ya işte biz neden böyleyiz yaa. herşeyin sebebi bu. mesela size bir olay anlatayım.
bir sebepten kuzenim bana misafirliğe geldi birkaç hafta önce. inceciktir kibrit çöpü gibi. yani fiziği güzeldir cok.bütün gün dışarda dolaştık. ben bir pizza 2 dilim su böreği yedim o acıkmadım dedi bi dilim su böreğinin yarısını yarım saatte yedi. yani kahvaltıyı da aynı saatte yapmıştık ve o kuş gibi yemişti. ben gene ekmekler tahinler falan yemiştim. ona rağmen önündeki böreği yemedi ya. akşam eve geldik ben açlıktan ölüyorum. evde de fındıklı kurabiye var. düşünüyorum kuzenin midesi kazınıyordur. bir kurabiye ye dedim yemeği hazırlayana kadar. verdim bi tabakla. getirdi geri koydu. vay arkadaş ya. ben bi oturuşta 5 tane yerdim o kurabiyelerden hemde tokken. ya olay burada işte. yiyemiyor. istese yer. çok zayıf ama yemiyor. yani istemiyor.
ooof of genlerden midir nedir anlamadım ki. yeme bozukluğu var tabi orası kesin...
Gecmis olsun diyenlere tesekkur ediyorum kizlar. Krups olmus benim kucuk. Evde nebulizator var neyse ki ara ara pulmicorta devam... Bir de deniz kiyisina gotur dedi dr. Bir tasla iki kus, konservatuara giderken onlari da alicam yanima, biraz gezinir kadikoy sahilde.
Ay ay ay cnm 60 günün kalmış heyacanlisindir ve huzurlu dolu dolu yasa cnm yürüyüş yapiyon deilmi
örtmenim çok severim ingilizcecileriSemiran kuzum ben sınıfçı değilim ama ingilizce örtmeniyim , örtmenimm
hoşbulduk ne sacma sertifika al üniye gerek yok sonra git ana sınıfı ögretmeni ol
ben o kurslara sadece ilerde cocugum olursa ne yapmalıyım diye katıldım belki yanlıs dusunuyorum ama amaç bu olmalı bence
günaydınlar herkese
umarım keyifler yerindedir
ben acayip uykusuzum emir saolsun 4:20de uyandı ve uyumadı tekrar 3 saatlik uyku ile duruyorum
ben geldm
dershaneden cıktım geldim..ögleyi geciyo ama ben daha yiyemedm....
üstelk yemek yapmam gerekıor
sizlerden nehaber bakalım?
Neviiiinnn dün bana diyodun sen muz yemişin kıııızzzz Allah iyiliğini versin
Hoşgeldin canım.Hemen bi salata yapabilirsin yada kepek ekmeğine tost ayran olabilir.Bikaç saat sonrada ara öğün yaparsın.Akşama daha çok merak etme yetişir yemeklerin.
Biz iyiyiz çok şükür...
kıs ben güya akşam geç saate yeme maksatlıydı ama bendeki şu günlerdeki tatlı isteği dinmek bilmiyor. o yüzdeen muz yedim ikindide yoksa durduramıcam kendmi hepsi elimin altında canım oyüzden şimdide 20 g çiko yedim bee öfff regl olsamda kurtulsam...
slm arkadaşlar inşallah herkes için güzel bir gündür geçmişi okudum doğum yapan arkadaşımız bebeğin hayırlı uğurlu olsun bende hatırlıyorum bi umutun hamilelik haberini zaman ne çabuk geçiyo vallahi ayşe arkadaşımızında oğlunun doğum günüymüş nice mutlu yıllara diliyorum yakışıklıya bana gelecek olursak herzamanki gibi yoğun bir işgünün ardından sizleri okuyarak keyif almaya çalışıyorum burda sizlerle olmaktan çok mutlu olduğumu bilmenizi isterim diyet son sürat devam rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah hemen sizlere bugünki menümü aktarmak istiyorum
sabah 2 adet gün kurusu 2 bardak ılık su
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta 1 domates
ögle 1 kase mercimek çorbası anneme bi tencere pişirttim bu hafta öglenleri çorbaya talim
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara 1 elma şuanda yedim elmamıda
akşam 1 tabak etli ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek bu arada ıspanak bitmek üzere bitene kadar devam herhalde bugün biter yarına allah kerim bakalım pek bi sebze alternatifide yok en sevdiğim sebze yemeğide ıspanak olduğu için ona talim ediyorum işte benden haberler böyle
yok be güzelim gezmeye gitmek istiyoruz, ama turistik vize çok zor çıkarmış... bakalım iyi geçti sanırım 1 haftaya belli olur.
