Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ozka nerde oturuyosunuz?
Bulusma yapalim kizlar... Yaglarimizi birbirimizle de vedalastiralim. Yazik garibanlar 1 ay sobra benle olmayacaklar

İkinciye hamileyken resim kursuna yazildim. Dusun 6 yasinda akli basinda tek cocuk vardi. Bi suru resim malzemeleri aldim, beldim. Yumusak bir silgi vardi. Bir baktim kiz onu oyun hamuruna katmis yoguruyo... Zaten bi sure gittim kanamalar basladi. 22 hafta yattim. Sonra da gelsin 2. Gelsin 3. ... Resim yapmayai gectim, tek basima tuvalete gidemiyorum ki...

Ufff şimdi bende bunalıma girdim. Zaten girmeye hazırdım((

yaş otuz, çocuk yok, iş yok, para yok:))) Eşim prozac kullanıyo sana da yazdıralım diyo:)) dalga gecıyo benle.

özlem benim bilgisayar teknisyeni bir arkadaşım vardı çocuk çok zeki ve kendini geliştirmek için çok uğraşan olmasına rağmen mimarlık şirketinde "kartuş bitti tak aa kağıt sıkıştı çıkar, bilgisayarım kitlendi aç benzeri sorunlarla uğraşmak dışında bişi yapamıyordu... geçen facede gördüm o da şimdi IBM türkiye de çalışmaya başlamış. iş konusu şans. ama çok saldırmak lazım. ben iş ararken bir ara gazetedek parmağım kadar ilanlara bilebile başvurmuştum. 1 ay gibi bir süre de 20-25 görüşme yapmışlığım vardır iş ararken...

inşallah elifcimm cuma gunu avucumu yalamalam inş..
güzel sonuçlar alacaksın gulmacım inanıyorum ben

erkek arkadaşım karbonksipunktur diye bir şeye gitmişti
sadece istanbuld avar bu yöntem diye biliyorum ama emin değilim
tüm yememlerde ve kahvaltıda tabi, ekmek yerine ceviz-badem-fındık veriyor ve istediğin kadar yiyebiliyorsun
nedeni enerji vermesi ve acıkmamakmış, hatta ara öğün falan yok, karnın acıktığında badem-ceviz-fındık tüekiyorsun öğünler haricinde
hatta benim sevdiceğim acıkmıyorsun çok doyuyorsun demişti

...

bence sen kazanırsın be elifim...
bahse gerek yok

inşallahh canım yaaa
ama sabah hasta olmama rağmen canım bişeyler istedi ve yemedim
aklıma direkt dolaptaki kot ve bluz geldi
içine girdiğimde foto çekip koycam buraya
kotumda çoooook güzel yaa bakmaya kıyamıyorumm
girmem lazım içine 1 ay içerisindee istanbulda güzel görünmem lazım

yenacım bu anlattıkların aklıma çocuk gibi gidip ördek aldığımı getirdi
tabiki yavru ama vıyaklaması sabaha kadar babamı uyutmadığı için (balkondaydı çünkü ve odalarından duyuluyor ses)
"bunu bugün götürüyorsun evden" diye uyandırdı sabah beni, bizde ablamın eskiden çalıştığı dershanenin anaokuluna götürmüştük

zamanında köpek beslediğim için evde beslenecek bir hayvan seveceğim bir canlı istiyorum ama annemler izin vermiyor
kendi evim olunca alıcam inşallah yavru köpek alıp büyütücem çooook istiyorum bunuu

Canım beni yeni kotlarım da çok güzel. Biri 38 biri 40 bedenmiş ben 41 sanıyodum. İkisi de biraz dar. İçine giriyorum ama dar yani. Bir tanesi streç gibi vucuda yapışanlardan. Ardık dombalak bacaklarımı görmek istemıyorum. Zayıf bacaklı olmak ıstıyorummm

kız artık kendin evinde beslersin rahat bırak anneyi ... evin bahçeli değilse zor oluyor yhayvan boşverrrr. seversin bol bol dışarda. zaten çocuk olunca herşey daha farklı oluyor.

Ozka nerde oturuyosunuz?
Bulusma yapalim kizlar... Yaglarimizi birbirimizle de vedalastiralim. Yazik garibanlar 1 ay sobra benle olmayacaklar

Avcılar civarında canım. Sen Anadolu yakasında değil mi? Çamlıca felan demişsin de

özlem yolumda benim böyle duraklar var camlı onlardan yansımamı görüyorum yahu nasıl lömbur lömbur bir kadın. nasıl rahatsız oluyorum. ama son ana kadar bakıyorum.

al diyorum kendime busun sen ne eksik ne fazla. tabana kuvvet boğaza ara
vaşşşş slogan gibin oldu

Çok haklısın canım yaa. Yardımcın var Allahtan evde. Ben kendımı düşündüm de 3 cocukla yapamazdım cunku tembelim ben:))) Gerçi zora gelınce mecbur yaparsın da. Eşim gecen demez mı en az 2 cocuk yapmaz. Ben 1.cıyı nasıl dogurcam dıye dusunurken:))) Yardımcın aksamları da kalıyomu. Zor valla ama buyuk aile olmak da çok güzel duygudur canım değil mi?

