Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bir arkadaşıma düğününden önce mustakbel kayın validesi vermişti. gelin damat 1-2 hafta kala (haftada 3-4 kg verdiriyormuş) sözde hap-biber hapı sanırım. kız neresyse hiç uyumamaya başladı. oğlanda bişey yok görüntüde ama kiloda verme yok. bunlar neredeyse ilaç tok hıssettırıyor diyerek hiçbirşey yemiyor ve uyumuyorlardı. düğüne 1 hafta kala kızı gördüm zombi olmuş gözler mor surat süzülmüş ifade donuk. yahu noluyor dedim böyle böyle derhal bırak dedim bu gidişle göremeyeceksin kendi düğününü... bıraktı bir daha da kullanmadı...

yok bir mucize kızlar tutacaz boğazımızı yuruyeceğiz.

O nasıl kayınvalide öyle.. Biber hapı elma hapı çilek hağı armut hapı hepsi aynı

Cnm ben yıllardır kosturdum iyilik yapmaya beni. Almancam var diye her yere ben gidiyor dumm. Yıllar sonra 1laf duydum tamamen yıkıldım o kadar iyilikden 1yanlışım ı. Ben yanlisda gormuyordum onu söylediler çok kirildim si irden agladim hakkımı helal etmiyom dedim o kişi gelip. Özür diledi helallik istedi benden
yani agzi olan konuşuyor. Artık takmiyom konusulanlari allaha havela ediyorum

Canım saglık konusunda ben de aynıyım. O kadar cok rahatsızlıgım var ki hangisiyle ilgileniyim bilemiyorum. Ama bu yaşlara bi daha gelmiycez. Şimdi kilo vermezsek ilerde daha da zor olucak. Sen de farkındasın düzene oturtsan aslında tıkır tıkır gidecek kilolar. Sabahları kalkınca yarım saat ıcınde kahvaltı yapmaya calış. Öğün aralarını 5 saatne fazla tutmamaya calış. ara öğünde sevdiğin şeyleri ye. Düzensiz yiyince ben de veremiyorum. Allahtan boyun uzun ama ona da güvenme:)) Ben vucudum düzgün diye güvenirdim yağ deposu olarak geziyodum haberim yok

dış görünüş önemli değil canım benim aslında kafaya takıp dedikodunu yapacak bulabildikleri tek konu o olduğu için onu sarıyorlardır ağızlarına...

ne halleri varsa görsünler kendileri zayıflar ama sürekli lahana çorbası içiyolar
pilatese gidiyolar pazartesi başladılar hastane içinde
banada diyolarki sende gel top gibi yuvarlanırsın bizde güleriz
bende yok ben almım siz gidin yuvarlanıp gülcek başka birini bulun
lafa bak söylenirmi böyle şey yaa
azıcık kilolu birisi gelse
söylenen şu şahsın biri tarafından
'benim gibi zayıf ve güzel mi olmak istersin ayşe ablan gibi şişko ve çirkin mi '
aynen böyle ve sürekli söyleniyo bu
takmım diyorum da nereye kadr
ama bende ayşe isem eğer zayıflamazsam namerdim

aaaa bana da aynı şey oldu ben çok yoğun çalıştım 1 seneye yakın şantiye yaptım bandırmada otellerde surundüm resmen mafoldum ara verdim biraz evlendim 4 ay oldu çalışmıyorum. bayram vardı. eşimin akrabaları ile oturduk. genç bir kız var mimarlık istiyorum değince " ne güzel ama kazanmakta çalışmakta çok zor iyi düşün" falan derken kadın teki " aa dedi ben izin vermem senin halin ortada" böyle 20 kişi falan var ortamda ve bu insanların bazısını ilk görüyorum... 3000 m2 hastane ile uğraş başar 20 kişinin içinde aşalan. gülümsedim. eşim bişiler geveledi yok o istemediğinden çalışmıyor falan diye...

Bu gün gece benim kızda ağlayarak uyandı yanıyordu atesi vardı 39 heme dus aldırdım ilacını verdim. Rahatladı benimki azı dişini çıkarıyor. Bu gün dr da terminimiz var kontrol etcek insallah bişey çıkmaz

ya ayşe ben gördüm o kızları onlar kopmuş gül geç. sana nasıl özeniyorlar gördüm ben. mutlu bir evliliğin harika bir oğlun var kurttttt diyorum.

dün ablamın okuluna gittim kadının biri "aa vacide hocanın kardeşimisiniz" dedi. öğretmen arkadaşlarından. evet dedim. o arada kilodan zayıflamaktan bahsediliyor fiks neyse kadın baktı baktı gözlerini devirip. "vacidenin kilo sorunu yok siz hiç benzemiyorsunuz." dedi, bende "doğru çok haklısınız ben ailenin şişman ve çirkin olanıyım diğerlerinin fiziği düzgündür çok şukur" dedim.