BUARADA
OĞLUSUNA UP UZUN SEVGİ MUTLULUK SAĞLIK VE BAŞARI DOLU SEVDİKLERİ İLE BERABER BİR ÖMÜR DİLERİM... ALLAH SİZİ AYIRMASIN NİCA MUTLU YILLAR...
bugün bennnnn taaaa mecidiyeköyden mimarobaya(50 KM) araba kullandım hemi de yalnız. heyyyooooo.....
Aysecim. Oğlunun yaşgünü kutlu olsun nice sağlıklı uzun yıllara
Selam Millettttttt :122: :122:
Bugün yine güzel ve verimli geçti benim adıma inşallah cuma günü tartımada yansır
Kaç haftadır yerimde bir ileri bir geri sayıyordum ama bundan sonra kaçamaksız ve istikrarlı bir şekilde eksilere doğru ilerlemeye çalışacağım
Gündüz yine kuaföre gittim hem saçıma ikinci kez aynı reng boya yaptırdım ( o zaman demişti 2.cide daha güzel olur diye) birde kaşlarımı aldırdım.
Genelde ben alıyordum ama maşallah elimin ayarı yok geçenlerde bir yamuk almıştım şekil verdireceğim diye uzatmak zorunda kaldım
Bu ara kendimle fazla uğraşıyorum diye eşim bile anam sen bu ara çok oluyorsun hee diye takılıyor
Tabi alışmış masrafsız hatuna az normale dönünce adamcağız neye uğradığını şaşırdıdedim senelerdir çıkarmadığım masraflara say
Akşam yemeğimide 6 buçukta falan yemiştim hafif hafif oturuyorum şu andabiraz sonrada yeşil çayımıda içer günü kapatırım
Ben o tip düzenlenen Aktiviteleri şu bir ara meşhur Saadet Zinciri vardıya Titanlar onlara benzetiyorum
İnşallah senin acından güzel geçer faydasını görürsün ama yinede dikkatli ol canım bir yerine birşey olmasın sağlık açısındanda maddi açıdanda
Annnaaaa yaa ne çabuk geçti zamanSanki daha dün gibi geliyor bize bebiş müjdesini verdiğin gün.
