Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam güzeller...

Kilom 95
sporum 140 dk

eşim bu hafta sporumu resmen sabote etti hem salı hem perşembe çok yorgun görünüyorsun filan falan başka planlar yaptı resmen salmadı beni..vallahi baktıki bu hatun inceliyor adam korktu zahir birde geçen gün kadının biri teyzeme ayy böyle güzel yeğenin vardıda neden bize söyleemdin demiş bende espirili eşime anlattım sanırım içlendi adam...
Spor az olunca kilo veremiyorum o belli bende...:26::26:

GÜNAYDIN Sabah sporumu yaptım anca geldim 40 dakika ama ter içinde kaldım
bu hafta 95.8 reglim yeni bitti haftaya daha çok vermeyi umuyorum
sporum 320 dakika

Oleyyyyyyyy telden ticketimi yeniledim demek artık laptopu acmama gerek yok biraz ugrastiriyor ama olsun sonunda becerdim

hayırlı olsun yeni kilon hemencecik terkedip daha aşağılara inmeni temenni ediyorum...

ben de değiştirdim çizelgemi. 9 lara çizelgede elveda dedim darısı tartıya...

Son düzenleme:
herkese hayırlı cumalar
inşallaah herkes eksi çıkarr
Yenacım kilom +1 fazla
geçen hafta: 86.6
bu hafta: 87.6

Beyza ablacım sporum: 240 dakika

herkesi öperimmm

günaydın kızlar umarım herkes için bol eksili bi gün olur bana gelecek olursak adetliyim maalesef ve vucudum inanılmaz derecede şiş hemen kilo bildirimimi yapim
geçen hafta 75.9
bu hafta 75.1 aslında bu hafta 74 leri göreceğimi düşünüyordum bu diyete ama maalesef adet oldum vucudum şişliğine bağlamak istiyorum bu durumu hepinizi öpüyorum

kızlarrrrr

almanya işi oldu sanırım biletleri dahi aldı eşim. vize aldık. turistik için bayaa zorladıklarını biliyorsunuzdur. zaten 12 gün vermişler tam da... neyse aldıkya. bu benim 2. yurt dışım olcak bir terslik olmzasa. 1. si bulgaristandı. bu da 2. eşimin de aynı. heyecanlıyım çok inşallah en azından 7 lere yaklaşırım o tarihe kadar ne kadar yakın okadar iyi... tam 2 ay var.

julyet regle rağmen vermişsin yine maşallah bitince daha da gider zaten
umutt ne durumdasın merak ediyorum bende yine hareket yok dikkat ettim yürüdüm ama ben de dün regl oldum ondanmıdır bilmem ama neyse sonuç ortada zaten
tomurcuk ebrum sen de üzülme artıda değilsin bugün dikkatli beslen yarın eksiye bile geçersin canım bol da su iç tabii

Cnm sende insallah haftaya 89görürsün bende bu hafta 67.99 raziydim olmadı uzulmuyom gr gr Gitsinde. Bu hafta triod ilacimi düzgün aldım 100 ~75kullandım haftaya korkuyom perşembe bırakmam gerek 10mayısa kadar sintigrafi cekilecem
kg vereceğimi dusunmuyom ama alnamaya gayret edeceğim rabbimin izniyle
dün dr dan sonra karedesime ugradim gelin sapota yanlış yazdım heralde yaptı gözleme yaptı ama yemedim abla yüzün çok zayıfladı ben seni daha zayıf goruyom dedi gelin 63kg ben,sıkı yaptıkça oda Yakalamyayim diye sıkı yapıyor

Cnm sende reglden eksi cikmamissindir. Aynı kalmakta süper haftaya garanti tabi kacamaksiz eksidesin cnm

Geçmişi okudum içim açıldı. Hemen hemen herkes eksi bildirimde bulunmuş, ne güzel :) Ben de yapayım hemen bildirimimi;

Geçen hafta 81.5 kg
Bu hafta 80.6 kg (-900 gr)

Spor: 230 dk yürüyüş

Allah bereket versin ne diyeyim Hafta sonu parlak değildi ama Pazartesinden beri disiplinli gitmeye çalıştım. Çarşamba 30 dk yapabildim onun dışında hafta içi her gün 50 dk yürüyüşümü de yaptım. Açıkçası 1 kg üzeri görmeyi bekliyordum ama gene de memnunum. Haftaya aynı şekilde devam eder, 800 gr ve üzeri görürsem bu iş iyi gidiyor diyebileceğim.

