Sagiolun yavrular...terapi gibi...
Ufff şimdi bende bunalıma girdim. Zaten girmeye hazırdım((
yaş otuz, çocuk yok, iş yok, para yok:))) Eşim prozac kullanıyo sana da yazdıralım diyo:)) dalga gecıyo benle.
Ozka nerde oturuyosunuz?
Bulusma yapalim kizlar... Yaglarimizi birbirimizle de vedalastiralim. Yazik garibanlar 1 ay sobra benle olmayacaklar
güzel sonuçlar alacaksın gulmacım inanıyorum beninşallah elifcimm cuma gunu avucumu yalamalam inş..
Karatay diyetine baktım da sabah kahvaltısı günde 2 yumurta dıyor, ekmek yok, şeker yok. Şekerın olmaması çok güzel. Ekmek yerine de ceviz vs yeniyor fakat kilolar verildikten sonra hiç ekmek yememek lazım yoksa yeniden yenmeye başlanan ekmeği vucut yakmakta zorlanır. Dukan ve karatay baya revaçtaymış anladıgım kadarıyla
...
bence sen kazanırsın be elifim...
bahse gerek yok
Günaydın hanım kızlar.:))
Biz 2 civciv almıştık şimdi onlar piliç olma yolunda bayağı büyüdüler. balkonda kalıyorlar ama gece içeri alıyoruz üşürler diye..
İyi hoşta büyüdükçe ben çok korkuyorum onlardan..Çocuklar istedi diye aldık kızım ben ilgileneceğim hep dedi ama şimdi hevesleri geçti epeydir yüzlerine bile bakmıyorlar..Kocaman bir kutunun içindeler devamlı kutuyu temizliyorum. arkadaş sürekli kaka yapıyorlar popoları yalama gibi hiç durmuyor içlerinde bişey.:)))
Eşime dedim mümin abiye götürelim artık. yok biraz daha dursun çocuklar üzülür falan fistan..E ozaman ilgilenin..
hep böyle olur kuş alınır benim üstüme kalır,balık-kaplumbağa alınır ben bakarım...Bir kurtulsam artık bir daha hayvan falan yok eve...
ev bahçeli olsa yada 2 balkonumuz olsa birini onlara tahsis ederim ama tek balkon,çok büyükte değil..
Ayy ne dertlenmişim sabah sabah yakındım size.:))))
güzel sonuçlar alacaksın gulmacım inanıyorum ben
erkek arkadaşım karbonksipunktur diye bir şeye gitmişti
sadece istanbuld avar bu yöntem diye biliyorum ama emin değilim
tüm yememlerde ve kahvaltıda tabi, ekmek yerine ceviz-badem-fındık veriyor ve istediğin kadar yiyebiliyorsun
nedeni enerji vermesi ve acıkmamakmış, hatta ara öğün falan yok, karnın acıktığında badem-ceviz-fındık tüekiyorsun öğünler haricinde
hatta benim sevdiceğim acıkmıyorsun çok doyuyorsun demişti
inşallahh canım yaaa
ama sabah hasta olmama rağmen canım bişeyler istedi ve yemedim
aklıma direkt dolaptaki kot ve bluz geldi
içine girdiğimde foto çekip koycam buraya
kotumda çoooook güzel yaa bakmaya kıyamıyorumm
girmem lazım içine 1 ay içerisindee istanbulda güzel görünmem lazım
yenacım bu anlattıkların aklıma çocuk gibi gidip ördek aldığımı getirdi
tabiki yavru ama vıyaklaması sabaha kadar babamı uyutmadığı için (balkondaydı çünkü ve odalarından duyuluyor ses)
"bunu bugün götürüyorsun evden" diye uyandırdı sabah beni, bizde ablamın eskiden çalıştığı dershanenin anaokuluna götürmüştük
zamanında köpek beslediğim için evde beslenecek bir hayvan seveceğim bir canlı istiyorum ama annemler izin vermiyor
kendi evim olunca alıcam inşallah yavru köpek alıp büyütücem çooook istiyorum bunuu