Eki Görüntüle 382110
KK Bebişine kocaman hoşgeldin diyeyim o zaman
Rabbim nazarlardan saklasın hepinizi
İnşallah en kısa zamanda güzel kızımızın resimlerinide görürüz
Rabbim özlemini çekipte sizin gibi uzun zamandır bebiş bekleyen herkese nasip eder inşallah ... Aminnnnnn
Eki Görüntüle 382111
Rabbim Sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice Doğum Günleri gösterir inşallah... Aminnnnnnn
İşte budurHayalim birde gerçek olsa tam süper olurdu
Olsun ben zayıflayayımda bu hayalim gerçek olmasada olur
Bende hellllllllllaaaaaaaaaallll diyorum ve seni kocaman alkışlıyorum
Benimde Adım Banu, 2 kız Annesiyim ( biri 11 yaşında diğeri 19 aylık ), İstanbuldayım ve 32 Yaşındayım
Banada Teyze deme de ne dersen de
Canım İstanbul Trafiğinde kullanabildiysen orada çok daha rahat kullanırsın
Trafik çok sakin ve kurallara harfiyen uygun bir şekilde ilerliyor her zamanEşim ilk Almanyaya birlikte gittiğimizde araba kullanırken canım sıkıldı yaw demişti tabi adam alışmış burada birileriyle çekişmeye, tartışmaya hatta elli kere kornaya basmaya
Hatta 30la giden Porscheyi görünce adam krize girdi araba şirketine hakaret bu yaw diye
Anaaa desene İstanbul Trafiğinde rakiplerim çoğalıyor
Ahhhh Ahhhh şu benzin fiyatları bukadar fırlamasaydı ne güzel eskisi gibi her gün dünya yol yapardım
Aramıza hoşgeldinİnşallah en kısa zamanda sende sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın
Canım yine sen bilirsin ama çok kısa sürede reng değişimi yaparsan heleki koyudan daha açık renge geçmek saçları baya bir yıpratır bence
Organik boyalarla ilgili birşey diyemiyeceğim :44: benim kuaförümde organik boya kullanıyor ve hiç eskiden olduğu gibi bir samanlık oluşmadı saçımdaHala yumuşaçık saçlarım
gerçekten çoook doğru bir karikatür teşekkürler canımmm
canım hayırlı olsun şimdidennn
kelebeğine kavuşuyorusun, Rabbim uzun ömür ve çoook güzel bir baht çizsin o güzel kelebeğine
ayşecciiimmm, emirin doğum günü kutlu olsun daha nice senelere huzurla sağlıkla mutlulukla ve büyük başarılarla arkadaşımi aynı zamanda seninde doğum günün kutlu olsun
bilmem tercih meselesi,
çocuk yapmak 9 ay taşıyıp 3 ay emzirip bakıcıya teslim etmek olarak özetlenirse, kariyer yapılabilir. benim çevremde hemen hemen aynı aylarda doğuran tüm çalışan kadınlar doğuma kadar çalışıp bebek 3-4 aylıkken işlerine geri döndüler. bu arkadaşların bazıları benim gibi mimar ve kendi ofisi olan kadınlar. yani bir şirkete bağlı değiller. maddi durumları da çok kötü olmamasına rağmen kariyerlerini bırakamadılar. bana da bir teklif geldi 3 aylıkdı dalko düşünmedim bile. 2 sene bebeğime bakmayı planlamıştım Allah a çok şükür öğle çok da ihtiyaç olmadı. ama insan herzaman fazlasını ister o da ayrı...
ama şu da bir gerçekki kendini ortaya koyan okuyan düşünen ve üreten annelere ihtiyacı var çocukların. kendine güvenen ve güçlü. bu da çalışmaktan geçiyor sanırım. yalnız çocuk ve eş, yalnız ev işlerinden oluşan bir dunya yerine kadının kendini iyi hissedebileceği, farklı konularda öğrenip, paylaşabileceği bir dunyaya da ihtiyacı var. bu iki hatta üç dünya birbirinden besleniyor ve dengenin oluşabilmesi için kadın bu tripotun üstünde yukseliyor, daha iyi bir insan daha iyi bir anne oluyor o denge ile beraber...
Emirciğin doğum gününü kutlarım.
Allah ;sağlıklı,şanslı,bereketli,iyi insanlarla geçireceği uzun bir ömür nasip etsin.Çok mutlu olsun inşallah...
Sizede mürvetlerini görmek nasip etsin...
Kucuk oglum cok hasta. Butun gece astim krizi gibi oksurdu. Pulverize ventolilin ve pulmicort yaptik. Birazdan dra gidicem. Uykusuzluk ve yorgunluktan oluyorum....
