Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

y

Haklısın cnm hamilelik şekerim çıktığında anlstmisti dietsien avcunun icii kadar yicen et ürünlerini dedim tavuk balık hepsini demişti bende mangali doyasiya yiyorum. Ve sonuç kg veremiyoruz

Son düzenleme:
bugun yediklerimi yazayım,

sabah
beyaz ekmeğe tost peynirli 1 fincan çay

öğlen
1 kase mercimek çorba
tavuk ızgara, yeşillik, 2 kaşık yoğurt, 1 bardak diet kola

ara 2 galeta, 1 elma, 2 kaşık yoğurt

akşam 2 rende salatalıkla çacık 1.5 dilim kepek light ekmek

büyük bardak yeşil çay, b.bardak form çay. 1.5 litre su

1 saat yuruyuş

Çok güzel bir paylaşım ellerine sağlık canım
Aslında bir çoğu şeyi ezbere biliyoruz ama işte iş içrata gelince çoğu zaman dayanamayıp fosluyoruz ama bundan sonra yok öyle bir şey hepbirlikte daha dikkatli olup şu 2 ayı ve sonrada tabiki yazı çok güzel değerlendireceğiz :122: :122: :122:

Mutluuuuuuu hemen o doktoru değiştiriyorsun
Dondurma yasaklayan diyetisyen istemiyoruz diye birde Taksimde yürüyüş yaparız spor niyetine

Şaka şaka kadın doğru söylüyor tabiki ama işte dondurma bu insan hele bide kutuyu yanına alıp TVye dalınca bir bakmışsın kutu bittiiiiiii hatta ynında biri daha var ise ona çamur bile atasın geliyor ne çabuk bitirdin yaw dondurmayı daha iki kaşık almıştım diye

İnşallah bundan sonra herşey çok güzel olur senin ve hepimizin adına

dondurmaya yasak yok aslında sapıtmaya var. ben öyle seviyorum ki sapıtayım dibi göreğim, suyuna banayım. offfffff kendimden sıkıldım cecom. kadın 1 ay bşe yeme dese 10 kg garanti tamam diyeceğim...

Son düzenleme:
inşallahh canım güvenini boşa çıkarmayacağım

geçmiş olsun bahar dikkat et kendinee arkadaşım

inşallaahh canım ya bugünden itibaren sıkmaya başladım tam gaz inşallaah bozulmaz

süper gidiyorsun gulmacım braavvvooo
inşallah bu azmimiz tüm kilocuklarımız gidene kadar devam ederr

Merhabalar hanımlar inanın sizleri çok özledim çok şükür diete başlkadım bir haftadır çok güzel gidiyor hatta bugün günümüz vardı yemeden atlattım kendimle gurur duytuyorum mate beşi biryerde çaya başladı iyi geldi gibi ama tansiyona zararı varmı bilmiyorum bileniniz varsa yazarsa sevinirim dite devam edebildiğim için buraya daha gönül rahatlığıyla gelebilireim artık bugün tartıuldı 105.5 çıktım inşallah vermeye devam ederim yarın sabahta yürüyüşe başlıcam kısmetse inşallah bilgisayarım arada bozuluyor aradaa açılıyor gelebildiğim kadart gelicem umarım herkes iyidir.

dondurmaya yasak yok aslında sapıtmaya var. ben öyle seviyorum ki sapıtayım dibi göreğim, suyuna banayım. offfffff kendimden sıkıldım cecom. kadın 1 ay bşe yeme dese 10 kg garanti tamam diyeceğim...

