Kolay gelsin canım..allah zihin açıklığı versin...
Annenin kilosu neymiş öyle maşallah..
ayşeciğim öğlenleri yemekhaneden yiyemiyormusunuz.
özka msj kutun dolu cnm
normal kıymayı kavur,soğanı ekle 1-2 çevir karnıbahar ya da brokoliyi fazla küçük parçalara ayırmadan birazcık su kapağı kapatıyorum sonradan salça domates eklerim en son baharattııı..kızlar bizim eve hiç karnıbahar veya brokoli girmez
sbana kıymalı karnıbaharın tarifini versenize
yarn pazardan alıp pişireyim bende
hem çocuk içinde çok faydalı hem bende bi bakım tadına
yiyebiliyoruz ama ben gitmiyorum cnm
dokunuyo ve çok kokuyo yemekhane üzerine siniyo insanın
evden getiriyorum genelde
haftada 1 gün belki dışardan yiyoruz ev yemekleri var oraya gidiyoruz
Arkadaslar acayip bir bunalimin esigindeyim ben... Kilomilo islerini gectim, su ev hanimligi meselesi agir oldu...
Facebook insanlari bunLima surukluyor derler ya aynen oyle. Universiteden gorusmedigim bazi arkadaslarim var simdi baktim profillerine vb. Hepsi de birsuru uluslararasi sirkette genel mudur, bolge muduru, Avrupa bilmemne chief bilmemnesi filan olmus... Kimisi gocetmis Amerika'da Siemens'te bilmemne mudru olmus... Hasetlestim....Simdi bana diyceksiniz ki 3 tane pirlanta cocuk yaptin.. Tamam da onlar olmasa da ben oyle olur muydum diye dusunuyorum... En basarisiz bir kiz vardi, internetten bir adamla tanisip Amerika'ya gidip evlendiydi.. Sacmasapan bir adam cikti ikinci evliligi yapti.. Vb somdi gelmis TR'ye... Orda b...ktan bir okulda master yapip bir ise girmis ve o uluslararasi sirket bunu buraya yollamis ortadogu muduru olarak...
Hayatta herseyi yannis yapan bir looserim ben ...
saol cnm tarifin içinn
diyette olduğumu biliyolar diyetisyene gittiğimide bilyolar
nasıl diyet yapıyosun veremiyosun vs.
onlar sordukça ben kasılıp diyeti miyeti salıyorum malesef
ama arttııkkkk yokkk
onca zamanımı boşa harcadım boşar harcıcak zamanım yok artık
Arkadaslar acayip bir bunalimin esigindeyim ben... Kilomilo islerini gectim, su ev hanimligi meselesi agir oldu...
Facebook insanlari bunLima surukluyor derler ya aynen oyle. Universiteden gorusmedigim bazi arkadaslarim var simdi baktim profillerine vb. Hepsi de birsuru uluslararasi sirkette genel mudur, bolge muduru, Avrupa bilmemne chief bilmemnesi filan olmus... Kimisi gocetmis Amerika'da Siemens'te bilmemne mudru olmus... Hasetlestim....Simdi bana diyceksiniz ki 3 tane pirlanta cocuk yaptin.. Tamam da onlar olmasa da ben oyle olur muydum diye dusunuyorum... En basarisiz bir kiz vardi, internetten bir adamla tanisip Amerika'ya gidip evlendiydi.. Sacmasapan bir adam cikti ikinci evliligi yapti.. Vb somdi gelmis TR'ye... Orda b...ktan bir okulda master yapip bir ise girmis ve o uluslararasi sirket bunu buraya yollamis ortadogu muduru olarak...
Hayatta herseyi yannis yapan bir looserim ben ...
al işte özlem2. Karakterlerımız çok benziyo. Şu an canım sıkkın oldugu için öyle düşünüyosun. O arkadaslarının hıcbırının 3 cocugu yoktur heralde. Hem karıyer hem cocuk yapmak o kadar kolay değil. Bunu sakın unutma. Benım calıstıgım şitketteki müdürlerden birinin( bayan olan) 2 cocugu vardı. Kadın bazen gece 12ye kladar eside olurdu. Çocuklarıyla telefonda konusurdu, yemegınızı yiyin ödevınızı yapın vs diye. Düşünsene Anne gece yarılarına kadar çalısıyor. Yani o da çok zor. Özellikle bizim bilişim sektöründe bayanlar ya bekar ya da geç evlenip geç çocuk yapıyor. Ben de hep geçici işlerde çalıştım. Ben de isterdim uluslararası bir şirkette kalıcı kadroyla çalışayım. Arkadaşım gibi Telekom'a gireyim ama olmadı.
Mesela sınıfımızdan bir kız benım gibi kpssye hazırlanıyodu. Sınıf arkadası olan ve aynı zamanda bizim okul birincisi olan çocukla nişanlıydı. Çocuk iyi bir bankaya Müfettiş yardımcısı olarak atandı. sonra kız pat dıye o bankaya girdi. O dedıgım banka sadece sınavla alıyo kız sınama mınava girmedi. Bazıları da şanslı dopğuyor ne yapalım. 30 yasındayım, 25ımde mezun oldum. 1 seneye yakın ıs bulamadım sadece 3 sene tecrübem var. Ağluyayım mı şimdi
Bence sen çok şanslısın. Eşin çok iyi bir firmada çalısıyor. Maddi sorunun yok. Güzel çocukların var. Güzel bir semtte oturuyorsun sanırım. Bunları düşün. Kendine vakit ayır. Ben olsam resim yapardım.
Mutluuu diyetisyen maceran hayırlı olsun...inşallah uzun soluklu olur ama faydasını görürsün kesinlikle...
vakti yok güzelim o tam zamanlı bir anne nasıl oluyor facebook a girmiş de dertlenmiş onu dahi anlamadım
kızlaaaarrr
istediğimizi yiyip hayatın kölesi olmak mı, istediğimizi giyip gezip tozmak mı
ne güzle uydurdum hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?