Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar,

Sizler gece yarisina kadar yaziyorsunuz, ben de 4'te kalkip yaziyorum iste..

Oglan gece tikanmadi ama uyumadi da. 4 defa kalkti. Mahfetti.

Tartilmadan cumaya ulasmaya calisiyorum. Aslinda saliya kadar tartilmiym diodum ama sabredemiorm.. Kilo vermedim diye sapitmk istemiorm.

Mutlu sen aksam yemegi yememissin farkinda misin? Diyetisyenin verdikleri cok gelir tabi sana. Mehmet oz soylemisti. Kalorisi ayni bile olsa, gofret vb islenmis urunler gobege yerlesir ama sebzeler daha zor depolanir demisti. Bana ilginc gelmisti.
Hani dondurma sezonu acildi diye diyorum bu arda ben de ilk kase dondurmami aldim sonunda.. Ama 1 kasik yedim sadece 4 gun oldu. Hep ev ahalisine dagitiyorum. Sebzeler de cogaldi sofralar hep yeserdi.. Mutluyum yani..

Yalniz dun ozka paylasti ya su tavuk,hayvanlar meselesini cok moralim bozuk...

Oglana hic vermiyorum 1-2 aydir yumurta organik yazanlara para verip aliyorum kendimizde ayda 1 yiyoruz tavuk

Cok gecmis olsun cnm yavrusa, havalar yamulttu herkesi bir duzene girmedi.

Ben dun aksam 9 da eve girince usendim onlari yedim. Ama listeye bugun. Bakalim nolcek

Sevindim iyi olmana..Çocuklu olunca insanın aklına hemen Allah korusun hastalık geliyor..

Demek paşamız artık annesini istemiyor:) güzel bir gelişme,ne güzel özgürsün bir kaç saat..

Günaydın hanım kızlar.:))

Biz 2 civciv almıştık şimdi onlar piliç olma yolunda bayağı büyüdüler. balkonda kalıyorlar ama gece içeri alıyoruz üşürler diye..
İyi hoşta büyüdükçe ben çok korkuyorum onlardan..Çocuklar istedi diye aldık kızım ben ilgileneceğim hep dedi ama şimdi hevesleri geçti epeydir yüzlerine bile bakmıyorlar..Kocaman bir kutunun içindeler devamlı kutuyu temizliyorum. arkadaş sürekli kaka yapıyorlar popoları yalama gibi hiç durmuyor içlerinde bişey.:)))

Eşime dedim mümin abiye götürelim artık. yok biraz daha dursun çocuklar üzülür falan fistan..E ozaman ilgilenin..
hep böyle olur kuş alınır benim üstüme kalır,balık-kaplumbağa alınır ben bakarım...Bir kurtulsam artık bir daha hayvan falan yok eve...
ev bahçeli olsa yada 2 balkonumuz olsa birini onlara tahsis ederim ama tek balkon,çok büyükte değil..
Ayy ne dertlenmişim sabah sabah yakındım size.:))))

Son düzenleme:
geçmiş olsun insanlar artıkk yavaş yavaş köylerine dönecek doğal yaşam gibisiyokkk neler yiyoruz off düşünmemek en iyisi miğdem almıyo

ammann ne zor muş büyüse kestirmezlerde sana

ohhh misss kahvaltımı yaptım sabah tartıldım dayanaamdım-500:))))))))))
pek bii sevindirik oldum efeeendiiimm

sabah 1 kaşık tulum 1 salatalık 7-8 dal maydonoz 2-3 çatal sucuk bitanede çilek reçelin içinden aldım
tarçınlı sıcak suu çay demlemeye üşendim kök tarın attım kupaya sanah sporum olan 1 mil lasly yapayım
gece cadı uyumadı hiç halsizim bugün

günaydınlar kızlar
sabah 7den beri koşturuyorum
umarım keyifler yerindedir
dün hakkımda konuşulan lafları duydum ve çok üzüldüm
iş ortamında kimse ile samimi olmaya gelmiyo
mesele yine kilolar tabiki
hep dış görünüş önemli sanki anlamıyorum insanları çoğu zaman

Aynen canım ya dün bizim de moralımız bozuldu eşimle. Çok fazla tavuk tüketıyoruz kalorisi az diye. Ama gercekten de mesela tavuk butlar acayip büyük ve tadları yok. Geçen pişirdiğim tavuk but yine çok büyüktü sobra yerken de tadı saman gibiydi, o zaman ben eşime demiştim bu tavukları eskıye göre daha lezzetsiz sanki diye. Gerçekten de son yıllarda kanser vakalarında müthiş artış var.

