Bende şimdi Akşam yemeğini hazırladım kızçelerim hala uyuyor acaba uyandırsammı yoksa onlar uyanıncamı yeseler diye düşünüyorum
Çok kararsız gördüm kendimi bu gün
Benim diyetisyen kacta yatiyorsan 4 saat once ye aksam yemgini dedi. Yani 12 de yatarsan 8 de ye dedi aaadedim ben erken yerim 7 den sona azima koymam dedim hayir dedi 10 yatmayacaksan 6 da yeme yemkten sonra da meyve var
güzelmiş özlemcim menün benimde adett günüm bugün cumaya kadar geçer mi şişlik tartılmadım ama:26::26:
aferim sana tatlım süper gidiyorsun devam
benden de slm sole gerçi sen şimdi okumuyorsun uyuyırsun ama olsun hissedersin özlem
neler olacak nelerrr mutlum yola tam gaz devammmm
hg banucum özledik seni gel lütfenn
Allah iyiliğini versin yenacıkkkk
örtmenim öğleni neden atladın atlama iyi olmaz sonra çok az olmuş menğn gşibi geldii
iyi geceler örtmenimmmmmmmm
Günaydın Kızlar
Yarın yine Cuma ve ben bu haftada kilo aldım sanırımşok diyet falanmı yapsam ya ibreyi yukarlarda gördükçe psikolojim daha da bozuluyor şok diyette yapamıyorum ki ya kendimi çok çaresiz hissediyorum sanki benim elimde değilmiş gibi geliyor kilo alıyorum ve buna bir dur diyemiyorum
Bu gün gece benim kızda ağlayarak uyandı yanıyordu atesi vardı 39 heme dus aldırdım ilacını verdim. Rahatladı benimki azı dişini çıkarıyor. Bu gün dr da terminimiz var kontrol etcek insallah bişey çıkmaz
herkese merhaba aranıza yeni katıldım bende artık burada sizinde desteklerinizle zayıflayacağım inş
cumartesi günü ayın 7 si oluyo
diyetisyene gitsem
15 temmuza kadar 14 hafta var 17 kilo verip en azından
85e düşsem düğüne kadar
tatilde muhtemelen 2-3 kilo alır dönerim sonra tekrar başlarım
1 ağustos itibari ile kurban bayramına 12 hafta kalmış oluyo tekrar başlasam kurban bayramında tamamlasam bu işi bende
süper olur o zmn ben 70-75 arası olsam yeter
mutlu senden gördüm hesap yapmaya başladım hemen gördünmü
Öğlen gene kapuska yedım( Dün yaptıgım kapuska bı tencere dolusu oldu. Eşimin menüsü benımkınden farklı, o 2 gun ust uste et yıycem o yuzdne tek basıma bıtırcem kapuskayı (( bu aksam bıterse bıter bıtmezse de yarın yıyemem valla baska yımek yaparım,içimde kapuska çıkacak yakında:)))
Kızlar hedeflerınıoz çok güzel. Benım de yaz sonuna kadar bu işi halletmem lazım. Artık seneye bebek lazım:)) yaş oluyo 30. Zaman çok çabuk geçiyo gerçekten. Kendımı yaş kemale ermiş ama bir baltaya sap olamamış hıssedıyorum. Eşim diyoki kpss ıle atanamazsan ben tayın ısterım küçük bi şehirde yaşarız tek maaşla geçininiriz( Gerçi ben evde oturmam illaki bişeyler yaparım, en kötüsü annem gibi pazarlama olaylarına girerim. İstanbulda yaşamak gerçekten zorluyo bizi (
selam kızlarrrr
dünki +1 den sonraki moral bozukluğumu kenara bırakarak başladım güne
aslında iyi başladımda sayılmaz üzerimde bir kırgınlık ve her yerim ağrıyor sanırım grip banada geldi
mutlunun vermiş olduğu metabolizma hızlandırıcı çaydan hazırladım şimdi onu içicem grip için çok iyi gelmişti
bir kez daha teşekkürler mutlucum tarif için
kendimi iyi hissettiğimde tekrar yazıcam akşama menümü de yazıcam
tabi bu sırada geçmişide artık kalktığımda okurum
muhabbetlerden eksik kaldığım için üzülmüyor değilim
hepinizii çooook öpüyorumm
böyle insanlardan nefret ediyorum yaa. benim başıma da geldi. hani ben uzman olmadım ya(gerçi hiç de istemedim ve sınava girmedim diyalizi seviyordum) geçenlerde kayınvalideme gittim oğlumu dışarı çıkarma bahanesiyle. komşuları gelmişti. biri bana şey dedi 'ya canım benim şuramda bir ağrı var, e sende doktor sayılırsın ne olabilir ki acaba' :)) yani güler misin ağlar mısın? 'sağol ya lütfettin, madem yarı doktor sandın beni ne soruyorsun o zaman sorma' dedim. çok densiz insanlar var.
