Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu, kirmizi degil boyle parca parca mor mor resmen... Yuzum hakkaten acayip olmus yani....

Bu arada ben de yol boyu hesapladim durdum..haziran ortasi yetmisleri gorurum, agustos sonu altmislar derkeeeennnnn... Hooop Eylul'de tatile gidenzi .....yine yikmam insallah kendi kendime hayallerimi...

Yemek isine gelince. Benim annem bana hic ev isi, yemek yaptirmadi. 22 yasinda evlendim.. Evi bok goturuyo, her aksam aciz. Ustelik simdiki gibi her kosede bir yemekci de yoktu gercekten(16 yil evel..) resmen deneme yanilma ile buldum. Yemek yapmayi severim, suna da inaniyorum herkeste olmayan bir yaraticiligim var gercekten. Ama hepsinden ote, her yemegin temel ilkeleri var(turk mutfaginda)diger mutfaklari anlatmiim simdi... Basta sogan kavur, kiymayi ekle kavur, sonra salca ya daomates ekle kavur ve uzerine ne sebze istersen ekle, karistirip suyunu kat ve 20 dakika kadar duduklude pisir... Maydanoz gibi asiri aromatikleri az kullan ve mumkunse pisirme, son anda kat. Mesela barbunya pilaki, sehriye corbasi vb..

mutlu listen güzelmiş gayette doyurucu bir liste çok rahat uygulanır ben yıllardır diyetisyene gittim obir dilim peynir 30 gr ya ben bi kare peyniri boydan boya kesiyodum hemde kalınca herhalde rahat bi 90 gr gelirdi en son gittimde diyetisyene şu 1 dilim peynirin ölçüsünü alabilirmiyim dedim bir silgi gösterdi bu kadar dedi 30 gr olcak bir mutfak tartısı al sinbonun uygun dedi 25 tl ye alırsın dedi onunlada kararını bilirsin dedi sadece peynir için değil et ürünleri içinde aynı şekilde iyi oluyo gr ölçmek aldım bende bi daha

artık yakalamama gibi bir seceneğin yok ayşe senin başka seceneğin yok yok yok....

ya kızım sen 22 den sona öğrenmişsin ben şimdi oldum 34 benden geçti al beni albeni alllll

bugünki menümü yazayım hemencecik bende
sabah 2 adet gün kurusu 2 bardak ılık su
1 dilim peynir
1 yumurta
yarım salatalık
1 dilim kepek ekmeği
ögle 1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 elma getirdim yanımda onu yicem
akşam annem kıymalı kapuska yemeği yapmış ondan yicem 1 kase yoğurt ve ekmek eşliğinde
gece cay kahve

cumartesi günü ayın 7 si oluyo
diyetisyene gitsem
15 temmuza kadar 14 hafta var 17 kilo verip en azından
85e düşsem düğüne kadar
tatilde muhtemelen 2-3 kilo alır dönerim sonra tekrar başlarım
1 ağustos itibari ile kurban bayramına 12 hafta kalmış oluyo tekrar başlasam kurban bayramında tamamlasam bu işi bende
süper olur o zmn ben 70-75 arası olsam yeter
mutlu senden gördüm hesap yapmaya başladım hemen gördünmü

tam benim sorunum yoğurt çorba peynir sebze yemeği et hiçbirinde sınırım yoktur bir ekmek sayıyorum bir dilim oluyor mu olmuyor. bi kadını dinleyeyim 15-20 gün bakalım verdirirsen 3 kilonun ustunde daha ne olsun...

Öğlen gene kapuska yedım( Dün yaptıgım kapuska bı tencere dolusu oldu. Eşimin menüsü benımkınden farklı, o 2 gun ust uste et yıycem o yuzdne tek basıma bıtırcem kapuskayı(( bu aksam bıterse bıter bıtmezse de yarın yıyemem valla baska yımek yaparım,içimde kapuska çıkacak yakında:)))

Kızlar hedeflerınıoz çok güzel. Benım de yaz sonuna kadar bu işi halletmem lazım. Artık seneye bebek lazım:)) yaş oluyo 30. Zaman çok çabuk geçiyo gerçekten. Kendımı yaş kemale ermiş ama bir baltaya sap olamamış hıssedıyorum. Eşim diyoki kpss ıle atanamazsan ben tayın ısterım küçük bi şehirde yaşarız tek maaşla geçininiriz( Gerçi ben evde oturmam illaki bişeyler yaparım, en kötüsü annem gibi pazarlama olaylarına girerim. İstanbulda yaşamak gerçekten zorluyo bizi(

selam kızlarrrr
dünki +1 den sonraki moral bozukluğumu kenara bırakarak başladım güne
aslında iyi başladımda sayılmaz üzerimde bir kırgınlık ve her yerim ağrıyor sanırım grip banada geldi
mutlunun vermiş olduğu metabolizma hızlandırıcı çaydan hazırladım şimdi onu içicem grip için çok iyi gelmişti
bir kez daha teşekkürler mutlucum tarif için
kendimi iyi hissettiğimde tekrar yazıcam akşama menümü de yazıcam
tabi bu sırada geçmişide artık kalktığımda okurum
muhabbetlerden eksik kaldığım için üzülmüyor değilim
hepinizii çooook öpüyorumm

