Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla pizzayada kırmızı kart gösterdiysen oldun sen
Bende uzun zamandır canım istiyor diye ay başında kendim yaparım pizza diye düşünüyordum ama malzemeleri aldıktan sonra ne olduysa dang etti ve yapmaktan son anda vazgeçtim iyikide vazgeçmişim çünkü ben emin ol bir lokmayla kalmazdım
Kesin dayanamaz en azından 2 dilim yerdim eee tabi yapmışken bol kepçe yapar ertesi günde ziyan olmasın hesabı bir 2 dilim yerdim ondan sonra oturup bir güzel ağlardım ben bu ay niye kilo veremedim diye ama şükür uymadım şeytana en azında şimdilik

canım sakın bu konuyu gözardı etme. hemen cildiye uzmanına görünmen lazım bence. açık tenliysen vücudundaki benleri düzenli takip etmen gerek. umarım ciddi birşey değildir.

gerçekten çoook doğru bir karikatür teşekkürler canımmm

kızzllaaar sabaha kızıma kavuşuyorum inş.dua edin bana kolay bi ameliyat olsun.ilk fırsatta resmini eklemeye çalışcam eve geldiğimde.sizi seviyorum:)

canım hayırlı olsun şimdidennn
kelebeğine kavuşuyorusun, Rabbim uzun ömür ve çoook güzel bir baht çizsin o güzel kelebeğine

kocccaaaaman sevgi dolu günaydınlar hepinize
emirimin doğum günü bugün o yüzden ayrı mutluyum
allahım ona uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah
tüm meleklerimizi korusun
hepinizi seviyorum

ayşecciiimmm, emirin doğum günü kutlu olsun daha nice senelere huzurla sağlıkla mutlulukla ve büyük başarılarla arkadaşımi aynı zamanda seninde doğum günün kutlu olsun

Hayırlı aksamlar kizlarrr
yediklerim
sabak 50gr çavdar ekmeği
1fincan kahve Stevyayla
5dilim ligt peynir. Abo baya kalorisi varmış
ara
1elma
1armut
1caybardagi soya sütü
öğlen
2patlicandan salata
100gr tavuk
ara
1elmayı 2kasık yulafla 200gr yogurtla 6bademlekarıştırıp yedim
akşam
5hurma
tonbalikli salata. Hepsini bitirmedim daha yiyecektim ama dünkü aldığımız bahçe oyuncagini kurduk saate baktigimda 6.30tu yiyemedim

3Fincan yeşil çay.1fincan kahve. 3Litre şu
spor yokkk

kızımın kaydırgacina sigdim ve kaydimm oleyyy. Salincaginada sigiyom artık kızımla bahcede oynariz

karnım aç 1bardak tarcinli soya sütü iccem
çok yorulmusum ya spor yapsam bu ka yorulmazdim

Son düzenleme:
günaydın elıff arkadasım canın bırseye sıkma bebegım ne bunalımıı
gezmeye mı gıdıyorsunnn ohh kolay gelsın

bunalımı atlattım, gezmeye gittim tatlım ya
bende dedim ne bunalı bırak hayat çoook güzel diye, kendime geldim

günaydın tatlım unuturmuyuz hiç
seviyoruz seniiiiiiiiii

teşekkürler ayşecim valla burda olmadığım zamanlar aklım burda kalıyor kızlar ne kaynatıyorlar diye, bense sizleriii seviiyyooorruummm

aynurcum canım yazdıklarında çok haklısın önemli olan arkadan sevdiğin ve yanında olan adamın durması, ama aşkımın bir sözü var arkadan değil yanındayım diye, en mutlu eden şey o zaten, onun yanımda olduğunu biliyorum ve artık düşünmüyorum. umarım Rabbim bize de güzel ve huzurlu bir evlilik verirr

tekrar hoşgeldin aramıza gazme, bende elif 27 yaşındayım ankaradayım, kpss ye hazırlanan memur kafilesi içerisindeyim

aaaah ah, yemedim ama sen bana sor içimde kopan fırtınaları, çok severim pizzayı ben. ama yemiş olsaydım şimdiye dek tadı ağzımdan çoktan silinmiş olacaktı ama kalorileri hala vücudumda sinsi sinsi dolaşacaktı. iyi ki de yememişim ya :)

Evt otomatik benzinli aveo ben memnunumsimdilik Cok da anlamam ama
mutlu benim arabamda aveo ama otomatik değil, ben kullanıyorumda kısa mesafede çünkü üşengeçliğimden gidip emniyette sıra beklemediğim için ehliyetime kavuşamadım inşallah mayıs gibi gidip alıcam, birde tam kilo verme zamanım diye almıyorum aslında, çünkü kendimi biliyorum kısa mesafeye bile araba kullanmayı seviyorum diye arabayla giderim, şimdi babam anahtarı vermiyor ehliyet yok diye iyi oluyor

hoşgeldin aramıza
umarım sende bu zor ve çetin yolda başarılı olursun

bu arada kendimden bahsedeyim bende; Ankarada oturuyorum. 34 yaşındayım sanırsam. 6 aylık bir bebiş annesiyim. işsiz bir doktorum. yani şu aralar ev hanımıyım :) tocaman bir popişim var. bana bu fırsatı veren sevgili kardeşime teşekkür ederim. önemli olan katılmaktı :)

eveeettt, geçmişi okudum alıntılarımı yazdım
dünki bunalımımda yanımda olan destek olan tüm arkadaşlarıma kucak dolusu teşekkürler ve sevgilerimi iletiyorum, iyi ki varsınızz
inanılmaz yorgunum ve daha kpss ye çalışmam boşlamamam gerekiyor, ama bunun tam tersi çok verimli bir gün geçirdim
hemen menümü yazayım

