Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

birde yiyip yiyip hiç kilo almayan modeller var. asıl sinir bozucu olanlar onlar bence..

canım geçmiş olsun yavruna , Rabbim acil şifalar versin inşAllah :129:

Ay ay ay cnm 60 günün kalmış heyacanlisindir ve huzurlu dolu dolu yasa cnm yürüyüş yapiyon deilmi

60 günden bile az kaldı, ne yazık ki yürüyemiyorum çok ağırlaştım, hemen yoruluyorum, günlük işlerimi yapacak kadar enerji buluyorum zaten geceleri de uyuyamıyorum, gündüzleri ruh gibiyim, bi de bahar yorgunluğu çarptı...

Semiran kuzum ben sınıfçı değilim ama ingilizce örtmeniyim , örtmenimm
örtmenim çok severim ingilizcecileri
hoşbulduk ne sacma sertifika al üniye gerek yok sonra git ana sınıfı ögretmeni ol
ben o kurslara sadece ilerde cocugum olursa ne yapmalıyım diye katıldım belki yanlıs dusunuyorum ama amaç bu olmalı bence

yok yahuuu dediğim olay lisans mezunu sınıf öğretmenleri için geçerli alan değiştirmeleri için ki bunu hiç bir anasınıfçı istemiyor herkes kendi branşında kalmalı ne okuysak o biz de ozaman sınıf öğretmenliğine geçelim var mı böyle saçma birşey takılıyorum ben

adet oldum sabah bir uyandım ki allahım bir karın ağrısı ki sormayın bugün de çocukları tiyatroya götüreceğim ama ben yatak döşek yatmalıyım yaaa imdatttttt

ben geldm
dershaneden cıktım geldim..ögleyi geciyo ama ben daha yiyemedm....

üstelk yemek yapmam gerekıor

sizlerden nehaber bakalım?

ben geldm
dershaneden cıktım geldim..ögleyi geciyo ama ben daha yiyemedm....

üstelk yemek yapmam gerekıor

sizlerden nehaber bakalım?

Hoşgeldin canım.Hemen bi salata yapabilirsin yada kepek ekmeğine tost ayran olabilir.Bikaç saat sonrada ara öğün yaparsın.Akşama daha çok merak etme yetişir yemeklerin.

Biz iyiyiz çok şükür...

Neviiiinnn dün bana diyodun sen muz yemişin kıııızzzz Allah iyiliğini versin

kıs ben güya akşam geç saate yeme maksatlıydı ama bendeki şu günlerdeki tatlı isteği dinmek bilmiyor. o yüzdeen muz yedim ikindide yoksa durduramıcam kendmi hepsi elimin altında canım oyüzden şimdide 20 g çiko yedim bee öfff regl olsamda kurtulsam...

Hoşgeldin canım.Hemen bi salata yapabilirsin yada kepek ekmeğine tost ayran olabilir.Bikaç saat sonrada ara öğün yaparsın.Akşama daha çok merak etme yetişir yemeklerin.

Biz iyiyiz çok şükür...

hoşbuldm ebrum..aman ii ol...hava da ne güzel mis mis

evet yemegi ocaga koydum ama kendimi de ihmal etmedm...sarımsaklı naneli bi güzel cacık yaptım..
küçücük 1dlim tam bugday ekmegimle...

ohh açlık krizim gitti buna şükür

NEVİNNN geçen yazmıssınya beyoğlu çiko koydum avatarıma die...

kız ben ne oldugunu bilmiodum ki hiç yemeynce.
benm hç beyoğlu çikolatam olmadı
ben hiç yemedim aahahahha

amaşimdi hemmen degişiom avatarı

teşekkür ederim cnm

çok saol mutlum araman da o kadar sevindirdi ki beni anlatamam
tüm dileklerin benden de sana gelsinn

bugün bennnnn taaaa mecidiyeköyden mimarobaya(50 KM) araba kullandım hemi de yalnız. heyyyooooo.....

tebrikler 3 haftadır bende araba konusunda bişeyler yapmaya çalışıyorum
çok zevkli araba sürmek

Aysecim. Oğlunun yaşgünü kutlu olsun nice sağlıklı uzun yıllara

çok saol cnm

canımmm saol çok beğendim kartı :)

saol bitanem allah razı olsun

malesef bende emiri 2,5 aylıkken bırakıp işe başladım sırf bu yüzden 2. çocuk istemiyorum
mecburdum maddi olarak
süt iznmi dahi kullandırmadılar bana
rabbim onlardan hesabını sorsun inşallah

saol beyzuş ablam allah razı olsun
sigarayı bırakmanada çok sevindim
sıra nevinde artık o da bırakıcam dimi nevincim

Kucuk oglum cok hasta. Butun gece astim krizi gibi oksurdu. Pulverize ventolilin ve pulmicort yaptik. Birazdan dra gidicem. Uykusuzluk ve yorgunluktan oluyorum....

Bugun bir de konservatuar gunu.. Yorgunum....

çok çok geçmiş olsun cnm bi atlatamadınız ya allah yardımcın olsun şifa versin inşallah

geçmiş olsun ...

cnm doğum günümüz süper geçti acayip mutlu oldu emir
gece de o kadar etkisinde kalmışki 1 de yatıp 4:20 de kalktı ve iyiki doğdun emir mutlu yıllar sana dedi
iyiki doğdun pasta iyiki doğdun araba diyip durdu uyumadı bidaha düşün yani

Canım benim yaa takılıyorum öyle sana.Ben muz yemedim de ne oldu sanki kesme dondurma yedim daha beter. Senin iş hakkaten zor elinin altında herşey gözün görüyor canın istiyor.Ama şunu söyliyim son zamanlarda süper iradeni konuşturuyosun valla maşallah.Şu regl dönemi sendromunu atlat sen yine sıkıya girersin canım...

Hava çok mu çok güzel hemde 23 dereceyi gösteriyor...
Şu açlık krizlerini hafif şeylerle geçiştirmek kadar güzel bişey var mı yaa.Süper ne güzel serin serin cacık yemişsin.İçin ferahlamıştır sıcak havada Akşama ne pişirdin sorması ayıp merak ettim de

MERYEM nazarımız değdi canım ya hava kapattı

Bugün niye kimsecikler yok yaa.Bi ben varım bi ziyaretçimiz... Hafta içi üstelik.Yoksa siz beni semioormusunuz :84:

Mmmm... Mis gibi limonlu yeşil çay içiyorum...Nefisss...Herkesi yeşil çay içmeye davet ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…