Tatilde kilo almak yokkkk. Bak ben de öyle dıyorum. Dıyetısyene basladıktan 2 ay sonra tatıle gittik. Kesın kilo alırım dıyorum alma almadım. Öğlenlerş tavuk şiş yedim. Acıkında ya haşlama mısır ya da yanımdakı diyet krakeri yedim, dondurma yedim ama deli gibi yüzdüm. Kilo almak bir yana yağdan kilo vermiştim bile. O yüzden kendini şartlandırma kilo alıcam diye. Artık kilo almak yok hep vericez almıycazz

bencede başla ayşeciğim çok rahat edersin mesala sende öglenleri çorba yoğurt ekmek yada çorba yoğurt salata ye bir ara bardak çorbalardan yapıyodum ama artık evden getiriyorum bi kavanoza koyup işyerine yoğurtunda 200 grlık paketler halinde olanı var onlardan alıyorum yanınada bi dilim kepek ekmeği iyi oluyo bide kiloya göre liste uygulamak çok daha iyi oluyo mesala ben bundan sekiz sene önce 75 kilodan 60 kiloya düşmüştüm o zamanlar diyetisyenim bana akşamları pilav verirdi 1 dilim ekmek yerine sonra 60 kilodan 67 lere cıkınca tekrar gitmiştim bu sefer bana pilav vermemişti dedim o zamanlar veriyodun oda dediki o zamanlar dahafazlaydı kilon ama şimdi az daha az yemek zorundasın bide ben ona seyi sordum mesala dedim 1 paket çikolata varsayalım 500 kalori doya doya yediğin sebze yemeği vs ide 500 kalori ikisi aynı şeymidir asla dedi o yağ yapar ama o diğeri yapmaz yani çok püf noktaları var diyetisyenden çok şey ögreniyosun

artık yakalamama gibi bir seceneğin yok ayşe senin başka seceneğin yok yok yok....
tabi ki yok zaman geçiyo hızla cnm
ztn saat 4 e kadar süper diet yapıyorum
tek lokma sapıtmıyorum
akşam yemeği ile birlikte mahvediyorum o günü
bi güncük sadece akiamı atlatsam devamı da gelicek
mesela bugun az ama en azından zararlı bişey yok
bu akşamı da atlatırsam biliyorum ki devamı gelicek
c.tesi sabah sapancaya gitmeyi düşünüyoruz
gitmezsek kalkıp giderim diyetisyene

ya kızım sen 22 den sona öğrenmişsin ben şimdi oldum 34 benden geçti al beni albeni alllll

bende evlendikten sonra yemek yapmaya başladım
yaklaşık 3 senedir yani
çevremdekilerden tarf alıyorum
yada kitaplardan netten buluyorum
genelde de aynı şeyleri yapıyorum ztn
eşim pek sevmez değişik şeyleri hoş bende sevmem

Vermemiz gereken kilo aynı aslında. Benım boy 1.64 senın 1.74 10 santım ve 10kg gıbı bısey var aramızda. Artık yaz sonu bitirelım bu işi yaa. Artık diyet mıyet lafı duymak ıstemıyorum.Ben de her ınsan gibi normal kılomda olup hep o kılomda kalmak ıstıyorum. Annem gibi kuzenlerim gibi, arkadaşlarım gibi olmak ıstıyorum

böyle insanlardan nefret ediyorum yaa. benim başıma da geldi. hani ben uzman olmadım ya(gerçi hiç de istemedim ve sınava girmedim diyalizi seviyordum) geçenlerde kayınvalideme gittim oğlumu dışarı çıkarma bahanesiyle. komşuları gelmişti. biri bana şey dedi 'ya canım benim şuramda bir ağrı var, e sende doktor sayılırsın ne olabilir ki acaba' :)) yani güler misin ağlar mısın? 'sağol ya lütfettin, madem yarı doktor sandın beni ne soruyorsun o zaman sorma' dedim. çok densiz insanlar var.

Çok ıyı demişsin canım ya.

haklısın cnm allah yardımcınız olsun
bizimde bi düşüncemiz var orduya yerleşmek gibi eşim işyerinin faaliyetini durdurucak nisan sonu en geç bakalım

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

tamam tamam :18::18:ARTIK KİLO ALMAK YOK:18::18::18:

çok doğru söylüyosun cnm
evet bi listeye bağlı kalmak itici belki ama o liste olmadan beceremiyoruz biz beslenme işini
evden getirme şansım var dediğin gibi çorbayı
ocağımız tenceremiz mevcut burda
c.tesi umarım gidebilirim

Bugün hep tartıya çıkmak istiyorum. İnşallah yarına kadar sabredebilirim ve iyi bir süprizle karşılaşırım. Annem de hep nettesin napıyorsun sen diyor. Burayı anlattım. Bu sefer gerçekten kararlısın demek ben de mi başlasam zayıflamaya dedi. Hedef bile koydu kendine Şuan 64 kilo ve 51 kilo olmak istiyor (evlenmeden önceki kilosu) evde bana destek biri olması moralimi olumlu yönde etkiledi Bugün çok güzel başladı umarım cısslara dokunmadan geçer de iyi bi şekilde kapatırım günü Hepinizi kocaman öptüm ablalarım bi kaç gün mola vermiştim ama 2. sınav için çalışmaya başlamam lazım ama molalarda girip okurum yazdıklarınızı akşamda günlük raporumu veririm. Görüşmek üzereeee

Kolay gelsin canım..allah zihin açıklığı versin...

Annenin kilosu neymiş öyle maşallah..

ayşeciğim öğlenleri yemekhaneden yiyemiyormusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…