deli konsantre ol kendine bak kırıcam bacaklarını bir kez daha duyarsam "moralim çok bozuk ne bulursam yedim" benzeri bir cumle daha senden ona göre...
HAKLISIN ZOR DURUMLAR AİLE ATAMAZSIN SONUÇTA...OLACAK HERŞEY GÜZEL OLACAK... BEN O KADAR SABIRSIZDIMKİİİİ YAŞADIKLARIMDAN SONRA SABRI ÖĞRENDİMM...EVDE ALIRSINIZ İNŞALLAH EŞİMİN AİLESİ Bİ KURU EV VERDİLER SAOLSUNLAR ZATEN MESELE BU 4 KATLI APARTMANLARI VAR KİRACILAR VS...AMA HEP BORÇLARI VAR...BİZDE ARABA ALDIK ARADAN CIKSIN DIYE BÜTÜN BORÇLARI ÜSTÜSTE YIĞDIK BAYA ÖDEDİK 40000 TL CİK KALDIİnsallah verırız canım ya. Belki benım de çocugum olmayacak. Bu sefer de nıye erteledım nıye bekledım dıye üzülücm ama gercekten ımkansız şu durumda. Eşimin maaşı kötü değil ama ailesi borç içinde, onlara da yardım ediyor. Hatta bu durumdan dolayı psikolojisi bozuldu. Hep içine atmıs bana belli etmemiş. Doktora gidene kadar haberım yoktu. atanırsam eger dırek ev olayına gırıcez yoksa asla para bırıktıremeyız biz. Peşinat olmadan çok zor ala kıra ödeyecegımıze küçük de olsa kendı evımız olur ne yapalım
Eki Görüntüle 383477
Kızlar İşte size Annemm. 51 yasında bakın bakalım hiç 2 tombalak kızı olan birine benziyomu
sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
önce kendime sonra sana, size söz
05 Nisan 2012
sabah
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
50 gr. peynir
ara
1 bardak ayran
1 dilim ananas
öğle
kepekli tost
1 bardak ayran
ara
1 actıvıa
2 çengelköy
akşam allah kerim
yemeğim yok ne yerim ne yaparım bilmiyorum
günaydınlar kızlar
sabah 7den beri koşturuyorum
umarım keyifler yerindedir
dün hakkımda konuşulan lafları duydum ve çok üzüldüm
iş ortamında kimse ile samimi olmaya gelmiyo
mesele yine kilolar tabiki
hep dış görünüş önemli sanki anlamıyorum insanları çoğu zaman
ne halleri varsa görsünler kendileri zayıflar ama sürekli lahana çorbası içiyolar
pilatese gidiyolar pazartesi başladılar hastane içinde
banada diyolarki sende gel top gibi yuvarlanırsın bizde güleriz
bende yok ben almım siz gidin yuvarlanıp gülcek başka birini bulun
lafa bak söylenirmi böyle şey yaa
azıcık kilolu birisi gelse
söylenen şu şahsın biri tarafından
'benim gibi zayıf ve güzel mi olmak istersin ayşe ablan gibi şişko ve çirkin mi '
aynen böyle ve sürekli söyleniyo bu
takmım diyorum da nereye kadr
ama bende ayşe isem eğer zayıflamazsam namerdim
Bu gün gece benim kızda ağlayarak uyandı yanıyordu atesi vardı 39 heme dus aldırdım ilacını verdim. Rahatladı benimki azı dişini çıkarıyor. Bu gün dr da terminimiz var kontrol etcek insallah bişey çıkmaz
ya kızlar ben bu aralar iştahıma dur diyemiyorum. yemekten kalkıyorum 10dk sonra bişiler yeme isteği başlıyor direk. şişeye sarılıyorum işede başladım iş yerindekilerinden çekingemden ara öğünleri yapmıyordum sonra dedim ben diyet yapıyorum bunlar benim ara öğünüm onlarlada paylaştım ara öğünümü. gün içinde iyi gidiyor ama akşam eve gidnce resmen kıtlıktan çıkmışa dönüyorum. hemen dolaplara saldırıyorum. babamın çay püsküüt faslı olur her akşam bide o var. akşam 9 da sofradan kalkmamızda cabası. ne yapıcam ben kimseyede bişey diyemiyorum. bide doysamda artık bırakınca içim huzursuz oluyor resmen zorla yemek yiyorum deli olcam ben kızlar yaa. saçmalıyorum iyice. beni hastaneye kapatsınlar artık saati saatine yemek versinler. başka yolu yokmu bunun. pazar günü doğum günüm ve ben hala obezim
herkese merhaba aranıza yeni katıldım bende artık burada sizinde desteklerinizle zayıflayacağım inş
Kızlar bugün ne pişireceksiniz.?
varmı planınız.? benim bir tek karnıbaharım var ama artık bıktık kış sebzelerinden kesin yine sadece bana kalır..
