benim geçen haftaymış dur adı var o durumun PMS adet öncesi sendromu.
pzt sabah süpriz adet oldum. ben zırt pırt çıkıyorum tartıya ve bariz artım var. neyse çok umrum değil. ben elimden gekleni yapiim de... bel ağrım azaldı o bile bir mükafat bana...
bir an önce olsada kurtulsam bende karnım şiş acayip zaten bende uzak durayım yemeyimde bu hafta olmazsa haftaya eksilme olurr ucunu bırakmak yok...mutlu senden ilham alıyorum canım bende yakında kendimi vuracam yollaraaa azcık daha cesaret toplıyımde..
bugün bennnnn taaaa mecidiyeköyden mimarobaya(50 KM) araba kullandım hemi de yalnız. heyyyooooo.....
ay bende tanıtıyım kendimi yaa evliyimhenüz çocuğum yok gıda mühendisiyim ( sanrıım +90 topiğinde olmamın sebeplerinden biride bu) 27 yaşındayım...
Nevimciimm ben senin yaşını bilmiyordum aaa yaşıtmışız
bugün bennnnn taaaa mecidiyeköyden mimarobaya(50 KM) araba kullandım hemi de yalnız. heyyyooooo.....
Ben de memnun oldum ablacım :)
En küçük ben miyim aranızda yani
Hem olsun o zaman siz benim ablalarımsınızOrçunun siz benim bebeklerimsiniz der gibi oldu ama neysem
evet canım haziran 1985 doğumluyum...27 ye ne kaldı...
Kızlar ya bilen biri söylesin nolurgrip belirtisimi onuda anlamadım.
Başımın ense kısmı yani beyincikim ağırıyor böyle saman gibi olunur ya resmen kafam saman gibi grip olucam desem son 2-3 gündür böyleyim ama birşey olduğu yok ama bugün daha kötü sanki ağrısıyarın doktora gidiyim diyorum nörolojiyemi gitsem ya da grip için hangi doktora gidiliyor ki biri akıl versin ya
Tebrik ederim canım maşallah.Aracın otomatik vites mi manuel mi?
Mutluuu harikasıın şekerim , hadi bakalımm , usta şefer olacan sen yakında, ama o zaman kapışacazz taaammıııı
nursenacım senin içmemen direnmen belki de daha kolay. ama içme tatlım ya. bizim üniversitede bir hoca demişti ki, bunu çok içersen mesela günde 1 paket kalbin ve akciğerlerin gider, yok günde 1 tane içersen kalbin elden gider. yani kalp hastalığı için 1 tane de aynı işi görüyormuş, 10 tane de. ben acil servislerde çok çalıştım. çok gördüm insanların sigaradan ne hale geldiğini. bırakmamda gördüğüm bir hastadan sonra oldu.
Evt otomatik benzinli aveo ben memnunumsimdilik Cok da anlamam ama
SABAH ne konuştuk baka ne geldi başıma bugün
KIZLAR CANIM SIKILDI
arkadaşa gittim çaya kısa kollu giymiştim vücudunda benler be kadar coğalmış hiçmi dikkat etmedin şimdiye kadar dedi
aslında son 1 yıldır kırmızı benler çoğaldı büyüyorlarda ensem falan hep dolmuş kontrole git cok kötü olur sonu falan dediler bayaz tenliyimdir ailemdede var ben çok diye kale almadım
sigaranın etkisi olurmu acep hangi dr gitcem dahiliyemi cilt mi dr da yok burda ankaraya gidicem sanırım offf yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?