kız artık kendin evinde beslersin rahat bırak anneyi ... evin bahçeli değilse zor oluyor yhayvan boşverrrr. seversin bol bol dışarda. zaten çocuk olunca herşey daha farklı oluyor.güzel sonuçlar alacaksın gulmacım inanıyorum ben
erkek arkadaşım karbonksipunktur diye bir şeye gitmişti
sadece istanbuld avar bu yöntem diye biliyorum ama emin değilim
tüm yememlerde ve kahvaltıda tabi, ekmek yerine ceviz-badem-fındık veriyor ve istediğin kadar yiyebiliyorsun
nedeni enerji vermesi ve acıkmamakmış, hatta ara öğün falan yok, karnın acıktığında badem-ceviz-fındık tüekiyorsun öğünler haricinde
hatta benim sevdiceğim acıkmıyorsun çok doyuyorsun demişti
inşallahh canım yaaa
ama sabah hasta olmama rağmen canım bişeyler istedi ve yemedim
aklıma direkt dolaptaki kot ve bluz geldi
içine girdiğimde foto çekip koycam buraya
kotumda çoooook güzel yaa bakmaya kıyamıyorumm
girmem lazım içine 1 ay içerisindee istanbulda güzel görünmem lazım
yenacım bu anlattıkların aklıma çocuk gibi gidip ördek aldığımı getirdi
tabiki yavru ama vıyaklaması sabaha kadar babamı uyutmadığı için (balkondaydı çünkü ve odalarından duyuluyor ses)
"bunu bugün götürüyorsun evden" diye uyandırdı sabah beni, bizde ablamın eskiden çalıştığı dershanenin anaokuluna götürmüştük
zamanında köpek beslediğim için evde beslenecek bir hayvan seveceğim bir canlı istiyorum ama annemler izin vermiyor
kendi evim olunca alıcam inşallah yavru köpek alıp büyütücem çooook istiyorum bunuu
Ozka nerde oturuyosunuz?
Bulusma yapalim kizlar... Yaglarimizi birbirimizle de vedalastiralim. Yazik garibanlar 1 ay sobra benle olmayacaklar
Canım beni yeni kotlarım da çok güzel. Biri 38 biri 40 bedenmiş ben 41 sanıyodum. İkisi de biraz dar. İçine giriyorum ama dar yani. Bir tanesi streç gibi vucuda yapışanlardan. Ardık dombalak bacaklarımı görmek istemıyorum. Zayıf bacaklı olmak ıstıyorummm
İkinciye hamileyken resim kursuna yazildim. Dusun 6 yasinda akli basinda tek cocuk vardi. Bi suru resim malzemeleri aldim, beldim. Yumusak bir silgi vardi. Bir baktim kiz onu oyun hamuruna katmis yoguruyo... Zaten bi sure gittim kanamalar basladi. 22 hafta yattim. Sonra da gelsin 2. Gelsin 3. ... Resim yapmayai gectim, tek basima tuvalete gidemiyorum ki...
ne halleri varsa görsünler kendileri zayıflar ama sürekli lahana çorbası içiyolar
pilatese gidiyolar pazartesi başladılar hastane içinde
banada diyolarki sende gel top gibi yuvarlanırsın bizde güleriz
bende yok ben almım siz gidin yuvarlanıp gülcek başka birini bulun
lafa bak söylenirmi böyle şey yaa
azıcık kilolu birisi gelse
söylenen şu şahsın biri tarafından
'benim gibi zayıf ve güzel mi olmak istersin ayşe ablan gibi şişko ve çirkin mi '
aynen böyle ve sürekli söyleniyo bu
takmım diyorum da nereye kadr
ama bende ayşe isem eğer zayıflamazsam namerdim
listen güzel bende aynını uygulamaya çalışıyorum kendimce de bende 2şer dilim ekmek var malum kg olarak fazlayımmmm.. Haftada 3 gün ancak spor yapabiliyorum fazla etki etmiyor sanırım..neyse bende dün 2 ay görmediğim annemin kuzenlerini gördüm sen baya vermişsin dediler aslında aradakı fark sadece 3 kg sporun böyle bir katkısı var...ya inşallah yazdım listemi uygulamak isteğenlere.
