Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklerim:
sabah:1 bardak süt
ara öğün:5 badem
öğleeynirli tost(kepekli ekmek)
köfte,patates(olmamalıydı ama gerçekten dayanamadım)
akşam:4 yk light yoğurt
2 ceviz
ara öğün:1 kivi

spor:140 dk spor salonu

arkadasım bosver sen milleti insanlar okadar boski yapcak baska işleri olmadıgı için sürekli baskaları hakında konusuyolar. inan sen model gibide olsan 1000 kiloda olsan arkandan konusacaklar milletin işi yok ugrasacak bişeyleri paso dedikodu takma sen kafana böyle seyleri.
lafını dikkate alcan kişiler buna degen insanlar olmalı

kızlarrr sacımı boyattım. market alısverısıne cıktık esım benı ıkna etti pelican avm demi ma.. kuaföre gittim. resım eklıycem umarım begenırsınız

ahhhh ahhhh aynı dertten müzdaribim bende keşke sevabına gelin sizi evlendirelim deseler Onurla hayalleri geniş tutuyoruz sayısalı tutturalım ilk ankaraya gidip parayı alcam ordanda gelip seni alıcam diyor paramız olsa 1 gün durmayız evleniriz valla

bugunku diyet listem :
sabah 1 kase yogurtlu müsli
arada 5çiğ badem(tek yiyebildigim kuruyemişoda cig olursa)
öglen 1 tabak patlıcan yemegi ve 1kase yogurt
ara 1 kivi
akşam tost ayran (bu alakasz oldu ama evde yemek yoktu:))

yeni saçımmmm

oh be kurtuldum o kötü saçtan:))))

süper olmuş ve çok yakışmış..bence bir daha o renk boyama.:)
Çok daha genç ve zayıf görünüyorsun..

Son düzenleme:
Umuttt,

rahatlamışsın belli uzmana gitmen iyi olmuş.Bizede anlatırsın önerilerini uzmanın..
Bunu demeden geçemeyeceğim ben demiştim ama vurma olayı düzelir diye..:)) Kendime pay çıkarayım ama değilmi.:))

Oğlum mesela önceden çok vuraktı şimdi o dayak yiyor.

süper olmuş ve çok yakışmış..bence bir daha o renk boyama.:)
Çok daha genç ve zayıf görünüyorsun..

bence de , o sac bana hıcc olmadı. zaten ben öle ıstememıstım kuaför beceremedı. bu arada kullandıkları boya cok ıyı yumusacık yaptı sacımı:))

mmery,
nasılsın, görünmüyorsun artık çok fazla neden.?

Son düzenleme:
Behzat ç. dizisinde behzat ve savcı birlikte yaşıyorlar rol gereği..
Gereksiz bir siyasi partinin yetkilisi kötü örnek oluyorlar bari yüzük taksalar diye demeç vermiş.:))
gazetede okudum ve çok güldüm..Yalanmı doğrumu bilmiyorum artık..:)

evetttt yazalım neler yedik.

sabah
2 dilim kepek light ekmek(kızarmış ekmek yemeye başladım az da yesen sanki daha doyurucu. en azından daha fazla çiğneniyor)- 30 gr peynir-2 domates tere ve maydonoz-bol bol

ara1 bardak sut-1 armut

öğlen 1 kase tarhana çorbası kıvırcık salata 30 gr peynir ve1 dilim kepek ekmek

ara 2 galeta 1 bardak ayran

akşam 1dilim ekmek 1 kase çorba kabak domates kavurma ustune 3-4 kaşık ypğurt

yeşil çay form çay 3 kahve(1 olması gerekiyordu) 2.5 litre su

1 saat yuruyus

bence de , o sac bana hıcc olmadı. zaten ben öle ıstememıstım kuaför beceremedı. bu arada kullandıkları boya cok ıyı yumusacık yaptı sacımı:))

güzel olmuş güle güle kullan ben de bir saç macerasına giricem inşallah 1 ay içinde. ben çok havalı saçlar beğendim onu yapacak bir kuaför bulursam zayıflamam yeterli... giğinip suslenip gidiciim ablamın okuluna bir zamanlar tombik değip dalga geçtiğiniz obez varya o benim diyecem

canım çok az yememiş misin bugün :44::44:
köfte patates yediğin için akşam kendini cezalandırdın mı yoksaa, sakın öyle bir şey yapma eğer bu bir cezaysa, değilse de dikkatli beslen birde spor yapıyorsun sarsma bünyeni

baharcım çıkarsa millipiyango falan bizide görün hayrına
yeni saçımmmm

oh be kurtuldum o kötü saçtan:))))
canım iyi günlerde kullan çok yakışmış, yenanın dediği gibide çok genç ve güzel göstermiş seni, zayıf göstermiş diyemiycem çünkü kilolu olduğunu görmedim süper görünüyorsun

mutlu bende yapmak istiyorum onu ama sanırım facebook açıp tüm arkadaşlarımı ekleyip, oraya boy boy fotolarımı ekliycem tabi bide eve gelip gidenlere hava atıcam (kilo yüzünden asosyallik yapıyorumda eve gelen misafirlere, meraba diyip içeri geçiriyorum )

mmery,
nasılsın, görünmüyorsun artık çok fazla neden.?

iyiyim...yogun geçiyor hayat...
sabah 8 de kalkıyorum.sınava az kaldı çalısmalar arttı..
inan 1 saattir geçmiş okuyorum..((
en son gece 3te bitirmiştim şimdi gecmiş bitti uykum geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…