Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afıyet olsun canım. Kekle kahve ıkılısını sevdım. Yoksa havuclu cevizli tarçınlı mı:)))) Onu cok severım de. Benım 2 hafta tatlım yok. 1 ayda yağdan sadece 1 kg vermiş gözüküyorum. Adet döneminden dolayı dikkate alma dedi kadın ama gene de canım sıkıldı. Her hafta 1 tatlı hakkım vardı o yok malesef((

Ya gecen gün benim eşim de dedi aynısını. Artık ellerim kavuşuyo diyo sevınıyo:)) Ayy benım askım küçücük almış diyo:)) Demekki 65 olsam benim aşkım eridi bitti diyecek. İlk tanıstıgımızda 65dım sonra hep ilerledi kilom. Adam beni hiç sayıf görmediki:))

merhaba kızlar bende katıldım aranıza ama mesajlarınızı okudum 90nı inmişsiniz siz çoktan nasıl başardınız ya artık zayıf olmak istiyorumm 90 kiloyum boy 178 20 kılo fazlalıgım var inşallah işe yarar bu sefer yeni düşük yaptım kafamı bununla dağıtıyım bari:)

Yaş muhabbeti geçmiş sanırım. Geçmişin hepsini okuyamadım ama ben de 29 yasındayım. Kasım ayında 30 olucam.((

Bikaç senedir bendede oluyo aynı durum baharcım , her baharda oluyor bendeki bahar alerjisi polen zamanı geldi yine aynı oldum , bende bikaç gün öyle oldun sonrasında nefes darlığı , ve nezle gibi bişey hafiften :2: bebişten dolayı doktorada gitmedim nasılsa ilaç kullanamicam die , sendekide aynısıysa göğüs hastalıklarına gitmen gerek

Çok geçmiş olsun canım.. Boyun baya uzunmuş. Aslında çok fazla kilon yok ama yeniden hamile kalırsan zayıf kalmak senin için daha iyi olur. Hayatında ufak degısıklıkler yaparak zayıflıyabilirsin.

---Beyaz ekmek yerine esmer ekmek
---Pirinç pilavı yerine bulgur pilavı
---günde 3 tane yeşil çay
---Katı yaglar yerine zeytinyağlı yemekler
---İşlenmiş gıda yok
---Hamurişi az
---Yağda kızarmış yerine ızgara yiyecekler

Eğer hayatında bu kalıcı deşiklikleri yaparsan hep ideal kilonda olursun. Geç de olsa farkettim:))) Başarılar şimdiden

hoşgeldin canım , burdaki motivasyonla , destekle ve istekle sende ideal kilona ineceksin inşallah

canım bebeğin için üzüldüm ama Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir , ve onu verir , hayırlısı olsun diyelim , inşallah daha formda daha sağlıklı bi anne adayı olacaksın ve gayet sağlıklı bir bebiş sahibi olacaksın :129::129:

Son düzenleme:

Kızlar ben bu yeni saç rengimi hiç sevmedim yaa. Kuaför yapma dediğim rengi yaptı resmen. hiç yakışmadı bana. Şimdi eski resimlerime bakıyorum da bana en yakısan kızıl kahve saçımmış. Daha yeni boyattım ama evde kendim kahveye boyasam alttaki balyajlar kapanır mı?? Organik boyalardan alıp eşime mi boyatsam diyorum. Rengi alacalı bulacalı mı olur acaba bilemedim.

çok teşekkür ederim allah razı olsun hayırlısı buymuş var bundada bi hayır diyoruz. hamile kalınca kilolu kalmaktan cok korkuyodum zaten henüz hiç bebegım yok bu sefer kararlıyım vericem inşallah daha sağlıklı gebelik olur en azından:)ortam çok güzel evde tek basına gaza gelemiyosun bir iki hafta sürüyo tekrar başa dönüyorum gunda bir defa burayı ziyaret etsem baya etkılencem gibi ,nşllh:)

Sizlere sordum ama kendimi söylememişim. 18 yaşında olduğumu ve sınava hazırlandığımı söylemiştim. İsmim Gamze ve İstanbul'da yaşıyorum. O zaman izninle sana Aynur abla derim bundan sonra

