Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Taçım nerdeeeeeeeeeeeeeee Taçımı istiyorummmmmmmmmmmmmmm

Tamam tamam önce bildirimimi yapayım bari :122:

Geçen hafta : 110.5 kg
Bu hafta:108.3 kg

Fark : - 2.2 kg

O kadar sevinçliyim ki salonun ortasında samba yapasım geldi anaaam iyice sapıttım
İnşallah bu gün herkes eksilerde bildirim yapar

çoğu zaman + bildirim yapan demirbaşınız olaraktan bu hafta - bildirimdeyim
eminim bu hafta + mız çok az olacak
haydiiii bakalım gösterin kızlar kendinizi

Günaydın. Kizlarrr

yenacim 68kg

beyzusablscim. Spor yokkkk

gr gr veriyom allaha bin şükür. 2buçuk margarin paketi. Vermissim. Gitsinde gr gr gitsin

ay tarihi yanlış yazmışım
06.04.12.

Son düzenleme:
bu kilolar beni çok seviyor galiba benden ayrılmaktazorlanıyorlar.
bu sabah itibariyle 114 kg.yum.yani topu topu 800 gr cık gitmiş.

günaydın larr kılo verenler veremeyen herkeze tebrık edıyorummm

spor ----320 dk

kılom 94,9 bunada sukurrr

herkese hayırlı cumalar bol eksiki bildirimler güzeller sabah yürüyüşümü yaptım geldim 60 dk

Hayırlı Cumalar,günaydın

Hiç iyi hissetmiyorum kendimi.Dün akşam delicesine bir kaçamak yaparken pişmanlık duygusuyla ne olduğumu şaşırdım.Kendimi kınıyorum hiç beklemezdim.Saldırdım resmen...

İşten eve gittim.Fırında patates yapmıştım.Yarım porsiyon kadar ondan ve 3-5 kaşık yoğurt yer yemez yürüyüşe çıktım ablamı arayıp.1 saat kadar yürüdük.Eşim uyuyordu gece vardiyasına gidicekti.Saat 8,30 gibi onu uyandırdım.Makarna istedi makarna yaptım ona ve yemedim.Buraya kadar normal.Eşim işe giderken 1 tane muz yedim.Gittikten sonra lavaboya girdim 31 martta olan adetim bitmesine rağmen bi kanama bi kanama neye uğradığımı şaşırdım.Yeniden adet oldum resmen.Nasıl canım sıkıldı anlatamam.Çıktığmıda gittiğim yer direk mutfaktı.2 dilim böğürtlenli rulo kek yedim.Yetmezmiş gibi üstüne nutella sürerek.İçeri girdim biraz tv izledim saat 11 falan oldu mutfağa gittim aranıyorum yine.Buzluğu açtım poğoçalarım vardı önceden yaptığım mikrodalgada ısıtıp 3-5 zeytinlede ondan yedim 1 tane.
Karnım gerek adetten gerek yediklerimden davul gibiydi.
Çok ama çok pişmanım.Uzun zamandır böylesine bir kaçamağım olmamıştı.Üzgünüm.

Tabiki de sabah tartıda gördüklerim pişmanlığıma fayda etmedi...

Uzun zamandır azda olsa gram gram bi şekilde gidiyordu kilolarım.En ufak bi kaçamağım yürüyüşlerime rağmen kilo veremememe sebep oldu.

Kilo bildirimi
Geçen hafta:83,50
Bu hafta : 83,50
Spor:240 dk.

Hoşçakalın...

günaydın herkese,
bu hafta herkes güzel sonuçları almış. ne güzel..

02 nisan 89,800
06 nisan 88,700

spor yapmadım. yani çocuklar ile parklarda koşuşturmaya spor saymazsak spor yapmadım.

yinede hiç fena değil sonuç.1,100 gr.

günaydın kızlar ya ben bi türlü başlıyamadım şu diyete serumlardan galiba iştahım acayip açık canım saçma sapan şeyler istiyor yemekten kalkıyorum canım tatlı istiyor benim şöyle bi önerim var tartı günlerimiz aynı olsunki hırs edelim OLUUUUR DİYENLEEERR:))))) Bİ GÜN BELİRLEYEİM O GÜN HERKES PAYLAŞSIN BENCE:)

tebrik ederim 5 günde süper sonuç darısı bizee:)))

kilo almaktansa sabit kalmak daha ii bence arada olur öyle şeyler bence çok ii yerdesin devammmm kendimizi ıspatlıyalım bu sefer son olsun.)

yavruslarım,

ne yazıkki benim 90 kabusum 1 hafta daha surerek beni delirtmeye devam edecek....

öncelikle kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım.

kilo bildirimim,

geçen hafta 91.3
bu hafta 90.5

sanırım 6 gün de yurudum hayırlısı olsun. ağır gidecek demekki bu sene ne yapıyoruz bozulmuyoruz.... en iyisi ben plan falan yapmayayım ne desem tersi oluyor

güle gülekullan yeni saçlarını canım fotolardan gördüğüm kadarıyle buğday tenlisin bende öyle koyu parlak renkler daha çok yakışıyor bize...
[sıze=3]arkadaşlarım kpss yoldaşlarım, bende 2 gündür boşladım ama tam gaz başladım yine bugün geceleri çalışmaya devam ancak öyle verimli oluyor kaldı şurda 3 ay :26::26::26: [/sıze]
bende bende giricem ama çalışamıyorum malesef işle birlikte olmuyor yaa..
geçmiş olsun canım kontrole git bakalım ne dicek üzülme canım adet olmuşsun sabit kalman bile güzel...hep yaptığımız hata en küçük olumsuzlukta kendimi yemek yerken buluyorum....

olacak seyler bunlar uzme kedini ama bugun devam etme kaçamaklara. ben geçen hafta dondurmaya saldırdım resmen adetten bir gün önce. 1 kocaman algidayı yarım yarım götürdüm 2 günde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…