Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen bende aynı şeyleri düşünüyorum
dün mutluyu aramıştım
bana söyledikleri hala kulağımda çınlıyor
kendi sonumuzu getirmenin ne anlamı var ki
3 kaşık yesemde doyucam 1 tabak yesemde
oğlumla eşimle sağlıklı zayıf bir ömür sürmek istiyorum
o yüzden zayıflamak şart sağlık için şart herşeyden önce

gunaydın kızlar
ılk defa netten kıtap alacagım tavsıye ettıgınız bır sıte var mıı acele beklıyorumm

gunaydın kızlar
ılk defa netten kıtap alacagım tavsıye ettıgınız bır sıte var mıı acele beklıyorumm

Ben netden almadım hiiç..
Elif sanırım sürekli netden alırmış öyle hatırlıyoum...

ben de bu işyerine yeni başladığım zamanlar yani 5 yıl önce odada 3 ebru vardı. ve herkese bir lakap takmış insanlar. banada şişko ebru diyorlarmış. o zamanlarda 87 kiloyum yani şu halimden bile zayıftım. ben bunu bir zaman sonra öğrenmiştim. ve o kadar kırılmıştım ki. ama kimseye belli etmedim kırıldığımı ve inat edip 20 kilo vermiştim 4 ayda. bazı densizler öle konuşuyor.

şimdi yine kiloluyum ama onlara ikiz bebek doğurdum ben hemde sezeryan ile diyorum. aslında bu bir savunma benim için onlara karşı. şimdi yine diyet yapıyorum ama diyet yaptığımı kimseye söylemedim. çünkü ne zaman birazcık fazla kaçırsam gün içerisinde alay geçer gibi bakıyorlar diyet yaptığımı bilirlerse.

çok fazla takılmamak lazım bu densizlere karşı..

86,5 kilo hiçte obez değil bence. haksızlık etme kendine

haklısın cnm çok şükür dünkü konuştuğumuz gibi oğlum ve eşimle uzun ve sağlıklı bir ömür geçirmem için zayıflmamam şart
bi kaç kilo aldım hemen fark ediyo yüyorum 5 adım sonra nefes nefese kalıyorum malesef

Aslında dış görünüş sağlığını etkilemedikten sonra çokta önemli değil yani alay konusu değil en azından...
Boş insanlar bir tek ellerinde zayıflığı olan insanlar kendilerinden kat kat üstün meziyeti olan insanı nasıl alt edecek.bir tek elinde görünüşü var oda yarım aklıyla onu kullanıyor işte..
Gerçekte düşünen biri olsa uygun bir dille,kaygıyla uyarır yakınını,arkadaşını,sevdiğini..

Son düzenleme:

KEsinlikle çok farkediyor.. hele benim boyumda kısa 3 hanelerde geberiyorum resmen.

Kızlar bugün ne pişireceksiniz.?
varmı planınız.? benim bir tek karnıbaharım var ama artık bıktık kış sebzelerinden kesin yine sadece bana kalır..

Yena ben de dun kiymalisini yaptim. Bizim cocuklar bayiliyor, tabaklarin dibini yaliyorlar resmen.

Ama sana degisik bir tarif vereyim, haslanmis karnibahari, besamel ve az kasar ile firina verip karnibahar graten yap. Hatta ben icine havuc da haslayip dogruyorum. Yok eger bunu da sevmezler dersen, yine haslanmiz havuc ve brokoli ile, haslanmis makarna ile (sebze bol, makarna az) karistirip yine az besamel ve kasar ile gratine yat.
Her ikisi de borek gibi kesilip tabaga aliniyor. Nefis oluyor..

Not.. Sen sadace hasanmisini ye .. Hatirlatmaya gerek yok heralde... Ona da hardal ile yogurt karistir, pul biberle ve az soguk makarna ile ye...

Yena ben de dun kiymalisini yaptim. Bizim cocuklar bayiliyor, tabaklarin dibini yaliyorlar resmen.

Ama sana degisik bir tarif vereyim, haslanmis karnibahari, besamel ve az kasar ile firina verip karnibahar graten yap. Hatta ben icine havuc da haslayip dogruyorum. Yok eger bunu da sevmezler dersen, yine haslanmiz havuc ve brokoli ile, haslanmis makarna ile (sebze bol, makarna az) karistirip yine az besamel ve kasar ile gratine yat.
Her ikisi de borek gibi kesilip tabaga aliniyor. Nefis oluyor..

Not.. Sen sadace hasanmisini ye .. Hatirlatmaya gerek yok heralde... Ona da hardal ile yogurt karistir, pul biberle ve az soguk makarna ile ye...

Kizlarrr Tskler. Geçmiş olsun dileklerinize
bu gün baya zor gececek çok. Sık. Büyüğünü yapıyor ve totosu yara oldu sildirmiyor bende dusa sokup kremliyorum

d&r 'ın sitesinden alabilirsin. ben birçok kez aldım.

zaten arama sonucunda orayı buldum ama bir sorayım dedım cok saol cnm oradan aldımm

herkese merhaba aranıza yeni katıldım bende artık burada sizinde desteklerinizle zayıflayacağım inş

hoşgeldın cnmm ınsallah kolaylıkla verırsınn kılolarınıı

Kızlar bugün ne pişireceksiniz.?
varmı planınız.? benim bir tek karnıbaharım var ama artık bıktık kış sebzelerinden kesin yine sadece bana kalır..

yuvalama yapacagım yenaa kuru fasulyeyle yanına da pılavv ama kendım ıcın ozel bır seyler yapmam lazzımm salata falann

Kıymalı yemeğini seviyoruz bizde..Dediğin gibi beşamel soslayıp fırınada veriyorum arada .ama tercihen tencerede pişen kıymalısı daha fazla rağbet görüyor.:)..
Çok sık sebze piştiği için sıkıldık hepimiz..
Ama beşamelle deniyeyim ben yine, yazık bozulacak yoksa..

Son düzenleme:

dün akşam eve geç gittik yorgundum yemek yapmadım
eşim makarna haşladı yanına çoban salata yaptım bi de yoğurt
ben makarnayı yağlamadan aldım çoban salata ile karıştırıp yedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…