Hoşgelmişsin Gamze

Adım Bahar Erzurumdayım maalesef ki bu sene 28 olucam abla da diyebilirsin tombulkelebekim de diyebilirsin içinden ne geliyorsa kasma kendini

Aman bu yaşlarının kıymetini bil daha dün gibi 18 yaşım

Hoşbuldum. Tanıştığımıza memnun oldum ablacım. Ayy ne güzel bir sürü ablam oldu Benim yaşımdakiler kiloları konusunda daha dikkatli o yüzden en genciniz benim, anladım :18:

Günlük menümü de yazıyım aklımdayken.
Kahvaltı: 2 pankek :26: 1 salatalık şekersiz çay
Ara: Yeşil çay
Öğlen: 6 kaşık barbunya pilaki 1 dilim ekmek
Ara: 1 elma
Akşam: 1 küçük kase yayla çorbası (ekmek yok)
Akşam sporumu da yaptım.

Daha yeni boyattın canım saçını ilerledikçe rengi oturur ama yok beğenmedim diyorsan 15 gün geçtikten sonra boyayabilirsin al bi kutu boya ama saç renginden koyu olması gerekiyor yoksa kapamaz rengi ve alacalı olur dediğin gibi

evet kahve rengıne boyamayı dusunuyorum. Rengı oturmuyo canım yakısmadı bana. Çok solgun gösterıyo. Sadece ben degil herkes yakısmadıgını söyluyor( organık boyalar var ya onlardan alayım dıyorum. Sacım daha fazla zarar görmesın dedıgın gibi yeni boyattım.

iyi akşamlar
1 saate yakın ütü yaptım yoruldum
menümü de yazayım
kahvaltı sucukulu kaşarlı tost çeyrek ekmekten büyüktü
ara 1 avuç leblebi ve kuru üzüm
öğle peynir sarılmış krep
ara 1 incir badem fındık sayısını bilemeyeceğim
akşam 1 tavuk baget ve tavuk göğsü fırın torbasında pişmişlerdi yanında salata ve yoğurt
100 dk yürüyüş bol su yeşil çay az sonra da kahve

Selam Millettttttt :122: :122:

Bugün yine güzel ve verimli geçti benim adıma inşallah cuma günü tartımada yansır
Kaç haftadır yerimde bir ileri bir geri sayıyordum ama bundan sonra kaçamaksız ve istikrarlı bir şekilde eksilere doğru ilerlemeye çalışacağım
Gündüz yine kuaföre gittim hem saçıma ikinci kez aynı reng boya yaptırdım ( o zaman demişti 2.cide daha güzel olur diye ) birde kaşlarımı aldırdım.
Genelde ben alıyordum ama maşallah elimin ayarı yok geçenlerde bir yamuk almıştım şekil verdireceğim diye uzatmak zorunda kaldım
Bu ara kendimle fazla uğraşıyorum diye eşim bile anam sen bu ara çok oluyorsun hee diye takılıyor
Tabi alışmış masrafsız hatuna az normale dönünce adamcağız neye uğradığını şaşırdı dedim senelerdir çıkarmadığım masraflara say

Akşam yemeğimide 6 buçukta falan yemiştim hafif hafif oturuyorum şu anda biraz sonrada yeşil çayımıda içer günü kapatırım

Ben o tip düzenlenen Aktiviteleri şu bir ara meşhur Saadet Zinciri vardıya Titanlar onlara benzetiyorum
İnşallah senin acından güzel geçer faydasını görürsün ama yinede dikkatli ol canım bir yerine birşey olmasın sağlık açısındanda maddi açıdanda

kızzllaaar sabaha kızıma kavuşuyorum inş.dua edin bana kolay bi ameliyat olsun.ilk fırsatta resmini eklemeye çalışcam eve geldiğimde.sizi seviyorum:)

Annnaaaa yaa ne çabuk geçti zaman Sanki daha dün gibi geliyor bize bebiş müjdesini verdiğin gün.

