Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Maşallaaahhhh herkesler çok güzel kilolar vermiş eee artık bahar geldi heeeeeeep eksilerde oluruz bundan sonra inşallahhhh

Ben korkudan basküle çıkamıyorum

beğenmiyorum umut beğenmiyorum idare edemiyorum gramlarla(resmen su yazdıklarımı bağırarak söyledim ev de bir de tepinirsem tam olacak idare edememmmm annneeee)

Ahahahaha Koptum vallahi. İzleyesim geldi şimdi o videoyu
O kadar yürüyorsun kas yapıyorsun bu biiiiir, yağdan verip kastan kazandıysan onu da kg kaybı sayacaksın, zaten haftaya diyetisyende belli olur bu durum.
Geçen ay yanılmıyorsam 4 kg verdin, bu ay da iyi bir başlangıç yaptın bu ikiiiiiiii.
Her durumda 800 gr iyi bir rakam bu üüüüüç.

Biz yüzmetreci değiliz kızım, maraton koşuyoruz biz. Yüzmetreye hazırlansak haklısın isyanında - ay burada durup gene güleceğim - ama maratondayız biz, öyle her hafta 1.5 verip ilk kilometrelerde yorulursak yarışı tamamlayamaz, yeniden başlamak zorunda kalırız. Yahu sabah sabah ne benzetmeler yaptırdın bana. :)

Offf çok mutluyum
31.03.2012: 98
06.04.2012: 96
Spor: 180 dk

Tam 2 kilo vermiş gözüküyorum. Geçen hafta tartıldığımda regliydim. 1 kilosu şişlik olsa bile yine de vermişim yuppiiiiiiii

merhabalar ben geldim hayırlı cumalar Allahım herkesin kalbine göre versin inş nasılsınız ben de iyiyim geçmişi okuyamadım hemen bildirimimi yapayım sonra geçmişi okurum
geçen hafta 93.900
bu hafta 92.400 bir de regliyim elim ayağım şiş olmasaydı daha da gidecekti çok azmettim bu hafta
sporum 330 dk sporum var veren vermeyen burda olan herkesi kocaman öptm

yaaaaaaa valla çok isyandayım çok isyankarım of ki offfff. ne olur şöyle 1.5 1.5 gitse olmaz gıdım gıdım içimi köreltecek.
ama yedim kardeşim yedim bende hak ettim tüm eziyetleri. gidim hasta hasta yurim bari. offfffff....

oooooo yakalamak üzere bu semoş beni vayyyyy....1.500 kg vermiş haftaya geçer bu kız beni

oooooo yakalamak üzere bu semoş beni vayyyyy....1.500 kg vermiş haftaya geçer bu kız beni

regli olmasaydımmm az daha yaklaşacaktım ama sen getirdin gaza kızım napim baktım gidiyorsun benim nem eksik dedim koştummm hihihihihih yok yahuu hani yerleşmeyen kilolar var ondan ole derlerdi ya çok veren arkadaşlar ben de deyim yerleşmemişti kilocuklarım gitti bir de regli olmayaydı 3 verirdim 5 mi hahahahaha şaka yapıyorummm tabeee veren vermeyen çabalayan herkesle aynıyız sorun değil amaç sağlıklı vermek öptm herkeşleriii

Ben de dün adet oldum. Evde hıcbırsey yoktu tatlı nıyetıne, ben de 1 çay kaşıgı bal yedim. Evde o zararlı mamalar olmasaydı sen de yemezsın eminim ama eşin yiyor sanırım ondan alıyorsunuz. Eşine söyle sakladın böle şeyleri sen de bulama:))

Şaka bir yana, kırık yılda bir olan birşeyse canını sıkma. Telafısını yaparsını nasılsa sporla

kız asıl sen beni geçmişsin haftaya daha çok spor yapmam lazım seni geçmek için
yeterki kilolar gitsin az az da olsa..geç beni sevinirim ablacım...

hadi gözünüz aydın...2 ayda sen bu azimle 70 leri görürsünnn
bravo Umut sporun getirisi işte ilk hafta vücut noluyor deyip + çıkarıyor ama sonrasında düşmeye başlıyor bende sporumu çok aksattım...haftaya telafi edeceğimm...
süpersin canım

güvercinlerle köşe kapmaca oynuyoruz resmen mutfak balkonuma yumurtladılar zaten 2 yavrumuz olacak
şimdi de salonun balkonuna göz koymuş bir çift güvercin saksıları poşetle kapattım gerçi çare değil diğer balkondakiler saksının üzerindeler şu an o saksı da poşetliydi
neyse her yeri bir şekilde engelledim balkonda nöbet tutuyorum resmen yan balkona geçiyorlar ben gidince ama arada gelip yüzüme bakıyolar resmen ya git de bi yumurtlayalım diye