Bugün hep tartıya çıkmak istiyorum. İnşallah yarına kadar sabredebilirim ve iyi bir süprizle karşılaşırım. Annem de hep nettesin napıyorsun sen diyor. Burayı anlattım. Bu sefer gerçekten kararlısın demek ben de mi başlasam zayıflamaya dedi. Hedef bile koydu kendineŞuan 64 kilo ve 51 kilo olmak istiyor (evlenmeden önceki kilosu) evde bana destek biri olması moralimi olumlu yönde etkiledi Bugün çok güzel başladı umarım cısslara dokunmadan geçer de iyi bi şekilde kapatırım günü Hepinizi kocaman öptüm ablalarım bi kaç gün mola vermiştim ama 2. sınav için çalışmaya başlamam lazım ama molalarda girip okurum yazdıklarınızı akşamda günlük raporumu veririm. Görüşmek üzereeee
Evet Camlica'da oturuyorum. Avcilar bana uzak ama bulusmaya karsiya gelioz biz, genel tombalak nufus karsida oldugu icin...Avcılar civarında canım. Sen Anadolu yakasında değil mi? Çamlıca felan demişsin de
özlem yolumda benim böyle duraklar var camlı onlardan yansımamı görüyorum yahu nasıl lömbur lömbur bir kadın. nasıl rahatsız oluyorum. ama son ana kadar bakıyorum.
al diyorum kendime busun sen ne eksik ne fazla. tabana kuvvet boğaza ara vaşşşş slogan gibin oldu
ozlem buyuk aile guzel evet. ama cocuklar gercekten omrunu yiyor insanin. Zorla degil tabi isteyerek cani gonulden kendi hayatini onlara feda etmeye basliyorsun...Çok haklısın canım yaa. Yardımcın var Allahtan evde. Ben kendımı düşündüm de 3 cocukla yapamazdım cunku tembelim ben:))) Gerçi zora gelınce mecbur yaparsın da. Eşim gecen demez mı en az 2 cocuk yapmaz. Ben 1.cıyı nasıl dogurcam dıye dusunurken:))) Yardımcın aksamları da kalıyomu. Zor valla ama buyuk aile olmak da çok güzel duygudur canım değil mi?
Eki Görüntüle 383477
Kızlar İşte size Annemm. 51 yasında bakın bakalım hiç 2 tombalak kızı olan birine benziyomu
bende geldiğimde yolabilirimCanım ben haftaya gelıcem, sen onların ismini vr bana saçını basşını yolayım:))) Bence kımseye söyleme diyet miyet yapıyorum diye. En azından dıyetısyene gıdıyorum deme.
benimde bacaklarım kütük gibi durdu içinde canım yaCanım beni yeni kotlarım da çok güzel. Biri 38 biri 40 bedenmiş ben 41 sanıyodum. İkisi de biraz dar. İçine giriyorum ama dar yani. Bir tanesi streç gibi vucuda yapışanlardan. Ardık dombalak bacaklarımı görmek istemıyorum. Zayıf bacaklı olmak ıstıyorummm
kız artık kendin evinde beslersin rahat bırak anneyi ... evin bahçeli değilse zor oluyor yhayvan boşverrrr. seversin bol bol dışarda. zaten çocuk olunca herşey daha farklı oluyor.
Ben 4 sene önce detaylı araştırmıştım tavuk konusunu, dehşet verici bilgilere ulaştım. O korkunç videoyu da izlemiştim, bir de domuzlu versiyonu var o videonun....
Yalniz dun ozka paylasti ya su tavuk,hayvanlar meselesini cok moralim bozuk...
Evet Yenacığım ya, uzun sürdü ama sağlıklı bir kopuş yaşadı evden. Maşallah diyeceğim, çok memnunum gidişatından, vurmalar da çok azaldıSevindim iyi olmana..Çocuklu olunca insanın aklına hemen Allah korusun hastalık geliyor..
Demek paşamız artık annesini istemiyor:) güzel bir gelişme,ne güzel özgürsün bir kaç saat..
