Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KPSS çalışan fıstıklarım ( Elifciimm , Özlemcim , Meryemcimm ) herşey hakkınızda en hayırlısı olsun inşAllah , topik olarak güvenimiz sonsuz size , OLAACCAAKK OLLAACCAAKKK

buaralar iyice anneme benzedim , yine oturduğum yerden uyukluyomm

kızlarr "CAN BOĞAZDAN ÇIKAR" ı okuyorum , adam çook değişik şeyler yazıyo , iyice kafam karışmaya başladı haaa:111::111::111::111::111:

o gözler ne öle fıldır fıldır. can bogazdan cıkar yıyıp yıyıp şişelim mi. top gibin yuvarlanalım mı:)))

kızlarr "CAN BOĞAZDAN ÇIKAR" ı okuyorum , adam çook değişik şeyler yazıyo , iyice kafam karışmaya başladı haaa:111::111::111::111::111:
aynur um okuyorsun ama hiç anlatmıyorsun...
ama benm kitabım yokki
KPSS çalışan fıstıklarım ( Elifciimm , Özlemcim , Meryemcimm ) herşey hakkınızda en hayırlısı olsun inşAllah , topik olarak güvenimiz sonsuz size , OLAACCAAKK OLLAACCAAKKK

Resmime yorum yazan yazmayan, beğen'e basıp beğenen, beğenmeyen herkese teşekkür ederimmm

Merak ettim ne diyorki:44:

mesela protein ve karbonhidrat birarada yenmez diyor , yani et yiyorsanız yanına ekmek yememeniz gerek diyo

o gözler ne öle fıldır fıldır. can bogazdan cıkar yıyıp yıyıp şişelim mi. top gibin yuvarlanalım mı:)))

ayy kafam karışınca fıldırdadım şekerimm ölee yoo canınız çıkar yerseniz aman haa yemeyin diyo adamcağız

aynur um okuyorsun ama hiç anlatmıyorsun...
ama benm kitabım yokki

Meryemimm , diyokii ara öğün yapmak sakıncalıdır diyo mesela

Meryemm annemin adıda Meryem benimm

Arkadaşlar yarın listeyi geç hazırlayacağım bilginize..ama siz yine sabahtan bildirim yapın tabii.:)
Şimdi tel.geldi haberim oldu.Bu saatte aranırmı yaa..İlla bişey hazırla manasında sanırım..
Zaten oğlum yeni uyudu sayılır ..yine fırk fırk salya sümük oldu.

İyi geceler...Tartıda eksi görmemiz dileğiyle muckss..

Beyzuşum datlım gıymatlım, benim ispor dakikam 225 dakika..

Son düzenleme:
İyi geceler demeye uğradım ama kimsecikler yokmuş :)) Ben gene de herkese iyi geceler dileyeyim, yarını çok merak ediyorum, sabah 9'da yapıyorum artık yürüyüşümü. Yürüyüş yaptıktan sonra tartılsam hile yapmış olur muyum acaba?:44:

Yarın bol eksili, bol neşeli, pırıl pırıl bir gün olur umarım :)
...
Merak ettim canım, nerede var bu uygulama? Çevremde böyle bilinçli bir yaklaşım pek duymadım ben :) Diyetisyenler kendileri psikologluğa soyunuyorlar genelde :)
Daha önce de yazmıştık bu konuda, hepimiz hemfikir olmuştuk; yeme bozukluğu tıpkı bağımlılık tedavisi gibi psikolojik destek de gerektiren bir durum. O nedenle psikolojik danışman çok faydalı olur diye düşünüyorum. Gene de çok alışıldık bir yöntem olmadığı için insan tutuyor işte kendisini .)

Evet canım demiştin gerçekten, haklı çıktın :) ama bizimkinin kendiliğinden geçeceği yoktu pek. Zaten biz uzmana okuldaki pedagogun yönlendirmesi ile gittik, kızımda da takıntılar, sinir krizleri vb. bizi çok bunaltmıştı, aynı pedagog o zaman "ekstra desteğe hiç gerek yok, aile ve okul işbirliği ile çözeriz, yaşı ve durumu (kardeş gelmişti) gereği gösterebileceği tepkiler bunlar" demişti. Ama bu sefer, önemsenmesi ve dışarıdan desteklenmesi gereken bir durum olduğunu, küçükken çok daha kolay çözebileceğimizi, büyüdükçe daha zorlanacağımızı belirtti. Gittiğimiz uzman da hocası...