Bugün hep tartıya çıkmak istiyorum. İnşallah yarına kadar sabredebilirim ve iyi bir süprizle karşılaşırım. Annem de hep nettesin napıyorsun sen diyor. Burayı anlattım. Bu sefer gerçekten kararlısın demek ben de mi başlasam zayıflamaya dedi. Hedef bile koydu kendineŞuan 64 kilo ve 51 kilo olmak istiyor (evlenmeden önceki kilosu) evde bana destek biri olması moralimi olumlu yönde etkiledi Bugün çok güzel başladı umarım cısslara dokunmadan geçer de iyi bi şekilde kapatırım günü Hepinizi kocaman öptüm ablalarım bi kaç gün mola vermiştim ama 2. sınav için çalışmaya başlamam lazım ama molalarda girip okurum yazdıklarınızı akşamda günlük raporumu veririm. Görüşmek üzereeee
Evde 3 yaş altı bir çocuk varsa anne eninde sonunda bu ve benzer bunalımlar içinde oluyor. Şahsımın yıllar süren titiz gözlemleri sonucu; bu yavruşların bir nevi sevimli vampir olduklarını, annelerin hayat enerjisini sömürerek beslendiklerini tespit etmiş durumdayım. Anneler ancak 3 yaşından sonra biraz rahatlamakta (biraz dedim yalnız), sonra da "ahhh ahhh ne tatlıydı bebeklikleri" diye o günleri özlemektedir. Hatta durumu ve yaşı uygunsa bir adet daha bebek yapıp aynı şeyleri tekrar yaşamaktadır. Zira anne mazoşist bir varlıktırArkadaslar acayip bir bunalimin esigindeyim ben... Kilomilo islerini gectim, su ev hanimligi meselesi agir oldu...
Facebook insanlari bunLima surukluyor derler ya aynen oyle. Universiteden gorusmedigim bazi arkadaslarim var simdi baktim profillerine vb. Hepsi de birsuru uluslararasi sirkette genel mudur, bolge muduru, Avrupa bilmemne chief bilmemnesi filan olmus... Kimisi gocetmis Amerika'da Siemens'te bilmemne mudru olmus... Hasetlestim....Simdi bana diyceksiniz ki 3 tane pirlanta cocuk yaptin.. Tamam da onlar olmasa da ben oyle olur muydum diye dusunuyorum... En basarisiz bir kiz vardi, internetten bir adamla tanisip Amerika'ya gidip evlendiydi.. Sacmasapan bir adam cikti ikinci evliligi yapti.. Vb somdi gelmis TR'ye... Orda b...ktan bir okulda master yapip bir ise girmis ve o uluslararasi sirket bunu buraya yollamis ortadogu muduru olarak...
Hayatta herseyi yannis yapan bir looserim ben ...
