Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yazmim yazmim dedim ama dayanamadım bu ne kadar terbiyesizlik ya ne biçim insanlar öyle onlar ne acayip insanlarvar allahım ya şaşıyorum bazen insanlar nasıl bu kadar cahil bu kadar yoz olabiliyo hiç mi kendilerine bakmıyo bu insanlar onlar kusursuzmu acaba ki öyle bile olsa sen hiç yaşlanmıcakmısın hep öylemi kalıcaksın hey allahım ya sabah sabah ne kadar sinirlendim ayşecim onlara inat zayıfla canım benim yapabilirsin en fazla altı ayını alır başarırsın emin ol

kızlar bizim eve hiç karnıbahar veya brokoli girmez
sbana kıymalı karnıbaharın tarifini versenize
yarn pazardan alıp pişireyim bende
hem çocuk içinde çok faydalı hem bende bi bakım tadına

aha aha tesadüfün bu kadarı. yemeğe bi çıktım. bi baktım yoğutlu karnıbahar yemeği.
az önceki mesajımda almıyım demiştim... yuh bana yana.. büyük konuşmamak lazımmış..

leah yahut umut beni evlat edinirmisiniz hazır torununuz da olur nolur beni alın, bana da yemek yapın, besleyin nolurrrrrr

haklısın cnm başarıcam allahın izni ve sizlerin desteği ile inşallah

05 Nisan 2012

sabah
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
50 gr. peynir

ara
1 bardak ayran
1 dilim ananas

öğle
kepekli tost
1 bardak ayran

ara
1 actıvıa
2 çengelköy

akşam allah kerim
yemeğim yok ne yerim ne yaparım bilmiyorum

ayşe bunlar çok az öğle öğlen yemeği olmaz ara öğün olur ancak. araları da azıcık daha kuvvetlendir bence.

bna verilen liste

1400 kal.

sabah 2 dilim kepek ekmek, 1 dilim(30 gr peynir) haftada 2-3 gün yumurta eklenebilir, 3 zeytin, bol domates yeşillik yağ konmayacak. 1 bardak açık çay

ara 1 bardak normal sut.(özellikle yağsız mı dedim yok dedi 200 ml) bir meyva

öğlen 1 kase çorba, bol salata, 1 dilim kepek ekmek, 1dilim peynir yada salataya ton eklenebilir.

ara 2 adet grisini(yarım simit te olur), yarım kase yoğurt(aktiva da olur), bir küçük meyva(yoğurtla portakalı önermem böbrek taşı yapar dedi)

akşam 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, salata, 1 el içi kadar et urunu yahut 1 kaşık kıyma, 1/2 kase yoğurt. 8 kaşık sebze yemeği.

gece 1 meyve

günde 10 bardak su içilecek enfazla 4 fincan çay, 2 bardak kahve, hergün min 45 dakika yuruyus. istersen 2 saat yuru fark etmez ama 45 dk altına düşme dedi...

Son düzenleme:
Baktim herkes yuruyor... Ciktim 6 km yurudum geldim...ustelik Camlica tepesindeyiz, yokuslu inisli, imanim gevredi... Evde bantta yurumeye gerek yok artik dedim attim kendimi ama eve bir geldim... Yuzum kipkirmizi, yardimcim diyor ki nooldu senin yus?( rus kendisi)

ben hazirana kadar giderim dietisyene almanya işi olmazsa temmuz ortasına kadar. bu sene ablamlar yazlığa 15 temmuzda gececeklermiş. bizde gideriz 1 ay takılısız kuvvetle muhtemel bi iş çıkmazsa... eh 15 temmuza 3.5 ay var ooo neredeyse hafta da 1 versem(diyetisyene özellikle sordum 1 kg verirmiğim diye tabiiii dedi yaşasınnnn 75 bulurum temmuz 15 sonra bir 5 kilo daha verdimmi zaten eylül de zayıfla işini bitirip başka işe giricem(kısmet olursa)

yanarsın da dikkat et dün yıne ablamda herkes ne kadar esmer olduğuma bakıp bana zavallı dediler kibarca....

git canım bir kontrol olması belki daha iyi olur. ben de çarşamba bişi olmazsa alıp listemi gidiciim.

cnm doymadım ztn
öğlen az oldu biliyorum
normalde ben evden getiriyodum yemek yoktu getiremedim kızlar döner ekmek istedi yanına patates kızartması bende kepekli tost yiyim dedim
burcuyu çok seviyorum ama ona 2 haftada bir gidiyorum ve eşim gelip götürüo beni
her zmn da gelemiyo ona göre ayarlıyorum vs.
o yüzden gülşene gidersem her hafta gidebilirim üstelik evin önündeki minübüsle 10 dakika sürer
ben ilk diyetisyene gittiğimde her hafta gidiyodum 3-3,5 ayda 14,5 kilo vermiştim o zmn
ama acayip azimli idim
umarım c.tesi giderim ve o azmi yeniden yakalarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…