Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay gelsin canım..allah zihin açıklığı versin...

Annenin kilosu neymiş öyle maşallah..

Benımkıde 60kg:)) Hem de iri kemıklı daha zayıf duruyo. Kardeşim 105kg felan ben de 80 kg. Çocukları demezsin yani:))

KArnıbahar bana kaldı eşimi aradım kızıma sordum hayır dediler..
Bende karnıbaharı haşladım akşam salata olarak tüketeceğim zeytinyağı sarımsak ve bol limonlu sos yapıp üzerine çok güzel oluyor...

Ev ahalisinede kıymalı makarna yapacağım karnıbaharı isteseler bile tattırmam..

Sabah:
2 dilim ekmek, 1 yumurta , peynir , 3 zeytin , domates salatalık biber..

Ara:2 kuru incir , 9 badem

Şimdi baklamı yedim 1 tabak. 4 kaşık yoğurt ve 2 dilim ekmekle..dinlenince tadı daha güzel olmuş.:))

Akşam bir leğen karnıbaharım var,.:) 1 bardak kefir

2 fincan yeşilçay
1 fincan kahve

45 dk. yürüyüş. yürümedim henüz akşam üzeri çıkacağım..

Arkadaslar acayip bir bunalimin esigindeyim ben... Kilomilo islerini gectim, su ev hanimligi meselesi agir oldu...

Facebook insanlari bunLima surukluyor derler ya aynen oyle. Universiteden gorusmedigim bazi arkadaslarim var simdi baktim profillerine vb. Hepsi de birsuru uluslararasi sirkette genel mudur, bolge muduru, Avrupa bilmemne chief bilmemnesi filan olmus... Kimisi gocetmis Amerika'da Siemens'te bilmemne mudru olmus... Hasetlestim....Simdi bana diyceksiniz ki 3 tane pirlanta cocuk yaptin.. Tamam da onlar olmasa da ben oyle olur muydum diye dusunuyorum... En basarisiz bir kiz vardi, internetten bir adamla tanisip Amerika'ya gidip evlendiydi.. Sacmasapan bir adam cikti ikinci evliligi yapti.. Vb somdi gelmis TR'ye... Orda b...ktan bir okulda master yapip bir ise girmis ve o uluslararasi sirket bunu buraya yollamis ortadogu muduru olarak...

Hayatta herseyi yannis yapan bir looserim ben ...

kızlar bizim eve hiç karnıbahar veya brokoli girmez
sbana kıymalı karnıbaharın tarifini versenize
yarn pazardan alıp pişireyim bende
hem çocuk içinde çok faydalı hem bende bi bakım tadına
normal kıymayı kavur,soğanı ekle 1-2 çevir karnıbahar ya da brokoliyi fazla küçük parçalara ayırmadan birazcık su kapağı kapatıyorum sonradan salça domates eklerim en son baharattııı..

Ben etli yemeğe genelde pirinç bulgur koymam...

yiyebiliyoruz ama ben gitmiyorum cnm
dokunuyo ve çok kokuyo yemekhane üzerine siniyo insanın
evden getiriyorum genelde
haftada 1 gün belki dışardan yiyoruz ev yemekleri var oraya gidiyoruz

ben bu konuda biraz daha şanslıyım zaten yemek listesini ben yapıyorum 2 haftalık ev yemeği gibi çıkıyor ekmeğim filan dolapta duruyor...birde önceden diyet yaptığımı gizlerdim insanların bilmesi daha iyi...ama senin olduğun ortamda çaktırmadan yapıp onları susturman lazım

saol cnm tarifin içinn
diyette olduğumu biliyolar diyetisyene gittiğimide bilyolar
nasıl diyet yapıyosun veremiyosun vs.
onlar sordukça ben kasılıp diyeti miyeti salıyorum malesef
ama arttııkkkk yokkk
onca zamanımı boşa harcadım boşar harcıcak zamanım yok artık

al işte özlem2. Karakterlerımız çok benziyo. Şu an canım sıkkın oldugu için öyle düşünüyosun. O arkadaslarının hıcbırının 3 cocugu yoktur heralde. Hem karıyer hem cocuk yapmak o kadar kolay değil. Bunu sakın unutma. Benım calıstıgım şitketteki müdürlerden birinin( bayan olan) 2 cocugu vardı. Kadın bazen gece 12ye kladar eside olurdu. Çocuklarıyla telefonda konusurdu, yemegınızı yiyin ödevınızı yapın vs diye. Düşünsene Anne gece yarılarına kadar çalısıyor. Yani o da çok zor. Özellikle bizim bilişim sektöründe bayanlar ya bekar ya da geç evlenip geç çocuk yapıyor. Ben de hep geçici işlerde çalıştım. Ben de isterdim uluslararası bir şirkette kalıcı kadroyla çalışayım. Arkadaşım gibi Telekom'a gireyim ama olmadı.