Hanımlar ne güzel kilolar gitmiş ööölee

bugünde herkesin özel günü:))Ama ona rağmen kilolar gitmiş. Ben de özel günümdeyim, ne kadar şişmişim diye tartılayım dedim 79.6 cıktım ama bu süper bi rakam benim için. Neden derseniz 2 gündür wc yew cıkmadım. Onu gectım ben regl oldugumda en az 1,1.5 kg şişerim ve bugün çok şişim farkındayım. Demekki kilom 78 cıvarı birşey. 17 nısanda dıyetısyen kontrolüm var o zaman kadar 77 olmam lazım. son gittiğimde 79.2 tarttı beni.Haftaya en az 3,4 gün yürümem lazım yürüyüş bandında. 80 kiloda çok kalmışsım bir türlü inemiyordum ama orayı aştım. Gerçekten Vucüt direniyor kilo vermemek için. Yılmamak gerekiyor

Asumannnn sen de yılma 79ları göreceksinnn. Sen de benim gibi çokl kalsın 80lerde ama pes etmek yookk

hayirli cumalar güzeller

kilo bildirimim gecen hafta 133.9
bu hafta 132.0
spor : 300 dakika

kilo veren /veremeyen herkesi tebrik ediyorum

sanırım benim kuşlar vazgeçti
özlemcim ben vazgeçmeyeceğim tabiii ki canım
zeynep ablayı gördüm ablacım hoşgeldin

Son düzenleme:
beğenmiyorum umut beğenmiyorum idare edemiyorum gramlarla(resmen su yazdıklarımı bağırarak söyledim ev de bir de tepinirsem tam olacak idare edememmmm annneeee)

Valla ben 500 grama bile sevinebilen bir insan tipiyim. Artılarda olmaktansa 800 gr vermek çoook daha iyi. Sen süper gidiyosun beni yakalıycan yakında. Hemen arayı açmam lazımmm

haftaya 1,5 garanti ekside olacaksın ben söylim sana :)

Ayşeeeee beni geçtin bravo canım yapınca oluyor...olacakkkkkk

çok ta dikkat etmedim ama şükür olsun haftaya da sen beni geçersin tatlım çünkü salı yada çarş regl günüm

çok sevindim cnm güzl bi tatil geçirirsiniz inşallah
eee bol bol fotograf çektirirsin bakarız bizde

tekrar aranızdayım.hayırlı cumalar;
Yenacığım kilom 96.4
spor yok.her tuvalet için 3 kat çıkıyorum..dün akşam geldiğimizden beri davet eden site sakinlerinin spor yaptıkları alana gittim.spor hocası benim durumumu riskli gördü.kasık fıtığımdan dolayı.

siz sadece yürüyüş yapın dedi.bu oğlumun labtopu.noktalama işaretlerini basamadım..
öğleden sonra vergi dairesine gideceğim.burda mesafeler çok uzak.Ankarada olanlar hobi mağazalarının yeri hakkında yardımcı olurlarsa sevinirim.birşeyler yapmam lazım..
hayata kaldığım yerden devam etmek için..

hayatınız güzelliklerle devam etsin..

tekrar aranızdayım.hayırlı cumalar;
Yenacığım kilom 96.4
spor yok.her tuvalet için 3 kat çıkıyorum..dün akşam geldiğimizden beri davet eden site sakinlerinin spor yaptıkları alana gittim.spor hocası benim durumumu riskli gördü.kasık fıtığımdan dolayı.

siz sadece yürüyüş yapın dedi.bu oğlumun labtopu.noktalama işaretlerini basamadım..
öğleden sonra vergi dairesine gideceğim.burda mesafeler çok uzak.Ankarada olanlar hobi mağazalarının yeri hakkında yardımcı olurlarsa sevinirim.birşeyler yapmam lazım..
hayata kaldığım yerden devam etmek için..

hayatınız güzelliklerle devam etsin..

Korkunun ecele faydası yok tartıldım geldim

Kilo bildirimi

Geçen hafta : 111.7
Bu hafta : 111.3

Bunada şükür

Spor : 100 dk

anamm ankaranın adeti sanırım benim yenge de geçen yıllarda güvercinlere yuva yapmıştı mutfakta geziyolardı nerdeyde güvercin annesi oldum diye geziyordu ama artık olmuyor diye kapatıyor balkonu heryer de güvercin kakası
Valla ben 500 grama bile sevinebilen bir insan tipiyim. Artılarda olmaktansa 800 gr vermek çoook daha iyi. Sen süper gidiyosun beni yakalıycan yakında. Hemen arayı açmam lazımmm
ben de geliyorum özlemmcim peşinizdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…