Şu L...d... vardı ya kızlar. İlk çıltıgında kullanmıştım resmen tahtalı köyü boyluyodum. Kalbim nasıl çarpıyodu. 3 gün bir saat bile uyuyamamıştım. Hatta o zaman Ales'e girmiştim 3 gün uykusuz , ales çıkışında araba çarpıyodu beni sonra bıraktım. Sakın derim hiç yetltenmeyin. Sadece morbit obezlere doktor kontrolünde ilaç verıyolar onun dısında kimse önermiyor
bir arkadaşıma düğününden önce mustakbel kayın validesi vermişti. gelin damat 1-2 hafta kala (haftada 3-4 kg verdiriyormuş) sözde hap-biber hapı sanırım. kız neresyse hiç uyumamaya başladı. oğlanda bişey yok görüntüde ama kiloda verme yok. bunlar neredeyse ilaç tok hıssettırıyor diyerek hiçbirşey yemiyor ve uyumuyorlardı. düğüne 1 hafta kala kızı gördüm zombi olmuş gözler mor surat süzülmüş ifade donuk. yahu noluyor dedim böyle böyle derhal bırak dedim bu gidişle göremeyeceksin kendi düğününü... bıraktı bir daha da kullanmadı...
yok bir mucize kızlar tutacaz boğazımızı yuruyeceğiz.
Canım vallahi sinirlerim zıpladı. İnsanlar ne kadar boş ya. iki gazete okumazlar, Türkiyede neler olup bitiyo, nelere zam geldi eğitim sistemş ne alemde haberleri yok, anca kiloyu konuşurlar. Sen hiç takma canım. Sen de laf sok onlara. Aaa bilmemne sen kilo mu aldın de mesela:)) Kendi silahlarıyla vur onları. Sen bi ara öğlenleri yürüyodun işyerinde. Çık yürü bak hava da güzellşti. Müzik dinle yürürken kafan dağılsın
Ben de sen gibiyim herşeyi kafama takarım. İlk evlendiğimizde Ankaradakı işimi bırakıp İstanbula geldim.1 sene iş bulamadım. Eşimin akrabalarına giderdik, nesne iş bulamadın, aa bilgisayarcılar işsiz kalmıyo aslında, e o zaman çocuk yapın siz. Yemin ederim dışarı çıkamsım gelmıyodu. Borç gırtlaktaydı zaten. Eşimle biz yaptık herşeyi. Ailesi yapamadı bir de her ay onlara da para gönderiyoduk. İşsizlikmiş dersin, parasızlık mı evde kilo almaya baslamıstım. İnsanlar çok acımazsız gerçekten
Sonra iş buldum ama gece yarılarına kadar çalışıyodum ve günde en az 3,5 saat yol gidip geliyodum. Bu sefer de özlem ne kadar çok çalışıyo dıyolarmıs. Milletin agzı yokkı büzesin. 3 kilo alayım hemen farkederler mesela. Aa özlem kilo mu aldın gene sen derler. Arkadas ben bile bu kadar takip etmıyorum kilomu
Valla canım bana ne desen haklısın kızmam ki
Sebze yemiyorum tencerede pişen tek yediğim şey makarnabazen salata yapıyorum kendime ama yememin düzeni yok acıkmadan birşey yemiyorum diyet listeme uysam spor yapsam veririm herhalde diye düşünüyorum ama şu sağlığım bir yoluna girmiyor biri bitiyor başka biryer patlak veriyor silkelenip kendime gelmem lazımda onu da yapacak gücü bulamıyorum kendimde. Yoksa söylediklerinde sonuna kadar haklısın
dış görünüş önemli değil canım benim aslında kafaya takıp dedikodunu yapacak bulabildikleri tek konu o olduğu için onu sarıyorlardır ağızlarına...
