Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de yatayım canıslar. yarın diyetisyenin listesine başlıyayım diyorum... neyazıkki eşim arabamı yarın bloke edeceği için gezicilik yapamayacagım. talim başka güne kaldı...

Yürümeye alışınca bırakamıyor insan. bende öyle oldu..
Hem kendimle oluyorum 50 dk.sevdiğim müzikleri dinleyip.. hemde mutlu oluyorum...

--

Umuttt neden yok acaba bir-iki gündür.:26:

dışarda yuruyorsun değilmi. ben çok alıştım. seviyorum çok da... oğlanla çıktığımda onun için üzülüyorum. inip gezmek istiyor. ben de onu sanki bağlamışım gibi hissediyorum. yalnız yurumek harıkaaaaa...

Karataycılar çok güzel kilolar veriyorlar..takip ediyorum arada onları..
Dolu dolu yemek yiyorlar birde resimli paylaşıyor bazıları..

Bir üye ece de biliyor onu, her hafta 1 kg. veriyor..120 lerden şu an 60 küsurda fakat benim takıldığım hep aynı düzeyde yeyip her hafta 1 kg. vermesi.
Hani 500gr. değil 800gr. değil 1300gr. değilde neden hep 1 kg.:26:
başarılı bir sonuç..

Son düzenleme:

Evet dışarı çıkıyorum kızın gelmesini bekliyorum okuldan. gelip dinleniyor karnını doyuruyor sonra çıkıyorum..Öncesinde oğlanı parka götürüyorum hevesini alıyor yoksa benimle gelmek istiyor...

İyi geceler arkadaşlar..

Son düzenleme:

suyu az içtiğim için onları çok içiyorum yani 2.bardağa yeniden sallama çay koymadan onun içinde bekletip ılık su içmiş gibi oluyorum işte:))walla eşim benimle aynı kiloda,ama ben halimden memnunum diyor,zorla yürütüyorum,bugün elinde gözleme ayran katıldı.bana kiloları o aldırdı zaten:))yanınızdaki insan çok önemli,o yiyip içiyr,size de yapıyor,bişey olmaz diyorsa,hele ki hamilelik döneminde 30 kilo almış biri olarak bi daha eşimi dinlemicem:))

Her hafta 1 kilo mu? Ne eksin ne fazla öyle mi? Nasıl bir diyetmişki bu karatay diyeti.

iyi geceler herkese:)
bugunku yediklerimi yazıyım dedim daha şimdi girdim eve ondan daha önce yazamadım
sabah 1 kase müsli
arada 1 elma
öglen 1 tabak mercimek corba 1 dilim kızarmıs ekmek yanınada buldgum bir domates
arada 1 portakal
akşam et sote ve salata (salata yagsızdı ama ben cok yedim )
spor sabahtan beri dolasmak

dukan diyeti var bir de onda da öyle imiş,netten kitabın siparişini verdim bakayım uygularsam,
bu arada bu karayaycılar forumda nerde oluyor merak ettim:))

Karatay diyetine baktım da sabah kahvaltısı günde 2 yumurta dıyor, ekmek yok, şeker yok. Şekerın olmaması çok güzel. Ekmek yerine de ceviz vs yeniyor fakat kilolar verildikten sonra hiç ekmek yememek lazım yoksa yeniden yenmeye başlanan ekmeği vucut yakmakta zorlanır. Dukan ve karatay baya revaçtaymış anladıgım kadarıyla

iyi geceler kızlaaarr

bugün okuldan perişan geldin direkt vurdum kafayı yattım

havalar gayet güzel burda , akşam 9 da çıktık eşimle 1.5 saat yürüyüş yaptık

dizim çok şükür problem çıkarmıyor buaralar , eğer iyi olursam devam ederim , bakcaz artık

bugünkü menüm ;

SABAH :
- uyanınca 2 bardak ılık su
- 2 dilim uno denge light
- biraz beyaz peynir
- domates , salatalık

