ne halleri varsa görsünler kendileri zayıflar ama sürekli lahana çorbası içiyolar
pilatese gidiyolar pazartesi başladılar hastane içinde
banada diyolarki sende gel top gibi yuvarlanırsın bizde güleriz
bende yok ben almım siz gidin yuvarlanıp gülcek başka birini bulun
lafa bak söylenirmi böyle şey yaa
azıcık kilolu birisi gelse
söylenen şu şahsın biri tarafından
'benim gibi zayıf ve güzel mi olmak istersin ayşe ablan gibi şişko ve çirkin mi '
aynen böyle ve sürekli söyleniyo bu
takmım diyorum da nereye kadr
ama bende ayşe isem eğer zayıflamazsam namerdim
Tena bir de olumcul olani var bilirsin... Yumurtaya una bulayip kizart ve sarimsakli yogurtla ye...
Toksin gecmis olsun. Zeytinyagi veya bebek pisik kremi koy.
KEsinlikle çok farkediyor.. hele benim boyumda kısa 3 hanelerde geberiyorum resmen.
Yena ben de dun kiymalisini yaptim. Bizim cocuklar bayiliyor, tabaklarin dibini yaliyorlar resmen.
Ama sana degisik bir tarif vereyim, haslanmis karnibahari, besamel ve az kasar ile firina verip karnibahar graten yap. Hatta ben icine havuc da haslayip dogruyorum. Yok eger bunu da sevmezler dersen, yine haslanmiz havuc ve brokoli ile, haslanmis makarna ile (sebze bol, makarna az) karistirip yine az besamel ve kasar ile gratine yat.
Her ikisi de borek gibi kesilip tabaga aliniyor. Nefis oluyor..
Not.. Sen sadace hasanmisini ye .. Hatirlatmaya gerek yok heralde... Ona da hardal ile yogurt karistir, pul biberle ve az soguk makarna ile ye...
yazmim yazmim dedim ama dayanamadım bu ne kadar terbiyesizlik ya ne biçim insanlar öyle onlar ne acayip insanlarvar allahım ya şaşıyorum bazen insanlar nasıl bu kadar cahil bu kadar yoz olabiliyo hiç mi kendilerine bakmıyo bu insanlar onlar kusursuzmu acaba ki öyle bile olsa sen hiç yaşlanmıcakmısın hep öylemi kalıcaksın hey allahım ya sabah sabah ne kadar sinirlendim ayşecim onlara inat zayıfla canım benim yapabilirsin en fazla altı ayını alır başarırsın emin ol
ayşe bunlar çok az öğle öğlen yemeği olmaz ara öğün olur ancak. araları da azıcık daha kuvvetlendir bence.05 Nisan 2012
sabah
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
50 gr. peynir
ara
1 bardak ayran
1 dilim ananas
öğle
kepekli tost
1 bardak ayran
ara
1 actıvıa
2 çengelköy
akşam allah kerim
yemeğim yok ne yerim ne yaparım bilmiyorum
mutlu cumartesi senin diyetisyene gidebilirim :18::18:
Baktim herkes yuruyor... Ciktim 6 km yurudum geldim...ustelik Camlica tepesindeyiz, yokuslu inisli, imanim gevredi... Evde bantta yurumeye gerek yok artik dedim attim kendimi ama eve bir geldim... Yuzum kipkirmizi, yardimcim diyor ki nooldu senin yus?( rus kendisi)
ayşe bunlar çok az öğle öğlen yemeği olmaz ara öğün olur ancak. araları da azıcık daha kuvvetlendir bence.
bna verilen liste
1400 kal.
sabah 2 dilim kepek ekmek, 1 dilim(30 gr peynir) haftada 2-3 gün yumurta eklenebilir, 3 zeytin, bol domates yeşillik yağ konmayacak. 1 bardak açık çay
ara 1 bardak normal sut.(özellikle yağsız mı dedim yok dedi 200 ml) bir meyva
öğlen 1 kase çorba, bol salata, 1 dilim kepek ekmek, 1dilim peynir yada salataya ton eklenebilir.
ara 2 adet grisini(yarım simit te olur), yarım kase yoğurt(aktiva da olur), bir küçük meyva(yoğurtla portakalı önermem böbrek taşı yapar dedi)
akşam 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, salata, 1 el içi kadar et urunu yahut 1 kaşık kıyma, 1/2 kase yoğurt. 8 kaşık sebze yemeği.
gece 1 meyve
günde 10 bardak su içilecek enfazla 4 fincan çay, 2 bardak kahve, hergün min 45 dakika yuruyus. istersen 2 saat yuru fark etmez ama 45 dk altına düşme dedi...
git canım bir kontrol olması belki daha iyi olur. ben de çarşamba bişi olmazsa alıp listemi gidiciim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?