- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
beğenmiyorum umut beğenmiyorum idare edemiyorum gramlarla(resmen su yazdıklarımı bağırarak söyledim ev de bir de tepinirsem tam olacak idare edememmmm annneeee)
AhahahahaKoptum vallahi. İzleyesim geldi şimdi o videoyu
O kadar yürüyorsun kas yapıyorsun bu biiiiir, yağdan verip kastan kazandıysan onu da kg kaybı sayacaksın, zaten haftaya diyetisyende belli olur bu durum.
Geçen ay yanılmıyorsam 4 kg verdin, bu ay da iyi bir başlangıç yaptın bu ikiiiiiiii.
Her durumda 800 gr iyi bir rakam bu üüüüüç.
Biz yüzmetreci değiliz kızım, maraton koşuyoruz biz. Yüzmetreye hazırlansak haklısın isyanında - ay burada durup gene güleceğim- ama maratondayız biz, öyle her hafta 1.5 verip ilk kilometrelerde yorulursak yarışı tamamlayamaz, yeniden başlamak zorunda kalırız. Yahu sabah sabah ne benzetmeler yaptırdın bana. :)
merhabalar ben geldim hayırlı cumalar Allahım herkesin kalbine göre versin inş nasılsınız ben de iyiyim geçmişi okuyamadım hemen bildirimimi yapayım sonra geçmişi okurum
geçen hafta 93.900
bu hafta 92.400 bir de regliyim elim ayağım şiş olmasaydı daha da gidecekti çok azmettim bu hafta
sporum 330 dk sporum varveren vermeyen burda olan herkesi kocaman öptm
oooooo yakalamak üzere bu semoş beni vayyyyy....1.500 kg vermişhaftaya geçer bu kız beni
Hayırlı Cumalar,günaydın
Hiç iyi hissetmiyorum kendimi.Dün akşam delicesine bir kaçamak yaparken pişmanlık duygusuyla ne olduğumu şaşırdım.Kendimi kınıyorum hiç beklemezdim.Saldırdım resmen...
İşten eve gittim.Fırında patates yapmıştım.Yarım porsiyon kadar ondan ve 3-5 kaşık yoğurt yer yemez yürüyüşe çıktım ablamı arayıp.1 saat kadar yürüdük.Eşim uyuyordu gece vardiyasına gidicekti.Saat 8,30 gibi onu uyandırdım.Makarna istedi makarna yaptım ona ve yemedim.Buraya kadar normal.Eşim işe giderken 1 tane muz yedim.Gittikten sonra lavaboya girdim 31 martta olan adetim bitmesine rağmen bi kanama bi kanama neye uğradığımı şaşırdım.Yeniden adet oldum resmen.Nasıl canım sıkıldı anlatamam.Çıktığmıda gittiğim yer direk mutfaktı.2 dilim böğürtlenli rulo kek yedim.Yetmezmiş gibi üstüne nutella sürerek.İçeri girdim biraz tv izledim saat 11 falan oldu mutfağa gittim aranıyorum yine.Buzluğu açtım poğoçalarım vardı önceden yaptığım mikrodalgada ısıtıp 3-5 zeytinlede ondan yedim 1 tane.
Karnım gerek adetten gerek yediklerimden davul gibiydi.
Çok ama çok pişmanım.Uzun zamandır böylesine bir kaçamağım olmamıştı.Üzgünüm.
Tabiki de sabah tartıda gördüklerim pişmanlığıma fayda etmedi...
yeterki kilolar gitsin az az da olsa..geç beni sevinirim ablacım...kız asıl sen beni geçmişsin haftaya daha çok spor yapmam lazım seni geçmek için
hadi gözünüz aydın...2 ayda sen bu azimle 70 leri görürsünnnkızlarrrrr
almanya işi oldu sanırım biletleri dahi aldı eşim. vize aldık. turistik için bayaa zorladıklarını biliyorsunuzdur. zaten 12 gün vermişler tam da... neyse aldıkya. bu benim 2. yurt dışım olcak bir terslik olmzasa. 1. si bulgaristandı. bu da 2. eşimin de aynı. heyecanlıyım çok inşallah en azından 7 lere yaklaşırım o tarihe kadar ne kadar yakın okadar iyi... tam 2 ay var.