Bugun bir de konservatuar gunu.. Yorgunum....
günaydın kızlar...
leah geçmiş olsun yavruna canım...benimkide aynen çok aşırı öksürüyor(şuanda bile)hatta gece 12de tam yatmak üzereydi öksürürken istifra etmiş babasının üzerine yerlere ,bizim bir ay oldu şurup içmediği için iğne yedi ama geçmedi hala hatta bu sıra çok fazla arttı iki gündür...akşam şurup verelim dedik boğazında tuttu yutmadı inadından.....
anneannem 9 aylülde yatıyor izmirde ,buradaki dr gözünde mercek unutmuş,çok sorunlu bir ameliyatmış,dünde 9 eylülde ameliyat oldu yine çok sorunlu geçmiş ve merceği bir türlü takamamışlar mahvoldu kadın ,çok üzülüyorum...nazda bensiz durmuyor gdemiyorum görmeye onun yanında kalmaya inşallah bir an önce düzelir ,akşamdan beri ağlıyorum sürekli bir göz ameliyatı mahvetti kadını turp gibiydi keşke olmasıydı ameliyat (katarak)...
Günaydın şekerler...
Kronik yorgunluk var bende sanırım
Gece muhabbetleri oku oku bitmiyor..
Yeni gelenler hoş gelmişler...
Hasta ve hastası olanlara çok geçmiş olsun...
nursena ihmal etme git doktora beyaz tenlilerde daha çok görülüyor ama için rahat etsin..
ayşe doğum günü nasıl geçti???
yena dün gece ne oldu komşuda valla bende merak ettim..:18::18::18:
Dünki menüm...
Sabah
normal ekmekten tost çeyrek ,
tahin pekmez 3 tk
salatalık domates
ara
2 galeta
öğle
5 kaşık nohut
4 kaşık bulgur pilavı
salata sadece limonlu
ara
2kurabiye
1 muz (dün iyice sapıttım ben beee)
akşam
5 kaşık menemen
1 dilim kepek ekmeği
2 çatal peynir
salatalık
ara
1 elma
2,5 lt su içtim
sporum vardı dün gidecek halim yoktu gitmedim sadece 30 dk yürüdüm...
Sabah dayanamadım atrtıldım tabiki azda olsa + lardayım...ee hafta sonundan beri hakettim bennn
Güzel bir Gün olsun inşallah...
bu arada ayşecim emirin doğum günü kultu olsun
derin çok geçmiş olsun hem kızına hem anneanneciğine.Allah şifalar versin.
yeni gelenler hoş geldiler
leah çok geçmiş olsun sizede...
nursena çok geçmiş olsun kızınada.eşimle bizde de boyun bölgesinde benler var bende çok değil ama eşim hem çok açık tenli hemde onunkiler çok fazla.ihmal ediyor herşeyini.hiç dr a gitmez malesef.hep iş hep ..Allah korusun bişi olsa işler yürür önce sağlığını düşün kendin değilsin artık bizi düşün diyorum ama laf dinletemiyorum...
ibatumsana ve çok geçmiş olsun kuzucuğa
unuttuklarm vardır kafam çok dolu.kusuruma bakmayı ben kaçar iş yapmaya gidiyorum evi süpürüp sileyim bari bi yerden başlamam gerek
Kizlar diyetisyene geldim 245- liraymis testler oha oldum
kıs ben güya akşam geç saate yeme maksatlıydı ama bendeki şu günlerdeki tatlı isteği dinmek bilmiyor. o yüzdeen muz yedim ikindide yoksa durduramıcam kendmi hepsi elimin altında canım oyüzden şimdide 20 g çiko yedim bee öfff regl olsamda kurtulsam...
hoşbuldm ebrum..aman ii ol...hava da ne güzel mis mis
evet yemegi ocaga koydum ama kendimi de ihmal etmedm...sarımsaklı naneli bi güzel cacık yaptım..
küçücük 1dlim tam bugday ekmegimle...
ohh açlık krizim gitti buna şükür
Hava çok mu çok güzel hemde 23 dereceyi gösteriyor...
Şu açlık krizlerini hafif şeylerle geçiştirmek kadar güzel bişey var mı yaa.Süper ne güzel serin serin cacık yemişsin.İçin ferahlamıştır sıcak havadaAkşama ne pişirdin sorması ayıp merak ettim de
banu naber,
ben bu gün diyetisyene gittim. liste aldım. ayşeye de tahlileri yaptırırsam pek güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?