Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

özlemcim geçmiş olsunnn

[Bgulmacım zararın neresinden dönersen kar diyoruz biliyorsun
koşarak uzaklaş kaçamaklardan, kendinide harap etme sonuçta hepimizin kırılma noktaları var
önemli olan tekrar ivme kazanmak ][/B]

herkese merhaba
bende bugun basladım dun tartıya cıkıp kilomu görünce sok olmanın etkisiyle
umarım verebilirim :)
hoşgeldin umarım azmin bol vereceğin kilolarında çok olur

canım topik arkadaşlarım iyi gecelerr
yarın şimdiden çok güzel bir gün olsun hepimiz için
sabah erkenden diyetisyende alıcam soluğu 9 da randevum var
ama ancak öğleden sonra aranızda olucam
öperim hepinizi iyi gecelerrr hepinizeeee

buyur gel hayatım bizim bölüm açık sınıfçılarıda kabul eddiyoruz biliyorsundr sertifiika alan aanasınıfçılık yapabiliyorrr

Elifiimmm özledmmmm bebişimmmm

aaaa yeni yeni arkadaşlar var yada ben görmedim herkese iyi geceler hanımlar nasılsınız :126:

aynurcummm bende özledim tatlım yaaa
işlerim var kursa başlamadan hallediyim diye sürekli dışarıdayım
yarından sonra nefes alıcam inşallah soınra tam gaz dershaneyee gitmek

Allah kolaylık versin yavrukuşumm , kpss korksun senden

fıstıklarr ben kaçtımmm , öpüyorum herkesei

iyi gecelerrr

Gunaydin 91.5 laneti adli filmi cekicem yakinda ne sacma bir durum bu yaaaaa. Offff daraldim

günaydın mutlucum o lanetin 81 li olanı da bende var 6 aydır uğraşıyorum kurtulmaktan sen pes etme devam et senin benim kadar uzun sürmez gider kabusun regl durumunu hesaba kat mutlaka haftaya kesin 8li rakamlara inersin canım

Mutlucugum gunaydin,

Adetin yakin mi ? Bir de bahar siskinligi olabiri bana dun diyetisyen dedi, yaz galsin aniden 1-2 kilo gider diye.. Oyleymis yani..

Ozka seni cok sevdim yazdiklarini okuyunca arkadasim. Benzerlikler var cocuklugumuzda, gozlerim doldu.. Bana da anneannem bakti. O zaman unutkan diyorduk ama simdi biliyorum ki alzheimer imis anneannem. Trajikomik olaylarimiz var bisuru onunla..

Kucuk oglum cok hasta. Butun gece astim krizi gibi oksurdu. Pulverize ventolilin ve pulmicort yaptik. Birazdan dra gidicem. Uykusuzluk ve yorgunluktan oluyorum....

Bugun bir de konservatuar gunu.. Yorgunum....

günaydınlar herkese
umarım keyifler yerindedir
ben acayip uykusuzum emir saolsun 4:20de uyandı ve uyumadı tekrar 3 saatlik uyku ile duruyorum

günaydın kızlar birazdan diyetisyene gitmek için çıkıcam
bakalım ben hangi rakamın lanetini yazıcam
umarım kilo vermişimdirrr

Gunaydin 91.5 laneti adli filmi cekicem yakinda ne sacma bir durum bu yaaaaa. Offff daraldim

Kucuk oglum cok hasta. Butun gece astim krizi gibi oksurdu. Pulverize ventolilin ve pulmicort yaptik. Birazdan dra gidicem. Uykusuzluk ve yorgunluktan oluyorum....

Bugun bir de konservatuar gunu.. Yorgunum....

geçmiş olsun beyzaa

günaydınlar herkese
umarım keyifler yerindedir
ben acayip uykusuzum emir saolsun 4:20de uyandı ve uyumadı tekrar 3 saatlik uyku ile duruyorum
günaydın ayşecim
aynı uykusuzluk bende de var sabaha kadar uyumadım nedenini de bilmiyorum

günaydın kızlar...

leah geçmiş olsun yavruna canım...benimkide aynen çok aşırı öksürüyor(şuanda bile)hatta gece 12de tam yatmak üzereydi öksürürken istifra etmiş babasının üzerine yerlere ,bizim bir ay oldu şurup içmediği için iğne yedi ama geçmedi hala hatta bu sıra çok fazla arttı iki gündür...akşam şurup verelim dedik boğazında tuttu yutmadı inadından.....

anneannem 9 aylülde yatıyor izmirde ,buradaki dr gözünde mercek unutmuş,çok sorunlu bir ameliyatmış,dünde 9 eylülde ameliyat oldu yine çok sorunlu geçmiş ve merceği bir türlü takamamışlar mahvoldu kadın ,çok üzülüyorum...nazda bensiz durmuyor gdemiyorum görmeye onun yanında kalmaya inşallah bir an önce düzelir ,akşamdan beri ağlıyorum sürekli bir göz ameliyatı mahvetti kadını turp gibiydi keşke olmasıydı ameliyat (katarak)...

günayydınn kızlarrrrr

yavrucuklara geçmiş olsun öksürük fena bende öksürdümü kussun diye beklerim en azından balgam çıkıyooo rahatlıyo

sabah kahvaltımı yaptım 1 yumurta 1 kaşık tulum 4 zeytin 1 dlm ekmek 1 salatalık yeşil çay

yatakları evi toparlayım 1 mil lasly yapıcamm

geçmiş olsun gidememek kötü benimde ananaem ayzaymır cok fena son evresi annem çalıştığı için beni o büyüttü ama ben gidemiyorum sesini bile duyamıyorum artık off gurbetten bunun için nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…