Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yediklerimi yazayım bakalımm neler ettim
sabah: 1 bardak ılık su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek çavdar olanından
biraz peynir yeşil biber çay
öğlen : 2 tatlı kaşığı pilav
4 kaşık haşlanmış didilmiş tavuk eti
4 kaşık yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 4kaşık kuru fasulye
(annemde bulgur pilavı yapmış) 2 kaşık da ondan yedim
gece de : çay 2 bisküvi
3 litre su 45 dk yürüyüşüm var bugün

Çocuk özlem olarak düşününce evet Annem hep evde olsun isterdim ama ilçede oturdugumuz için annemi özlediğimde görmek zor olmuyodu. Hatta ilkokula basladıgımda okuldan sonra annemin yanına hastaneye gider hemşire odasında televizyon izlerdim. Öğlen yemeğinide hastanede yerdim. Hala o hastane kokusu burnumda. Zor bi çocukluk geçirdim aslında ama Hayata karşı 1-0 önde olma durumu doğru.

teşekkür ederim yena :)acıkcası benimde destege ihtiyacım var burda neler yapmamız gerekiyor ?

diyetisyene gittinmi daha önce tahlil vb.
Çoğumuzun diyetisyen tecrübesi var...
beslenme konusunda hepimiz evin durumuna,damak zevkimize göre takılıyoruz..sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz ve yürüyoruz..

Son düzenleme:
mecburum hem saglıgım için hemde ekimde yakın arkadasımın dugunu var inan bu kadar kilo aldgımı bilseydim cok önce baslardım

Ben de 3.5 sene önce bu kilolardaydım. Size şunu söylemeliyimki yolunuz uzun. En azında 1 seneyi gözden cıkarmek gerekiyor. Kilo vermek için acele edip sakın açlık diyetleri yapmayın. Sağlıklı beslenmeyi öğrenmek ve hayatımıza yerleştirmemiz gerekiyor yoksa kiloları geri almak kaçınılmaz olur

Ekime kadar 20 kg vermiş olursunuz. Herkes hayran kalır size

mecburum hem saglıgım için hemde ekimde yakın arkadasımın dugunu var inan bu kadar kilo aldgımı bilseydim cok önce baslardım

ben geçen sene 1 nisan da 108 kg ile başlamıştım . eylülde 86 ya düştum ama işte yeme bozukluğu değişmeden olmuyor kış 96 kadar çıktım. tekrar debekleniyorum şimdi.

tartı manyağı oldum arkedeşler durup durup çıkıyorum. ama çoook sinir oluyorum 15 gundur bir inemedim 91 altına şaka gibi offfffff... bunca yuruyuş 1500 kaloriyi geçmez dietim de . o kadar su o kadar ıvır zıvır iç. 15 günde 1gr vereme....

Ben çok acıktım yaaa aklım artan pilavda..

Büyük bir bardak su içip yatayım ben uykumda var..

İyi geceler,tatlı rüyalar..

ben de yazayım özgeçmişimi adım semiran 37 yaşımdayım hala ama hala bekarım anasınıfı öğretmeniyim samsunda çalışıyorum tayinim çıktı köyden merkez okula indim gamze bana da teyze diyebilir sanırım galiba bana kalrsa dimi ay sıkıldım ne yazacağımı bilemiyorum iyi mi hiç değişik bişi yok hayatımda oyyy

yaptırdım zaten orda arkadasım dedi inanamıyorum bu kadar kiloya nasıl böle saglıklısın dedi(ben her 6 ayda bir testyaptırırım ) ben dedim noluyo sonra acı gercekle karsılastım benim kilom sırf yemekten özellikle gece yenen ekmek aralarından
burda ne yedigimizimi paylasıyoruz ?evet evde yemek yiyen baskaları olunca cok zor oluyo bide cevremedekiler vermezsin deyince cok zor

evet canım bende burdan eksik kalınca , kendimi eksik hissediyorum , motive için doğru yerdesin , herşey güzel olaaccaakk inşalllah :129::129::129:

waawww doktorumuzda oldu , hadi bakalım , daha artık sırtımız yere gelmez
buarada adını yazmamışın canım

herkese merhaba
bende bugun basladım dun tartıya cıkıp kilomu görünce sok olmanın etkisiyle
umarım verebilirim :)

merhabbbaaa , o tartıya çıkıpta şok yaşamasak bişeyler kafamıza dank etmiyordu sanırım , hadi bakalım kolay gelsin canım

akşamları tartılma canım sakın. Sabah wc den cıktıktan 5 dakka sonra tartıl. Ben de cok bunalıyorum kılo veremeyince ama moral bozmak yok. Bir bakacaksın gitmiş 2 kilo birden olamazmı:)

Bak şimdi gidiyordum merak ettim..

bişi yok anam ole işte sıkı can iyidir tez çıkmaz hesabı değişik bişi yok yazacak hasta falan değilim çoluk çocuk yok evde değişik bişi yok koca yok kavga edek hep aynı boleee yat kalk

Son düzenleme:
Ayyy ne oldu biliyormusunuz..KApı çaldı bir heyecan ve yürek hoplamasıyla kimo dedik megafondan. polis dedi dışardaki ses.

Sonrada kusura bakmayın 3. kata bakmaya geldik dedi.. olay var heralde çok merak ettim şimdi...:18:

daire numaramız 1 diye görevli zannediyorlar heralde gelen geçen bize basıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…