böyle terbiyesizlik ne duydum ne de gördüm ayşecim
onlar bence insan değil, hatta diğer canlılar sınıfında bile yer almamalılar
sen kafana takma ve ben ve tüm arkadaşlarım sana inanıyoruz
onlara hem azmini hemde insan olmanın ne demek olduğunu öğreteceksin arkadaşım
gerçi onlar anlamazlar
Allaha havale et uğraşma böyleleri ile, o kara kalplerinin içinde boğula dursunlar

listen güzel bende aynını uygulamaya çalışıyorum kendimce de bende 2şer dilim ekmek var malum kg olarak fazlayımmmm.. Haftada 3 gün ancak spor yapabiliyorum fazla etki etmiyor sanırım..neyse bende dün 2 ay görmediğim annemin kuzenlerini gördüm sen baya vermişsin dediler aslında aradakı fark sadece 3 kg sporun böyle bir katkısı var...
ufff şimdi bende bunalıma girdim. Zaten girmeye hazırdım((

yaş otuz, çocuk yok, iş yok, para yok:))) eşim prozac kullanıyo sana da yazdıralım diyo:)) dalga gecıyo benle.

aman be güzelim boşverrrr sağlık olsun gerisi yalan evt sıkılyıoruz sen şimdi evde olduğundan daha da çok bunaldın...ama kpss olursa hayatın düzene girer ha olmadımı yine çalışırsın fırsat çıkar sanada...bende çok olumsuz düşünen biriyim özellikle anlattıgın sorunlar bizdede var ve birde üstüne çocuk konusunda ne olacağımızı bilemiyoruz büyük ihitmal tedavi olacak ama şuan kafamız öyle doluki sürekşi erteliyoruz... Bari şu kiloları verelimde biraz moralimiz düzelsin...

Sankı bıraz abarttın gibime geldi:))) Sen var ya bi 10 kg versen afet olursun o boya. Çocuktan dolayı biraz karnım vardır ama çok kilolu oldugunu sanmam.

bizde de ablam zayıftır zaten evde onunla babam zayıf bir tek
bazen beni abla zannederler tanımayanlar, tanıyanlarda ablana hiç benzememişsin derler
bende diyorum o evlatlık olduğu için ona yemek vermediler ben özüm beni beslemişler diye
annem yetişir ay yok öyle bişey evlatlık öz falan diye kurtarmaya çalışır kadın durumu
eve geldiğimde de kızardı bana kızım sen napıyosun herkes gerçek sancak diye
bende o zaman ablamda kilo alsında öz kardeş olalım derdim
gerçi hala aynı şeyleri diyorlar, bende hayat yükü napcaksınız herkes taşıyabildiği kadar alıyor demekki diyorum

şimdide gören ayyy eliff ne kadar kilo vermişsssiiinnn modundalar
bende yok canım ben hep böyleydim falan diye hava atıyorumm

özlemin (özka) dediği gibi ben kilolarımı bu kadar yakinen takip etmiyorum, hemde o yükü ben taşırken

İnsallah verırız canım ya. Belki benım de çocugum olmayacak. Bu sefer de nıye erteledım nıye bekledım dıye üzülücm ama gercekten ımkansız şu durumda. Eşimin maaşı kötü değil ama ailesi borç içinde, onlara da yardım ediyor. Hatta bu durumdan dolayı psikolojisi bozuldu. Hep içine atmıs bana belli etmemiş. Doktora gidene kadar haberım yoktu. atanırsam eger dırek ev olayına gırıcez yoksa asla para bırıktıremeyız biz. Peşinat olmadan çok zor ala kıra ödeyecegımıze küçük de olsa kendı evımız olur ne yapalım

gunaydın kızlar
ılk defa netten kıtap alacagım tavsıye ettıgınız bır sıte var mıı acele beklıyorumm

d&r 'ın sitesinden alabilirsin. ben birçok kez aldım.
bende D&R dan alıyorum ama genelde günlük kampanyasından alıyorum
onun haricindekileri kitapçıda gezerek almak daha zevkli
kitap manyağıyım ben

Ben netden almadım hiiç..
Elif sanırım sürekli netden alırmış öyle hatırlıyoum...
[Bevet evet o benim
kitapları okumaya ve kitap almaya harcadığım paraları kilolarımla mücadelelerime yansıtsam bende ben 36 beden olurum ][/B]

herkese merhaba aranıza yeni katıldım bende artık burada sizinde desteklerinizle zayıflayacağım inş
hoşgeldiinn

Kızlar İşte size Annemm. 51 yasında bakın bakalım hiç 2 tombalak kızı olan birine benziyomu

Kızlar bugün ne pişireceksiniz.?
varmı planınız.? benim bir tek karnıbaharım var ama artık bıktık kış sebzelerinden kesin yine sadece bana kalır..
yenacım ben protein diyetinde olduğum için sadece etçeşidi yiyorum, ama annemin menüsünden tavsiyelerimi sunayım sana kuru fasulye yaptı (yağını az koyar hep yemeklere), mantar çorbası (hazır değil kendi yapıyor) ve salata ve pilav tabi ama o cısss

Kizlarrr Tskler. Geçmiş olsun dileklerinize
bu gün baya zor gececek çok. Sık. Büyüğünü yapıyor ve totosu yara oldu sildirmiyor bende dusa sokup kremliyorum
canım çook geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…