Canım, inan 3-4 defa sana tavuklarla ilgili uyarı yazıp sildim. Çok tükettiğiniz dikkatimi çekti. Çok fazla yazıp, karışıp herkesi sıkmak istemiyorum. Özellikle diyetisyene giden arkadaşların gittikleri uzmana güvenlerini sarsmak ya da işlerine karışmak doğru gelmiyor. Ama bebek düşündüğün için bundan sonra sana daha fazla yazacağım kızmazsan. Bebek dedin mi, çocuk dedin mi iş başka çünkü :))) Bebek düşünüyorsan yıllar öncesinden başlaman gerekiyor sağlıklı beslenmeye, senin yumurta rezervindeki bir yumurta olgunlaşıp döllenecek çünkü, o yumurta rezervinin sağlıklı tutulması gerekiyor. Hatta hemen bir uyarı ileteyim, diyet süt ürünleri özellikle diyet süt kullanma... Yanlış hatırlamıyorsam light süt içiyorsun sık sık...Aynen canım ya dün bizim de moralımız bozuldu eşimle. Çok fazla tavuk tüketıyoruz kalorisi az diye. Ama gercekten de mesela tavuk butlar acayip büyük ve tadları yok. Geçen pişirdiğim tavuk but yine çok büyüktü sobra yerken de tadı saman gibiydi, o zaman ben eşime demiştim bu tavukları eskıye göre daha lezzetsiz sanki diye. Gerçekten de son yıllarda kanser vakalarında müthiş artış var.
Gel canım, gel. Hemencik evlat edinirim ben seni. Ooooh torun da hazır demek, yıllarca beklemek yok.leah yahut umut beni evlat edinirmisiniz hazır torununuz da olur nolur beni alın, bana da yemek yapın, besleyin nolurrrrrr
benimde bacaklarım kütük gibi durdu içinde canım ya
zayıfladım alayım dedim bir de istanbula gelicem işte erkek arkadaşımın ailesiyle görüşücem dedim güzel görünüyüm
ama nerde, kütük bacaklı bir gelinleri var gidecek tabiki o kilolar inşallaahh
bende 44 aldım kotu lcw den dar beden zaten bide düşük bel
belimin üstünden yağlar feryat figan dışarı fırladı resmen
daracık bir kotum ve içine sağmaya çalışan bir ben var
1 ayda 5-6 kilo verirsem cillop gibi olcak o kot bana
bende hem zayıf bacaklı hemde yağsız bir beden istiyorum artık neremden hangi yağ hücrelerim fışkırdı diye düşünmek istemiyorum
zayıfladıktan sonra lcw nin kapısından geçmem kimse beni oraya sokamazcanım ben 80lı kılolara ındıgımden berı lcv den kot almıyorum. gecen gun işte bu iki kotu almadan önce lcv den denedım kot ama yakısmadı bi tuhaf durdu üzerimde. ben de gıttım ıste lıttl bg den baktım ındırımdekı kotlara. normalde sezon kotu 90 tl ama ben zaten kılo verıyorum o parayı vermem kota. ıste ıkı koyu 89a aldım biri açık buz mavizi biri koyu renk ama ınce yazlıklar.
söyle karnımız düz olsa, bacaklarımız düzgün olsa ohhh ne güzel olur.
yazın ben nasıl bıkını bulcam ya. üst taraf takkeler kocaman alt zayıf olcak( ok ki ne off
Ben 4 sene önce detaylı araştırmıştım tavuk konusunu, dehşet verici bilgilere ulaştım. O korkunç videoyu da izlemiştim, bir de domuzlu versiyonu var o videonun.O gün bugündür ne çiftlik yumurtası yediriyorum çocuklarıma, ne tavuk eti. Yılda 5-6 kereden fazla tavuk yemiyorumdur (dışarıda salatanın içinde filan). Eve organik tavul alıyoruz, o da ayda 1 defa. Organik yumurtayı bile sadece hamurişlerinde (keklerde vb.) kullanıyorum. Nazilli'den gelen köy yumurtalarını yiyoruz sadece.
Maalesef organik tüketmek de çare sayılmaz. Güven sorununu aşsanız bile, organik çiftliklerde de tavuklar yeterince serbest değil. Daha iyi ortamlarda tutuluyorlar ama bütün gün dolaşan, eşelenen, solucan vb. yiyen tavuklardan değiller. D vitamini eksikliği onlarda da görülüyor (tabii ki çok daha az). En önemlisi hrozlarla bir arada tutulmadıkları için döllenmiyrlar, oysa döllenen tavuğun yumurtasında lesitin bulunur. Evet yumurta çabuk bozulur lesitin olduğu için ama lesitin kanserle savaşır, yumurtadaki kolestrolü düşürür, son derece faydalıdır. Döllenmeyen yumurtanın ise raf ömrü uzar, besin değeri azalır.