Anlattıkları basit püf noktalarıydı, özellikle de yaşları yakın kardeşlerin ilişkilerine dair çözümler önerdi Yarın kafamı toplayayım yazarım neler anlattığını... :))

Son düzenleme:
bene gittiğimde böyle bir uygulama olduğunu söylediğinde çok şaşırdım, çünkü psikoloji dersleri aldığım ve ilgili olduğum için, çoook fazla kilo almanın sağlık problemi yoksa yeme alışkanlığı bozukluğuna girdiğini ve ciddi problemler doğurduğunu biliyordum. oraya gittiğimde böyle bir uygulama olduğunu duydum ve çok şaşırdım. ben ankaradayım canım, ama istanbulda bir yer daha var sanırım tam emin değilim kuzenim gitmişti, bir diyetisyen merkeziymiş hala var mı bu uygulama bilmiyorum.. ama dediğim gibi şuanda maddi açıdan kendimi toparlarsam hemen gidicem, psikologla yürütmek daha yararlı gibi geliyor bana

günaydınlar
hayırlı cumalar
mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarılı, bol bereketli ve tabiki eksi bildirimli bir haftasonu diliyorum hepimize

selam kızlar
oğlum yüzünden çok sık giremiyorum. ancak yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. cevap yazamıyorum hiç.
neyse sabah tartıldım.
pazar günü yani 1 nisanda başlamıştım 92,6 kiloyla. bu sabah tartıda 90,7 yi gördüm. çok mutluyum. uzun zamandır ilk defa ibre aşağı indi.
şu neşeli smileylerden olsa şimdi hoplayıp zıplayanı koyardım :)) ama anlamadım neden bende yok onlar.
1.9 kilo vermişim. sanırım ilk başlarda hızlı gidiyor ama gene de musmutlu oldum :)
umarım herkes eksiyi görür kızlar.
uğramaya çalışıcam çok merak ediyorumm.

dün bile 102leri gördüm tartıda ama sabah tartım yüzüme güldü yupppii
isteyince herşey oluyo sonuçta bi kere daha anladım
biraz dikkat biraz da sporla çıtır oluruz hepimiz

Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Sabah yine erkenden kalktım bir güzel sıcak suyuma elma sirkesini katıp azda bal ekleyip içtim :122:
Birazdan bildirimimi yaparım ama sabah tartıda gördüğüm sonuça az daha çığlık atıcak kıvama geldim
Ben galiba bu işi çözdüm artık

Güzelim ailecek işi bitirdik diye düşünüyorum bende ama benimkide inat etti ille pazartesi baslayacağım diye neymiş evdeki rezervelerini tüketecekmiş hafta sonu iyi iyi al sen kiloları iki günde de olsa diye takıldım sen ne bakıyorsun kiloma alsamda olur önemli olan verdiğim kilo demezmi

Eniştede ağzının tadını biliyormuş dominos hee .... Valla benimde uzun zamandır canım istiyor ama şu sonuçumdan sonra bedava verseler yemem herhalde :122: :122:

Allah yardımcın olsun gece gece birde misafirlik birşeyler hazırla :26:
Bu sene ne hastalıklar bunlar yaa benim ufaklıkta iki gün iyiyse üçüncü gün yine azda olsa öksürüyor. Burnumuzu hiç söylemiyorum bile pasaklı Marimar oldu cıktı tam bir sümüklü böçük
Allah şifalarını versin bizlerede sabır çünkü en ufak hastalıkta huy değiştiriyorlar

günaydınnn kızlarrr dün misolara yaptığım puaçalara rağmen 3 tene götürdüm akşama kadar öğlen yemek yemedim diye offf dayanaamadım ama iyi gidiyorum okadarda olur artıkın sonuçta evhanımıyız yapmadanda olmuyo malesef

yena yeni kilom 82
sporum 200 dk cık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…