- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
günaydın herkese,
bu hafta herkes güzel sonuçları almış. Ne güzel..
02 nisan 89,800
06 nisan 88,700
spor yapmadım. Yani çocuklar ile parklarda koşuşturmaya spor saymazsakSpor yapmadım.
Yinede hiç fena değil sonuç.1,100 gr.
kızlar ben çizelgemi tekrar yaptım ama neden görünmüyor anlamadım
uzun zamandır azda olsa gram gram bi şekilde gidiyordu kilolarım.en ufak bi kaçamağım yürüyüşlerime rağmen kilo veremememe sebep oldu.
Kilo bildirimi
geçen hafta:83,50
bu hafta : 83,50
spor:240 dk.
Hoşçakalın...
güzel olmuş güle güle kullan ben de bir saç macerasına giricem inşallah 1 ay içinde. Ben çok havalı saçlar beğendim onu yapacak bir kuaför bulursam zayıflamam yeterli... Giğinip suslenip gidiciim ablamın okuluna bir zamanlar tombik değip dalga geçtiğiniz obez varya o benim diyecem
güle gülekullan yeni saçlarını canım fotolardan gördüğüm kadarıyle buğday tenlisin bende öyle koyu parlak renkler daha çok yakışıyor bize...yeni saçımmmm
oh be kurtuldum o kötü saçtan:))))Eki Görüntüle 383920 Eki Görüntüle 383918 Eki Görüntüle 383917 Eki Görüntüle 383916
bende bende giricem ama çalışamıyorum malesef işle birlikte olmuyor yaa..[sıze=3]arkadaşlarım kpss yoldaşlarım, bende 2 gündür boşladım ama tam gaz başladım yine bugün geceleri çalışmaya devam ancak öyle verimli oluyor kaldı şurda 3 ay :26::26::26: [/sıze]
geçmiş olsun canım kontrole git bakalım ne dicek üzülme canım adet olmuşsun sabit kalman bile güzel...hep yaptığımız hata en küçük olumsuzlukta kendimi yemek yerken buluyorum....hayırlı cumalar,günaydın
hiç iyi hissetmiyorum kendimi.dün akşam delicesine bir kaçamak yaparken pişmanlık duygusuyla ne olduğumu şaşırdım.kendimi kınıyorum hiç beklemezdim.saldırdım resmen...
Işten eve gittim.fırında patates yapmıştım.yarım porsiyon kadar ondan ve 3-5 kaşık yoğurt yer yemez yürüyüşe çıktım ablamı arayıp.1 saat kadar yürüdük.eşim uyuyordu gece vardiyasına gidicekti.saat 8,30 gibi onu uyandırdım.makarna istedi makarna yaptım ona ve yemedim.buraya kadar normal.eşim işe giderken 1 tane muz yedim.gittikten sonra lavaboya girdim 31 martta olan adetim bitmesine rağmen bi kanama bi kanama neye uğradığımı şaşırdım.yeniden adet oldum resmen.nasıl canım sıkıldı anlatamam.çıktığmıda gittiğim yer direk mutfaktı.2 dilim böğürtlenli rulo kek yedim.yetmezmiş gibi üstüne nutella sürerek.içeri girdim biraz tv izledim saat 11 falan oldu mutfağa gittim aranıyorum yine.buzluğu açtım poğoçalarım vardı önceden yaptığım mikrodalgada ısıtıp 3-5 zeytinlede ondan yedim 1 tane.
Karnım gerek adetten gerek yediklerimden davul gibiydi.
çok ama çok pişmanım.uzun zamandır böylesine bir kaçamağım olmamıştı.üzgünüm.
Tabiki de sabah tartıda gördüklerim pişmanlığıma fayda etmedi...
olacak seyler bunlar uzme kedini ama bugun devam etme kaçamaklara. ben geçen hafta dondurmaya saldırdım resmen adetten bir gün önce. 1 kocaman algidayı yarım yarım götürdüm 2 günde...Hayırlı Cumalar,günaydın
Hiç iyi hissetmiyorum kendimi.Dün akşam delicesine bir kaçamak yaparken pişmanlık duygusuyla ne olduğumu şaşırdım.Kendimi kınıyorum hiç beklemezdim.Saldırdım resmen...
İşten eve gittim.Fırında patates yapmıştım.Yarım porsiyon kadar ondan ve 3-5 kaşık yoğurt yer yemez yürüyüşe çıktım ablamı arayıp.1 saat kadar yürüdük.Eşim uyuyordu gece vardiyasına gidicekti.Saat 8,30 gibi onu uyandırdım.Makarna istedi makarna yaptım ona ve yemedim.Buraya kadar normal.Eşim işe giderken 1 tane muz yedim.Gittikten sonra lavaboya girdim 31 martta olan adetim bitmesine rağmen bi kanama bi kanama neye uğradığımı şaşırdım.Yeniden adet oldum resmen.Nasıl canım sıkıldı anlatamam.Çıktığmıda gittiğim yer direk mutfaktı.2 dilim böğürtlenli rulo kek yedim.Yetmezmiş gibi üstüne nutella sürerek.İçeri girdim biraz tv izledim saat 11 falan oldu mutfağa gittim aranıyorum yine.Buzluğu açtım poğoçalarım vardı önceden yaptığım mikrodalgada ısıtıp 3-5 zeytinlede ondan yedim 1 tane.
Karnım gerek adetten gerek yediklerimden davul gibiydi.
Çok ama çok pişmanım.Uzun zamandır böylesine bir kaçamağım olmamıştı.Üzgünüm.
Tabiki de sabah tartıda gördüklerim pişmanlığıma fayda etmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?