Çoğumuz o garantiyi alsak eminim şu ana kadar çoktan zayıflamıştık.
Aslında yemesek garanti veririz ama işte biz önce garantiyi istiyoruz sanki yemesek çok şey kaybedeceğiz :

Çoğumuz o garantiyi alsak eminim şu ana kadar çoktan zayıflamıştık.
Aslında yemesek garanti veririz ama işte biz önce garantiyi istiyoruz sanki yemesek çok şey kaybedeceğiz :

ya yemeğince de gitmiyor canım. yemen gerekiyor ama yağlı değil, çok değil, zamanın da, doğru besinleri, offffff çokkk zor....

ya yemeğince de gitmiyor canım. yemen gerekiyor ama yağlı değil, çok değil, zamanın da, doğru besinleri, offffff çokkk zor....

of ki ne of çok zor
sabah için kızlara poğaça yaptım eşim zorla yedirmeye çalıştı yemedim şimdide kabak çekirdeği aldı geldi aç birinin yanında yapılacak şey mi bunlar şimdi
regl de olacağım kesin şişmişimdir ama cuma 70lere dönmek istiyorum pazartesiden beri tartılamadım

Benim eşimde sağ olsun okadar tembihlediğim halde hala vazgeçemedi şu abur cuburlarından
Bugün sofraya oturup direk tuzluk sordu ilk fırçasını yedi
Yemeği afiyetle yedi ( gram tuz yoktu ) nasıl olmuş diyince tuzu iyimiş dedi hiç koymamıştım ki diyince şaşırdı
Sonra baktım kahvem şekerli olsun dedi bende çok beklersin az şekerli olucak dedim
Bir ara ben odadan bir süreliğine çıktığında hemen ufacık çikolatalardan yemiş çocuklarada vermiş hadi ikinci fırçada geldi
Tekrar gorfet yediğinde büyük kız ispiyonladı kendi yemek istemediği için hadi Allahın hakkı üçtür dedim

En sonunda bundan sonra hepinize ancak haftada bir tatlı bir şeye izin var sende baya kilo aldın ailecek bu kilolardan kurtulacağız başka yolu yok dedim.
Eğer anlaşmayada uymayacaksan gündüz iş yerinde ye eve getirme kızlarını zehirliyorsun dedim
Artık bu kadar laftan sonra inşallah biraz daha dikkatli olur.

Pek bir diktatör gördüm kendimi

cnm benim esimde öğlen zorla pizzayi yedirmeye çalıştı
az önce tiramusu kalmış seytan kanıma giriyordu kovdum ama

geçmiiş olsunnnn

ahanda ben dedm inanmadılar bana deprem oluyo dye sonra takılldımanam tonaj hala ağır demekkii depremi bi ben hissettim diye arkadaş kilo almaya çabalıyo 43 kilodan 49 a yüseldi 2 ayda benden tüyo alıyo nası kilo alırım diyee off normmal bi arkadşım olmucakmı benim
Cnm boşa gitmedi eğer yapmasaydin sporunu kilo olacaktı
iiiiinşallahhhhhhhh

aman zaten yeme düzenini oluştursak verecez akşamakdar süper akşamm hooop yeee harekette az olunca kilo
akşam yemeni kısmak lazımmmmmm

inşallah elifcimm cuma gunu avucumu yalamalam inş..

Canım tansıyon problemın varsa fazla içme. Tansıyon hastalarına tavsıye etmıyorlar ama yoksa 3 bardaga kadar içebılırsın sorun yok.

Eşin baktı hatun zayıflayınca fıstık oldu, ben buna bi suikast düzenlıyeyım de daha fazla zayıflamasın diyor heralde:))

Bahar geçmiş olsun.. sana ne oldu yine...
KAr varmı hala orda.?

Banucuğum başka başka topiklerde görmüşler hep seni.:)
bizde özlüyoruz arada gel artık.

Bak hepimiz normale döndük yürüyüş falan yapıyoruz.ben bile insan gibi yiyorum artık.

Kızlar size doyum olmaz ama ben kaçar

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun

sen yuruyuse çıkıyom diyince ben de hemencik çıkıyorum yenaaaaa....

Yürümeye alışınca bırakamıyor insan. bende öyle oldu..
Hem kendimle oluyorum 50 dk.sevdiğim müzikleri dinleyip.. hemde mutlu oluyorum...

--

Umuttt neden yok acaba bir-iki gündür.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…