Kızlar ben akşam yemeğimide yedim,yazayım hemen.:) umarım acıkmam ilerleyen saatlerde.
Sabah: 2 dilim tb ekmek ,peynir ,3 zeytin , kahvaltılık salça
Öğlen: 1 dilim kek 1 kupa kahve..
Akşam: 1 tabak kurufasulye ,5 kaşık pilav , salata,3 kaşık yoğurt.
İlerleyen saatlerde 1 bardak kefir içeceğim..
2 fincan yeşilçay :120:
45 dk. yürüyeceğim oğlanı doyurduktan sonra...
benim eşimde sorun etmezdi ama bu aralar çok mutlu kıskançlık başladı dün iişten geldi ayy diyo sarılırken kavuşuyo ellerim artık
içimden adam böyle daha mutlu oluyo
kilo vermenin bi faydasıda evliliğe olumlu yansıyo sanırım
aman ben demek 75 falan olsam adam beni best model offf kraliçe ilan edecek
dün face de okuduğum yazıyı yazayım
Herkes kadınların hayalinin doğru insanı bulmak olduğu sanıyor. Alakası yok, bizim hayalimiz YİYİP YİYİP KİLO ALMAMAK!.. :))
Kızlar ya bilen biri söylesin nolurgrip belirtisimi onuda anlamadım.
Başımın ense kısmı yani beyincikim ağırıyor böyle saman gibi olunur ya resmen kafam saman gibi grip olucam desem son 2-3 gündür böyleyim ama birşey olduğu yok ama bugün daha kötü sanki ağrısıyarın doktora gidiyim diyorum nörolojiyemi gitsem ya da grip için hangi doktora gidiliyor ki biri akıl versin ya
merhaba kızlar bende katıldım aranıza ama mesajlarınızı okudum 90nı inmişsiniz siz çoktan nasıl başardınız ya artık zayıf olmak istiyorumm 90 kiloyum boy 178 20 kılo fazlalıgım var inşallah işe yarar bu sefer yeni düşük yaptım kafamı bununla dağıtıyım bari:)
merhaba kızlar bende katıldım aranıza ama mesajlarınızı okudum 90nı inmişsiniz siz çoktan nasıl başardınız ya artık zayıf olmak istiyorumm 90 kiloyum boy 178 20 kılo fazlalıgım var inşallah işe yarar bu sefer yeni düşük yaptım kafamı bununla dağıtıyım bari:)
Çok geçmiş olsun canım.. Boyun baya uzunmuş. Aslında çok fazla kilon yok ama yeniden hamile kalırsan zayıf kalmak senin için daha iyi olur. Hayatında ufak degısıklıkler yaparak zayıflıyabilirsin.
---Beyaz ekmek yerine esmer ekmek
---Pirinç pilavı yerine bulgur pilavı
---günde 3 tane yeşil çay
---Katı yaglar yerine zeytinyağlı yemekler
---İşlenmiş gıda yok
---Hamurişi az
---Yağda kızarmış yerine ızgara yiyecekler
Eğer hayatında bu kalıcı deşiklikleri yaparsan hep ideal kilonda olursun. Geç de olsa farkettim:))) Başarılar şimdiden[/
sağolun teşekkür ederimm.. ayy şimdiden gaza geldim valla galıba basarıcam bu sefer. boy varda kiloda var yinede bayana 90 kılo olmak yakışmıyor sorduklarında utanıyorum yahu onlar her nekadar yakışıyo boşver deselerde hiçte öyle değil valla:)evliysen kilo gercekten önemli:)
hoşgeldin canım , burdaki motivasyonla , destekle ve istekle sende ideal kilona ineceksin inşallah
canım bebeğin için üzüldüm ama Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir , ve onu verir , hayırlısı olsun diyelim , inşallah daha formda daha sağlıklı bi anne adayı olacaksın ve gayet sağlıklı bir bebiş sahibi olacaksın :129::129:
Sizlere sordum ama kendimi söylememişim. 18 yaşında olduğumu ve sınava hazırlandığımı söylemiştim. İsmim Gamze ve İstanbul'da yaşıyorum. O zaman izninle sana Aynur abla derim bundan sonra
Hoşgelmişsin Gamze
Adım Bahar Erzurumdayımmaalesef ki bu sene 28 olucam abla da diyebilirsin tombulkelebekim de diyebilirsin içinden ne geliyorsa kasma kendini
Aman bu yaşlarının kıymetini bil daha dün gibi 18 yaşım
Kızlar ben bu yeni saç rengimi hiç sevmedim yaa. Kuaför yapma dediğim rengi yaptı resmen. hiç yakışmadı bana. Şimdi eski resimlerime bakıyorum da bana en yakısan kızıl kahve saçımmış. Daha yeni boyattım ama evde kendim kahveye boyasam alttaki balyajlar kapanır mı?? Organik boyalardan alıp eşime mi boyatsam diyorum. Rengi alacalı bulacalı mı olur acaba bilemedim.
