Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim...yogun geçiyor hayat...
sabah 8 de kalkıyorum.sınava az kaldı çalısmalar arttı..
inan 1 saattir geçmiş okuyorum..((
en son gece 3te bitirmiştim şimdi gecmiş bitti uykum geldi

Olsun iddadaşım sen emeklerinin karşılığını alcaksın inşallah sen çalışmaya devam et nasılsa şu sınav geçince çok daha rahat sohbetler ederiz
Ben sana inanıyorum başaracaksın canım arkadaşım

ayyy aynı anda yazmısız sanırım
vallahi sınav stresi sardı beni...

evet Allah ın izni ile başaracagım..başarmalıyım...
sen de listelerde takip ediyorum yedklerin falan kuş kadar

kaptın sen bu işi iddiadasım benm

Kpss'ye mı hazırlanıyosun canım. Bölümün ne?

Sorma iddadaşım bugün eşimlede malum iddaya girdim artık 4 koldan sarılıp şu kilolardan kurtulmam farz oldu
Hem bana gaz olur hemde eşimde bu ara baya kilo almıştı oda aynı gazla aldıklarını vermiş olur

Bakalım hepimiz için hayırlısı şimdilik yarın kaç kilo cıkacağım onu merak ediyorum

ben hem obez hem girişkenim bak ablamın okulunda oturdum 2 saat örtmenlerle

Kızlar size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Malum sabah yine erken kalkacağım
İnşallah yarın herkes eksilerde bildirimler yapar bu hafta ve şeytanın bacağını kırmış oluruz

Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Hayırlı geceler kızlar
dra gittik benim papatyamin bademcigi şişmiş antibiotik verdi her 4saate atesleniyor insallah gece ateslenmez

iddaya girdik yazmisdin banu biz vaz geçtik yani kardesim vazgeçti neymis ben vermiyormusum ışte bole
bu gün. Teldeki memo. Yerine yediklerimi hemen yazdım çünkü unutuyorum ve kopyaladim böyle
likle kaç badem findik atistirdim belli olcak

Kpss'ye mı hazırlanıyosun canım. Bölümün ne?
evet canım..eğitim bilimlerine hazırlanıorum..tam rakip degiliz
türk dili ve edebiyatı mezunuyum..

evet okudum vallahi ne güzel ailecek bitirmişsiniz siz bu işi
benm kocamda inat etti dün de bugün dekarnıbahar ı yemıyor.
şimdi dominos u aradı..kendine ziyafet cekecek

canın ceker mi ki falan dedi yok canm ne çekecek dedm

insallah canm...Allah utandrmasın

sen de dikkat et kendine iyi gecelerrrr

canım senın ısın daha zor egıtım bılımlerı de var. ben de yarından ıtıbaren arttırıcam tempomu. anladıgım kadarıyla baya sıkı calısıyosun. umarım karsılıgını alırsın. kac alman lazım atanmak ıcın

ben hem obez hem girişkenim bak ablamın okulunda oturdum 2 saat örtmenlerle
ben her yerde girişkenimde mutlu, akraba çevremde değilim arkadaşım ya, dediğin gibi çocukluktan beri obezdim halda öyleyim zayıflamadan da o asosyelliğimi akraba çevremde atamıycam
başka yerlerde rahatım en azından burnumun dibine dibine sokmuyorlar kilo problemimi ya da iki konuşup susuyorlar
akrabalarda öyle mi yook anacım dibini getirene kadar sorarlarr sinir ederler insanı

arkadaşlarım kpss yoldaşlarım, bende 2 gündür boşladım ama tam gaz başladım yine bugün geceleri çalışmaya devam ancak öyle verimli oluyor kaldı şurda 3 ay :26::26::26:

arkadaşlarım kpss yoldaşlarım, bende 2 gündür boşladım ama tam gaz başladım yine bugün geceleri çalışmaya devam ancak öyle verimli oluyor kaldı şurda 3 ay :26::26::26:

senın dersanen basladı mı canım? ben gece pek calısamıyorum kafam duruyo aksamuzerı calısıyorum. gercı 2 gundur calısmadım yarın acısını cıkarırım artık

ben bir ara anormal güzelleşmiştim 20-21 yaş civarı- en çok sosyal olduğum dönem. vur patlasın çal oynasınnnn

evet..kursa da gidiyorum 6 aydır.
valla sıkı çalşmaya çalısıyorum
85i geçmem lazım en az.kuzenm 2 sene önce 91 aldı direk atandı..
ama 91....rüya gibi.....

kpss yoldaşım dost acı söler tam gaz çalısmalısın...
3 ay nedir....öle cabuk gececekki...
hattta ben birazdan çalısmak içinkaçayım.
hem de şu pizzacı gelmeden odama kapayayım kendimi

canım alırsın 91. sızın puan hesaplanırken egıtım bılımlerı de cok etkılı. ordan ıyı alırsan lısans kısmından yapacagın 100 net yeterlı olur. 6 aydır calısıyorsan ki kesın alırsın. ben 2 aydır calısıyorum dersanede en fazla 78 net yaptım lısanstan. gercı daha tarıhten gerıdeyız baya ama ben bu ay sonuna kadar tum konuları bıtırıp mayısta tekrar hazıranda deneme+ tekrar yapıcam. umarım atanırsın canım

Son düzenleme:
senın dersanen basladı mı canım? ben gece pek calısamıyorum kafam duruyo aksamuzerı calısıyorum. gercı 2 gundur calısmadım yarın acısını cıkarırım artık
11 inde başlıyor özlemcim ama ben o zaman kadar en azından not çıkarıp, bir şeylere bakayım dedim, dershaneden de üzerinden geçerim diye düşündüm. dershaneye gitmemdeki amaçta zaten soru tarzlarını öğrenmek ve gitmedim demiyim dedim işte pooff umarım faydasını görürüm
ben bir ara anormal güzelleşmiştim 20-21 yaş civarı- en çok sosyal olduğum dönem. vur patlasın çal oynasınnnn
bende işte o dönemlerde 20-21 yaşlaımda akapunktura gitmiştim hayatımın ennn güzel dönemiydi süpre zayıftım ve muhteşem güzeldim, yanımdaki arkadaşlarım bizden ayrı gez senin yanında gezemiyoruz artık derdi, ama pis boğazlığımdan en fazla 1 yıl falan belkide daha az yaşadım o güzel günleeri.. ahhh ahhh rüya gibi geçti filmi çemişim resmen
evet canım yaaa gerçekten zaman çok çabuk geçiyor tam gaz çalışıyorum inşallaahh iyi bir puan alırım, ben en azından sadece genel kültür genel yetenekten giricem senin bide eğitim bilimleri var illet bir şey biliyorumm

Banucum sistem süper olmuş , hadi bakalım göster kendini

Özlemmciimm harika olmuş tek kelimeyle , valla gayet çıtır bi hatun olmuşun sen , bahar sana gelmiş , tebriklerrr

buaralar iyice anneme benzedim , yine oturduğum yerden uyukluyomm

kızlarr "CAN BOĞAZDAN ÇIKAR" ı okuyorum , adam çook değişik şeyler yazıyo , iyice kafam karışmaya başladı haaa:111::111::111::111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…