Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gümüşsuyuna gittik konsolosluk orada ben taksim de okuduğum için acaip oldum duygulandım falan içim neşe ile doldu. 5-6 yılım hep o civarda geçti. gezi pastanesinde oturduk, akm nin yanında bayaaa bir nostalji yaşadım.

ps; buarda boğazımı tutamayıp parfeden 1 top götürmüş olma olasılığım var

bir an önce olsada kurtulsam bende karnım şiş acayip zaten bende uzak durayım yemeyimde bu hafta olmazsa haftaya eksilme olurr ucunu bırakmak yok...mutlu senden ilham alıyorum canım bende yakında kendimi vuracam yollaraaa azcık daha cesaret toplıyımde..

Oo bu yandan düşünmemiştim. Ben de aranıza katıldığımda regl dönemimdeydim. O zaman tartılmıştım ve 98 çıkmıştım. Bu cuma tartıldığımda sonuç beni sevindiricek gibi görünüyor. İnşallah öyle olur.

Son düzenleme:
Ben de memnun oldum ablacım :)

En küçük ben miyim aranızda yani
Hem olsun o zaman siz benim ablalarımsınız Orçunun siz benim bebeklerimsiniz der gibi oldu ama neysem

ben de asuman canım 38 yaşında 2 kız annesiyim ve ankaradayım yani ben de abla hatta anne bile olabilirim
bu arada kızlar 100dk yürüdüm hava da süper gelince de 1 tane krep yedim peynirle bu da öğle yemeği oldu artık mecburen

tansiyonuna baktın mı canım. birde ağrı kesici içtin mi ağrın ağrı kesiciye cevap veriyor mu? gitmen gereken bölüm nöroloji olacak. geçmiş olsun.

Kızlar ben akşam yemeğimide yedim,yazayım hemen.:) umarım acıkmam ilerleyen saatlerde.

Sabah: 2 dilim tb ekmek ,peynir ,3 zeytin , kahvaltılık salça

Öğlen: 1 dilim kek 1 kupa kahve..

Akşam: 1 tabak kurufasulye ,5 kaşık pilav , salata,3 kaşık yoğurt.

İlerleyen saatlerde 1 bardak kefir içeceğim..

2 fincan yeşilçay :120:

45 dk. yürüyeceğim oğlanı doyurduktan sonra...

Mutluuu harikasıın şekerim , hadi bakalımm , usta şefer olacan sen yakında, ama o zaman kapışacazz taaammıııı

İnsallah su her arabayi kullanmaya basladigimdaki kalp carpitisinden en kisa surede kurtulurum
benden usta soforlerin(!) en yavasi olur omrunu cururturum 100 km gorunce adrenalinim 1500

Son düzenleme:

SABAH ne konuştuk baka ne geldi başıma bugün
KIZLAR CANIM SIKILDI

arkadaşa gittim çaya kısa kollu giymiştim vücudunda benler be kadar coğalmış hiçmi dikkat etmedin şimdiye kadar dedi
aslında son 1 yıldır kırmızı benler çoğaldı büyüyorlarda ensem falan hep dolmuş kontrole git cok kötü olur sonu falan dediler bayaz tenliyimdir ailemdede var ben çok diye kale almadım
sigaranın etkisi olurmu acep hangi dr gitcem dahiliyemi cilt mi dr da yok burda ankaraya gidicem sanırım offf yaaa

Ben geldimmm

Bugün diyetisyene ve göz doktoruna gittim. Gözlerim allahtan ilerlememiş ama 4 senedir camları eskimişti. Aslında sadece zorlandıgımda takıyordum ama aldıgım gözlüğü çok beğendim artık hep dört göz olucam

Kilom 79.2 cıktı( ama sabah wc ye cıkamadım, bir de adet dönemim yaklaştı ondan da olabilir. Az kilo verdiğim için diyet listemde baya değişiklik yaptı kadın. Sabah 2 dilim ekmeğim 1 dilim oldu, öğlen yarım porsıyon et yarım porsıyon sebze ve 1 dılım ekmek verdi. Akşam ilk hafta ıcın sebze, yogurt, 1 dılım ekmek. 2. hafta ise tam porsiyon et salata ama ekmeksiz. allahtan ara öğünlerim sıkı yoksa ben ekmeksiz çok acıkıyorum:))

bugüne gelirse

Evden sandwıc yapmıstım dıyetısyenın 1 dılım ekmek verecegını bılmedıgım ıcın onu yedık. İçinde 1 tatlı kaşıgı diyet labne,1/2 dilim beyaz peynir, domates salatalık marul

Öğlen toriumda yedik. Etli kapuska 5 kasık(içinde 4 parça minik et vardı.) 3 adet tavuk sote(kuşbaşı kadar). yogurt,3 kasık salata, 1 dilim kepekli ekmek

Ara: 1 portakal, 1 elma, 10 fındık

akşam: 8 kasık kıymalı pırasa yıycem. yanına az salata yapıcam. Yogurt yerıne kefır ıcıcem. 1 dılım ekmek

aksam: 1/2 paket diet bisküvi

Gece: acıkırsam 1 minik elma yerim

o sigaradan her türlü melanet gelir insanın başına hem sen bide annesin hiç içmemen lazım gerçekten kendini düşünmüyorsan çocuğun için bırak , doktorda eğer tam kapsamlı bir muayene istiyorsan cildiye onkolog bulman lazım canım birde canını sıkmak istemem ama çoğalan , şekil ve renk değiştiren benlere dikkat etmek gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…