Anaaa işsizde olsa artık topiğimizin bir doktoru var
Maşallah bizim topikte bir sürü öğretmen ve mühendisten sonra meslek yelpazesi genişliyor ne güzel
Bende diplomalı evhanımı olarak totoşları ufaltma yolunda inşallah bu yelpazenin minnak bir bölümünde yer alırım
dr git fıstıkım, sakın atlama...
45 dakika da yurudum baktım yena ben yuruyeceğim yazmış aaaa benim bneyim eksik dedim attım paşayı arabaya yurudum ama çok zorlandım benim danayı itmek baya zor olmaya başlamış.
Mutlu, senin yesil denemsini okudugumda ilk dedigim, o kadar maydonoz kokusundan, aciliktan yenmez idi. Netekim yiyememissin. Yesillikleri yemek olarak yemek istiyorsan, mesela, pazi, ispanak gibi seyleri, icine kucuk bir havuc rendele ve bol sogan koy. Tadindaki metalik ve acilik gider.. Bir de maydonozu asla pisirme.. Kofte ve sigara boreine cok az koymak disinda pismisi berbat kokuyor..
Ben de bugun paziyi kavurdum, icine havuc rendeledim, 2 ceviz ufalayip sarimsakli yogurt koydum. Kebapcilarda meze olarak veriyorlar. Uzerine pul biberli yag yakarsan tam super olur ama o da eksik olsun..
Mutlu, senin yesil denemsini okudugumda ilk dedigim, o kadar maydonoz kokusundan, aciliktan yenmez idi. Netekim yiyememissin. Yesillikleri yemek olarak yemek istiyorsan, mesela, pazi, ispanak gibi seyleri, icine kucuk bir havuc rendele ve bol sogan koy. Tadindaki metalik ve acilik gider.. Bir de maydonozu asla pisirme.. Kofte ve sigara boreine cok az koymak disinda pismisi berbat kokuyor..
Ben de bugun paziyi kavurdum, icine havuc rendeledim, 2 ceviz ufalayip sarimsakli yogurt koydum. Kebapcilarda meze olarak veriyorlar. Uzerine pul biberli yag yakarsan tam super olur ama o da eksik olsun..
gitcem de batıya gidince malesef dr yok burda yaza inşallah
Anaaa işsizde olsa artık topiğimizin bir doktoru var
Maşallah bizim topikte bir sürü öğretmen ve mühendisten sonra meslek yelpazesi genişliyor ne güzel
Bende diplomalı evhanımı olarak totoşları ufaltma yolunda inşallah bu yelpazenin minnak bir bölümünde yer alırım
Çoğumuz diplomalı ev hanımıyız.
İyimi kötümü bilemedim..:26:
KEşke kariyerde yaparım çocukta yaparım deyimi gerçek olsaydı...
evet keşkeÇoğumuz diplomalı ev hanımıyız.
Çoğumuz diplomalı ev hanımıyız.
bu arada kendimden bahsedeyim bende; Ankarada oturuyorum. 34 yaşındayım sanırsam. 6 aylık bir bebiş annesiyim. işsiz bir doktorum. yani şu aralar ev hanımıyım :) tocaman bir popişim var. bana bu fırsatı veren sevgili kardeşime teşekkür ederim. önemli olan katılmaktı :)
Bende çok kızıyorum bazen kendime :26:
Sen git senelerce oku ondan sonra sırf eşimle aman evliliğim etkilenmesin diye çalışma.
Evlenince çalışırım diye şart koşmuştum eşimde sağ olsun yinede o zaman tamam tabiki okadar iktisat okudun demişti ama evlendikten sonra neymiş evliliğimizin tadını çıkaralım nasılsa 6 ay sonra çalışırmışımuyanık ancak hamile kalınca izin verdi o zamanda beni kim ne yapsın
Sonra aman kız biraz büyüsün, yok anaokuluna başlasın falan derken iyice evkuşu olduk çıktık :26:
Şimdi git çalış diyor tabi ama biliyorki anası ufaklığa bakmayı zaten kabul etmez birde kendi meslek dalımda bir işe başvursam tecrübesi olmayan birini almazlar. Tabi birde evde kaç senedir otur otur ancak evin iktisatını hallederimMuasebe eğitimide görmüştüm hesapta ama inan şu an çoğunu hatırlamıyorum bile
Neyse herşeyin hayırlısı diyorum kim bilir belki ilerde bende cafe hayalimi gerçekleştirebilirimyada Rabbim başka güzelliklerle karşılaştırır.
Bende çok kızıyorum bazen kendime :26:
Sen git senelerce oku ondan sonra sırf eşimle aman evliliğim etkilenmesin diye çalışma.
Evlenince çalışırım diye şart koşmuştum eşimde sağ olsun yinede o zaman tamam tabiki okadar iktisat okudun demişti ama evlendikten sonra neymiş evliliğimizin tadını çıkaralım nasılsa 6 ay sonra çalışırmışımuyanık ancak hamile kalınca izin verdi o zamanda beni kim ne yapsın
Sonra aman kız biraz büyüsün, yok anaokuluna başlasın falan derken iyice evkuşu olduk çıktık :26:
Şimdi git çalış diyor tabi ama biliyorki anası ufaklığa bakmayı zaten kabul etmez birde kendi meslek dalımda bir işe başvursam tecrübesi olmayan birini almazlar. Tabi birde evde kaç senedir otur otur ancak evin iktisatını hallederimMuasebe eğitimide görmüştüm hesapta ama inan şu an çoğunu hatırlamıyorum bile
Neyse herşeyin hayırlısı diyorum kim bilir belki ilerde bende cafe hayalimi gerçekleştirebilirimyada Rabbim başka güzelliklerle karşılaştırır.
merhaba kızlar birkaç gündür giremedim ,2-3 gündür bebeğimin çok ateşi vardı ,gecemiz gündüzümüz karıştı doğal olarak zamanım olmadı malesef buraya girmeye. dün toplantı vardı milli eğitim müdürü geldi 4 te başladı 6,5ta bitti tabi benim ilçeden eve gelmem 7,5 -8'i buldusonra oğluşumun ablaları geldi onlarlada bayağı oturduk 12de yattım ve ancak şimdi zaman bulabildim ...
maşallah bayağı sayfa birikmiş ama okumaya zamanım yok malesef
biz yarın nasipse ankara'ya geçiyoruz cuma eşimin semineri var bizde fırsat tatili yapalım dedik :))))
YENAAAAA bu arada kilomu bu hafta 400 gram indirirsen sevinirim şimdilik bu kadar belki daha veririm ama bilemiyorum tabi :) 69.5 olduuuuuuuuuuuuuuum :)))
3-5 güne regl olurum nasıl şiş her yanım yakarnımda ağrıyor zaten
neyse fıstıklar sizleri çoooook seviyorum ve kocamannnn öpüyorumgörüşmek üzere
ankara nüfusumuz artıyor ne güzel hoşgeldin tekrar canım aramıza
katıldıktan sonrası kolay zaten verirsin kiloları kolayca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?