Eki Görüntüle 382110

KK Bebişine kocaman hoşgeldin diyeyim o zaman
Rabbim nazarlardan saklasın hepinizi
İnşallah en kısa zamanda güzel kızımızın resimlerinide görürüz
Rabbim özlemini çekipte sizin gibi uzun zamandır bebiş bekleyen herkese nasip eder inşallah ... Aminnnnnn

kocccaaaaman sevgi dolu günaydınlar hepinize
emirimin doğum günü bugün o yüzden ayrı mutluyum
allahım ona uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah
tüm meleklerimizi korusun
hepinizi seviyorum

Eki Görüntüle 382111

Rabbim Sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice Doğum Günleri gösterir inşallah... Aminnnnnnn

dün face de okuduğum yazıyı yazayım
Herkes kadınların hayalinin doğru insanı bulmak olduğu sanıyor. Alakası yok, bizim hayalimiz YİYİP YİYİP KİLO ALMAMAK!.. :))

İşte budur Hayalim birde gerçek olsa tam süper olurdu
Olsun ben zayıflayayımda bu hayalim gerçek olmasada olur

Bende hellllllllllaaaaaaaaaallll diyorum ve seni kocaman alkışlıyorum

Yine geldim. :26:
Şimdi ben burada kimseyi tanımadığım için kime nasıl davranacağımı bilmiyorum. Şöyle isim ve yaşları öğrenseydim kime abla diyeceğimi bilirdim, iyi olurdu. :26:

Benimde Adım Banu, 2 kız Annesiyim ( biri 11 yaşında diğeri 19 aylık ), İstanbuldayım ve 32 Yaşındayım
Banada Teyze deme de ne dersen de

yavrusum uccaz önce frankfurta ordan araba tutcaz 600 km rota var gececez orda bu masalların doğduğu köyleri elbette almanya uyuzluk yapıp vermezse dünyanın masrafını işini yapmış olmakla kalıcaz

Canım İstanbul Trafiğinde kullanabildiysen orada çok daha rahat kullanırsın
Trafik çok sakin ve kurallara harfiyen uygun bir şekilde ilerliyor her zaman Eşim ilk Almanyaya birlikte gittiğimizde araba kullanırken canım sıkıldı yaw demişti tabi adam alışmış burada birileriyle çekişmeye, tartışmaya hatta elli kere kornaya basmaya
Hatta 30la giden Porscheyi görünce adam krize girdi araba şirketine hakaret bu yaw diye

Mutluuu harikasıın şekerim , hadi bakalımm , usta şefer olacan sen yakında, ama o zaman kapışacazz taaammıııı

Anaaa desene İstanbul Trafiğinde rakiplerim çoğalıyor
Ahhhh Ahhhh şu benzin fiyatları bukadar fırlamasaydı ne güzel eskisi gibi her gün dünya yol yapardım

Aramıza hoşgeldin İnşallah en kısa zamanda sende sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın

Canım yine sen bilirsin ama çok kısa sürede reng değişimi yaparsan heleki koyudan daha açık renge geçmek saçları baya bir yıpratır bence
Organik boyalarla ilgili birşey diyemiyeceğim :44: benim kuaförümde organik boya kullanıyor ve hiç eskiden olduğu gibi bir samanlık oluşmadı saçımda Hala yumuşaçık saçlarım

selam kızlar . bugün yediklerim;
sb: 1 çay bardağı yarım yağlı sütle hazırlanmış splendalı neskafe, 2 kk yarım yağlı beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği
ara: 3 tane eti form mısırlı pirinç patlağı, 1 çay bardağı yarım yağlı süt
öğle: 1 kase brokoli çorbası(tamamen yağsız), 150 gram tavuk göğüs ızgara, 1 dilim tam buğday ekmek
ara: 1 su bardağı ayran(kocaman bir su bardağı)
akşam: 2 haşlanmış yumurta, 4 kaşık zeytinyağlı bakla, 2 dl tam buğday ekmeği, 1 lokma pizza
ben ki bugün eşimin illa ki de ye dediği tostocaman bir pizzayı reddetmişim. 1 lokma yetmiş bana. ben bugün irademi konuşturmuşum kardeşler :) yapacağım ben bu işi.