Bahar geçmiş olsun.. sana ne oldu yine...
KAr varmı hala orda.?

Bilemiyorum Yenacım Bahar Depresyonu sanırım dün annem doktora diyor Bahar depresyonudur diye doktorda espri yapıyor Bahara Bahar depresyonu napar diye

Çok şükür son 2 gündür güneş gösteriyor kendini inşallah bir daha kar yağmaz ama maddi sorunlarımı ben çok kafaya takıyorum kilo veremiyorum kilo vermek için çabalayamıyorum onu kafama takıyorum sevdiğim uzakta onun özlemi var kendimi çok yalnız hissediyorum hiç arkadaşım yok ( siz hariç ) bir de havalar böyle gel git olunca hepten zıvanadan çıktım demekki

Geçer gider inşallah tez zamanda Allah hepimize sağlık versin

dış görünüş önemli değil canım benim aslında kafaya takıp dedikodunu yapacak bulabildikleri tek konu o olduğu için onu sarıyorlardır ağızlarına...

Günaydın Kızlar

Yarın yine Cuma ve ben bu haftada kilo aldım sanırım şok diyet falanmı yapsam ya ibreyi yukarlarda gördükçe psikolojim daha da bozuluyor şok diyette yapamıyorum ki ya kendimi çok çaresiz hissediyorum sanki benim elimde değilmiş gibi geliyor kilo alıyorum ve buna bir dur diyemiyorum

bende senin gibiyim canım. tekrardan 90 lara doğru gidiyorum. korkuyorum ama bunu durdurmak için elimi ağzımı tutamıyorum. acayip bir açlık duygusu içindeyim. son zamanlarda zayıflama ilaçlarına taktım. sanırım başlıycam gizli saklı bir şekilde

işine karışmak gibi olmasın sana o lafları getirip senii üzen insanında seni düşünen biri olmadını düşünüyorum
bizim loj mandada var malesef öle tğipler arkadaş bu çekememezlik nedir anlamadım kimse istemez zaten kilolu olmayı

nu sene buraya yeni gelen bi arkadaş ben 93 kiloyum kendi o zaman 78 di
bigün dedmki cok yiyosun kadın hataylı bulgur yemediği gün uyuyamıyo hani kilo alırsın veremezsin demek isteddim sonuöta mahrum bi yerdeyiz ve hareket yok malesef ancak ayda mmaş almaya yada hafta sonları arbayla marketin önüne kadar gidip gelmek markette bim zaten en lüksü

ayy şekerim sen kendine bak sen yemiyonda kilolusun ben hem yiyorum hemde spor yapıyorum dedi
ama ne halin varsa gör dedim içimden
ben rejime girdim arkamdan veremez nası verecek falan demiş
geçen aşşağıya indim bayanlar bası zayıflamışsın falan diyince ayy dedi bende bu kış 15 kilo aldım demezmi
vakti zamanında bana böyle demiştin bak insanları aşşağılamanın kimseye faydası yokmuş demekki dedim lafıda soktum
içimin yağları eridi

belki ondan bu hafta - deyim dir
vel hasıl hiç sıkılıp yemeğe verme kendini

zamanı geldimi onlar utanır merak etmee

Ben dün yediklerimi yazmaya çekindim vallahi. Herkes o kadar az yiyorki kendimi tuhaf hissediyorum. Demekki benim diyetisyen çok veriyor mamaları ama bazen ona ragmen akşam acıkıyorum ben

Bu hafta akşamları sebze haftaya da et oldugu için akşam yemeklerim hep sebze

Sabah: 1 dilim tahıllı ekmek( kalorisi çok düşük ve katkısız)
1 dilim peynir(1/2 dilimini light kaşardan yana kullandım)
2 tussuz zeytin(listemde yok ama tuzsuz diye yedim)
domates+salatalık
1haşlanmıs yumurta(haftada 3 kez 1 peynir yerine)
1 meyve var ama ben yemedim onun yerine 2 kuru kayısı yiyorum kahvaltıdan sonra

Öğlen: 5 kasık kapuska
1 dilim beyaz peynirle yapılmıs marul salatası( listem bu şekilde. 1/2 posriyon et ve yanında 5 kasık sebze. Peynir et yerine geçiyor. Aslında 2 dilim yemem gerekirdi ama fazla gelir diye 1 dilim yedim)
1 dilim tahıllı ekmek
1 bardak light kefir( yogurt yerine içtim)

Ara: 10 fındık+ 1 elma+1 postakal(2 porsıyon meyvam yanına 10 fındıgım var. Doymazsan 1,2 bısküvi yiyebilirsin dedi ektradan)

