günaydınlar kızlar
sabah 7den beri koşturuyorum
umarım keyifler yerindedir
dün hakkımda konuşulan lafları duydum ve çok üzüldüm
iş ortamında kimse ile samimi olmaya gelmiyo
mesele yine kilolar tabiki
hep dış görünüş önemli sanki anlamıyorum insanları çoğu zaman
mutlu annemin dış sesi gibisin şuanda
oda aynı şeyi söyledi canım ya , bende bahçeli ev olmadan besleyemem zaten
işte evlilik hayallerimizde evlendikten 2-3 sene sonra bahçeli bir ev almak istiyoruz ama tabi hayal şimdilikk
offf şu evlilik masrafı olmadan evlenmek diye bir şey yok mu acabaa
geri ödemesiz kredi alcak bir yer var mıdır ki, evleniyorum sevabına beni evlendirin diye başvursam her yere
kızlarrr sacımı boyattım. market alısverısıne cıktık esım benı ıkna etti pelican avm demi ma.. kuaföre gittim. resım eklıycem umarım begenırsınız
bugün yediklerim:
sabah:1 bardak süt
ara öğün:5 badem
öğleeynirli tost(kepekli ekmek)
köfte,patates(olmamalıydı ama gerçekten dayanamadım)
akşam:4 yk light yoğurt
2 ceviz
ara öğün:1 kivi
spor:140 dk spor salonu
yeni saçımmmm
oh be kurtuldum o kötü saçtan:))))
yeni saçımmmm
süper olmuş ve çok yakışmış..bence bir daha o renk boyama.:)
Çok daha genç ve zayıf görünüyorsun..
yeni saçımmmm
oh be kurtuldum o kötü saçtan:))))Eki Görüntüle 383920 Eki Görüntüle 383918 Eki Görüntüle 383917 Eki Görüntüle 383916
bence de , o sac bana hıcc olmadı. zaten ben öle ıstememıstım kuaför beceremedı. bu arada kullandıkları boya cok ıyı yumusacık yaptı sacımı:))
canım çok az yememiş misin bugün :44::44:bugün yediklerim:
sabah:1 bardak süt
ara öğün:5 badem
öğleeynirli tost(kepekli ekmek)
köfte,patates(olmamalıydı ama gerçekten dayanamadım)
akşam:4 yk light yoğurt
2 ceviz
ara öğün:1 kivi
spor:140 dk spor salonu
baharcım çıkarsa millipiyango falan bizide görün hayrınaahhhh ahhhh aynı dertten müzdaribim bende keşke sevabına gelin sizi evlendirelim deselerOnurla hayalleri geniş tutuyoruz sayısalı tutturalım ilk ankaraya gidip parayı alcam ordanda gelip seni alıcam diyor paramız olsa 1 gün durmayız evleniriz valla
canım iyi günlerde kullan çok yakışmış, yenanın dediği gibide çok genç ve güzel göstermiş seni, zayıf göstermiş diyemiycem çünkü kilolu olduğunu görmedimyeni saçımmmm
mutlu bende yapmak istiyorum onu ama sanırım facebook açıp tüm arkadaşlarımı ekleyip, oraya boy boy fotolarımı ekliycemgüzel olmuş güle güle kullan ben de bir saç macerasına giricem inşallah 1 ay içinde. ben çok havalı saçlar beğendim onu yapacak bir kuaför bulursam zayıflamam yeterli... giğinip suslenip gidiciim ablamın okuluna bir zamanlar tombik değip dalga geçtiğiniz obez varya o benim diyecem
mmery,
nasılsın, görünmüyorsun artık çok fazla neden.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?