Sende tersini isterdin değilmi.?sürekli yanında olan seninle ilgilenen bir anne isterdin..
birde şu var bu şekilde büyümen seni hayata karşı 1-0 önde gitmene neden olmuştur..Çok daha güçlü ve tecrübelisindir diğerlerine göre..
gulmacığım sende üreten bir annesin işte ne güzel...
Örgü örüp para kazanıyorsun..Tebrik ederim seni..
arada yaptıklarının fotosunu eklesende bizde görsek..
hoşgeldin istediğin kiloya ulaşırsın inşallah
teşekkür ederim yena :)acıkcası benimde destege ihtiyacım var burda neler yapmamız gerekiyor ?
mecburum hem saglıgım için hemde ekimde yakın arkadasımın dugunu var inan bu kadar kilo aldgımı bilseydim cok önce baslardım
mecburum hem saglıgım için hemde ekimde yakın arkadasımın dugunu var inan bu kadar kilo aldgımı bilseydim cok önce baslardım
neoldu yavrusum neden sıkıldın...ayy nasıl sıkldım nasıl bir bilsenizzzzz:44::44::44::44::44:
ayy nasıl sıkldım nasıl bir bilsenizzzzz:44::44::44::44::44:
yaptırdım zaten orda arkadasım dedi inanamıyorum bu kadar kiloya nasıl böle saglıklısın dedi(ben her 6 ayda bir testyaptırırım ) ben dedim noluyo sonra acı gercekle karsılastımdiyetisyene gittinmi daha önce tahlil vb.
Çoğumuzun diyetisyen tecrübesi var...
beslenme konusunda hepimiz evin durumuna,damak zevkimize göre takılıyoruz..sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz ve yürüyoruz..
çok teşekkür ederim allah razı olsun hayırlısı buymuş var bundada bi hayır diyoruz. hamile kalınca kilolu kalmaktan cok korkuyodum zaten henüz hiç bebegım yok bu sefer kararlıyım vericem inşallah daha sağlıklı gebelik olur en azından:)ortam çok güzel evde tek basına gaza gelemiyosun bir iki hafta sürüyo tekrar başa dönüyorum gunda bir defa burayı ziyaret etsem baya etkılencem gibi ,nşllh:)
bu arada kendimden bahsedeyim bende; Ankarada oturuyorum. 34 yaşındayım sanırsam. 6 aylık bir bebiş annesiyim. işsiz bir doktorum. yani şu aralar ev hanımıyım :) tocaman bir popişim var. bana bu fırsatı veren sevgili kardeşime teşekkür ederim. önemli olan katılmaktı :)
herkese merhaba
bende bugun basladım dun tartıya cıkıp kilomu görünce sok olmanın etkisiyle
umarım verebilirim :)
tartı manyağı oldum arkedeşler durup durup çıkıyorum. ama çoook sinir oluyorum 15 gundur bir inemedim 91 altına şaka gibi offfffff... bunca yuruyuş 1500 kaloriyi geçmez dietim de . o kadar su o kadar ıvır zıvır iç. 15 günde 1gr vereme....
Bak şimdi gidiyordum merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?