- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
selam kızlar . bugün yediklerim;
sb: 1 çay bardağı yarım yağlı sütle hazırlanmış splendalı neskafe, 2 kk yarım yağlı beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği
ara: 3 tane eti form mısırlı pirinç patlağı, 1 çay bardağı yarım yağlı süt
öğle: 1 kase brokoli çorbası(tamamen yağsız), 150 gram tavuk göğüs ızgara, 1 dilim tam buğday ekmek
ara: 1 su bardağı ayran(kocaman bir su bardağı)
akşam: 2 haşlanmış yumurta, 4 kaşık zeytinyağlı bakla, 2 dl tam buğday ekmeği, 1 lokma pizza
ben ki bugün eşimin illa ki de ye dediği tostocaman bir pizzayı reddetmişim. 1 lokma yetmiş bana. ben bugün irademi konuşturmuşum kardeşler :) yapacağım ben bu işi.
SABAH ne konuştuk baka ne geldi başıma bugün
KIZLAR CANIM SIKILDI
arkadaşa gittim çaya kısa kollu giymiştim vücudunda benler be kadar coğalmış hiçmi dikkat etmedin şimdiye kadar dedi
aslında son 1 yıldır kırmızı benler çoğaldı büyüyorlarda ensem falan hep dolmuş kontrole git cok kötü olur sonu falan dediler bayaz tenliyimdir ailemdede var ben çok diye kale almadım
sigaranın etkisi olurmu acep hangi dr gitcem dahiliyemi cilt mi dr da yok burda ankaraya gidicem sanırım offf yaaa
gerçekten çoook doğru bir karikatür teşekkürler canımmmevlilik devamlı bişeyler çabalamasıyla geçipp gidiyo onum olsun şunumuz olsun çocumuz olsun amann birsürü iiiiiistek
karşılıklı anlayış olduktan sonra devam eder evlilik ama dediğin gibi biz kadınlar dah a ince düşündüğümüz için bira daha fazla yıpranıyoruzz
kader allah sevginizi eksiltmesin sana bi karikatür yollayım artık gülermisin ağlarmısın bilmemEki Görüntüle 381465
kızzllaaar sabaha kızıma kavuşuyorum inş.dua edin bana kolay bi ameliyat olsun.ilk fırsatta resmini eklemeye çalışcam eve geldiğimde.sizi seviyorum:)
kocccaaaaman sevgi dolu günaydınlar hepinize
emirimin doğum günü bugün o yüzden ayrı mutluyum
allahım ona uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah
tüm meleklerimizi korusun
hepinizi seviyorum
günaydın elıff arkadasım canın bırseye sıkma bebegım ne bunalımıı
gezmeye mı gıdıyorsunnn ohh kolay gelsın
günaydın tatlım unuturmuyuz hiç
seviyoruz seniiiiiiiiii
Elifimm evlilik güzel şey bebeğim ama Mutlununda söylediği gibi ilk yıl hakkaten zorluklar çok fazla oluyor , herkes farklı bir kişiliğe bürünüyor resmen
eşimle ben 5.5 yılın sonunda evlendik ama sevgiliyken öyle sıkıntı yaşayan bir çift değildik ama evlendikten sınra eşimin ailesi sağolsun mahvettiler evliliğimi 1.5 ay
sonrasında ben resmen kafayı sıyırmıştım söylenenler ve yapılanladan dolayı , Allahtan eşim beni savundu bu durumda çünkü benim hiç alakam olmayan konular bana mal
edildi malesef, haa yeri geldi benimde yanlışım oldu , benide uyardı uyarması gereken yerlerde , 9 aylık evliyiz çook şükür birçok şeyi oturttuk artık yerine , ben kimseye
yaranılmayacağını anladım ve herkese gerektiği gibi davranmaya başladım , sende çok takma yavrukuşum kafana çünkü evlilik öncesi ve sonrasında birazcık sancılı geçen bir dönem oluyor , hepsi yoluna giriyor yeterki herşeyin düzeleceğini bill
Mutlucumm sende çook güzel anlatmışsın yavrukuşum ,ağzına sağlık , yüreğine sağlık , klavyene sağlık ( bir açılay mode da benden gelsin )
Yine geldim. :26:
Şimdi ben burada kimseyi tanımadığım için kime nasıl davranacağımı bilmiyorum. Şöyle isim ve yaşları öğrenseydim kime abla diyeceğimi bilirdim, iyi olurdu. :26:
Bugün cıss yedim kahvaltıda ama parça parça yazmamam gerekiyormuş o yüzden akşama komple yazıcam.
Kankam Leslie Teyze ile 2 mil yürüdüm. Duş aldım, temizlenip paklandım, mislerrr gibi koktum
Dün akşam yeşil çay içicem dedim ama geç saatte hiç istemedi canım. Ben de daha erken saatlerde içmeye karar verdim ve aldım elime çayımı yudumlamaya başlıyorum.
