11 inde başlıyor özlemcim ama ben o zaman kadar en azından not çıkarıp, bir şeylere bakayım dedim, dershaneden de üzerinden geçerim diye düşündüm. dershaneye gitmemdeki amaçta zaten soru tarzlarını öğrenmek ve gitmedim demiyim dedim işte pooff umarım faydasını görürüm
bende işte o dönemlerde 20-21 yaşlaımda akapunktura gitmiştim hayatımın ennn güzel dönemiydi süpre zayıftım ve muhteşem güzeldim, yanımdaki arkadaşlarım bizden ayrı gez senin yanında gezemiyoruz artık derdi, ama pis boğazlığımdan en fazla 1 yıl falan belkide daha az yaşadım o güzel günleeri.. ahhh ahhh rüya gibi geçti filmi çemişim resmen
evet canım yaaa gerçekten zaman çok çabuk geçiyor tam gaz çalışıyorum inşallaahh iyi bir puan alırım, ben en azından sadece genel kültür genel yetenekten giricem senin bide eğitim bilimleri var illet bir şey biliyorumm
buaralar iyice anneme benzedim , yine oturduğum yerden uyukluyomm
kızlarr "CAN BOĞAZDAN ÇIKAR" ı okuyorum , adam çook değişik şeyler yazıyo , iyice kafam karışmaya başladı haaa:111::111::111::111::111:
kızlarr "CAN BOĞAZDAN ÇIKAR" ı okuyorum , adam çook değişik şeyler yazıyo , iyice kafam karışmaya başladı haaa:111::111::111::111::111:
aynur um okuyorsun ama hiç anlatmıyorsun...buaralar iyice anneme benzedim , yine oturduğum yerden uyukluyomm
KPSS çalışan fıstıklarım ( Elifciimm , Özlemcim , Meryemcimm ) herşey hakkınızda en hayırlısı olsun inşAllah , topik olarak güvenimiz sonsuz size , OLAACCAAKK OLLAACCAAKKK
o gözler ne öle fıldır fıldır. can bogazdan cıkar yıyıp yıyıp şişelim mi. top gibin yuvarlanalım mı:)))
Merak ettim ne diyorki:44:
o gözler ne öle fıldır fıldır. can bogazdan cıkar yıyıp yıyıp şişelim mi. top gibin yuvarlanalım mı:)))
aynur um okuyorsun ama hiç anlatmıyorsun...
ama benm kitabım yokki
Merak ettim canım, nerede var bu uygulama? Çevremde böyle bilinçli bir yaklaşım pek duymadım ben :) Diyetisyenler kendileri psikologluğa soyunuyorlar genelde :)....umutt ben ilk diyetisyene gittiğimde 1 seans psikolog görüşmesi veriyorlar, ama maddiyattan dolayı birde ona yetişemeyeceğimi düşünerek gitmedim.. eğer ki elimde düzgün bir liste olsaydı (dukan-karatay veya şok diyetler haricinde, beni motive etmeye diyetisyen listeleri vardı) kesinlikle psikologu tercih ederdim.. beynimi düzelttikten sonra diyetisyene gitmek bana daha mantıklı geliyor.. hatta sadece beyni değil, yaptıkları motivasyon ya da adına ne diyorlarsa bilmiyorum onunla gerçekten rahatladığım için kilo verirdim.. hiç diyetisyene başlamayan arkadaşlara, imkanları varsa ikisini birlikte yürütmelerini öneririm.. ben hala öyle yapmayı düşünüyorum.. inşaaallaaahh (iş bulursam tabi)
Umuttt,
rahatlamışsın belli uzmana gitmen iyi olmuş.Bizede anlatırsın önerilerini uzmanın..
Bunu demeden geçemeyeceğim ben demiştim ama vurma olayı düzelir diye..:)) Kendime pay çıkarayım ama değilmi.:))
Oğlum mesela önceden çok vuraktı şimdi o dayak yiyor.
bene gittiğimde böyle bir uygulama olduğunu söylediğinde çok şaşırdım, çünkü psikoloji dersleri aldığım ve ilgili olduğum için, çoook fazla kilo almanın sağlık problemi yoksa yeme alışkanlığı bozukluğuna girdiğini ve ciddi problemler doğurduğunu biliyordum. oraya gittiğimde böyle bir uygulama olduğunu duydum ve çok şaşırdım. ben ankaradayım canım, ama istanbulda bir yer daha var sanırım tam emin değilim kuzenim gitmişti, bir diyetisyen merkeziymiş hala var mı bu uygulama bilmiyorum.. ama dediğim gibi şuanda maddi açıdan kendimi toparlarsam hemen gidicem, psikologla yürütmek daha yararlı gibi geliyor bana...
Merak ettim canım, nerede var bu uygulama? Çevremde böyle bilinçli bir yaklaşım pek duymadım ben :) Diyetisyenler kendileri psikologluğa soyunuyorlar genelde :)
Daha önce de yazmıştık bu konuda, hepimiz hemfikir olmuştuk; yeme bozukluğu tıpkı bağımlılık tedavisi gibi psikolojik destek de gerektiren bir durum. O nedenle psikolojik danışman çok faydalı olur diye düşünüyorum. Gene de çok alışıldık bir yöntem olmadığı için insan tutuyor işte kendisini .)
...
evet canım..eğitim bilimlerine hazırlanıorum..tam rakip degiliz
türk dili ve edebiyatı mezunuyum..
evet okudum vallahi ne güzel ailecek bitirmişsiniz siz bu işi
benm kocamda inat etti dün de bugün dekarnıbahar ı yemıyor.
şimdi dominos u aradı..kendine ziyafet cekecek
canın ceker mi ki falan dedi yok canm ne çekecek dedm
Arkadaşlar yarın listeyi geç hazırlayacağım bilginize..ama siz yine sabahtan bildirim yapın tabii.:)
Şimdi tel.geldi haberim oldu.Bu saatte aranırmı yaa..İlla bişey hazırla manasında sanırım..
Zaten oğlum yeni uyudu sayılır ..yine fırk fırk salya sümük oldu.
İyi geceler...Tartıda eksi görmemiz dileğiyle muckss..
Beyzuşum datlım gıymatlım, benim ispor dakikam 225 dakika..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?