Canım light süt evde var ama ıcmıyorum. sadece nescafe ıcerken çok az koyuyorum onu da hergun ıcmıyorum. süt dokunuyo bana zaten. ben normalde çok dıkkat eden biriyim yogurdumu felan da kendım yapıyordum. dıyetısyene özellıkler sordum markettekı lıght yogurtlar nasıl dıye. sadece bılındık markaları al dedi. aslında benım de içim rahat değil alırken.genelde kefir tercih ediyorum dsaha saglıklı diye. sanırım yazın bu diyet işi bittiğinde kendi yogurdumu kendim yapıcam. burda arnavutköyden manda ınek karısımı yogurt alıp mayalık olarak kullanırım. sütü de pastorize süt kullanıcam mecbur
tavuga gelınce canım büyük sehırde organık tavugu nasıl alırız bilmiyorum. arastırıcam ama. marketlerde organik ürünler çok pahalı ne zaman alamıyoki insan. meyvesi sebzeyi iyi tarım ürünü yazan amblemli olanları alıyoruz ama eti nasıl ayırt edicez. en bılındık markaların bile tavukları kafam kadar
yumurtayı organık alıyoruz genelde. bana ıstedıgın sekılde kızabılırsın uyarabilisin canım.
Kolay gelsin canım..allah zihin açıklığı versin...
Annenin kilosu neymiş öyle maşallah..
Bende bende ... :122: :122: :122: bir an önce şu 2li rakamlara geçmek istiyorum ben yaaa :122:
Keşke bu ayın sonunda bari ucuna yaklaşsam ama biraz zor gibi neyse nasılsa zamanımız var eninde sonunda gidicek kilocuklar
Bu arada annene de maşallahbende ne güzel 52 kiloyla evlenmiştim ama artık ancak resimlerde kaldı o halim.
Ama pes etmek yok o kiloyu yakalayamasam bile ( malum 2 doğumdan sonra biraz zor ) eminim çok yakınına gelirim
Benim diyetisyen kacta yatiyorsan 4 saat once ye aksam yemgini dedi. Yani 12 de yatarsan 8 de ye dedi aaadedim ben erken yerim 7 den sona azima koymam dedim hayir dedi 10 yatmayacaksan 6 da yeme yemkten sonra da meyve var
saaol aynurcum etmeye çalışıyorum işte, hava bir sıcak bir soğuk mahfetti beni şuanda daha iyiyim...
Elifimmm gaçmiş olsun bebişimm ,dikkat et kendinee
gazme karışık salatadan kastın ne canım anlamadım ama içinde peynir ya da balık ya da et/tavuk olmayan bir salata, seni doyursa bile enerjin eksik kalıcak ve acıkırsın, o yüzden de bende akşam yemeklerinde sebze yemeği ççorba veya salata terci ediyorsan et-tavuk yoksa bile peynir deneyebilirsinTeşekkür ederim :) Evet ablacım öyleona yetişmem lazım :18:
Bu arada bugünkü menüm:
Kahvaltı: 2 dilim ekmeğe labne peynir sürdüm. (tek tek belirtmiyorum ama diyete başladığımdan beri buğday ekmeği tüketiyorum,beyazı kestim-labne light değildi.) 1 salatalık,1 domates Şekersiz çay.
Ara: 3 ceviz 1 kuru kayısı
Öğle: 1 tabak mantar çorbası (ekmek yok)
Ara: eti form çikolatalı bisküvi yeşil çay
Akşam: 1 büyük kase bol limonlu karışık salata (tuz,yağ,ekmek yok)
Bunun dışında tüm gün bol bol su. Sayesinde ders molalarımı wcye kullandım
Belki 1 bardak kakaolu süt içerim ilerleyen saatlerde ama kesin değil, şuan bayağı tok hissediyorum
umutt ben ilk diyetisyene gittiğimde 1 seans psikolog görüşmesi veriyorlar, ama maddiyattan dolayı birde ona yetişemeyeceğimi düşünerek gitmedim.. eğer ki elimde düzgün bir liste olsaydı (dukan-karatay veya şok diyetler haricinde, beni motive etmeye diyetisyen listeleri vardı) kesinlikle psikologu tercih ederdim.. beynimi düzelttikten sonra diyetisyene gitmek bana daha mantıklı geliyor.. hatta sadece beyni değil, yaptıkları motivasyon ya da adına ne diyorlarsa bilmiyorum onunla gerçekten rahatladığım için kilo verirdim.. hiç diyetisyene başlamayan arkadaşlara, imkanları varsa ikisini birlikte yürütmelerini öneririm.. ben hala öyle yapmayı düşünüyorum.. inşaaallaaahh (iş bulursam tabi)Toksin, Beyza mesajlarımda eklemeyi unuttum; miniklere çok geçmiş olsun.