Daha yeni boyattın canım saçını ilerledikçe rengi oturur ama yok beğenmedim diyorsan 15 gün geçtikten sonra boyayabilirsin al bi kutu boya ama saç renginden koyu olması gerekiyor yoksa kapamaz rengi ve alacalı olur dediğin gibi
doğru olabilir benimde şüphelerim olduğu halde birşey kaybetmeyeceğim için gidiyorum(tabii inş ilerde farklı sağlık sorunları çıkmazsa).çünki 5 aydır psikolojik sorunlarım var var ilaç kullanmama rağmen geçmiyor...zaten yatak almayıda hiç düşünmüyorum..teşekkürler uyarınız için...
banu hiç sorma canım bizim burdada o kadar talep varki millet birbiri ile kavga ediyormuş....sabah 5 30da sıraya giriyorlarmış,aslında 8de açıldığı halde , halbuki akşama kadar açık aceleniz ne yanii....benimde çok şüphelerim var acaba diyorum her gittiğimde ama evime çok yakın ,birde annem gidiyor bana bilet getiriyor orada saatlerce beklemiyorum ..yoksa almayı bende düşünmüyorum canım ...zaten fiyattan hiç bahsetmiyorlar boşverin parayı siz napacaksınız iyorlar siz yeterki gelin...şaşırıyor insan başta spor yaptırıyorlar müzik eşliğinde birde o kadar güleryüzlü ve ilgililerki insanın morali düzeliyor sonucunu bende merak ediyorum ilerde anlatırım sizlere...
kızzllaaar sabaha kızıma kavuşuyorum inş.dua edin bana kolay bi ameliyat olsun.ilk fırsatta resmini eklemeye çalışcam eve geldiğimde.sizi seviyorum:)
kocccaaaaman sevgi dolu günaydınlar hepinize
emirimin doğum günü bugün o yüzden ayrı mutluyum
allahım ona uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah
tüm meleklerimizi korusun
hepinizi seviyorum
dün face de okuduğum yazıyı yazayım
Herkes kadınların hayalinin doğru insanı bulmak olduğu sanıyor. Alakası yok, bizim hayalimiz YİYİP YİYİP KİLO ALMAMAK!.. :))
buarada sabah 89-90 arası gidip geliyordum 4 gündür 0 kaçamaksız gidiyorum bu sabah 88i gördüm hadi bakalım , kalıcı olur inşallahh
PS : dün akşam doğum gününe gidipte pasta yemeyen , kola içmeyen kendimi alkışlıyorummmm
Yine geldim. :26:
Şimdi ben burada kimseyi tanımadığım için kime nasıl davranacağımı bilmiyorum. Şöyle isim ve yaşları öğrenseydim kime abla diyeceğimi bilirdim, iyi olurdu. :26:
yavrusum uccaz önce frankfurta ordan araba tutcaz 600 km rota var gececez orda bu masalların doğduğu köyleri elbette almanya uyuzluk yapıp vermezse dünyanın masrafını işini yapmış olmakla kalıcaz
Mutluuu harikasıın şekerim , hadi bakalımm , usta şefer olacan sen yakında, ama o zaman kapışacazz taaammıııı
Kızlar ben bu yeni saç rengimi hiç sevmedim yaa. Kuaför yapma dediğim rengi yaptı resmen. hiç yakışmadı bana. Şimdi eski resimlerime bakıyorum da bana en yakısan kızıl kahve saçımmış. Daha yeni boyattım ama evde kendim kahveye boyasam alttaki balyajlar kapanır mı?? Organik boyalardan alıp eşime mi boyatsam diyorum. Rengi alacalı bulacalı mı olur acaba bilemedim.