Mesela sınıfımızdan bir kız benım gibi kpssye hazırlanıyodu. Sınıf arkadası olan ve aynı zamanda bizim okul birincisi olan çocukla nişanlıydı. Çocuk iyi bir bankaya Müfettiş yardımcısı olarak atandı. sonra kız pat dıye o bankaya girdi. O dedıgım banka sadece sınavla alıyo kız sınama mınava girmedi. Bazıları da şanslı dopğuyor ne yapalım. 30 yasındayım, 25ımde mezun oldum. 1 seneye yakın ıs bulamadım sadece 3 sene tecrübem var. Ağluyayım mı şimdi

Bence sen çok şanslısın. Eşin çok iyi bir firmada çalısıyor. Maddi sorunun yok. Güzel çocukların var. Güzel bir semtte oturuyorsun sanırım. Bunları düşün. Kendine vakit ayır. Ben olsam resim yapardım.

Merhaba arkadaşlar siteyi ziyaret edeli 2 gün oldu ama hala sıkı bı dıyete başlamadım sadece elimden suyu düşürmüyorum bide ekmeği kestim gereken öğünlerde kepekli yiyorum.. Diyetisyensiz olmuyor galiba bu işler:) okuduğum kadarıyla öyle:))

Canım ben haftaya gelıcem, sen onların ismini vr bana saçını basşını yolayım:))) Bence kımseye söyleme diyet miyet yapıyorum diye. En azından dıyetısyene gıdıyorum deme.

güzel akıllı çalışkan bir kadın bunları sölemesin. sen tercihini böyle yaptın. istersen tercihini değiştirebilirsin de. bırak bakıcıya çocukları sabah 7 akşam 9 evden uzak kalmaya hatta bazen seyehatler olduğunda 1 hafta 10 gün ayrı kalmaya gönlün razı kalacaksa 1-2 sene içinde tekrar istediğin bir pozisyonda olursun...ama biliyorsun o bahsettiğin kişiler böyle çalışmaya devam edecekler 10 sene sonra da yani bebeklerinin en küçüğü 10 yaşına gelmiş kız okul için evden ayrılmış olması bile muhtemel olduğu yıllara gelindiğinde sen yılda 1 ay tatil(bazen o da olmaz- 15 günde kalır) dışında doğru duzgün çocuklarınla olmamış olcaksın. eh 9 dan sonra ayakta kalırlarsa biraz görürsün gün içinde de... olmadı halin kalırsa uykudayken izlersin...

kendini yıpratma...

vakti yok güzelim o tam zamanlı bir anne nasıl oluyor facebook a girmiş de dertlenmiş onu dahi anlamadım

kızlaaaarrr
istediğimizi yiyip hayatın kölesi olmak mı, istediğimizi giyip gezip tozmak mı

ne güzel uydurdum hee

Son düzenleme:
Mutluuu diyetisyen maceran hayırlı olsun...inşallah uzun soluklu olur ama faydasını görürsün kesinlikle...

ya inşallah yazdım listemi uygulamak isteğenlere.

boy 173
kilo 90.900

hafta da 1 minumum verilir dedi(hastalık yoksa). kimisi 3 kilo 3 kilo atar 1-2 hafta sonra çok yavaşlar ancak 1 verir dedi. ben deoooo bana 1 yeter artar dedim içimden...

vakti yok güzelim o tam zamanlı bir anne nasıl oluyor facebook a girmiş de dertlenmiş onu dahi anlamadım

Ufff şimdi bende bunalıma girdim. Zaten girmeye hazırdım((

yaş otuz, çocuk yok, iş yok, para yok:))) Eşim prozac kullanıyo sana da yazdıralım diyo:)) dalga gecıyo benle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…