ARA:
- 1 elma

ÖĞLE:
- 1 kase yoğurt (sonrada uyudum zaten:)

AKŞAM :
- 4 kepçe mercimek çorbası
- 1 yemek kaşığı menemen
- ekmek yok

tam net olmamakla birlikte yaklaşık 3.5 litre su

Özlemcim ben dukana çok sıcak bakmıyorum ama karatay aklıma yatıyor

fakat bir sorunum var ben 1 yumurtayı bile 40 takla atarak yiyorum , 2 tane yersem zaten kahrımdan ölürüm kilo problemim falan kalmaz heralde

Özlemcim ben dukana çok sıcak bakmıyorum ama karatay aklıma yatıyor

fakat bir sorunum var ben 1 yumurtayı bile 40 takla atarak yiyorum , 2 tane yersem zaten kahrımdan ölürüm kilo problemim falan kalmaz heralde

Valla ben herseyın fazlasını öneren dıyetlere karışıyım arkadaş. Hayat boyu karatay ya da dukanla yaşabileceksek tamam ama bu mümkün olmadıgına göre verilen kilolar geri alınacak bu da kesin. Yalnız Canan Karatay'a hak vermıyo değilim. Katı yağlar dışında söyledıklerıne katılıyorum. İşlenmiş gıdalara, yapay şekere vucudun ihtiyacı yok gerçekten.

Biri gelip bana ben artık hayatımdan işlenmiş gıdaları, şekeri ekmeği çıkardım, hayat boyu karatay yeme biçiminde yaşıyorum derse önünde saygıyla eğilirim ama sadece zayıflama amaçlı yapılan işe karşıyım.Hergün 2 yumurtanın kolestrolü yükselteceğine inanıyorum. Dukan dıyetıne zaten hiç girmıyorum o tamamen konum dışında:))

Hayatım boyunca o kadar saçma şey denedim ki zayıflamak için. Kısa vadeli şeyler hep kilo aldırdı bana. Şimdi ise yemek yemeyi öğreniyorum. Ne kadar yavaş olsa da kalıcı olur umarım.

haklısın canım , dediğin gibi hayat boyu devam edeceksek başlamak lazım , ben şimdi baktımda menülerine , ben o yazılanların hepsini yesem , oohhooooo valla çatlarım herhalde

bende 28 yıllık hayatımda 4 aydır ilk kez bu kadar rahat ve hafif yaşıyorum , gerçekten yemek yemeyi öğrendim , ve soranlara diyorumki "ben diyet yapmıyorum , bu artık benim yaşam stilim" :129::129::129:

inşallah gelecek hepimiz için çooookk güzel ve sağlıklı gelecek Özlemcimm

kızlarr ben kaçtımm malumunuz sabah bebeler beni bekler

herkeslere iyi uykular , tatlı rüyalarrr

İnşallah canım

Ben ideal kiloma indikten sonra, nerde olursam olayım çantamda cevizimi bademimi kuru kayısımı ya da kuru incirimi taşıycam. Eğer bunu yapmazsam yani ara öğün yemezsem yemeğe saldırırım bunu biliyorum. Aslında kuru yemişler çok faydalı vucut için ama tabi kararında yemek lazım. Yine ideal kiloma indikten sonra haftada bir kereden fazla yemeğin yanında pilav/makarna yapmıycam. Pilav dediysem sadece bulgur pilavı:)) Eskiden ben bunlarsız yaşayamam sanırdım. Sofrada olmazsa doymazdım. Pirinç pilavı yedikçe daha çok yerdim hemde ekmekle. Hatta bazen insanların içinde yemeye utanır, mutfaga tabak bırakma bahanesıyle gider orda da atardım agzıma bir kaç kaşık pilav.