Cnm Zamanla alisirsin 100sana yavaş bile gelecekİnsallah su her arabayi kullanmaya basladigimdaki kalp carpitisinden en kisa surede kurtulurum
benden usta soforlerin(!) en yavasi olur omrunu cururturum 100 km gorunce adrenalinim 1500
YENA beğenip ortada görünmüyorsun ben merak ediyorum bugün naptınız
elifcim çok ince ince düşünüyorsun işin içinden çıkamıyorsun benim aynı senin gibi bir kardeşim var
mutlunun da dediği gibi herşey olacağına varıyor biraz kendi haline bırakmak lazım tamamen değil tabii ama sen doğruyu yanlışı ayırt edebilecek bir kızsın herşey gönlünce olur inşallah canım
Yediklerini ayrı ayrı değilde tümünü yazman daha iyi olur..
Teşekkür ederim canım çok incesin..
kk yı açtım ama işim vardı o yüzden hemen yazamadım..
Bugün saat 16:00 da evdeydik..Çok uzun sürdü işimiz..çocuk hastanesi 9 eylül üniversitesi bünyesindeydi şimdiye kadar..Bağımsız bir binaya taşındığı için , network sorunundan dolayı çok bekledik...
aslında birazda özellikle bekledik git gel yapmayalım diye...Sabah gittiğimizde söylediler çünkü öğleden sonraya kalabilir diye..
neyse çok uzattım test korktuğum gibi hiiç değilmiş..Çok basit bişeymiş..Sabaha kadar uyuyamadım nasıl geçecek diye oğlumda çok uslu durdu o esnada..
Testin sonucu ev akarlarına karşı alerjisi varmış..ŞÜkrediyorum gıda alerjisi yok..
Böyle işte..
slmlar herkese...
haftaya eşim gidiyor yurtdışı demiştim bugün annemle konuştum annem gelemiyor ablam gelecek.ablamın bileği kırılmıştı karda kayıp düştüğü içn 45 gün raporluydu bugün bi 30 gün daha rapor vermiş dr.işin ilginci daha kendi düzelmeden kızıda okulun merdivenlerinden düşmüştü ve onunda ayak bileği çatlamış oda alçıya alınmıştı.zor günler geçirdiler Allahtan annemler yakındı da idare ettiler(ablam eşiyle ayrı).ben annemi çok özledim evime gelemeyeli nerdeyse 1,5 yıl olacak ama ne yapalım ablamı görmüş olacağım en azından....gurbet zor vesselam.
..
evlilik öyle bir müessese ki sadece aşk hikaye bence...etrafımda o kadar evlilik varki çok büyük aşkla başlayıp nefretle bitirilen...en önemlisi karşındaki kişinin merhameti,saygısı,kişiiliği,karekterlerin uyuşması,aynı dilden konuşabilmesi,ortak paylaşımlar...bunlar varsa yıllar geçsede aşk sevgiye dönüşüyor ve elmanın iki yarısı oluyorsunuz...yoksa karşıdaki merhametsizse,bencilse evlilik dayanılmaz bir hal alıyor.bi de 'kadınlar marstan erkekler venüsten' diye bir kitap vardı ben çok beğenmiştim orda çok güzl anlatılmış erkek -kadın arasındaki düşünce farklılıkları.tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?