sabah kahvaltısı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim uno denge light ekmek, 3 bardak şekersiz çay, yağsız beyaz peynir, domates salatalık ve yeşillik
ara öğün: şekersiz türk kahvesi
öğle yemeği: döner+ayran (ekmeksiz) + yağsız salata
ara öğün: 1 çatal bisküvili pasta (çok yorgun gelmiştim, resmen şeker ihtiyacı duydum)
akşam: ıspanak kavurma+5 zeytin+yağsız beyaz peynir (1-2 çatal falan ancak)
ara öğün: ince 1 dilim ananas

veeee 2.5 saat yürüyüşşşşşşş

yarın diyetisyen görüşmem var umarım azda olsa vermişimdir geçen hafta kaçırdıklarımdan sonra geçen perşembeden beri toparlamama bakarsak, ve reglimde bitiyor, ve sporlarımda tam 1 kilo vermişsem bile razıyımm

slm kızlar yediklerimi yazayım
sabah 1 krep 1 kaşık lane peyniri sürdüm içine 1 yeşil çay

arada 2 galeta

öğlen 1 tabak çorba en kırmızısından mercimek 1 dlm en esmerinden ekmek 3 kaşık en beyazından yoğurt

arada yeşil çay
1 avuç leblebi

akşam 1 tabak tavuk göğüs patates bezelye havuç 1 kaşık zeytin yağ ile pişirilmiş yemek
salata yağsız tuzsuz

sabah 1 mil lasly

akşam 5 mil lasly öldüm valla ne zormuş 5 mili

şimdi persim çıktı çayımı yudumluyorummmmmmmmmmm

dr git fıstıkım, sakın atlama...

Bende çok severim.:) browni daha makbula geçerde neysee.:)
dediğinden değil kekim , limonlu uyduruk bişey yaptım dün geç vakit. ama leziz bişey oldu..

Hoşgeldin..

Son düzenleme:
LEah çığım hoşgeldin..Nasıl hissediyorsun kendini.:)
Hala kavgacımısın.? :)

Bugün parkta kendi yaşıtı bir kızla park kavgası yaptı barış.:))
Çok komiklerdi.:) bu park bizim kavgası..:)

Neyse bir şekilde huzur sağlandı gittiler onlar .annesi ağlata ağlata götürdü hiiç gitmek istemiyordu çünkü...
Onlar gittikten sonra yanıma geldi oğlum ..annne ne şapşal kız demi dedi.:))

Bu sıralar çok söylüyor bunu..caillou leo ile birlikte kelmentayn a söylüyor ordan kaptı..
Uyardım ben ama bakalım unutacakmı..bir yandan çok hoşuma gitti kıs kıs güldüm çaktırmadan ama doğru değil tabii alışkanlık edinmesin...
Babasıyla top oynarkende eşek dedi..Te allam ya..:))

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar,
menü,
sabah
2 dilim k.light ekmekle peynirli tost, 1 domates.

öğlen
enginarlı tavuk yahni, çeşitli minik ekmekler(dışarda yedik böyle 2 lokmalık ekmekler vardı onlardan yedim3-4 tane)
çikolatalı dondurmalı parfe bir kaç tatlı kaşığı

ara
portakallı yoğurt(bir portakalı doğrayıp ustune yoğurt döküp yiyorum.

1 avuç fındık

akşam et kavurdum yağsız tavada salata 1 dilim kepek ligt. (çok başarısız bir yemek girişimi daha) 1 bardak ayran

2 form ççay 1 b.bardak yeşil çay . 2 litre su...

Son düzenleme:
Yena

Sorma bebeemm.. Berbatim, kimse durmuo etrafimda cil yavrusu gibi kacisiyolar...demin oglan ceviz dokmus yere, esim de ona kisik sesle diyor ki : gel oglum toplayalim bunlari annemz kizmasin...

Anaaa işsizde olsa artık topiğimizin bir doktoru var
Maşallah bizim topikte bir sürü öğretmen ve mühendisten sonra meslek yelpazesi genişliyor ne güzel
Bende diplomalı evhanımı olarak totoşları ufaltma yolunda inşallah bu yelpazenin minnak bir bölümünde yer alırım

Öğlen yemeğin çok güzel bişeye benziyor öylemiydi.?
Enginarı ve tavuğu çok severim..
Afiyet olsun..

Yena

Sorma bebeemm.. Berbatim, kimse durmuo etrafimda cil yavrusu gibi kacisiyolar...demin oglan ceviz dokmus yere, esim de ona kisik sesle diyor ki : gel oglum toplayalim bunlari annemz kizmasin...

Canım geçer bu günler..Yaz geliyor çocuklar hastalanmaz artık..
Birde diyetisyenine başlayıp kilo verince çok rahatlarsın..

Mutlu, senin yesil denemsini okudugumda ilk dedigim, o kadar maydonoz kokusundan, aciliktan yenmez idi. Netekim yiyememissin. Yesillikleri yemek olarak yemek istiyorsan, mesela, pazi, ispanak gibi seyleri, icine kucuk bir havuc rendele ve bol sogan koy. Tadindaki metalik ve acilik gider.. Bir de maydonozu asla pisirme.. Kofte ve sigara boreine cok az koymak disinda pismisi berbat kokuyor..

Ben de bugun paziyi kavurdum, icine havuc rendeledim, 2 ceviz ufalayip sarimsakli yogurt koydum. Kebapcilarda meze olarak veriyorlar. Uzerine pul biberli yag yakarsan tam super olur ama o da eksik olsun..

45 dakika da yurudum baktım yena ben yuruyeceğim yazmış aaaa benim bneyim eksik dedim attım paşayı arabaya yurudum ama çok zorlandım benim danayı itmek baya zor olmaya başlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…