 mil yürüdüm. Duş aldım, temizlenip paklandım, mislerrr gibi koktum
Dün akşam yeşil çay içicem dedim ama geç saatte hiç istemedi canım. Ben de daha erken saatlerde içmeye karar verdim ve aldım elime çayımı yudumlamaya başlıyorum.
Bunun dışında bu saate kadar sadece 1 bardak su içtim. Dün daha iyiydim bu konuda. Akşama kadar biraz daha dikkat etmem lazım. Unutuyorum hep
kızzllaaar sabaha kızıma kavuşuyorum inş.dua edin bana kolay bi ameliyat olsun.ilk fırsatta resmini eklemeye çalışcam eve geldiğimde.sizi seviyorum:)
şekerim ben Aynur , 28 yaşıma girecem , örtmenim , yarışmaya maraştan katılıyorum , yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum , ihihihihi
cnm bende ilk zamanlar yürüyodum alttan vurdular yukarı sonra yürümedim
oturma odasına da koyamam emir var :)
ama bi yolunu bulcam artık
hayırdır bizi bırakıp alamanyalara mı gidiyon
Kızlar ya bilen biri söylesin nolurgrip belirtisimi onuda anlamadım.
Başımın ense kısmı yani beyincikim ağırıyor böyle saman gibi olunur ya resmen kafam saman gibi grip olucam desem son 2-3 gündür böyleyim ama birşey olduğu yok ama bugün daha kötü sanki ağrısıyarın doktora gidiyim diyorum nörolojiyemi gitsem ya da grip için hangi doktora gidiliyor ki biri akıl versin ya
Sizlere sordum ama kendimi söylememişim. 18 yaşında olduğumu ve sınava hazırlandığımı söylemiştim. İsmim Gamze ve İstanbul'da yaşıyorum. O zaman izninle sana Aynur abla derim bundan sonra
marulu ben uydurdum canım yeşil diyecanım sen neden şimdiden kendini bu düşüncelerin esiri yapıyorsun ki...bende sen gibiydim hep kontrolcüydüm mükemmelliyetçiydim ama Allah sevgimizi tahmin edemeyeceğimiz şeylerle sınadı (sağlık problemleri o yüzden ortada bir problem yoksa sakın kendin arama) bu sürekli düşünme problemi bana eşimle tanıştıktan sonra toplamda 30 kg kattı canım kendimi sürekli yemeğe verdim...yetmedi 3 sene önce sigaraya başladım ( millet üniversitede filan başlar benim ki komik...) şimdi bende bırakmak için çabalıyorum. sonuç ne yaparsan kendine yaparsın...
geçmiş olsun canım oğluşuna tez zamanda iyileşir inşallah.. benim evdede halılarım çok küçük ama hepsi kırçıllı shagy tarz ( ayyy sakın almayın yeni evleneceklere duyuru) çok toz tutuyor seninkilerde öylemi..ben Allahım nasib ederde bebişimiz olursa bütün halıları değiştircem. birde bu akarları filan temizleyen robotlar var...onlardan düşünüyorumda çok pahalı borçlar hafiflesin alıcam inşallah...
Mutlu canım bende okudum o siteyide marul yoktu sanki ıyy kötü olmuştur tabikide...
canımmm şimdiden geçmiş olsun... Gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
oğluşuna Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin nice mutlu yıllara
çok doğru bir paylaşım canım tek bhayalimiz bu
Kızlar ya bilen biri söylesin nolurgrip belirtisimi onuda anlamadım.
Başımın ense kısmı yani beyincikim ağırıyor böyle saman gibi olunur ya resmen kafam saman gibi grip olucam desem son 2-3 gündür böyleyim ama birşey olduğu yok ama bugün daha kötü sanki ağrısıyarın doktora gidiyim diyorum nörolojiyemi gitsem ya da grip için hangi doktora gidiliyor ki biri akıl versin ya
Gamzecim memnun oldum canımm , sen nasıl hitap etmek istersen öyle söyle , benim için no problem
Mutlu senin su ablanlarla gezi plani di mi bu? Gozunu kararttin arabayla ve oglanla gidicen yani..
kiz Gamze, sen herkese abla diyicen....Ben de Beyza 38 yasindayim. İstanbul'dayim. muhendisim ama 3 cocuk annesi olarak 4 yildir evimdeyim....
marulu ben uydurdum canım yeşil diye
Mutlu senin su ablanlarla gezi plani di mi bu? Gozunu kararttin arabayla ve oglanla gidicen yani..
kiz Gamze, sen herkese abla diyicen....Ben de Beyza 38 yasindayim. İstanbul'dayim. muhendisim ama 3 cocuk annesi olarak 4 yildir evimdeyim....
süpersn Mutlu
bende sabahları maydanoz ve limon yicem önce aç karnına...ayyyyyy bugün sen diyordunya kolumu yiyesim geliyorrrrr...regl yakın acısı fena çıkıcak bu hafta + olurum sanırım tartılmıyorumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?