..
Bu hafta öğünleri daha dengeli, miktarları daha ölçülü şekilde beslenmeye çalıştım. İlk diyetisyenimin bana verdiği listedeki ölçüleri baz aldım. Hiç tartılmadım sonucu merak ediyorum. Hafta sonu sapıtıp olmadık şeyler yediğim için beklentim çok yüksek değil. Ama 800 gr altında verdiysem Pazartesi ilk iş ya psikoloğa ya diyetisyene gideceğim. Ya kendimi daha iyi kontrol altına almayı, istediklerim için savaşmayı ve daha mutlu olmayı öğreneceğim ya da biri benim yerime bunları yapacak
aynur sen kilonu nerde saklıyorsun arkadaşımmikindin çekindiğim fotoyu ekledim , her ne kadar likralıda olsa yeni 32 beden kotum ve ben
aynur sen kilonu nerde saklıyorsun arkadaşımm
ben inanmıyorum senin 88 olduğuna falankandırma bizi aynurrr
çok güzel duruyorsun arkadşaım maaaşşaalllaaahh
gazme karışık salatadan kastın ne canım anlamadım ama içinde peynir ya da balık ya da et/tavuk olmayan bir salata, seni doyursa bile enerjin eksik kalıcak ve acıkırsın, o yüzden de bende akşam yemeklerinde sebze yemeği ççorba veya salata terci ediyorsan et-tavuk yoksa bile peynir deneyebilirsin
süper süperr :) maşaallah diyeyim....ikindin çekindiğim fotoyu ekledim , her ne kadar likralıda olsa yeni 32 beden kotum ve ben
valla kaç gündür saat 6 buçukta akşam yemeğimizi yiyoruz çocuklarla ve inan kendimi çok hafif hissediyorum.
Dün bir tek eşim 5 dakikaya kadar gelirim diyip bir saat sonra gelince 7 buçuğu buldu inan kendimi kötü hissettim sanki aynı şeyi yediğim halde daha şiş gibiydim :26:
Ya sonuçta çay kahve faslıda yapıyoruz her gece yemekten bir iki saat sonra o yüzden açıkma ihtimalimde yok
süper bir sistem bulmussunuz bence özellikle kızın için:)bende arkadasımla bugun iddiaya girdim kim her ay daha cok kilo verirse kıyafeti kapcakKızlarrrrrrrrrr
Malum ben kızımıda az düzene sokmak için evde köklü değişiklikler yapıp terör estiriyorum uzun zamandır
Adama dün fırça fazla geldi herhaldebugün ben istesem çok daha iyi beceririm kilo verme işini hatta pazartesi bende başlıyorum diye
Dedim varmısın kapışmayaiddaya girdik 1 ay içinde kim daha fazla kilo verirse hesabı
Bir ayın sonunda en fazla kilo veren ( eşim, ben yada kızım ) 250 TL alıcak diğerleride verdikleri kilo başına 10 lira alıcakDaha doğrusu bu kilo başına 10 lira ödülünüde kızım için koyduk yoksa hayatta dikkat etmez üstelik yeni bir gitar istiyordu kazanırsam onu alırım kaybedersemde en azında gitarı alabilecek kadar kilo verebilmiş olurum dedi
Pazar geceside ailecek tartı günü ilan ettiK
Anam kızlar ben bu yarışı kazanmam lazım yoksa adamın dilinden çekeceğim var çünkü kaç gündür sen ye ye olucaksın 100 kilo zaten istesende veremezsin diye takılıp duruyordum valla Pomak kendisi hayatta şakada olsa intikamını almadan rahat vermez üstelik inatcıdırda
Akşamlarıda haksız rekabet olmasın diye aynı anda spor yapacağıztabi ben gündüz kızıda fiştikler az da olsa ekstradan spor yaparım artık
Çok uyanık gördüm kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?