O zaman köyde gezinen, eşelenen, yonca, mısır, sebze artığı yiyen, horozlarla hasbıhal olan tavukların yumurtalarını bulmaya çalışalım, değil mi? Maalesef bu da çözüm değil, çünkü köylerde dahi bilinçsiz tarım ilacı kullanımı nedeniyle o tavuğun yediği sebze artıkları zehirli, mısırlar gdo'lu, zaten çoğu da hazır yem veriyor tavukçuklara
Organik yumurtalar diğer çözümlerin hiçbirine ulaşamayanlar için bir alternatif gene de. Sağlıklı ziraat yapan tadınıklarınız varsa, onlardan yumurta temin etmeye çalışmak en iyisi bence. Konu açılınca duramadım, döktirdim gene
Evet Yenacığım ya, uzun sürdü ama sağlıklı bir kopuş yaşadı evden. Maşallah diyeceğim, çok memnunum gidişatından, vurmalar da çok azaldıBu arada biz gittik o uzmana biliyor musun? Çok basit, hepimizin bildiği ama önemli püf noktalarını vurguladı, epey işe yaradı
Sizin evdeki tavukları bir an önce ver bence, bir arkadaşımınkiler (4 adetti) topluca öldüler, sebepsiz yere. Veteriner kendi doğal ortamında olmayınca çok dayanıksız olduklarını, çabucak hastalanıp ölebileceklerini söylemiş, onlarınkiler ceryandan gitmişler muhtemelen
Canım, inan 3-4 defa sana tavuklarla ilgili uyarı yazıp sildim. Çok tükettiğiniz dikkatimi çekti. Çok fazla yazıp, karışıp herkesi sıkmak istemiyorum. Özellikle diyetisyene giden arkadaşların gittikleri uzmana güvenlerini sarsmak ya da işlerine karışmak doğru gelmiyor. Ama bebek düşündüğün için bundan sonra sana daha fazla yazacağım kızmazsan. Bebek dedin mi, çocuk dedin mi iş başka çünkü :))) Bebek düşünüyorsan yıllar öncesinden başlaman gerekiyor sağlıklı beslenmeye, senin yumurta rezervindeki bir yumurta olgunlaşıp döllenecek çünkü, o yumurta rezervinin sağlıklı tutulması gerekiyor. Hatta hemen bir uyarı ileteyim, diyet süt ürünleri özellikle diyet süt kullanma... Yanlış hatırlamıyorsam light süt içiyorsun sık sık...
Gel canım, gel. Hemencik evlat edinirim ben seni. Ooooh torun da hazır demek, yıllarca beklemek yok.
Yemek yapmak bence bir merak ve heves işi, tabii el melekesi de istiyr. Ben daha lisedeyken arkadaşlarımın anneleri beni çağırırlardı (2 defa olmuş bir şey gerçi:), günleri filan varken yardıma, kek vb. yaptırmaya. O zamanlar Sofra dergisi alırdım, oradan tarifler uygulardım. Öğrenciyken eve çıktım, sonra okul bitti yalnız yaşamaya başladım, yemek pişirmeden olmazdı yani :) Ama işi bırakana kadar öyle çok alımlı çalışlı sofralar kurmazdım ben de. Pazar günleri 6-7 çeşit yapardım, Perşembe gününe kadar onları tüketirdik. Arada dondurulmuş gıda vb. hazır yemekler de alırdım (feci zararlı). Anne olup, işi de bırakınca mutfak benim rehabilitasyon alanım oldu. Günde 6-7 çeşitten az üretim yapınca eksik hissediyorum şimdi kendimi :)
zayıfladıktan sonra lcw nin kapısından geçmem kimse beni oraya sokamaz
kötü günlerimin hatırası olarak onuda gömücem kilolu günler anılarına
özlemcim ablamında takkeler büyüktür ve alt incedi, o hep farklı bedenlerde alır bikinleri ya da üst başka renk alt başka renk alır
bu sene azmetti ve bende bikini alıcam zayıflayıp, şu siyah mayodan da kurtulmuş olucam
ablamında öyle şekerim biliyorum o yüzden ben bu halimle mayoyu bulurdum ablam 3 günde bikini bakardı zaten bir tek ona o zaman ne o bulamadın mı der sinir ederdimbenımkı cok büyük ama öle böle değil:)) zayıflıyaınca da sarktı. zaten sadece k..m marka oluyodu eskıden. alt ust ayrı renk sevmıyorum ama ust kırmızı al sıyah seksi olur anacımmmm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?