Bunun dışında bu saate kadar sadece 1 bardak su içtim. Dün daha iyiydim bu konuda. Akşama kadar biraz daha dikkat etmem lazım. Unutuyorum hep
aaaah ah, yemedim ama sen bana sor içimde kopan fırtınaları, çok severim pizzayı ben. ama yemiş olsaydım şimdiye dek tadı ağzımdan çoktan silinmiş olacaktı ama kalorileri hala vücudumda sinsi sinsi dolaşacaktı. iyi ki de yememişim ya :)Valla pizzayada kırmızı kart gösterdiysen oldun sen
Bende uzun zamandır canım istiyor diye ay başında kendim yaparım pizza diye düşünüyordum ama malzemeleri aldıktan sonra ne olduysa dang etti ve yapmaktan son anda vazgeçtimiyikide vazgeçmişim çünkü ben emin ol bir lokmayla kalmazdım
Kesin dayanamaz en azından 2 dilim yerdim eee tabi yapmışken bol kepçe yapar ertesi günde ziyan olmasın hesabı bir 2 dilim yerdimondan sonra oturup bir güzel ağlardım ben bu ay niye kilo veremedim diye ama şükür uymadım şeytana en azında şimdilik
mutlu benim arabamda aveo ama otomatik değil, ben kullanıyorumda kısa mesafede çünkü üşengeçliğimden gidip emniyette sıra beklemediğim için ehliyetime kavuşamadım inşallah mayıs gibi gidip alıcam, birde tam kilo verme zamanım diye almıyorum aslında, çünkü kendimi biliyorum kısa mesafeye bile araba kullanmayı seviyorum diye arabayla giderim, şimdi babam anahtarı vermiyor ehliyet yok diye iyi oluyorEvt otomatik benzinli aveo ben memnunumsimdilik Cok da anlamam ama
hoşgeldin aramızamerhaba kızlar bende katıldım aranıza ama mesajlarınızı okudum 90nı inmişsiniz siz çoktan nasıl başardınız ya artık zayıf olmak istiyorumm 90 kiloyum boy 178 20 kılo fazlalıgım var inşallah işe yarar bu sefer yeni düşük yaptım kafamı bununla dağıtıyım bari:)
dr git fıstıkım, sakın atlama...slm kızlar yediklerimi yazayım
sabah 1 krep 1 kaşık lane peyniri sürdüm içine 1 yeşil çay
arada 2 galeta
öğlen 1 tabak çorba en kırmızısından mercimek 1 dlm en esmerinden ekmek 3 kaşık en beyazından yoğurt
arada yeşil çay
1 avuç leblebi
akşam 1 tabak tavuk göğüs patates bezelye havuç 1 kaşık zeytin yağ ile pişirilmiş yemek
salata yağsız tuzsuz
sabah 1 mil lasly
akşam 5 mil lasly öldüm valla ne zormuş 5 mili
şimdi persim çıktı çayımı yudumluyorummmmmmmmmmm
Afıyet olsun canım. Kekle kahve ıkılısını sevdım. Yoksa havuclu cevizli tarçınlı mı:)))) Onu cok severım de. Benım 2 hafta tatlım yok. 1 ayda yağdan sadece 1 kg vermiş gözüküyorum. Adet döneminden dolayı dikkate alma dedi kadın ama gene de canım sıkıldı. Her hafta 1 tatlı hakkım vardı o yok malesef((
merhaba kızlar bende katıldım aranıza ama mesajlarınızı okudum 90nı inmişsiniz siz çoktan nasıl başardınız ya artık zayıf olmak istiyorumm 90 kiloyum boy 178 20 kılo fazlalıgım var inşallah işe yarar bu sefer yeni düşük yaptım kafamı bununla dağıtıyım bari:)
bu arada kendimden bahsedeyim bende; Ankarada oturuyorum. 34 yaşındayım sanırsam. 6 aylık bir bebiş annesiyim. işsiz bir doktorum. yani şu aralar ev hanımıyım :) tocaman bir popişim var. bana bu fırsatı veren sevgili kardeşime teşekkür ederim. önemli olan katılmaktı :)
iyi geceler kızlar,
menü,
sabah
2 dilim k.light ekmekle peynirli tost, 1 domates.
öğlen
enginarlı tavuk yahni, çeşitli minik ekmekler(dışarda yedik böyle 2 lokmalık ekmekler vardı onlardan yedim3-4 tane)
çikolatalı dondurmalı parfe bir kaç tatlı kaşığı
ara
portakallı yoğurt(bir portakalı doğrayıp ustune yoğurt döküp yiyorum.
1 avuç fındık
akşam et kavurdum yağsız tavada salata 1 dilim kepek ligt. (çok başarısız bir yemek girişimi daha) 1 bardak ayran
2 form ççay 1 b.bardak yeşil çay . 2 litre su...
Yena
Sorma bebeemm.. Berbatim, kimse durmuo etrafimda cil yavrusu gibi kacisiyolar...demin oglan ceviz dokmus yere, esim de ona kisik sesle diyor ki : gel oglum toplayalim bunlari annemz kizmasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?