Akşam: 8 kasık kapuska( kıymalı aslında ama kıyması az. Kıymalı yemek et yemegı yerıne geçmez dedi)
1 kase diyet yogurt
çoban salata( bu listede yok ama istediğin her zaman acıkınca salata ye dedi mutlaka yıyorum)
1 dılım tahıllı ekmek

Ara: 1/2 paket diet bisküvi

Gece: 1 light sütle şekersiz nescafe

İşte böyle kızlar. Haftaya aksamları sebze yerıne et öğünü var ama yanında ekmek yok. Her gıttıgımde degısık lıste verıyor kadın.

sakınnnnnnnnnnnnnnn nasıl verildiğini biliyoruz ne olur böyle birşey yapıp vucuduna geri dönüşümü olmayan zararlar verme....

Aman canım sakın yaaa ne işin olur hapla falan kilo vericem diye sağlığını tümden kaybetme Ben hiç sıcak bakmıyorum ilaçlara zayıflıycam diye tümden sağlığımı kaybedemem O ilaçlar kalp çarpıntısı falan yapıyor yan etkileri çok fazla aman diyim bak bebeğin var sakın bulaşma

Canım sakın yapma derim. Metaboliizmayı daha da bozarsın. Şok diyetin geçici mutluluktan baska bi işe yaradıgı yok bosver.

Kızmazsan sana 1,2 elestirice bulunucam:)) Sevımlilik yapayım da kızma:))

Dikkat ettim de saati saatine yemiyosun. Hiç tencere yemeği tüketmiyosun. Sebzeyi hayatına soksan aslında. Saatinde yemeyi denesen. Bilmiyorum belki böyle alıştın ama inanki düzenli, yemeyince vermek zor oluyo. Şu karatay diyetine bi bak istersen, ben önermiyorum ara öğün yok ama belki senin hoşuna gider.

Şu L...d... vardı ya kızlar. İlk çıltıgında kullanmıştım resmen tahtalı köyü boyluyodum. Kalbim nasıl çarpıyodu. 3 gün bir saat bile uyuyamamıştım. Hatta o zaman Ales'e girmiştim 3 gün uykusuz , ales çıkışında araba çarpıyodu beni sonra bıraktım. Sakın derim hiç yetltenmeyin. Sadece morbit obezlere doktor kontrolünde ilaç verıyolar onun dısında kimse önermiyor

Valla canım bana ne desen haklısın kızmam ki

Sebze yemiyorum tencerede pişen tek yediğim şey makarna bazen salata yapıyorum kendime ama yememin düzeni yok acıkmadan birşey yemiyorum diyet listeme uysam spor yapsam veririm herhalde diye düşünüyorum ama şu sağlığım bir yoluna girmiyor biri bitiyor başka biryer patlak veriyor silkelenip kendime gelmem lazımda onu da yapacak gücü bulamıyorum kendimde. Yoksa söylediklerinde sonuna kadar haklısın

Canım vallahi sinirlerim zıpladı. İnsanlar ne kadar boş ya. iki gazete okumazlar, Türkiyede neler olup bitiyo, nelere zam geldi eğitim sistemş ne alemde haberleri yok, anca kiloyu konuşurlar. Sen hiç takma canım. Sen de laf sok onlara. Aaa bilmemne sen kilo mu aldın de mesela:)) Kendi silahlarıyla vur onları. Sen bi ara öğlenleri yürüyodun işyerinde. Çık yürü bak hava da güzellşti. Müzik dinle yürürken kafan dağılsın

Ben de sen gibiyim herşeyi kafama takarım. İlk evlendiğimizde Ankaradakı işimi bırakıp İstanbula geldim.1 sene iş bulamadım. Eşimin akrabalarına giderdik, nesne iş bulamadın, aa bilgisayarcılar işsiz kalmıyo aslında, e o zaman çocuk yapın siz. Yemin ederim dışarı çıkamsım gelmıyodu. Borç gırtlaktaydı zaten. Eşimle biz yaptık herşeyi. Ailesi yapamadı bir de her ay onlara da para gönderiyoduk. İşsizlikmiş dersin, parasızlık mı evde kilo almaya baslamıstım. İnsanlar çok acımazsız gerçekten

Sonra iş buldum ama gece yarılarına kadar çalışıyodum ve günde en az 3,5 saat yol gidip geliyodum. Bu sefer de özlem ne kadar çok çalışıyo dıyolarmıs. Milletin agzı yokkı büzesin. 3 kilo alayım hemen farkederler mesela. Aa özlem kilo mu aldın gene sen derler. Arkadas ben bile bu kadar takip etmıyorum kilomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…