Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canlar:)))
yeğenimle ders çalışıyoruz 2 gündür ,dün kızılaya gidip kitap aldık yeğenime(bebiş hiç durmadı biz kitap bakarken).bebeğim yeğenmi çok kıskandı.tüm gün üzerimden inmedi nerdeyse çok bunalttı beni.bi uyurken iyiydi.eşimde geç gelince bir hayli yoruldum.ama diyet yapamıyorum malesef.sporda.bu sabah çok şükür annem geldi.gece yolculuğu yaptığı için kahvaltı edip uzandı biraz.ama kalkınca bebişe bakar bizde rahatla ders çalışırız.eşimde ptesi yurtdışına gidecek.zaten rüyamda yurt dışına eğlenmeye (bayanlarla) gittiğini gördüm çok sinirlendim.sabah kalktığımda hala çok sinirliydim.hatta nasıl bir ruh haliyse elimde bıçak vardı (rüyamda) ona doğru doğrultmuştum ama aklımdanda yok iğrenç ben bunu bıçaklayamam diyorum o kadar sinirlenmeme rağmen.bi tarafım mı açık kaldı ne nasıl bir rüyaysa
(bıçaktan çok korkarım aslında.... bi kerede silahla vurulduğumu görmüştüm rüyamda vuran kişiyi detanımıyordum ve çok nazikçe' Allah seni iyi etsin demiştim' o sıralar 'Allah kahretsin vb' den kurtulamay çalışıyorken böyle birşey duyup bunu söylemeye çalışıyordum ama vuran adamada dediğime bak.hala aklıma geldikçe gülerim. o zamanlar bekardm .psikolojim nasıl da değişmiş değilmi???:)
kilo bildirimi:

geçen hafta:75,8
bu hafta:76,6
gelen:800 gr
spor yoooook

bi ileri bi geri gidiyorum bakalım ne olacak ama vücudum spor yapmadığım için yumuşadı baya.annem 2 hafta bizle ve bende bu fırsatı değerlendirip yürümeyi düşünüyorum eşim yokken biraz form tutayım

ablacım hg hayat devam ediyor değil mii seni burda aramızda görmek çok güzel mutlu oldum ablalarımız başımızın tacı hg

hiç sorma canım her sene bir yavru maceramız oluyor balkonun ikisini de feda edemem ama çok pis oluyor çünkü yumurtlasın yavrular çıksın uçsun derken epeyce bir işgal ediyorlar

ayşemmmmmmmmmm süpersin canımm özel yazayım dedimm geçmişi okudum ancak çok beğendi semiran seni bu hafta devamını diliyorum maşallahh

ayşecim bence de artık bırakmadan devam et böyle yoksa silahlarımı kuşanıp geleceğim istanbula sefere

ayşemmmmmmmmmm süpersin canımm özel yazayım dedimm geçmişi okudum ancak çok beğendi semiran seni bu hafta devamını diliyorum maşallahh

saol cnm benim çok teşekkür ederim sende süpersin bu hafta genelimiz iyi bildirim yaptı çok şükür
her ne kadar yeni bir hayat evindekiler gibi haftada 7-8-10 kilo vermesekte kalıcı veriyoruz biz fark o :)

saol cnm benim çok teşekkür ederim sende süpersin bu hafta genelimiz iyi bildirim yaptı çok şükür
her ne kadar yeni bir hayat evindekiler gibi haftada 7-8-10 kilo vermesekte kalıcı veriyoruz biz fark o :)

Canım bu programın yurt dısı versıyonundakınde kılo verenlerın cogu gerı almıs hep
Ee zaten nasıl almayacaklar ki. Şimdi günde 3,4 saat spor yapıyolar. sıkı bir dşyet. İdeal kilolarına geldiklerinde hergün bu kadar spor yok. Doktorlar her zaman şunu söyler. eğer spor yapıyorsanız, ideal kilonuza indiğinizde de asla bırakmayın. O yüzden her zaman yapabılecegınız kadar yapın

Mesela ben haftada 5 gun yapıyorsan kilo verdıkten sonra da haftada 5 gun yapabilecek miyim bunu düşünmem lazım. Haftada 1 gün bile spor yapsanız onu asla bırakmayın diyorlar.

zeynep ablacım ankaranın hangi semtindesin hobi market derken ne tarz bir yer istiyorsun büyük alışveriş merkezlerinde var genelde öyle yerler

çok çok doğru söylüyosun cnm
ben yurt dışında yapılanını bilmyorum ama
almamaları imkansız
dediğin gibi yeme düzenleri aynı kalsa bile o kadar spor yapmıcakları için kesin alıcaklar kilo
hem o kadar spora bile 10 kilo vermeleri tuhaf
belkide onlara zararlı olsada takviye ürünler kullandırıyo olabilirler :26:

hayırlı cumalar kızlar

geçen hafta:89
kilom:88
fark:1 kilo
spor:250 dk

kilo veren arkadaşları tbr ederim.
bu hafta az dikkat ettim diyete eliptik bisiklet mekik aleti twister sanırım fark ettiriyo..dünde termal şort siparişi verdim hepsiburada.comdan ..umarım işe yarar göbeğim almış başını gidiyo

Gözün aydın canım. Annen geldi demek, ablan gelecekti diye hatırlıyorum ben, planlar değişti demek. Aman anne yemeklerine dikkat, ben annemlerde olduğumda daha fazla yiyoru hep :)

Benim eşim de dün Rusya'ya gitti. Birkaç gün kalacak sadece. Eşim yurtdışına pek gitmez, 3-4 ayda bir önemli bir görüşme ya da fuar varsa gider ancak. Ortağı sürekli yurtdışındadır, eşim de burayı çekip çevirir. Önceki gün ona takıldım, "ne o bakıyorum Rusya olunca koşa koşa gidiyorsun, ne işiymiş bu böyle" diye. O da beni kızdırmak için, "Rusya beni pek açmıyor, işlerimi hemencik halledersem bir de Ukrayna'ya uğrayayım diyorum" dedi. :)) Sağ sağlim gidip gelsinler :))

Ama gunde 3,4 saat spor nerden baksan 1500 kalori yaktırsa, bıraz da yemelerıne dıkkat etseler gunde 1 kg verıyolardır. Ilac kullandıklarını sanmam cunku baya sıkı sporlar yapıyolar. G

ece gözün aydın annen gelmiş son anda sürpriz mi yaptı yoksa ablan gelecekti ya
eşin de sağlıkla gitsin dönsün inşallah umutcum senin eşin de tabii
annen varken yürürsen hemen toparlarsın ececim ama umutun da dediği gibi anne yemeklerine dikkat et

slm kızlar nabersiniz benim sınavlar bu hafta sonu bitcek inşallah ondan sonra görüşürüz.kilo bildirimi yapıp çıkıyorum
kilo=89,00
spor = yok

hepinizi öpüyorum.
hayırlı cumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…