ya kızlar ben bu aralar iştahıma dur diyemiyorum. yemekten kalkıyorum 10dk sonra bişiler yeme isteği başlıyor direk. şişeye sarılıyorum işede başladım iş yerindekilerinden çekingemden ara öğünleri yapmıyordum sonra dedim ben diyet yapıyorum bunlar benim ara öğünüm onlarlada paylaştım ara öğünümü. gün içinde iyi gidiyor ama akşam eve gidnce resmen kıtlıktan çıkmışa dönüyorum. hemen dolaplara saldırıyorum. babamın çay püsküüt faslı olur her akşam bide o var. akşam 9 da sofradan kalkmamızda cabası. ne yapıcam ben kimseyede bişey diyemiyorum. bide doysamda artık bırakınca içim huzursuz oluyor resmen zorla yemek yiyorum deli olcam ben kızlar yaa. saçmalıyorum iyice. beni hastaneye kapatsınlar artık saati saatine yemek versinler. başka yolu yokmu bunun. pazar günü doğum günüm ve ben hala obezim

allah ne diyim. kız ailenin fazlalıklarını ben taşıyorum deseydin :)
kız senin sırtın belin nasıl oldu. işe başladım takip edemiyorum sizi.

cnm bende herşeyi kafama takar kimseye de anlatamam kendi kendimi yer bitirirm malesef
öğlenleri bi arkadaşla yürüyoduk sonra o gelmeyince bende gitmeye cesaret edemedim çünkü 2miz gittiğimizde bile laf atan oldu
samatya sahilini bilenler vardır belki çok güvenli bir yer değil
gündüz vakti bile tinerciler var
o yüzden gitmiyorum yoksa öğlen yürüyecek vaktim var aslında
artık evde koşuı bandında yada dışarıda en azından yrm saat yürücem cnm
dün duydukları üzdü ama hırslandırdı da beni
hayırlısı rabbim bir an önce irademe sahip çıkmayı nasip etsin inşallah

geçmişolsun canım. sana da kolay gelsin şimdiden.

Ayşeciğim bende çok üzülüyorum bunları duyunca..ama artık her söyleyene kızarak cevap veriyorum kimse pek bişey demiyor..
Sadece geçen hafta ablamla bu konuyu konuştuk. ki hiç beni bu denli ciddi uyarmamıştı..
Günlerce onun söylediklerini düşündüm aslında o kadar haklıki.
Ne yapıyorum ben kendime diye ciddi ciddi düşündüm..
Örneğin 3-3,5 yıldır burdayım hala bir halt etmişliğim yok..
Neyse onu geçtim.Çok zorda değil zayıflamak kararınca tükettikten az yürüyüşten sonra. yavaş veya hızlı geri dönüşümü oluyor..
sen çok gençsin azıcık çabayla inan başarılı olursun..Yeterki kendimize inanalım bu olacak diyelim..
Beyin gücü şeysi.:))

İnsanları değiştiremiyeceğimizi geç de olsa anladım. O yüzden takılmamaya calısıyorum fazla. Ben üniversitede okurken de babamın bşir arkadaşı , "özlem bil mğh okuyo ama iş bulamaz, benım kız sınıf öğretmenş olacak hemen atanacak" diyip duruyodu. Babam eve gelıp bunu bana söyluyodu. Ben de dedımkı bana onun kızı 4 kere gırdı sınıf öğretmenlıgını öyle kazandı. Salak kızını bana övmesin. Sürekli aynı şeyleri duyunca patlıyor insan bir süre sonra.

Daha evlendıgımız ilk yılı ben zaten parasızlıktan bunalmısım. Eşimin ailesinin oturdugu yere gittik. Komşu bi kadın var. Demez mi eşime, utanın herkesin çocugu oldu siz daha bekliyosunuz. Sen bizim ne çektiğimizi biliyomusun kadın. Eşim güldü sadece bişey demedi. Kulagımızı tıkıycaz mecburen napalım

Canım başlama lütfen hem sen sağlıkçısın bu ne cesaret..
Naaptın karatayı bıraktınmı.?çok iyi gidiyordun...

Bana endokrin doktoru vermişti R... L bir iki kullandım sonra bıraktım çok tırsağım bu konularda..
bir süre sonra ilaç toplatıldı sağlık bakanlığı tarafından kalp krizini tetikliyor diye...
hemde yasla bir ilaç tarım bakanlığı onaylı değil.:)

Canım geçmiş olsun papatyana...

Son düzenleme:

Gecmıs olsun bebegıneee

herkese merhaba...gününüz aydın olsun..

dünki menüm

sabah
2 dilim kepek ekmek
lor peyniri
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin salatalıkk

ara
2 galeta
1 elma

öğle
sulu köfte 1 porsiyon
2 dilim kepek ekmek
yoğurt

ara
şekersiz sütlü nescafe
20 g sütlü çikolata

akşam
1 kase tavuklu çorba ( yemiş olduğum çikolatanın cezası)

yarım elma

günü böyle kapattım akşamda bi yakının cenazesi olmuş oraya uğradık pide ve baklava dağıtılıyordu midem rahatsız diye yemedim... açlıktan ölüyordum gece yatarken 1 bardak su içtim yattım

geçmiş olsun cnm inşallah bişey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…