işine karışmak gibi olmasın sana o lafları getirip senii üzen insanında seni düşünen biri olmadını düşünüyorum
bizim loj mandada var malesef öle tğipler arkadaş bu çekememezlik nedir anlamadım kimse istemez zaten kilolu olmayı
nu sene buraya yeni gelen bi arkadaş ben 93 kiloyum kendi o zaman 78 di
bigün dedmki cok yiyosun kadın hataylı bulgur yemediği gün uyuyamıyo hani kilo alırsın veremezsin demek isteddim sonuöta mahrum bi yerdeyiz ve hareket yok malesef ancak ayda mmaş almaya yada hafta sonları arbayla marketin önüne kadar gidip gelmek markette bim zaten en lüksü
ayy şekerim sen kendine bak sen yemiyonda kilolusun ben hem yiyorum hemde spor yapıyorum dedi
ama ne halin varsa gör dedim içimden
ben rejime girdim arkamdan veremez nası verecek falan demiş
geçen aşşağıya indim bayanlar bası zayıflamışsın falan diyince ayy dedi bende bu kış 15 kilo aldım demezmi
vakti zamanında bana böyle demiştin bak insanları aşşağılamanın kimseye faydası yokmuş demekki dedim lafıda soktum
içimin yağları eridi
belki ondan bu hafta - deyim dir
vel hasıl hiç sıkılıp yemeğe verme kendini
zamanı geldimi onlar utanır merak etmee
Canım vallahi sinirlerim zıpladı. İnsanlar ne kadar boş ya. iki gazete okumazlar, Türkiyede neler olup bitiyo, nelere zam geldi eğitim sistemş ne alemde haberleri yok, anca kiloyu konuşurlar. Sen hiç takma canım. Sen de laf sok onlara. Aaa bilmemne sen kilo mu aldın de mesela:)) Kendi silahlarıyla vur onları. Sen bi ara öğlenleri yürüyodun işyerinde. Çık yürü bak hava da güzellşti. Müzik dinle yürürken kafan dağılsın
Ben de sen gibiyim herşeyi kafama takarım. İlk evlendiğimizde Ankaradakı işimi bırakıp İstanbula geldim.1 sene iş bulamadım. Eşimin akrabalarına giderdik, nesne iş bulamadın, aa bilgisayarcılar işsiz kalmıyo aslında, e o zaman çocuk yapın siz. Yemin ederim dışarı çıkamsım gelmıyodu. Borç gırtlaktaydı zaten. Eşimle biz yaptık herşeyi. Ailesi yapamadı bir de her ay onlara da para gönderiyoduk. İşsizlikmiş dersin, parasızlık mı evde kilo almaya baslamıstım. İnsanlar çok acımazsız gerçekten
Sonra iş buldum ama gece yarılarına kadar çalışıyodum ve günde en az 3,5 saat yol gidip geliyodum. Bu sefer de özlem ne kadar çok çalışıyo dıyolarmıs. Milletin agzı yokkı büzesin. 3 kilo alayım hemen farkederler mesela. Aa özlem kilo mu aldın gene sen derler. Arkadas ben bile bu kadar takip etmıyorum kilomu
ne halleri varsa görsünler kendileri zayıflar ama sürekli lahana çorbası içiyolar
pilatese gidiyolar pazartesi başladılar hastane içinde
banada diyolarki sende gel top gibi yuvarlanırsın bizde güleriz
bende yok ben almım siz gidin yuvarlanıp gülcek başka birini bulun
lafa bak söylenirmi böyle şey yaa
azıcık kilolu birisi gelse
söylenen şu şahsın biri tarafından
'benim gibi zayıf ve güzel mi olmak istersin ayşe ablan gibi şişko ve çirkin mi '
aynen böyle ve sürekli söyleniyo bu
takmım diyorum da nereye kadr
ama bende ayşe isem eğer zayıflamazsam namerdim
ya ayşe ben gördüm o kızları onlar kopmuş gül geç. sana nasıl özeniyorlar gördüm ben. mutlu bir evliliğin harika bir oğlun varkurttttt diyorum.
dün ablamın okuluna gittim kadının biri "aa vacide hocanın kardeşimisiniz" dedi. öğretmen arkadaşlarından. evet dedim. o arada kilodan zayıflamaktan bahsediliyor fiks neyse kadın baktı baktı gözlerini devirip. "vacidenin kilo sorunu yok siz hiç benzemiyorsunuz." dedi, bende "doğru çok haklısınız ben ailenin şişman ve çirkin olanıyım diğerlerinin fiziği düzgündür çok şukur" dedim.
