Oleyyyyyyyy telden ticketimi yeniledim demek artık laptopu acmama gerek yok biraz ugrastiriyor ama olsun sonunda becerdim
ayşeeeee beni geçtin bravo canım yapınca oluyor...olacakkkkkk
Cnm sende reglden eksi cikmamissindir. Aynı kalmakta süper haftaya garanti tabi kacamaksiz eksidesin cnmjulyet regle rağmen vermişsin yine maşallah bitince daha da gider zaten
umutt ne durumdasın merak ediyorum bende yine hareket yok dikkat ettim yürüdüm ama ben de dün regl oldum ondanmıdır bilmem ama neyse sonuç ortada zaten
tomurcuk ebrum sen de üzülme artıda değilsin bugün dikkatli beslen yarın eksiye bile geçersin canım bol da su iç tabii
Geçmişi okudum içim açıldı. Hemen hemen herkes eksi bildirimde bulunmuş, ne güzel :) Ben de yapayım hemen bildirimimi;
Geçen hafta 81.5 kg
Bu hafta 80.6 kg (-900 gr)
Spor: 230 dk yürüyüş
Allah bereket versin ne diyeyimHafta sonu parlak değildi ama Pazartesinden beri disiplinli gitmeye çalıştım. Çarşamba 30 dk yapabildim onun dışında hafta içi her gün 50 dk yürüyüşümü de yaptım. Açıkçası 1 kg üzeri görmeyi bekliyordum ama gene de memnunum. Haftaya aynı şekilde devam eder, 800 gr ve üzeri görürsem bu iş iyi gidiyor diyebileceğim.
Mutlu, 800 gr'ı beğenmiyor musun canım? Hem de hafta içi koca paket dondurmayı götürmene rağmen? Bence çok iyi gidiyorsun...
julyet regle rağmen vermişsin yine maşallah bitince daha da gider zaten
umutt ne durumdasın merak ediyorum bende yine hareket yok dikkat ettim yürüdüm ama ben de dün regl oldum ondanmıdır bilmem ama neyse sonuç ortada zaten
tomurcuk ebrum sen de üzülme artıda değilsin bugün dikkatli beslen yarın eksiye bile geçersin canım bol da su iç tabii
olacak seyler bunlar uzme kedini ama bugun devam etme kaçamaklara. ben geçen hafta dondurmaya saldırdım resmen adetten bir gün önce. 1 kocaman algidayı yarım yarım götürdüm 2 günde...
güle gülekullan yeni saçlarını canım fotolardan gördüğüm kadarıyle buğday tenlisin bende öyle koyu parlak renkler daha çok yakışıyor bize...
bende bende giricem ama çalışamıyorum malesef işle birlikte olmuyor yaa..
geçmiş olsun canım kontrole git bakalım ne dicek üzülme canım adet olmuşsun sabit kalman bile güzel...hep yaptığımız hata en küçük olumsuzlukta kendimi yemek yerken buluyorum....
Asuman bu hafta dikkatli gidersen (özellikle şu misafirliklerde kaçamaklar gözüme çarpıyor) haftaya çok iyi bildirim yapacağını düünüyorum. Hem regl sonrası ödem atarsın, hem yağdan verirsin aynı kaldığın haftanın acısını çıkarırsın :) Yürüyüşler ve muhtemelen kazandığın kaslar da sayılınca aynı olmak da gayet iyi bence, senin kilonda.
...
Ben bundan sonra tartıdan sonra bel-kalça-bacak çevresini de ölçeceğim arkadaşlar.
Bir ara bunlar da paylaşılıyordu acaba gene yazsak mı bildirimlerde? Diyetisyene gidince -bence en büyük faydası bu zaten- her hafta yağ-kas-su oranını ölçüyor. Böylece tartıda aynı olsak dahi (yani yağdan kaybedip kastan kazandıysak) öğreniyoruz. Oysa evde tartıda tam anlamıyoruz ne kadar inceldiğimizi. Kg kaybetmek kadar cm bazında incelmek de önemli bence. Özellikle spor yapan arkadaşlar, cm kontrolü yapmayı ihmal etmeyelim
Canlarım arkadaşlarım.Desteğinizi esirgemediniz yine.Sağolun...
Üzgünüm çünkü hafta arası tartıldığımda 82 küsürleri görmüşken ucundan da olsa tekrar 83,5 olması ne kadar artıya geçtiğimi gösterdi.Bütün hafta dikkatlerim ve yürüyüşlerimi alaşağı ederek aynı kiloya getirdi beni kekler çikolatalar...Neyse artık yapcak bişi yok...
Tabiki de pes etmiyorum.Bu işin sonunda bebeğime kavuşmak var inşallah...
Bu sabah bi dilim kepek ekmeğiyle domates salatalık peynir ve 5 zeytin yedim...
Öğlende yine salatam fındıklarım var...
Akşama da daha dikkat ettimmi tamamdır bu iş...
Zaten tuvalete de çıkamadım bugün 3. günümO sorun da kalktı mı haftaya cuma bildirimim olumlu olcak inşallah...
baharcım çıkarsa millipiyango falan bizide görün hayrına
kızlarr "CAN BOĞAZDAN ÇIKAR" ı okuyorum , adam çook değişik şeyler yazıyo , iyice kafam karışmaya başladı haaa:111::111::111::111::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?