Mutlu, 800 gr'ı beğenmiyor musun canım? Hem de hafta içi koca paket dondurmayı götürmene rağmen? Bence çok iyi gidiyorsun...

beğenmiyorum umut beğenmiyorum idare edemiyorum gramlarla(resmen su yazdıklarımı bağırarak söyledim ev de bir de tepinirsem tam olacak idare edememmmm annneeee)

teşekkür ederim asumancım ama görüyosun menülerimi ne kadar az yiyorum hiç kaçamakta yapmıyorum en son geçen pazar işte bi irmik helvası yedim onun dışında tek bir kaçamak yok bu kadar ugraşada insan söyle haftada en az 1.5 kilo vermek istiyo yani ahh bide yürüyüş yapabilsem yaaa offff yemede yanında yat yani

Asuman bu hafta dikkatli gidersen (özellikle şu misafirliklerde kaçamaklar gözüme çarpıyor ) haftaya çok iyi bildirim yapacağını düünüyorum. Hem regl sonrası ödem atarsın, hem yağdan verirsin aynı kaldığın haftanın acısını çıkarırsın :) Yürüyüşler ve muhtemelen kazandığın kaslar da sayılınca aynı olmak da gayet iyi bence, senin kilonda.

...

Ben bundan sonra tartıdan sonra bel-kalça-bacak çevresini de ölçeceğim arkadaşlar.

Bir ara bunlar da paylaşılıyordu acaba gene yazsak mı bildirimlerde? Diyetisyene gidince -bence en büyük faydası bu zaten- her hafta yağ-kas-su oranını ölçüyor. Böylece tartıda aynı olsak dahi (yani yağdan kaybedip kastan kazandıysak) öğreniyoruz. Oysa evde tartıda tam anlamıyoruz ne kadar inceldiğimizi. Kg kaybetmek kadar cm bazında incelmek de önemli bence. Özellikle spor yapan arkadaşlar, cm kontrolü yapmayı ihmal etmeyelim

olacak seyler bunlar uzme kedini ama bugun devam etme kaçamaklara. ben geçen hafta dondurmaya saldırdım resmen adetten bir gün önce. 1 kocaman algidayı yarım yarım götürdüm 2 günde...

Canlarım arkadaşlarım.Desteğinizi esirgemediniz yine.Sağolun...

Üzgünüm çünkü hafta arası tartıldığımda 82 küsürleri görmüşken ucundan da olsa tekrar 83,5 olması ne kadar artıya geçtiğimi gösterdi.Bütün hafta dikkatlerim ve yürüyüşlerimi alaşağı ederek aynı kiloya getirdi beni kekler çikolatalar...Neyse artık yapcak bişi yok...

Tabiki de pes etmiyorum.Bu işin sonunda bebeğime kavuşmak var inşallah...
Bu sabah bi dilim kepek ekmeğiyle domates salatalık peynir ve 5 zeytin yedim...
Öğlende yine salatam fındıklarım var...
Akşama da daha dikkat ettimmi tamamdır bu iş...
Zaten tuvalete de çıkamadım bugün 3. günüm O sorun da kalktı mı haftaya cuma bildirimim olumlu olcak inşallah...

inşallah canım haftaya daha umutluyum ama bu hafta sadece dün öğlen miisafirlikteydim orda yedim sabah kahvaltı yoktu akşam da müsli yemiştim amaaaa:84:
ölçülerimizi yazıp aylık farkı görüyorduk iyi oluyordu hatta luna nerde o takip ediyordu listeyi de ama liste olmasa da ölçüp yazabiliriz

oooo kafaya ne takıyorsun o zaman değim sana rahat 2-2.5 kilo gider...

baharcım çıkarsa millipiyango falan bizide görün hayrına

Ayıp ettin canım çıksın da dile benden ne dilersen güzel yuvalar kuralım

kızlarr "CAN BOĞAZDAN ÇIKAR" ı okuyorum , adam çook değişik şeyler yazıyo , iyice kafam karışmaya başladı haaa:111::111::111::111::111:

Valla bende yarısından çoğunu okudum o kitabın kafam allak bullak oldu bıraktım okumuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…