merhaba kızlar birkaç gündür giremedim ,2-3 gündür bebeğimin çok ateşi vardı ,gecemiz gündüzümüz karıştı doğal olarak zamanım olmadı malesef buraya girmeye. dün toplantı vardı milli eğitim müdürü geldi 4 te başladı 6,5ta bitti tabi benim ilçeden eve gelmem 7,5 -8'i buldusonra oğluşumun ablaları geldi onlarlada bayağı oturduk 12de yattım ve ancak şimdi zaman bulabildim ...
maşallah bayağı sayfa birikmiş ama okumaya zamanım yok malesef
biz yarın nasipse ankara'ya geçiyoruz cuma eşimin semineri var bizde fırsat tatili yapalım dedik :))))
YENAAAAA bu arada kilomu bu hafta 400 gram indirirsen sevinirim şimdilik bu kadar belki daha veririm ama bilemiyorum tabi :) 69.5 olduuuuuuuuuuuuuuum :)))
3-5 güne regl olurum nasıl şiş her yanım yakarnımda ağrıyor zaten
neyse fıstıklar sizleri çoooook seviyorum ve kocamannnn öpüyorumgörüşmek üzere
iyi gecelerrr
sinirimden agladım az oncee biber dolmanın dıbıne vurdum bugun allah benı bildiği gibi yapsınn
yanında 8-9 tane yaprakda vardı
ekmek falan yemedım ama ufak 5-6 tane dolma yedım ıclernı az koydumm yanında yogurt benım menum bu dıyebılırım utanarak
komsum oglunu sözledi orada 5 bıskıvu yarım lokum yedımm
aksam da 3- tane ciköfte yedımmsuan gercekten cok rahatsız ve pişmanım ama son pişmanlık fayda etmıyor
banda cıkıp 30 dk yuruyecegımm bakalım cocuklar yenı uyudularr
neyse allah rahatlık versınn herkeze
hoşgeldin umarım azmin bol vereceğin kilolarında çok olurherkese merhaba
bende bugun basladım dun tartıya cıkıp kilomu görünce sok olmanın etkisiyle
umarım verebilirim :)
buyur gel hayatım bizim bölüm açık sınıfçılarıda kabul eddiyoruz biliyorsundr sertifiika alan aanasınıfçılık yapabiliyorrr
özlemcim geçmiş olsunnn
[Bgulmacım zararın neresinden dönersen kar diyoruz biliyorsun
koşarak uzaklaş kaçamaklardan, kendinide harap etme sonuçta hepimizin kırılma noktaları var
önemli olan tekrar ivme kazanmak][/B]
hoşgeldin umarım azmin bol vereceğin kilolarında çok olur
yenaaaa bende çok merak ettim yazarsın diye sürekli sayfayı yeniliyorumAyy evet bir yandan dışarıda kulağım.
Meraklı komşu..
aynurcummm bende özledim tatlım yaaaElifiimmm özledmmmm bebişimmmm
aynurcummm bende özledim tatlım yaaa
işlerim var kursa başlamadan hallediyim diye sürekli dışarıdayım
yarından sonra nefes alıcam inşallah soınra tam gaz dershaneyee gitmek
Gunaydin 91.5 laneti adli filmi cekicem yakinda ne sacma bir durum bu yaaaaa. Offff daraldim
Gunaydin 91.5 laneti adli filmi cekicem yakinda ne sacma bir durum bu yaaaaa. Offff daraldim
günaydın mutlucum o lanetin 81 li olanı da bende var 6 aydır uğraşıyorum kurtulmaktan sen pes etme devam et senin benim kadar uzun sürmez gider kabusun regl durumunu hesaba kat mutlaka haftaya kesin 8li rakamlara inersin canım
Kucuk oglum cok hasta. Butun gece astim krizi gibi oksurdu. Pulverize ventolilin ve pulmicort yaptik. Birazdan dra gidicem. Uykusuzluk ve yorgunluktan oluyorum....
Bugun bir de konservatuar gunu.. Yorgunum....
günaydın ayşecimgünaydınlar herkese
umarım keyifler yerindedir
ben acayip uykusuzum emir saolsun 4:20de uyandı ve uyumadı tekrar 3 saatlik uyku ile duruyorum
inşallaahh canım 1 kilo versem bile razıyım o kadar kaçamaklara bozmalara rağmen büyük başarı olucak benim içinelif diyetisyenden güzel haberlerle gelrisin inşallah canım
günaydın kızlar...
leah geçmiş olsun yavruna canım...benimkide aynen çok aşırı öksürüyor(şuanda bile)hatta gece 12de tam yatmak üzereydi öksürürken istifra etmiş babasının üzerine yerlere ,bizim bir ay oldu şurup içmediği için iğne yedi ama geçmedi hala hatta bu sıra çok fazla arttı iki gündür...akşam şurup verelim dedik boğazında tuttu yutmadı inadından.....
anneannem 9 aylülde yatıyor izmirde ,buradaki dr gözünde mercek unutmuş,çok sorunlu bir ameliyatmış,dünde 9 eylülde ameliyat oldu yine çok sorunlu geçmiş ve merceği bir türlü takamamışlar mahvoldu kadın ,çok üzülüyorum...nazda bensiz durmuyor gdemiyorum görmeye onun yanında kalmaya inşallah bir an önce düzelir ,akşamdan beri ağlıyorum sürekli bir göz ameliyatı mahvetti kadını turp gibiydi keşke olmasıydı ameliyat (katarak)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?