Boy 173
kilo 90.900
hafta da 1 minumum verilir dedi(hastalık yoksa). Kimisi 3 kilo 3 kilo atar 1-2 hafta sonra çok yavaşlar ancak 1 verir dedi. Ben deoooo bana 1 yeter artar dedim içimden...
ufff şimdi bende bunalıma girdim. Zaten girmeye hazırdım((
yaş otuz, çocuk yok, iş yok, para yok:))) eşim prozac kullanıyo sana da yazdıralım diyo:)) dalga gecıyo benle.
özlem yolumda benim böyle duraklar var camlı onlardan yansımamı görüyorum yahu nasıl lömbur lömbur bir kadın. nasıl rahatsız oluyorum. ama son ana kadar bakıyorum.
al diyorum kendime busun sen ne eksik ne fazla. tabana kuvvet boğaza ara vaşşşş slogan gibin oldu
ya ayşe ben gördüm o kızları onlar kopmuş gül geç. sana nasıl özeniyorlar gördüm ben. mutlu bir evliliğin harika bir oğlun varkurttttt diyorum.
dün ablamın okuluna gittim kadının biri "aa vacide hocanın kardeşimisiniz" dedi. öğretmen arkadaşlarından. evet dedim. o arada kilodan zayıflamaktan bahsediliyor fiks neyse kadın baktı baktı gözlerini devirip. "vacidenin kilo sorunu yok siz hiç benzemiyorsunuz." dedi, bende "doğru çok haklısınız ben ailenin şişman ve çirkin olanıyım diğerlerinin fiziği düzgündür çok şukur" dedim.
listen güzel bende aynını uygulamaya çalışıyorum kendimce de bende 2şer dilim ekmek var malum kg olarak fazlayımmmm.. Haftada 3 gün ancak spor yapabiliyorum fazla etki etmiyor sanırım..neyse bende dün 2 ay görmediğim annemin kuzenlerini gördüm sen baya vermişsin dediler aslında aradakı fark sadece 3 kg sporun böyle bir katkısı var...
aman be güzelim boşverrrr sağlık olsun gerisi yalan evt sıkılyıoruz sen şimdi evde olduğundan daha da çok bunaldın...ama kpss olursa hayatın düzene girer ha olmadımı yine çalışırsın fırsat çıkar sanada...bende çok olumsuz düşünen biriyim özellikle anlattıgın sorunlar bizdede var ve birde üstüne çocuk konusunda ne olacağımızı bilemiyoruz büyük ihitmal tedavi olacak ama şuan kafamız öyle doluki sürekşi erteliyoruz... Bari şu kiloları verelimde biraz moralimiz düzelsin...
gunaydın kızlar
ılk defa netten kıtap alacagım tavsıye ettıgınız bır sıte var mıı acele beklıyorumm
bende D&R dan alıyorum ama genelde günlük kampanyasından alıyorumd&r 'ın sitesinden alabilirsin. ben birçok kez aldım.
[Bevet evet o benimBen netden almadım hiiç..
Elif sanırım sürekli netden alırmış öyle hatırlıyoum...
hoşgeldiinnherkese merhaba aranıza yeni katıldım bende artık burada sizinde desteklerinizle zayıflayacağım inş
yenacım ben protein diyetinde olduğum için sadece etçeşidi yiyorum, ama annemin menüsünden tavsiyelerimi sunayım sanaKızlar bugün ne pişireceksiniz.?
varmı planınız.? benim bir tek karnıbaharım var ama artık bıktık kış sebzelerinden kesin yine sadece bana kalır..
canım çook geçmiş olsunnKizlarrr Tskler. Geçmiş olsun dileklerinize
bu gün baya zor gececek çok. Sık. Büyüğünü yapıyor ve totosu yara oldu sildirmiyor bende dusa sokup kremliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?