semoşum yaz okuyacam ama yatağa doğru geçicem.
herkese iyi geceler.
Ben çok acıktım yaaa aklım artan pilavda..
Büyük bir bardak su içip yatayım ben uykumda var..
İyi geceler,tatlı rüyalar..
Ayyy ne oldu biliyormusunuz..KApı çaldı bir heyecan ve yürek hoplamasıyla kimo dedik megafondan. polis dedi dışardaki ses.
Sonrada kusura bakmayın 3. kata bakmaya geldik dedi.. olay var heralde çok merak ettim şimdi...:18:
daire numaramız 1 diye görevli zannediyorlar heralde gelen geçen bize basıyor..
bişi yok anam ole işte sıkı can iyidir tez çıkmaz hesabı değişik bişi yok yazacak hasta falan değilim çoluk çocuk yok evde değişik bişi yok koca yok kavga edek hep aynı boleee yat kalk
ben geçen sene 1 nisan da 108 kg ile başlamıştım . eylülde 86 ya düştum ama işte yeme bozukluğu değişmeden olmuyor kış 96 kadar çıktım. tekrar debekleniyorum şimdi.
bişi yok anam ole işte sıkı can iyidir tez çıkmaz hesabı değişik bişi yok yazacak hasta falan değilim çoluk çocuk yok evde değişik bişi yok koca yok kavga edek hep aynı boleee yat kalk
hemen geliyorum heyecan var sizin aapartmanda hahahahhaha
ooff kızlar bi ton yazılı kağıdı okudum , kafam 1000000000000 oldu:111::111::111::111::111::84::84::84::84:
kesinlikle yasam tarzımı degiştirmem lazım gece yemeklerini yemesem bu halde olmazdım zaten inşallah beraber basaracaz:)
iyiki de anasınıfçı olmuşum diyorum siz bole yazılı okurken ya ne ssıkıcı oku oku aynı şeyleri
Ya düşündüm de bizde de pilav olsa aklım pilavda kalırdı. Aslında az yapsanız pilavı hiç artmayacak şekilde:)) Ne bileyim madem dayanamıyoruz göz önünde bulundurmamak lazım işte( Ben de soda içiyorum ama karnım zil çalıyo
tşk ederim cnm sen de çok iyisin yenacım bacım amin diyelim ne bilim sıkıldım işte rutinhuzur var işte evinde ne güzel..
semirancığım sen çok iyi bir insansın allah gönlüne göre versin,herşey gönlünce olsun canım..
Güzel mutlu bir beraberliğin olur inşallah..
evet hg niz aramıza yaşam tarzı malum uyduk uyduk o bizi uydurmaya zorluyor maalesef ama olsun birlikte becereceğiz öğreniyoruzzkesinlikle yasam tarzımı degiştirmem lazım gece yemeklerini yemesem bu halde olmazdım zaten inşallah beraber basaracaz:)
yok be özlem ole de olmuyor işte arada değişiklik lazım rutin herşey ne olacağını biliyorsun olmuyor adrenalin arada iyi oluyor bişi yok ki ben de adrenalin olsunÖzgürlük gibisi var mı bee:)) Koca yok dert yok, çocuk yok tasa yok.
evet Semirancıım yaa, valla oku oku bitmiyo , anasınıfçımı olsaydım bende acep
Özlemcim ben şu minik teflon tava tencereler varya oyuncak gibi , onlardan aldım , pilav yaparken 2 kaşık yapıyorum geneldede bulgur yapıyorum , eşimle birlikte yiyoruz
evet Semirancıım yaa, valla oku oku bitmiyo , anasınıfçımı olsaydım bende acep
Özlemcim ben şu minik teflon tava tencereler varya oyuncak gibi , onlardan aldım , pilav yaparken 2 kaşık yapıyorum geneldede bulgur yapıyorum , eşimle birlikte yiyoruz
tşk ederim cnm sen de çok iyisin yenacım bacım amin diyelim ne bilim sıkıldım işte rutin
evet hg niz aramıza yaşam tarzı malum uyduk uyduk o bizi uydurmaya zorluyor maalesef ama olsun birlikte becereceğiz öğreniyoruzz
yok be özlem ole de olmuyor işte arada değişiklik lazım rutin herşey ne olacağını biliyorsun olmuyor adrenalin arada iyi oluyor bişi yok ki ben de adrenalin olsun
buyur gel hayatım bizim bölüm açık sınıfçılarıda kabul eddiyoruz biliyorsundr sertifiika alan aanasınıfçılık yapabiliyorrr
hoşbulduk ne sacma sertifika al üniye gerek yok sonra git ana sınıfı ögretmeni olbuyur gel hayatım bizim bölüm açık sınıfçılarıda kabul eddiyoruz biliyorsundr sertifiika alan aanasınıfçılık yapabiliyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?