Ayşeciğim bende çok üzülüyorum bunları duyunca..ama artık her söyleyene kızarak cevap veriyorum kimse pek bişey demiyor..
Sadece geçen hafta ablamla bu konuyu konuştuk. ki hiç beni bu denli ciddi uyarmamıştı..
Günlerce onun söylediklerini düşündüm aslında o kadar haklıki.
Ne yapıyorum ben kendime diye ciddi ciddi düşündüm..
Örneğin 3-3,5 yıldır burdayım hala bir halt etmişliğim yok..
Neyse onu geçtim.Çok zorda değil zayıflamak kararınca tükettikten az yürüyüşten sonra. yavaş veya hızlı geri dönüşümü oluyor..
sen çok gençsin azıcık çabayla inan başarılı olursun..Yeterki kendimize inanalım bu olacak diyelim..
Beyin gücü şeysi.:))
gunaydın kızlar
ılk defa netten kıtap alacagım tavsıye ettıgınız bır sıte var mıı acele beklıyorumm
gunaydın kızlar
ılk defa netten kıtap alacagım tavsıye ettıgınız bır sıte var mıı acele beklıyorumm
ya kızlar ben bu aralar iştahıma dur diyemiyorum. yemekten kalkıyorum 10dk sonra bişiler yeme isteği başlıyor direk. şişeye sarılıyorum işede başladım iş yerindekilerinden çekingemden ara öğünleri yapmıyordum sonra dedim ben diyet yapıyorum bunlar benim ara öğünüm onlarlada paylaştım ara öğünümü. gün içinde iyi gidiyor ama akşam eve gidnce resmen kıtlıktan çıkmışa dönüyorum. hemen dolaplara saldırıyorum. babamın çay püsküüt faslı olur her akşam bide o var. akşam 9 da sofradan kalkmamızda cabası. ne yapıcam ben kimseyede bişey diyemiyorum. bide doysamda artık bırakınca içim huzursuz oluyor resmen zorla yemek yiyorum deli olcam ben kızlar yaa. saçmalıyorum iyice. beni hastaneye kapatsınlar artık saati saatine yemek versinler. başka yolu yokmu bunun. pazar günü doğum günüm ve ben hala obezim
ya ayşe ben gördüm o kızları onlar kopmuş gül geç. sana nasıl özeniyorlar gördüm ben. mutlu bir evliliğin harika bir oğlun varkurttttt diyorum.
dün ablamın okuluna gittim kadının biri "aa vacide hocanın kardeşimisiniz" dedi. öğretmen arkadaşlarından. evet dedim. o arada kilodan zayıflamaktan bahsediliyor fiks neyse kadın baktı baktı gözlerini devirip. "vacidenin kilo sorunu yok siz hiç benzemiyorsunuz." dedi, bende "doğru çok haklısınız ben ailenin şişman ve çirkin olanıyım diğerlerinin fiziği düzgündür çok şukur" dedim.
ben de bu işyerine yeni başladığım zamanlar yani 5 yıl önce odada 3 ebru vardı. ve herkese bir lakap takmış insanlar. banada şişko ebru diyorlarmış. o zamanlarda 87 kiloyum yani şu halimden bile zayıftım. ben bunu bir zaman sonra öğrenmiştim. ve o kadar kırılmıştım ki. ama kimseye belli etmedim kırıldığımı ve inat edip 20 kilo vermiştim 4 ayda. bazı densizler öle konuşuyor.
şimdi yine kiloluyum ama onlara ikiz bebek doğurdum ben hemde sezeryan ile diyorum. aslında bu bir savunma benim için onlara karşı. şimdi yine diyet yapıyorum ama diyet yaptığımı kimseye söylemedim. çünkü ne zaman birazcık fazla kaçırsam gün içerisinde alay geçer gibi bakıyorlar diyet yaptığımı bilirlerse.
çok fazla takılmamak lazım bu densizlere karşı..
haklısın cnm çok şükür dünkü konuştuğumuz gibi oğlum ve eşimle uzun ve sağlıklı bir ömür geçirmem için zayıflmamam şart
bi kaç kilo aldım hemen fark ediyo yüyorum 5 adım sonra nefes nefese kalıyorum malesef
Bu gün gece benim kızda ağlayarak uyandı yanıyordu atesi vardı 39 heme dus aldırdım ilacını verdim. Rahatladı benimki azı dişini çıkarıyor. Bu gün dr da terminimiz var kontrol etcek insallah bişey çıkmaz
d&r 'ın sitesinden alabilirsin. ben birçok kez aldım.
herkese merhaba aranıza yeni katıldım bende artık burada sizinde desteklerinizle zayıflayacağım inş
Kızlar bugün ne pişireceksiniz.?
varmı planınız.? benim bir tek karnıbaharım var ama artık bıktık kış sebzelerinden kesin yine sadece bana kalır..
herkese merhaba aranıza yeni katıldım bende artık burada sizinde desteklerinizle zayıflayacağım inş
Yena ben de dun kiymalisini yaptim. Bizim cocuklar bayiliyor, tabaklarin dibini yaliyorlar resmen.
Ama sana degisik bir tarif vereyim, haslanmis karnibahari, besamel ve az kasar ile firina verip karnibahar graten yap. Hatta ben icine havuc da haslayip dogruyorum. Yok eger bunu da sevmezler dersen, yine haslanmiz havuc ve brokoli ile, haslanmis makarna ile (sebze bol, makarna az) karistirip yine az besamel ve kasar ile gratine yat.
Her ikisi de borek gibi kesilip tabaga aliniyor. Nefis oluyor..
Not.. Sen sadace hasanmisini ye .. Hatirlatmaya gerek yok heralde... Ona da hardal ile yogurt karistir, pul biberle ve az soguk makarna ile ye...
Yena ben de dun kiymalisini yaptim. Bizim cocuklar bayiliyor, tabaklarin dibini yaliyorlar resmen.
Ama sana degisik bir tarif vereyim, haslanmis karnibahari, besamel ve az kasar ile firina verip karnibahar graten yap. Hatta ben icine havuc da haslayip dogruyorum. Yok eger bunu da sevmezler dersen, yine haslanmiz havuc ve brokoli ile, haslanmis makarna ile (sebze bol, makarna az) karistirip yine az besamel ve kasar ile gratine yat.
Her ikisi de borek gibi kesilip tabaga aliniyor. Nefis oluyor..
Not.. Sen sadace hasanmisini ye .. Hatirlatmaya gerek yok heralde... Ona da hardal ile yogurt karistir, pul biberle ve az soguk makarna ile ye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?