İlk evlendiğimizde biber dolmasını çok yapardım eşim sevıyo diye. Yemekte koca koca dolmalardan en az 4er tane yerdik yanında ekmekle. Tek çeşit yemek ve çorba yaptıgımda eşim baika birşey yokmu yanında derdi.

umutt o neydi nazi kampı gibi anammm pilav yeme 1 çatal helva ye akşam hiç birşey yeme asla yapamam
Ehehe abartmışım evet, helva deyince gözüm döndü herhalde. Çok kalorili yav, eşim bir ara her akşam yarım paket yiyordu, artık nasıl sinir olduysam. Tahin çok iyi bir gıda ama, susam çok iyi bir bitkisel protein kaynağı. Azmettim evde tahin de yaptım ben, balla karıştırıp dayadım adamın önüne, işte ev yapımı tahin helvası, bundan sonra hazırını almak yok dedim. O gün bugündür tahin helvası da yemiyor
...
Yürümeye alışınca bırakamıyor insan. bende öyle oldu..
Hem kendimle oluyorum 50 dk.sevdiğim müzikleri dinleyip.. hemde mutlu oluyorum...

--

Umuttt neden yok acaba bir-iki gündür.:26:

Canım, arada girdim çıktım. Güya geçmişi okuyup birşeyler yazacaktım, ama ne geçmişmiş arkadaşım. Oku oku bitmedi, yazamadan çıktım

Oğluşu okula alıştırma operasyonu başarıyla sonlanmıştır. Dün bana "anne artıt sen servise delme, sen bana el salla, sen beni evde betle" dedi. Bugün ben de kapıdan onu uğurlayıp Kadıköy'de kurulan organik pazara gittim. Evden fazla uzağa gitmem normalde ben, otobüsle gittim, pek de maceralı oldu, epeydir otobüse binmemiştim, bütün sistem değişmiş, üstelik yanlış istikamete binmişim, şöfor bile sonunda isyan edip "Aydan mı geldin bacım sen" diye sordu. 20 kiloyu yüklenip geri döndüm sonra, pert oldum resmen. Gerçi iyi oldu, akşam yemeğinde ailece otladık resmen. O yorgunlukla giremedim öğleden sonra

Kim var kim yok bilemiyorum, herkese iyi geceler diliyorum. Geçmişi de tam okuyamadım, özür :26: Herkesin keyfi yerindedir umarım

güzelmiş özlemcim menün benimde adett günüm bugün cumaya kadar geçer mi şişlik tartılmadım ama:26::26:
aferim sana tatlım süper gidiyorsun devam
benden de slm sole gerçi sen şimdi okumuyorsun uyuyırsun ama olsun hissedersin özlem
neler olacak nelerrr mutlum yola tam gaz devammmm
hg banucum özledik seni gel lütfenn
Banucuğum başka başka topiklerde görmüşler hep seni.:)
bizde özlüyoruz arada gel artık.

Bak hepimiz normale döndük yürüyüş falan yapıyoruz.ben bile insan gibi yiyorum artık.
Allah iyiliğini versin yenacıkkkk
örtmenim öğleni neden atladın atlama iyi olmaz sonra çok az olmuş menğn gşibi geldii
kızlarr ben kaçtımm malumunuz sabah bebeler beni bekler

herkeslere iyi uykular , tatlı rüyalarrr

iyi geceler örtmenimmmmmmmm

canm karnıbahar yemegi yaptım kıymalı..
ama yemedm hiç sevmem
ben corba içtim,mercimek..salata yedm...

yemek sonu kahve ile 2 kere cikolata attım agzıma..
ohh degme keyfime meraklı ebrum
MERYEM nazarımız değdi canım ya hava kapattı
ahahha aynen öle oldu...
benm baglantım gitti..
bende esofmanlarımı gyip sahile attım kendimi ama ben gidene kadar..
hava kapadı
ama ben 1 saat yürümeden eve girmedim

yemegimi yaptım...yürüyüş bile yaptım aksam olmadan.
ayhhh zevklerimiz de aynı iddiadaşım..sarımsaksız cacık olmassss

bence sen kazanırsın be elifim...
bahse gerek yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…