Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yedim geldimmmm 2 tatlı kaşık pilav 4 kaşık yoğurt 4 kaşık haşlanmış didilmiş tavuk yedimmmmm veeee helvaaaa yemedimm 5 gibi de elma yicem elma da gelmiş hakkımı ayırdım

yedim geldimmmm 2 tatlı kaşık pilav 4 kaşık yoğurt 4 kaşık haşlanmış didilmiş tavuk yedimmmmm veeee helvaaaa yemedimm 5 gibi de elma yicem elma da gelmiş hakkımı ayırdım

masallahhhh cnm doğru karar vermissin bende ucundan tadını baktimmi hop hepsini yemissim. Hafta sonu çok sevdiğim kek vardı börek vardı herkes ucundan azcik ye dediler yemedim yedimmi bir rahatlama oluyor ve kendimi birakiyom

şekerim ben Aynur , 28 yaşıma girecem , örtmenim , yarışmaya maraştan katılıyorum , yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum , ihihihihi

kızlar buarada "CAN BOĞAZDAN ÇIKAR" adlı kitabı aldım , okumaya başladım , bakalım neler diyorr

Kızlar ya bilen biri söylesin nolur grip belirtisimi onuda anlamadım.

Başımın ense kısmı yani beyincikim ağırıyor böyle saman gibi olunur ya resmen kafam saman gibi grip olucam desem son 2-3 gündür böyleyim ama birşey olduğu yok ama bugün daha kötü sanki ağrısı yarın doktora gidiyim diyorum nörolojiyemi gitsem ya da grip için hangi doktora gidiliyor ki biri akıl versin ya

şekerim ben Aynur , 28 yaşıma girecem , örtmenim , yarışmaya maraştan katılıyorum , yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum , ihihihihi

Sizlere sordum ama kendimi söylememişim. 18 yaşında olduğumu ve sınava hazırlandığımı söylemiştim. İsmim Gamze ve İstanbul'da yaşıyorum. O zaman izninle sana Aynur abla derim bundan sonra

cnm bende ilk zamanlar yürüyodum alttan vurdular yukarı sonra yürümedim
oturma odasına da koyamam emir var :)
ama bi yolunu bulcam artık

hayırdır bizi bırakıp alamanyalara mı gidiyon

yok be güzelim gezmeye gitmek istiyoruz, ama turistik vize çok zor çıkarmış... bakalım iyi geçti sanırım 1 haftaya belli olur.

BUARADA
OĞLUSUNA UP UZUN SEVGİ MUTLULUK SAĞLIK VE BAŞARI DOLU SEVDİKLERİ İLE BERABER BİR ÖMÜR DİLERİM... ALLAH SİZİ AYIRMASIN NİCA MUTLU YILLAR...

Baharcım aklını kurcalayan bir durum varsa git bence doktora , en azından içini rahatlatmış olursun :129:

sanırım nöroloji yada nöroşirurjiye gitmen gerek ....

Sizlere sordum ama kendimi söylememişim. 18 yaşında olduğumu ve sınava hazırlandığımı söylemiştim. İsmim Gamze ve İstanbul'da yaşıyorum. O zaman izninle sana Aynur abla derim bundan sonra

Gamzecim memnun oldum canımm , sen nasıl hitap etmek istersen öyle söyle , benim için no problem

marulu ben uydurdum canım yeşil diye

Mutlu senin su ablanlarla gezi plani di mi bu? Gozunu kararttin arabayla ve oglanla gidicen yani..

kiz Gamze, sen herkese abla diyicen....Ben de Beyza 38 yasindayim. İstanbul'dayim. muhendisim ama 3 cocuk annesi olarak 4 yildir evimdeyim....

soğuk algınlığındandır canım banada öyle oluyor çünkü...

Gamzecim memnun oldum canımm , sen nasıl hitap etmek istersen öyle söyle , benim için no problem

Ben de memnun oldum ablacım :)

Mutlu senin su ablanlarla gezi plani di mi bu? Gozunu kararttin arabayla ve oglanla gidicen yani..

kiz Gamze, sen herkese abla diyicen....Ben de Beyza 38 yasindayim. İstanbul'dayim. muhendisim ama 3 cocuk annesi olarak 4 yildir evimdeyim....

En küçük ben miyim aranızda yani
Hem olsun o zaman siz benim ablalarımsınız Orçunun siz benim bebeklerimsiniz der gibi oldu ama neysem

yavrusum uccaz önce frankfurta ordan araba tutcaz 600 km rota var gececez orda bu masalların doğduğu köyleri elbette almanya uyuzluk yapıp vermezse dünyanın masrafını işini yapmış olmakla kalıcaz

ben mutlu burada istanbuldayım mimarım 1 minnağim var. evliğim. 34 yaş.

benim geçen haftaymış dur adı var o durumun PMS adet öncesi sendromu.
pzt sabah süpriz adet oldum. ben zırt pırt çıkıyorum tartıya ve bariz artım var. neyse çok umrum değil. ben elimden gekleni yapiim de... bel ağrım azaldı o bile bir mükafat bana...

ay bende tanıtıyım kendimi yaa evliyim henüz çocuğum yok gıda mühendisiyim ( sanrıım +90 topiğinde olmamın sebeplerinden biride bu) 27 yaşındayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…