Sende tersini isterdin değilmi.?sürekli yanında olan seninle ilgilenen bir anne isterdin..
birde şu var bu şekilde büyümen seni hayata karşı 1-0 önde gitmene neden olmuştur..Çok daha güçlü ve tecrübelisindir diğerlerine göre..
gulmacığım sende üreten bir annesin işte ne güzel...
Örgü örüp para kazanıyorsun..Tebrik ederim seni..
arada yaptıklarının fotosunu eklesende bizde görsek..
Kpss'yle atanamazsam ben de diplomalı ev hanımı olucam((( Hem diplomalı hem de fakir olucam hem de:)) Bizim sektör mesaisi en bollardan. Bi ara evdeki tüm işleri eşim yapıyordu. Yani bu durumda hem çocuk hem iş imkansız. İnsan kendini geliştirmeye devam ettiği sürece ev hanımı olarak görmez kendini bence. Sürekli bişeyler üretmek lazım. Gerçi çocuklardan vakit kalmıyo ama sadece evi ve çocuklarıyla ilgilenen ve kendine vakit ayıramayan ev hanımı bir süre sonra bunalıma giriyor bence. Özellikle de üniversite okumuş, belli bir kültürel birikime sahip biri için kendine bişeyler katamamak çok zor olur. Bir de çocuk büyütmek, evi çekip çevirmek bir matematik işi.
herkese merhaba
bende bugun basladım dun tartıya cıkıp kilomu görünce sok olmanın etkisiyle
umarım verebilirim :)
Cnm geçmiş olsun anneannene ve naza. Bu sene öksürük çok fena ben ve kızım oksuruyoruz çok fenagünaydın kızlar...
leah geçmiş olsun yavruna canım...benimkide aynen çok aşırı öksürüyor(şuanda bile)hatta gece 12de tam yatmak üzereydi öksürürken istifra etmiş babasının üzerine yerlere ,bizim bir ay oldu şurup içmediği için iğne yedi ama geçmedi hala hatta bu sıra çok fazla arttı iki gündür...akşam şurup verelim dedik boğazında tuttu yutmadı inadından.....
anneannem 9 aylülde yatıyor izmirde ,buradaki dr gözünde mercek unutmuş,çok sorunlu bir ameliyatmış,dünde 9 eylülde ameliyat oldu yine çok sorunlu geçmiş ve merceği bir türlü takamamışlar mahvoldu kadın ,çok üzülüyorum...nazda bensiz durmuyor gdemiyorum görmeye onun yanında kalmaya inşallah bir an önce düzelir ,akşamdan beri ağlıyorum sürekli bir göz ameliyatı mahvetti kadını turp gibiydi keşke olmasıydı ameliyat (katarak)...
kızlar günaydın, merak ettim carnivalenin son aktivite tarihine baktım aralık 2011 olarak görünüyo, bunu iyi bir işaret olarak görüyorum ve en yakın zaman da toparlanıp aramıza en azından muhabbet için dönmesini diliyorum, öptüm hepinizi
Cnm hosgeldin. Uzman alanın nedir merak ettimevet bir süre sonra sıkıcı oluyor. ben çok isterdim 200 km uzakta olmayan bir yerde çalışayım ama olmadı. bir aralar işimi severdim. yani çok da sevmezdim ama idare ederdim :) biraz daha büyüsün oğlum da özellerde bakıcam artık. Kpss de başarılar canım bu arada. kardeşim girdi biliyorum zorluğunu. ama azimle başarılmayacak birşey yok.
Ya düşündüm de bizde de pilav olsa aklım pilavda kalırdı. Aslında az yapsanız pilavı hiç artmayacak şekilde:)) Ne bileyim madem dayanamıyoruz göz önünde bulundurmamak lazım işte( Ben de soda içiyorum ama karnım zil çalıyo
Cnm hosgeldin. Uzman alanın nedir merak ettim
Mutlucugum gunaydin,
Adetin yakin mi ? Bir de bahar siskinligi olabiri bana dun diyetisyen dedi, yaz galsin aniden 1-2 kilo gider diye.. Oyleymis yani..
Ozka seni cok sevdim yazdiklarini okuyunca arkadasim. Benzerlikler var cocuklugumuzda, gozlerim doldu.. Bana da anneannem bakti. O zaman unutkan diyorduk ama simdi biliyorum ki alzheimer imis anneannem. Trajikomik olaylarimiz var bisuru onunla..