Bu gün gece benim kızda ağlayarak uyandı yanıyordu atesi vardı 39 heme dus aldırdım ilacını verdim. Rahatladı benimki azı dişini çıkarıyor. Bu gün dr da terminimiz var kontrol etcek insallah bişey çıkmaz
allah ne diyim. kız ailenin fazlalıklarını ben taşıyorum deseydin :)
kız senin sırtın belin nasıl oldu. işe başladım takip edemiyorum sizi.
ohhh misss kahvaltımı yaptım sabah tartıldım dayanaamdım-500:))))))))))
pek bii sevindirik oldum efeeendiiimm
sabah 1 kaşık tulum 1 salatalık 7-8 dal maydonoz 2-3 çatal sucuk bitanede çilek reçelin içinden aldım
tarçınlı sıcak suu çay demlemeye üşendim kök tarın attım kupaya sanah sporum olan 1 mil lasly yapayım
gece cadı uyumadı hiç halsizim bugün
günaydınlar kızlar
sabah 7den beri koşturuyorum
umarım keyifler yerindedir
dün hakkımda konuşulan lafları duydum ve çok üzüldüm
iş ortamında kimse ile samimi olmaya gelmiyo
mesele yine kilolar tabiki
hep dış görünüş önemli sanki anlamıyorum insanları çoğu zaman
aaaa bana da aynı şey oldu ben çok yoğun çalıştım 1 seneye yakın şantiye yaptım bandırmada otellerde surundüm resmen mafoldum ara verdim biraz evlendim 4 ay oldu çalışmıyorum. bayram vardı. eşimin akrabaları ile oturduk. genç bir kız var mimarlık istiyorum değince " ne güzel ama kazanmakta çalışmakta çok zor iyi düşün" falan derken kadın teki " aa dedi ben izin vermem senin halin ortada" böyle 20 kişi falan var ortamda ve bu insanların bazısını ilk görüyorum... 3000 m2 hastane ile uğraş başar 20 kişinin içinde aşalan. gülümsedim. eşim bişiler geveledi yok o istemediğinden çalışmıyor falan diye...
bende senin gibiyim canım. tekrardan 90 lara doğru gidiyorum. korkuyorum ama bunu durdurmak için elimi ağzımı tutamıyorum. acayip bir açlık duygusu içindeyim. son zamanlarda zayıflama ilaçlarına taktım. sanırım başlıycam gizli saklı bir şekilde
Şu L...d... vardı ya kızlar. İlk çıltıgında kullanmıştım resmen tahtalı köyü boyluyodum. Kalbim nasıl çarpıyodu. 3 gün bir saat bile uyuyamamıştım. Hatta o zaman Ales'e girmiştim 3 gün uykusuz , ales çıkışında araba çarpıyodu beni sonra bıraktım. Sakın derim hiç yetltenmeyin. Sadece morbit obezlere doktor kontrolünde ilaç verıyolar onun dısında kimse önermiyor
Valla canım bana ne desen haklısın kızmam ki
Sebze yemiyorum tencerede pişen tek yediğim şey makarnabazen salata yapıyorum kendime ama yememin düzeni yok acıkmadan birşey yemiyorum diyet listeme uysam spor yapsam veririm herhalde diye düşünüyorum ama şu sağlığım bir yoluna girmiyor biri bitiyor başka biryer patlak veriyor silkelenip kendime gelmem lazımda onu da yapacak gücü bulamıyorum kendimde. Yoksa söylediklerinde sonuna kadar haklısın
Bu gün gece benim kızda ağlayarak uyandı yanıyordu atesi vardı 39 heme dus aldırdım ilacını verdim. Rahatladı benimki azı dişini çıkarıyor. Bu gün dr da terminimiz var kontrol etcek insallah bişey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?