ablacım hg hayat devam ediyor değil mii seni burda aramızda görmek çok güzel mutlu oldumtekrar aranızdayım.hayırlı cumalar;
Yenacığım kilom 96.4
spor yok.her tuvalet için 3 kat çıkıyorum..dün akşam geldiğimizden beri davet eden site sakinlerinin spor yaptıkları alana gittim.spor hocası benim durumumu riskli gördü.kasık fıtığımdan dolayı.
siz sadece yürüyüş yapın dedi.bu oğlumun labtopu.noktalama işaretlerini basamadım..
öğleden sonra vergi dairesine gideceğim.burda mesafeler çok uzak.Ankarada olanlar hobi mağazalarının yeri hakkında yardımcı olurlarsa sevinirim.birşeyler yapmam lazım..
hayata kaldığım yerden devam etmek için..
hayatınız güzelliklerle devam etsin..
anamm ankaranın adeti sanırım benim yenge de geçen yıllarda güvercinlere yuva yapmıştı mutfakta geziyolardı nerdeyde güvercin annesi oldum diye geziyordu ama artık olmuyor diye kapatıyor balkonu heryer de güvercin kakası
ben de geliyorum özlemmcim peşinizdeyim
ayşemmmmmmmmmm süpersin canımm özel yazayım dedimm geçmişi okudum ancak çok beğendi semiran seni bu hafta devamını diliyorum maşallahh
annnaaam:18::18::18::18::18: gardımı aldım bekliyorumayşecim bence de artık bırakmadan devam et böyle yoksa silahlarımı kuşanıp geleceğim istanbula sefere
saol cnm benim çok teşekkür ederim sende süpersin bu hafta genelimiz iyi bildirim yaptı çok şükür
her ne kadar yeni bir hayat evindekiler gibi haftada 7-8-10 kilo vermesekte kalıcı veriyoruz biz fark o :)
Canım bu programın yurt dısı versıyonundakınde kılo verenlerın cogu gerı almıs hep
Ee zaten nasıl almayacaklar ki. Şimdi günde 3,4 saat spor yapıyolar. sıkı bir dşyet. İdeal kilolarına geldiklerinde hergün bu kadar spor yok. Doktorlar her zaman şunu söyler. eğer spor yapıyorsanız, ideal kilonuza indiğinizde de asla bırakmayın. O yüzden her zaman yapabılecegınız kadar yapın
Mesela ben haftada 5 gun yapıyorsan kilo verdıkten sonra da haftada 5 gun yapabilecek miyim bunu düşünmem lazım. Haftada 1 gün bile spor yapsanız onu asla bırakmayın diyorlar.
hadi ben kaçtım byee
hadi ben kaçtım byee
slm canlar:)))
yeğenimle ders çalışıyoruz 2 gündür ,dün kızılaya gidip kitap aldık yeğenime(bebiş hiç durmadı biz kitap bakarken).bebeğim yeğenmi çok kıskandı.tüm gün üzerimden inmedi nerdeyse çok bunalttı beni.bi uyurken iyiydi.eşimde geç gelince bir hayli yoruldum.ama diyet yapamıyorum malesef.sporda.bu sabah çok şükür annem geldi.gece yolculuğu yaptığı için kahvaltı edip uzandı biraz.ama kalkınca bebişe bakar bizde rahatla ders çalışırız.eşimde ptesi yurtdışına gidecek.zaten rüyamda yurt dışına eğlenmeye (bayanlarla) gittiğini gördüm çok sinirlendim.sabah kalktığımda hala çok sinirliydim.hatta nasıl bir ruh haliyse elimde bıçak vardı (rüyamda) ona doğru doğrultmuştum ama aklımdanda yok iğrenç ben bunu bıçaklayamam diyorum o kadar sinirlenmeme rağmen.bi tarafım mı açık kaldı nenasıl bir rüyaysa
(bıçaktan çok korkarım aslında.... bi kerede silahla vurulduğumu görmüştüm rüyamda vuran kişiyi detanımıyordum ve çok nazikçe' Allah seni iyi etsin demiştim' o sıralar 'Allah kahretsin vb' den kurtulamay çalışıyorken böyle birşey duyup bunu söylemeye çalışıyordum ama vuran adamada dediğime bak.hala aklıma geldikçe gülerim. o zamanlar bekardm .psikolojim nasıl da değişmiş değilmi???:)
kilo bildirimi:
geçen hafta:75,8
bu hafta:76,6
gelen:800 gr
spor yoooook
bi ileri bi geri gidiyorum bakalım ne olacak ama vücudum spor yapmadığım için yumuşadı baya.annem 2 hafta bizle ve bende bu fırsatı değerlendirip yürümeyi düşünüyorum eşim yokken biraz form tutayım
çok çok doğru söylüyosun cnm
ben yurt dışında yapılanını bilmyorum ama
almamaları imkansız
dediğin gibi yeme düzenleri aynı kalsa bile o kadar spor yapmıcakları için kesin alıcaklar kilo
hem o kadar spora bile 10 kilo vermeleri tuhaf
belkide onlara zararlı olsada takviye ürünler kullandırıyo olabilirler :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?