mutlu benim arabamda aveo ama otomatik değil, ben kullanıyorumda kısa mesafede çünkü üşengeçliğimden gidip emniyette sıra beklemediğim için ehliyetime kavuşamadım inşallah mayıs gibi gidip alıcam, birde tam kilo verme zamanım diye almıyorum aslında, çünkü kendimi biliyorum kısa mesafeye bile araba kullanmayı seviyorum diye arabayla giderim, şimdi babam anahtarı vermiyor ehliyet yok diye iyi oluyor
hoşgeldin aramıza
umarım sende bu zor ve çetin yolda başarılı olursun
canım topik arkadaşlarım iyi gecelerr
yarın şimdiden çok güzel bir gün olsun hepimiz için
sabah erkenden diyetisyende alıcam soluğu 9 da randevum var
ama ancak öğleden sonra aranızda olucam
öperim hepinizi iyi gecelerrr hepinizeeee
yenaaaa bende çok merak ettim yazarsın diye sürekli sayfayı yeniliyorum
Gunaydin 91.5 laneti adli filmi cekicem yakinda ne sacma bir durum bu yaaaaa. Offff daraldim
Kucuk oglum cok hasta. Butun gece astim krizi gibi oksurdu. Pulverize ventolilin ve pulmicort yaptik. Birazdan dra gidicem. Uykusuzluk ve yorgunluktan oluyorum....
Bugun bir de konservatuar gunu.. Yorgunum....
günaydın kızlar...
leah geçmiş olsun yavruna canım...benimkide aynen çok aşırı öksürüyor(şuanda bile)hatta gece 12de tam yatmak üzereydi öksürürken istifra etmiş babasının üzerine yerlere ,bizim bir ay oldu şurup içmediği için iğne yedi ama geçmedi hala hatta bu sıra çok fazla arttı iki gündür...akşam şurup verelim dedik boğazında tuttu yutmadı inadından.....
anneannem 9 aylülde yatıyor izmirde ,buradaki dr gözünde mercek unutmuş,çok sorunlu bir ameliyatmış,dünde 9 eylülde ameliyat oldu yine çok sorunlu geçmiş ve merceği bir türlü takamamışlar mahvoldu kadın ,çok üzülüyorum...nazda bensiz durmuyor gdemiyorum görmeye onun yanında kalmaya inşallah bir an önce düzelir ,akşamdan beri ağlıyorum sürekli bir göz ameliyatı mahvetti kadını turp gibiydi keşke olmasıydı ameliyat (katarak)...
gece ekleyecktım da sonradan vazgecmıstımmEki Görüntüle 382341
oldumu bılmıyrum sımdı bu saldan oruyorumm
herkeze gunaydınnn
ya işte biz neden böyleyiz yaa. herşeyin sebebi bu. mesela size bir olay anlatayım.
bir sebepten kuzenim bana misafirliğe geldi birkaç hafta önce. inceciktir kibrit çöpü gibi. yani fiziği güzeldir cok.bütün gün dışarda dolaştık. ben bir pizza 2 dilim su böreği yedim o acıkmadım dedi bi dilim su böreğinin yarısını yarım saatte yedi. yani kahvaltıyı da aynı saatte yapmıştık ve o kuş gibi yemişti. ben gene ekmekler tahinler falan yemiştim. ona rağmen önündeki böreği yemedi ya. akşam eve geldik ben açlıktan ölüyorum. evde de fındıklı kurabiye var. düşünüyorum kuzenin midesi kazınıyordur. bir kurabiye ye dedim yemeği hazırlayana kadar. verdim bi tabakla. getirdi geri koydu. vay arkadaş ya. ben bi oturuşta 5 tane yerdim o kurabiyelerden hemde tokken. ya olay burada işte. yiyemiyor. istese yer. çok zayıf ama yemiyor. yani istemiyor.
ooof of genlerden midir nedir anlamadım ki. yeme bozukluğu var tabi orası kesin...
Günaydın şekerler...
Kronik yorgunluk var bende sanırım
Gece muhabbetleri oku oku bitmiyor..
Yeni gelenler hoş gelmişler...
Hasta ve hastası olanlara çok geçmiş olsun...
nursena ihmal etme git doktora beyaz tenlilerde daha çok görülüyor ama için rahat etsin..
ayşe doğum günü nasıl geçti???
yena dün gece ne oldu komşuda valla bende merak ettim..:18::18::18:
Dünki menüm...
Sabah
normal ekmekten tost çeyrek ,
tahin pekmez 3 tk
salatalık domates
ara
2 galeta
öğle
5 kaşık nohut
4 kaşık bulgur pilavı
salata sadece limonlu
ara
2kurabiye
1 muz (dün iyice sapıttım ben beee)
akşam
5 kaşık menemen
1 dilim kepek ekmeği
2 çatal peynir
salatalık
ara
1 elma
2,5 lt su içtim
sporum vardı dün gidecek halim yoktu gitmedim sadece 30 dk yürüdüm...
Sabah dayanamadım atrtıldım tabiki azda olsa + lardayım...ee hafta sonundan beri hakettim bennn
Güzel bir Gün olsun inşallah...
Bende çok severim.:) browni daha makbula geçerde neysee.:)
dediğinden değil kekim , limonlu uyduruk bişey yaptım dün geç vakit. ama leziz bişey oldu..
Hoşgeldin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?