bravo Umut sporun getirisi işte ilk hafta vücut noluyor deyip + çıkarıyor ama sonrasında düşmeye başlıyor bende sporumu çok aksattım...haftaya telafi edeceğimm...Geçmişi okudum içim açıldı. Hemen hemen herkes eksi bildirimde bulunmuş, ne güzel :) Ben de yapayım hemen bildirimimi;
Geçen hafta 81.5 kg
Bu hafta 80.6 kg (-900 gr)
Spor: 230 dk yürüyüş
Allah bereket versin ne diyeyimHafta sonu parlak değildi ama Pazartesinden beri disiplinli gitmeye çalıştım. Çarşamba 30 dk yapabildim onun dışında hafta içi her gün 50 dk yürüyüşümü de yaptım. Açıkçası 1 kg üzeri görmeyi bekliyordum ama gene de memnunum. Haftaya aynı şekilde devam eder, 800 gr ve üzeri görürsem bu iş iyi gidiyor diyebileceğim. :
süpersin canımmerhabalar ben geldim hayırlı cumalar Allahım herkesin kalbine göre versin inş nasılsınız ben de iyiyim geçmişi okuyamadım hemen bildirimimi yapayım sonra geçmişi okurum
geçen hafta 93.900
bu hafta 92.400 bir de regliyim elim ayağım şiş olmasaydı daha da gidecekti çok azmettim bu hafta
sporum 330 dk sporum varveren vermeyen burda olan herkesi kocaman öptm
beğenmiyorum umut beğenmiyorum idare edemiyorum gramlarla(resmen su yazdıklarımı bağırarak söyledim ev de bir de tepinirsem tam olacak idare edememmmm annneeee)
yavruslarım,
ne yazıkki benim 90 kabusum 1 hafta daha surerek beni delirtmeye devam edecek....
öncelikle kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım.
kilo bildirimim,
geçen hafta 91.3
bu hafta 90.5
sanırım 6 gün de yurudum hayırlısı olsun. ağır gidecek demekki bu sene neyapıyoruz bozulmuyoruz.... en iyisi ben plan falan yapmayayım ne desem tersi oluyor
Selam güzeller...
Kilom 95
sporum 140 dk
eşim bu hafta sporumu resmen sabote etti hem salı hem perşembe çok yorgun görünüyorsun filan falan başka planlar yaptı resmen salmadı beni..vallahi baktıki bu hatun inceliyor adam korktu zahir birde geçen gün kadının biri teyzeme ayy böyle güzel yeğenin vardıda neden bize söyleemdin demiş bende espirili eşime anlattım sanırım içlendi adam...
Spor az olunca kilo veremiyorum o belli bende...:26::26:
Ayşeeeee beni geçtin bravo canım yapınca oluyor...olacakkkkkk
çok sevindim cnm güzl bi tatil geçirirsiniz inşallahkızlarrrrr
almanya işi oldu sanırım biletleri dahi aldı eşim. vize aldık. turistik için bayaa zorladıklarını biliyorsunuzdur. zaten 12 gün vermişler tam da... neyse aldıkya. bu benim 2. yurt dışım olcak bir terslik olmzasa. 1. si bulgaristandı. bu da 2. eşimin de aynı. heyecanlıyım çok inşallah en azından 7 lere yaklaşırım o tarihe kadar ne kadar yakın okadar iyi... tam 2 ay var.
anamm ankaranın adeti sanırım benim yenge de geçen yıllarda güvercinlere yuva yapmıştı mutfakta geziyolardı nerdeyde güvercin annesi oldum diye geziyordu ama artık olmuyor diye kapatıyor balkonu heryer de güvercin kakasıgüvercinlerle köşe kapmaca oynuyoruz resmen mutfak balkonuma yumurtladılar zaten 2 yavrumuz olacak
şimdi de salonun balkonuna göz koymuş bir çift güvercin saksıları poşetle kapattım gerçi çare değil diğer balkondakiler saksının üzerindeler şu an o saksı da poşetliydi
neyse her yeri bir şekilde engelledim balkonda nöbet tutuyorum resmen yan balkona geçiyorlar ben gidince ama arada gelip yüzüme bakıyolar resmen ya git de bi yumurtlayalım diye
ben de geliyorum özlemmcim peşinizdeyimValla ben 500 grama bile sevinebilen bir insan tipiyim. Artılarda olmaktansa 800 gr vermek çoook daha iyi. Sen süper gidiyosun beni yakalıycan yakında. Hemen arayı açmam lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?