herkese merhabalar 2-3 gündür giremedim.pazar kuzenim ygsye girdi sonra da onlarda kaldım dün de bursadan akrabam geldi onlarla beraberdim anca fırsat oldu buraya bakmaya.haftasonum normal geçti kaçamak yapmadım.spora da gittim.herşey güzeldi yani.ama en güzeli bugün avm ye gittim sırf bakınmak için çünkü kendime sözüm var bayağı bi kilo vermeden yeni şeyler almıycam nasılsa eski kıyafetlerime sıra sıra girmeye başladım.neyse konumuza gelelim ben tabii ki de c&a ya gittim zaten kilo almaya başladıktan sonra sadece ordan giyiniyordum düşünün lcw bile bana olmuyodu.bahar gelmiş mağazaya rengarenk elbiseler pantalonlar etekler bi özendim ki sormayın eskiden hep lacivert siyahlara falan bakıyodum dedim ece dene bakalım bu renk renk kıyafetleri.son bıraktığımda 54 beden pantolona sığamamıştım şu anda dolu dolu 46 bedenim tam oluyo yani.o kadar mutlu oldum ki bugün kendime kabinde bakınca anlatamam demek ki 38 beden olsam zıplaya zıplaya yürüycem mutluluktan.renkli pantolonları çok beğendim inşallah haziran sonunda alıcam o zamana 80 kilo olma hedefim var 44 oluurm herhalde o zamana.offf zayıflasam bi an önce keşke.tabii ki bugünün gazıyla kaçamak yapmadım.akşam pizza aldılar evdekiler ama ben yemedim o mis kokuya rağmen sadece 1 küçük lokma kestim onu yedim biyerim şişmesin diye.herkes pizzalarını yerken ben kabak dolmamı yedim yoğurdumla beni takdir ettiler bu azmimden dolayı ben de nefsime hakim olabildiğim için çok mutlu oldum.işte 3 günde başımdan geçenler hemen menümü de yazayım
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates,salatalık
ara öğün:1 bardak süt
öğle:beyaz peynirli tost (2 dilim kepkli ekmek ile)
ara öğün:1 ceviz,5 badem,2 yk yoğurt
akşam:2 kabak dolması
3 yk light yoğurt
ara öğün:1 elma

canım evet dediğin gibi gerçekten çok ince düşünüyorum, yine bunu düşünerek buldum ne kadar garip bir cümle oldu aslında çok güzel bir cümle kurdum bugün sevdiceğime "hayatı gelişine yaşamak meziyet değil, geleni yaşayabilmek meziyet" diye.. sanırım doğru bir cümle kurdum. çünkü düşünmekle ne olcak mı olmıycak mı diye düşünmekten o anı yaşamıyorum

o kadar güzel öğütler ve cümleler kuruyorsunuz ki gerçekten, desteğinizi hissetmek çooook güzel
iyiki varsınız ve iyiki sizi tanımaya devam ediyorum

yenacım çook geçmiş olsun, kusura bakma biraz geç oldu canım

çok güzel söylemişsin canım. rahmetli anneannemin çok güzel bir lafı varfdı "Allahtan korkan kuldan utanan insan çıkarsın Rabbim karşınıza" diye. evet vicdanı olmayan, desteği olmayan, sayıgısız vs gibi özellikleri olan bir insanla yaşamak çok zor, evet sevgi çok önemli bir unsur ama aslında saygı ondan daha önemli, o yüzden evlilik gerçekten çok zor bir karar (ablamdan biliyorum ne yazıkki bu uzuvları taşıyan birisi olmadığı için eşi ayrıldı).. o yüzden sevgilime baktığımda, onun gerçekten sadece ruh ikizim olduğunu değil, en zor günlerimde bana destek olduğunu, vicdanlı, saygılı, herşeyimle ilgilenen ve tüm sıkıntılardan beraber çıktığımızı gördüm.
"kadınlar marstan erkekler venüsten" kitabı bende vardı ama hiç okumadım, en kısa sürede okuyacağım

tavsiyelerin için çooook teşekkür ederim, gerçekten beni çook rahatlatıyorsunuz ve desteklerinizin olması çoook güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…